|
|
קודם כל זה לא סותר,
דבר שני אני מבין את האמירה שלך כמה שהיא נשמעת טיפשית.
רוב הנשים שהייתי איתן היו פשוט סקס לא ברמה גבוהה בוא נגיד. היו כמה שהיה ממש טוב איתן,
למשל ביום חמישי לפני שבוע (כמעט) שכבתי עם מישהי והיה ממש טוב.
בכל אופן אני מעדיף להמשיך לשכב עם נשים מ2 סיבות:
א. חוויה שונה בכל סקס, לא משנה אם מדובר ב6 או ב10.
ב. ניסיון, בכל פעם שתהיו עם מישהי תלמדו דברים חדשים ותוכלו לנסות אותן על הבאות בתור.
ג. כיף.
ואם הסקס ממש גרוע אתה תמיד יכול לתת לה למצוץ\ להביא לך ביד עם שמן או רוק שלה...זה ממש טוב..מניסיון...
על מה אתם פאקינג מדברים?
נשים מביאות ביד כמו שאני מכין ראשים לנרגילה.
ופעם אחרונה שהכנתי ראש כמעט גרמתי להריגה.
למצוץ גם לא כולן יודעות כמו שצריך והרוב גם עושות את זה גרוע.
מה שמוכיח שנסיון מיני זאת לא כמות אלא איכות... גם אני הייתי פעם גרוע וזה לא שלא זיינתי, פשוט הייתי למלמ לא טוב, בגלל שהנסיון לי כלל רק סטוצים, עד שהתחלתי לצאת עם בנות ובכל קשר הסכמתי "ללמוד" וחינכתי את עצמי, ועכשיו אני יודע איך ליצור מין טוב, וגם לחנך את הפרטנרית כשצריך
טיילר תוריד מהאגו, ותצא עם בחורה מבינת עניין, ותתחיל להבין שאולי גם אתה לא כזה "מבין עניין" אולי תשתפר קצת, וכשאתה טוב בנות רוצות לגרם לך להרגיש טוב.. באמת טוב, ולפעמים במקום לחפש משהו טוב אתה יכול גם ללמד אותן
אני מסכים איתך ב100%.
הבעיה היא שנשים לא קוראות מאמרים, בניגוד לגברים, בנוגע ל"איך להביא לגבר ביד".
לפחות הנשים בנות 18-19-17 שאני שכבתי איתן.
ואז הכמות גוברת על האיכות, כי אם אף אחת לא באמת מבינה בזה, ונשים מביאות ביד עד גיל 25, מן הסתם שהניסיון של בחורה בת 25 יהיה גדול בהרבה מניסיון של בת 18. הבחורה בגיל 25, כבר הייתה עם הרבה גברים, ראתה איך הם מגיבים לנגיעות שלה בכל מיני מקומות בגוף בכלל ובזין בפרט, וככה היא יודעת להביא לי ביד ברמה גבוהה יותר.