קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הימור נעוץ] ישראל - שוויץ.
    על ידי Lee Cooper בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 19:58
  2. תגובות: 57
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 00:19
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 12:25
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 00:01
  5. תחזית סוף המישחק של ישראל נגד שוויץ!
    על ידי Dr.ed בפורום כדורגל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 22:32
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 38

כרישים מופעלים ע"י המוסד מטעם ישראל - עמוד 2

ציטוט נכתב במקור על ידי -Gaya- צפיה בהודעה
    ערבים?
    אין לי בעיה אם כל עם אחר.
    אבל לא עם מוסלמים.. מוסלמים זה עם בוגדני.
    הם מחנכים את הילדים שלהם להיות שהידים ולהתפוצץ לנו באוטובוסים. אז אני לא אשנא אותם?
    אחד דעות קדומות, מה היינו עושים בלעדיכם.
    יש במכולת השכונתית שלי עובד בשם חאלד, אחלה של בן אדם ואני מכיר אותו מהיום שנולדתי.
    הוא לפעמים יורד למגרש שליד המכולת ומשחק איתנו כדורגל, בן אדם מצחיק שכיף לדבר איתו ולא גזעני כמוך.
    נכון, יש מוסלמים רעים אבל יש הרבה שלא.

2. קישורים ממומנים

משתמשת כבוד האוואטר של Gaya
    לייקים
    149
    נקודות
    457

ציטוט נכתב במקור על ידי Alpha. צפיה בהודעה
    אחד דעות קדומות, מה היינו עושים בלעדיכם.
    יש במכולת השכונתית שלי עובד בשם חאלד, אחלה של בן אדם ואני מכיר אותו מהיום שנולדתי.
    הוא לפעמים יורד למגרש שליד המכולת ומשחק איתנו כדורגל, בן אדם מצחיק שכיף לדבר איתו ולא גזעני כמוך.
    נכון, יש מוסלמים רעים אבל יש הרבה שלא.
    קודם תרגיע. מי אתה שתעביר ביקורת על הדעות שלי? זאת זכותי המלאה!
    וכן יש ערבים טובים.
    פותנה מהאח הגדול הלוואי שהיו יהודים כמוהה סבבה?

"Songs Of Freedom" האוואטר של KiddyBandit
    שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    17
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    Great Minds Think Alike

חחח מופרח .
    מעובר לאקטואליה.

קודם תרגיע. מי אתה שתעביר ביקורת על הדעות שלי? זאת זכותי המלאה!
    וכן יש ערבים טובים.
    פותנה מהאח הגדול הלוואי שהיו יהודים כמוהה סבבה?
    כן נו זה כמו עם היהודים הגנבים, תחמנים, שקרנים, בוגדניים, שולטים בכסף בעלי אף גדול האלה...........

עכשיו את תצעקי: היי! יא אנטישמי גזען!

אבל אם הייתי אומר: זה המוסלמים- הרוצחים, בוגדים, שקרנים, חיות, פרימיטיבים האלה.......

את היית אומר: או! סוף סוף מישהו שרואה דברים כמו שהם! נכון מאוד.

את עושה דבר שנקרא מוסר כפול (שבאופן אירוני משתמשים בו דווקא כנגד ישראל), עם טענות כלפי אוכלוסיה אחת אין לך בעיה וחס וחלילה זה לא גזענות- הבעת דעה לגיטימית, אך אם זה כלפי העם שלך- אתם גזענים מגעילים- זה לא חופש ביטוי!!.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

לייקים
    149
    נקודות
    457

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    כן נו זה כמו עם היהודים הגנבים, תחמנים, שקרנים, בוגדניים, שולטים בכסף בעלי אף גדול האלה...........

עכשיו את תצעקי: היי! יא אנטישמי גזען!

אבל אם הייתי אומר: זה המוסלמים- הרוצחים, בוגדים, שקרנים, חיות, פרימיטיבים האלה.......

את היית אומר: או! סוף סוף מישהו שרואה דברים כמו שהם! נכון מאוד.

