נראה מעולה אחי.
ימכוער מתי עשית תקעקוע של הפלייבוי ולאן התגייסת בסוף? לא ראיתי אותך באוגוסט בגיוס כפיר
"שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד
נכתב במקור על ידי Reggae-Man וואלה איזה ישן אתה אחלה תמונות אחי חחחחחחחחח זקן אני XD נכתב במקור על ידי KoniMelMel הבחור הכי סטלן בפורום אש עלייך, תמונות אחלה מההההההה ניייינייייםםםם???? נכתב במקור על ידי mister ZooM ימכוער מתי עשית תקעקוע של הפלייבוי ולאן התגייסת בסוף? לא ראיתי אותך באוגוסט בגיוס כפיר לא מזמן.. התגייסתי ביולי אני בבקום מחכה לועדה
עוד לא התחלת טירונות בכלל בונא בשביל לא להגיע לכפיר העדפת לדחות תגיוס בשנה?! כפרה עלייך אתה לא מאמין איזה כיף פה
נכתב במקור על ידי mister ZooM עוד לא התחלת טירונות בכלל בונא בשביל לא להגיע לכפיר העדפת לדחות תגיוס בשנה?! כפרה עלייך אתה לא מאמין איזה כיף פה ישבתי בכלא צבאי עם מספיק אנשים מכפיר שאמרו לי שיש לי מזל שלא התפניתי
אחי יש אצלי אחד שהגיע מתפקיד סודי במודיעין והוא קיבל או גבעתי או נחל או כפיר ותנחש לאן הוא בא?
נכתב במקור על ידי mister ZooM אחי יש אצלי אחד שהגיע מתפקיד סודי במודיעין והוא קיבל או גבעתי או נחל או כפיר ותנחש לאן הוא בא? צא מהסרט שמישהו מזלזל בכפיר כוס אמא של צהל אני לא הולך להיות טאטאלה של אף אחד אני אחד מהשניים שהועדה תחליט אזרח או חייל איפה שמתחשק לי ואיך שמתחשק לי
ואם חייל עדיף לך להשתחרר בגיל 23?
נכתב במקור על ידי mister ZooM ואם חייל עדיף לך להשתחרר בגיל 23? מה הקשר? מי דחה גיוס בכלל?@!#$ התגייסתי בגיל 19 כי הייתי צריך לעשות דברים שיותר קשה לעשות אחרי צבא התאריך שחרור שלי אני קובע אותו תאמין לי זה כבר בידיים שלי ולא של הצבא
חוקי הפורום