את עושה דבר שנקרא מוסר כפול (שבאופן אירוני משתמשים בו דווקא כנגד ישראל), עם טענות כלפי אוכלוסיה אחת אין לך בעיה וחס וחלילה זה לא גזענות- הבעת דעה לגיטימית, אך אם זה כלפי העם שלך- אתם גזענים מגעילים- זה לא חופש ביטוי!!.
    שמע אני ממש לא מדברת על גניבות ועל דברים כאלה בחיי היום יום.

הם מחנכים את הדור הבא שלהם לשנאת יהודים ולהתפוצצות באוטובוסים. אז כאילו מה?! מה?!!? לא לשנוא אותם? הם הורגים אותנו! ניתן להם?!

שמע אני ממש לא מדברת על גניבות ועל דברים כאלה בחיי היום יום.

הם מחנכים את הדור הבא שלהם לשנאת יהודים ולהתפוצצות באוטובוסים. אז כאילו מה?! מה?!!? לא לשנוא אותם? הם הורגים אותנו! ניתן להם?!
    נו? זה כמו היהודים שמחנכים את הילדים שלהם להיות רודפי בצע ולבגוד ולהכין מצות מדם של ילדים גויים, וגם עוד מחנכים אותם ללכת לישיבה ולא לתרום למדינה שהם חיים בה ולהיות פרזיטים גמורים- כל היהודים ככה........

וגם הנוצרים המפגרים האלה שמעתיקים מדתות אחרות כי הם כל כך מטומטמים שאין להם דת משלהם אז הם מקשיבים לאיזה זקן שנראה כאילו הוא ברח מ-גהה- כל הנוצרים ככה....

אז מה ניתן להם? ניתן להם ליהודים לעשות דברים כאלה? וגם לנוצרים, איך אפשר?!?!
    סטפן רוברטס

Come Out

לייקים
    149
    נקודות
    457

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    נו? זה כמו היהודים שמחנכים את הילדים שלהם להיות רודפי בצע ולבגוד ולהכין מצות מדם של ילדים גויים, וגם עוד מחנכים אותם ללכת לישיבה ולא לתרום למדינה שהם חיים בה ולהיות פרזיטים גמורים- כל היהודים ככה........

וגם הנוצרים המפגרים האלה שמעתיקים מדתות אחרות כי הם כל כך מטומטמים שאין להם דת משלהם אז הם מקשיבים לאיזה זקן שנראה כאילו הוא ברח מ-גהה- כל הנוצרים ככה....

אז מה ניתן להם? ניתן להם ליהודים לעשות דברים כאלה? וגם לנוצרים, איך אפשר?!?!
    הם לא הורגים אותנו! הם למקללים אותנו! הם לא מתפוצצים לנו באוטובוס!
    ושכל אחד יחנך איך שהוא רוצה.
    אבל למה לשנאה? למה לחנך את הילדים לשנאת יהודים ולהיות שהידים? למה?!
    ואם היהודים גם היו מחנכים לזה אז לא נראה לי שהיה עוד עזה.
    הממשלה שלנו שמאלנית ורחמנית יותר מידי.

צודקת 100%! צריך לרמוס את כל עזה, להיכנס ופשוט להשמיד את כולם, מהתינוקות (שהידים לעתיד) עד לשמאלנים שם (הם סתם משקרים). *אהמ-1939-*אהמ............

כנראה את לא מבינה מה זה פלגים באיסלם, מה זה סונים ומה זה שיעים- את קובעת שכולם מחנכים לרצוח יהודים, וכולם מחנכים שיהודים זה חרא.

שמעי קטע: הייתי בשדה תעופה באמסטרדם פעם, יצא לי לדבר עם בחור איראני (מוסלמי) שידע שאני ישראלי ויהודי, ותנחשי מה? הוא לא קילל אותי, לא תקף אותי, בטח שלא התייחס בזלזול, כנראה שהוא לא נכנס בסטטיסטיקה המטומטמת שלך של "כולם רוצחים יהודים ומחנכים לזה"..........
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש משקיע האוואטר של -Ben-
    שם פרטי
    אליהו ענבים
    לייקים
    563
    נקודות
    1

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח....
    את כתבת למה לשנאה? תסתכלי מה את כותבת... שמעי מה שאת מדברת עליו זה מחבלים. כנראה משהו בתפיסת עולם שלך מעוות ובשבילך מוסלמי=מחבל. אז זה לא ככה...

לייקים
    149
    נקודות
    457

יודעים מה? סבבה לא כולם..
    בוא תטוס לטורקיה,, לפריז .. רק תדבר שם עיברית ויאכלו אותך. וזה לא הסקה. זאת עובדה.
    הממשלה אומרת לנו אל תבליטו את היהדות שבכם ברגע שאתם בחול. ולמה? למה אנחנו צריכים להסתתר?

ומבחינתי? שמאלנים יותר גרועים מערבים.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

יופי אז זה יפה מאוד שאתם יודעים לצאת ככה על גאיה, אבל אם היה לכם אקדח ביד והיו אומרים לכם לבחור אם לירות ביהודי או בחאלד המוכר מהמכולת, בשניה הייתם נותנים לחאלד הזה כדור בראש.

תפסיקו לתקוף אותה, כאילו אתם לא מבינים מה היא מנסה להגיד. אתם יודעים טוב מאוד למה שהיא מתכוונת.

מוסלמי אולי לא שווה מחבל, אבל בסביבה שהם גודלים בה לצערי זה נכון. גאיה פשוט לא הצליחה להעביר את זה כמו שצריך.

"צודקת 100%! צריך לרמוס את כל עזה, להיכנס ופשוט להשמיד את כולם, מהתינוקות (שהידים לעתיד) עד לשמאלנים שם (הם סתם משקרים). *אהמ-1939-*אהמ............"

עזה כבר מזמן איבדה את תמימותה, איך אתה מעז להשוות את השואה לעזה?! איך תגיד לי?!

"אבל אם הייתי אומר: זה המוסלמים- הרוצחים, בוגדים, שקרנים, חיות, פרימיטיבים האלה......."

איפה היא אמרה את זה תגיד לי? מה אתה מתיימר להיות אדם שכאילו כולם שווים בעיניו, הרי זה ברור שערבי שווה פחות מיהודי בעינך, כי ערבי הוא לא מבין עמך. אתה לא תהרוג אותו ולא תשנא אותו, אבל פחות ת'אהב אותו.

אז פעם הבאה שאתם יוצאים ככה על מישהו, לפחות על תהיו צבועים פלצנים.

One Shot - One Kill

שם פרטי
    אליהו ענבים
    לייקים
    563
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    יופי אז זה יפה מאוד שאתם יודעים לצאת ככה על גאיה, אבל אם היה לכם אקדח ביד והיו אומרים לכם לבחור אם לירות ביהודי או בחאלד המוכר מהמכולת, בשניה הייתם נותנים לחאלד הזה כדור בראש.

תפסיקו לתקוף אותה, כאילו אתם לא מבינים מה היא מנסה להגיד. אתם יודעים טוב מאוד למה שהיא מתכוונת.

מוסלמי אולי לא שווה מחבל, אבל בסביבה שהם גודלים בה לצערי זה נכון. גאיה פשוט לא הצליחה להעביר את זה כמו שצריך.

"צודקת 100%! צריך לרמוס את כל עזה, להיכנס ופשוט להשמיד את כולם, מהתינוקות (שהידים לעתיד) עד לשמאלנים שם (הם סתם משקרים). *אהמ-1939-*אהמ............"

עזה כבר מזמן איבדה את תמימותה, איך אתה מעז להשוות את השואה לעזה?! איך תגיד לי?!

"אבל אם הייתי אומר: זה המוסלמים- הרוצחים, בוגדים, שקרנים, חיות, פרימיטיבים האלה......."

איפה היא אמרה את זה תגיד לי? מה אתה מתיימר להיות אדם שכאילו כולם שווים בעיניו, הרי זה ברור שערבי שווה פחות מיהודי בעינך, כי ערבי הוא לא מבין עמך. אתה לא תהרוג אותו ולא תשנא אותו, אבל פחות ת'אהב אותו.

אז פעם הבאה שאתם יוצאים ככה על מישהו, לפחות על תהיו צבועים פלצנים.
    אתה מתבלבל בין ערבים למוסלמים, נכון רוב הערבים שונאים יהודים וגם אני יירה בחאלד ולא ביהודי... אבל יש הרבה מאוד מוסלמים (לא ערבים) שאין להם שום בעיה עם יהודים, וגאיה טיפה הגזמת, אם אני יילך בפריז ויגיד שאני יהודי אף אחד לא ירצח אותי, נכון היו שם כמה מקרים כלפי יהודים אבל זה מתוך עשרות אלפי יהודים שטסים לשם בשנה. אם ערבי יילך ברחוב ויגיד "אני ערבי, אני ערבי" את תרצחי אותו? לא נראה לי.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי HitBen צפיה בהודעה
    אתה מתבלבל בין ערבים למוסלמים, נכון רוב הערבים שונאים יהודים וגם אני יירה בחאלד ולא ביהודי... אבל יש הרבה מאוד מוסלמים (לא ערבים) שאין להם שום בעיה עם יהודים, וגאיה טיפה הגזמת, אם אני יילך בפריז ויגיד שאני יהודי אף אחד לא ירצח אותי, נכון היו שם כמה מקרים כלפי יהודים אבל זה מתוך עשרות אלפי יהודים שטסים לשם בשנה. אם ערבי יילך ברחוב ויגיד "אני ערבי, אני ערבי" את תרצחי אותו? לא נראה לי.
    מה???? אתה יודע כמה מקרי אלימות יש בפריז כל שנה?10 אלף מקרים!!! של תקיפות וונדליזם!! כן כן, 10 אלף מקרים כל שנה.

בכללי, כולם פה יוצאים על גאיה כמו חבורה של צבועים. שהם בעצם היו כמו שאמרתי מקודם, יורים בערבי במקום ביהודי, ולזה גאיה התכוונה, היא לא גזענית, היא צודקת. אתם סתם מחפשים לצאת ככה 'ילד טוב ירושלים', תפסיקו להיות צבועים.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 07-12-2010 בשעה 13:45.

One Shot - One Kill

שם פרטי
    אליהו ענבים
    לייקים
    563
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    מה???? אתה יודע כמה מקרי אלימות יש בפריז כל שנה?10 אלף מקרים!!! של תקיפות וונדליזם!! כן כן, 10 אלף מקרים כל שנה.

בכללי, כולם פה יוצאים על גאיה כמו חבורה של צבועים. שהם בעצם היו כמו שאמרתי מקודם, יורים בערבי במקום ביהודי, ולזה גאיה התכוונה, היא לא גזענית, היא צודקת. אתם סתם מחפשים לצאת ככה 'ילד טוב ירושלים', תפסיקו להיות צבועים.
    אבל היא דיברה על מוסלמים, זה שאני איזה שמאלני מפגר שחושב שצריך לתת להם את ישראל ולהתאחד איתם. לפי דעתי בכלל צריך להעיף אותם מישראל, אבל יש הבדל גדול בין ערבים מוסלמים, לערבים לא מוסלמים.

לייקים
    149
    נקודות
    457

ציטוט נכתב במקור על ידי HitBen צפיה בהודעה
    אבל היא דיברה על מוסלמים, זה שאני איזה שמאלני מפגר שחושב שצריך לתת להם את ישראל ולהתאחד איתם. לפי דעתי בכלל צריך להעיף אותם מישראל, אבל יש הבדל גדול בין ערבים מוסלמים, לערבים לא מוסלמים.
    נכון יש הבדל ענק!!
    אין לי בעיה עם שום ערבי אחר, אין לי בעיה עם נוצרים אין לי בעיה עם אף אחד! עם מוסלמים כן.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,398 | הודעות: 8,199,991 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect