קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-03-2010, 02:58
  2. משהו יכול לשים פה אולי...
    על ידי ~!~avitali~!~ בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 16:19
  3. אולי במשחקי רשת..........
    על ידי La Bamba בפורום משוב
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 23:00
  4. [קונה] מספר 6 ספרות עד 600 אולי אפילו 700 נק' !!!!!!!!!
    על ידי Shai_16 בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:33
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

מאה ה-21 או אולי המאה ה-16?

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ברירת מחדל מאה ה-21 או אולי המאה ה-16?

שלום,

כפי שאתם יודעים אנחנו נכנסים למאה מאוד חדשנית מבחינה טכנולוגיה, ואנשים כבר לא מסתפקים בלהיות נפח או 'בנאי' אלא יותר הולכים לכיוון של מתכנת או ארכיטקט. יותר לימודים - פחות זמן להנות מהחיים. ומה לעשות שיש לנו תקופה קטנה בעולם הזה.

אז מה אתם הייתם מעדיפים? את המאה ה-21 או המאה ה-16?
    דיון פורה.

One Shot - One Kill

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ברור שמאה 21.
    תתפלא, אבל כיום יש הרבה יותר זמן פנוי ותרבות בילוי ממה שהיה פעם.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי theidan צפיה בהודעה
    ברור שמאה 21.
    תתפלא, אבל כיום יש הרבה יותר זמן פנוי ותרבות בילוי ממה שהיה פעם.
    כן, אבל אז הכל היה פשוט יותר ת'יודע. היה, ערכים אפשר להגיד. היום אין לאף אחד כבוד לשום דבר.

One Shot - One Kill

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

תשמע,לכל דבר יש צד חיובי וצד שלילי.
    במאה ה16 היו פחות מחלות כמו מחלות מין,עישון וכל זה,כולם היו אנשים פשוטים שעובדים לפרנסתם,אף אחד לא היה חכם(לא בלימודים) כמו שאנחנו היום (בזכות התקשורת ועוד כמה אמצעים שהומצאו),כולם היו אנשים פשוטים שאוהבים את המשפחה שלהם ודואגים לפרנסתה (נראה לי מצוין)
    לעומת זאת היום יש הרבה דברים חדשניים,המצאות וכו' ואין ספק שזה תורם לזמן הפרטי שלנו ומעביר אותו.
    קשה לבחור...

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    כן, אבל אז הכל היה פשוט יותר ת'יודע. היה, ערכים אפשר להגיד. היום אין לאף אחד כבוד לשום דבר.
    אתה מדבר על ימי הביניים. איזה כבוד היה שם בדיוק? היה שם רק פחד.
    מי שלא היה אציל לא נחשב, ובתוך האצולה כולם כיבדו אחד את השני. אתה מדבר על תקופה שבה הדת הייתה הכוח החזק, תקופה שאסור לחשוב בה מחוץ לקופסה, וכול'.
    אולי הדברים אז היו הרבה יותר פשוטים, אבל מי אמר שזה טוב? אני אוהב את החיים שלי כמו שהם היום.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    192

תשאל את החננות מהיפה והחנון. במיוחד ההוא עם הפפיון

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ברור שאת המאה השש עשרה!!!!
    ולא בגלל חוסר הזמן, גם אז לא היה לך זמן לנשום אלא רק לעבוד ולעזור למשפחה..
    ההבדל הוא שפעם, רוב האנשים היו פועלים.. להבדיל מהיום שכל האנשים הם מהנדסים, מתכנתים, מתכננים... אבל אין מי שמבצע את העבודה תכלס. וגם אם יש כאלה הם הערבים או הפליפינים.. ועוד צוחקים עליהם (אגב, לדעתי זוהי הסיבה להמון סיכסוכים, כי כולם מתכננים גדולים, לכל אחד ישנה אידאולוגיה או תוכנית, כולם רבים עם כולם.. אבל בקושי מיישמים ומבצעים משהו תכלס בשטח).
    פעם אם לא ידעת קרוא וכתוב - לא קרה כלום!!! זה בסדר גמור, הרוב לא יודעים!! ותכלס אם תחשבו על זה לעומק אתם תבינו שזה מעולה!
    אין תחרות, אין לחץ, אין מאבקי כוחות, אין ללמוד חצי מהחיים שלך בשביל שאולי בגיל 60 יצא לך מזה משהו אחרי שרוב חייך התבזבזו כבר.
    פעם היו לך מטרות ותחביבים בהישג יד.. כמו לשחק מחבואים בחווה של אבא ואמא או שאם היית באמת באמת שאפתן היית רוצה להיות מורה... היום כל האנשים חושבים על להקים חברות ענק והתחביבים של הילדים זה לטוס לחו"ל פעמיים בחצי שנה... כלכך מפגר לדעתי.
    שלא נדבר על העובדה שהאנשים מהתקופה של המאה השש עשרה חיו אורח חיים בהרבה יותר בריא מאיתנו! (וגם אורח חיים חברתי מעודן, לא כמו היום שאנשים מתעלסים אחד עם השני על המדרכות ברחוב).
    רובנו בטלנים, המאמץ הגופני הגדול ביותר שלנו זה ללכת עשר דקות בכל בוקר לבית ספר.. בתקופה ההיא היו צריכים לקום כל יום בארבע בבוקר, לבצע עבודה סיזיפית, ללכת קילומטרים בשביל לקנות לחם וחלב.. שאומם בהגזמה זה ממש לא טוב אבל רובם חיו בזכות העבודה הזאת אורח חיים מעולה כי מבחינה אבולוציונית הגוף שלנו נועד לשרוף את מה שהוא אוכל ובמילים אחרות - לרוץ, לקפוץ ולצוד את האוכל שלנו! לא לקום דקה, לחמם אותו במיקרו ולאכול אותו כי בצורה הזאת הגוף מתנוון, משמין ומעמיס על עצמו יותר מידי ולא נפטר מהכמויות.

כמובן שישנן יתרונות רבים במאה העשרים ואחת על פני המאה השש עשרה.. אבל רובנו לא יודעים לנצל את היתרונות של פעם ושל היום, אנו לא באמת יודעים לשלב ביניהם וליהנות מהם.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    ההבדל הוא שפעם, רוב האנשים היו פועלים.. להבדיל מהיום שכל האנשים הם מהנדסים, מתכנתים, מתכננים... אבל אין מי שמבצע את העבודה תכלס. וגם אם יש כאלה הם הערבים או הפליפינים.. ועוד צוחקים עליהם (אגב, לדעתי זוהי הסיבה להמון סיכסוכים, כי כולם מתכננים גדולים, לכל אחד ישנה אידאולוגיה או תוכנית, כולם רבים עם כולם.. אבל בקושי מיישמים ומבצעים משהו תכלס בשטח).
    פעם אם לא ידעת קרוא וכתוב - לא קרה כלום!!! זה בסדר גמור, הרוב לא יודעים!! ותכלס אם תחשבו על זה לעומק אתם תבינו שזה מעולה!
    אין תחרות, אין לחץ, אין מאבקי כוחות, אין ללמוד חצי מהחיים שלך בשביל שאולי בגיל 60 יצא לך מזה משהו אחרי שרוב חייך התבזבזו כבר.
    פעם היו לך מטרות ותחביבים בהישג יד.. כמו לשחק מחבואים בחווה של אבא ואמא או שאם היית באמת באמת שאפתן היית רוצה להיות מורה... היום כל האנשים חושבים על להקים חברות ענק והתחביבים של הילדים זה לטוס לחו"ל פעמיים בחצי שנה... כלכך מפגר לדעתי.
    שלא נדבר על העובדה שהאנשים מהתקופה של המאה השש עשרה חיו אורח חיים בהרבה יותר בריא מאיתנו! (וגם אורח חיים חברתי מעודן, לא כמו היום שאנשים מתעלסים אחד עם השני על המדרכות ברחוב).
    רובנו בטלנים, המאמץ הגופני הגדול ביותר שלנו זה ללכת עשר דקות בכל בוקר לבית ספר.. בתקופה ההיא היו צריכים לקום כל יום בארבע בבוקר, לבצע עבודה סיזיפית, ללכת קילומטרים בשביל לקנות לחם וחלב.. שאומם בהגזמה זה ממש לא טוב אבל רובם חיו בזכות העבודה הזאת אורח חיים מעולה כי מבחינה אבולוציונית הגוף שלנו נועד לשרוף את מה שהוא אוכל ובמילים אחרות - לרוץ, לקפוץ ולצוד את האוכל שלנו! לא לקום דקה, לחמם אותו במיקרו ולאכול אותו כי בצורה הזאת הגוף מתנוון, משמין ומעמיס על עצמו יותר מידי ולא נפטר מהכמויות.

כמובן שישנן יתרונות רבים במאה העשרים ואחת על פני המאה השש עשרה.. אבל רובנו לא יודעים לנצל את היתרונות של פעם ושל היום, אנו לא באמת יודעים לשלב ביניהם וליהנות מהם.
    אורח חיים יותר בריא? אנשים חיו אז עד גיל 50 אם לא פחות. היום עד 100.

One Shot - One Kill

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אורח חיים יותר בריא? אנשים חיו אז עד גיל 50 אם לא פחות. היום עד 100.
    כתבתי "אורח חיים"!
    לא תוכלת חיים...

והם חיו יותר מגיל חמישים! זה נכון שרובם חיו פחות מאיתנו אך לא בגלל שאנו חיים אורח חיים בריא מהם אלא נטו בגלל הרפואה וההיגיינה. מבחינת פעילות גופנית, הרגלים יום-יומיים, מזון, מים וכו' הם חיו בהרבה יותר טוב מאיתנו!! (בממוצע.. אני לא מדבר על אלה שהולכים לשחות במשך 20 שנה, אוכלים נכון, מטהרים עצמם מרעלים ובגלל זה הם חיים היום כמו שצריך, האנשים הללו הם מעטים).
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 06-12-2010 בשעה 15:31.

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ואוו כמה שטויות אתה אומר...

1. קודם כל אצלנו לומדים עד גיל 24 במיקרה שאין צבא ואתה כבר עם תואר, ואחרי טיול בעולם.
    2. יש הרבה אנשים שעובדים בכבוד וחיים בעושר ועושר גם בלי לדעת קרוא וכתוב. אבל בחברה מודרנית, שבא התרבות יותר מפותחת, ויש גם מקצועות ותעשוקות חדשות חשוב לדעת לקרוא ולכתוב. עצם העובדה שאנחנו יכולים לנהל את הדיון הזה היא שאנחנו יכולים לקרוא ולכתוב.
    3. יש מספיק פועלים כיום. עובדה שכשרוצים לבנות משהו תמיד יש איזה חברת אינסנטליה שבכיף תיבנה לך מה שאתה רוצה אם אתה משלם לה.
    4. אין מה לעשות העולם מתפתח, וכיום יש מקצועות נוספים שפעם לא היה להם צורך, כמו שבעוד 100 שנה יהיו מקצועות נוספים שכיום אין להם צורך.
    5. אני לא יודע מה אתה למדת על המאה ה16, אבל לא היו אז מורים, היו רק איכרים, פועלים, אנשי דת או אצולה.
    6. מי שרוצה יכול להתאמן ולממש את הפוטנציאל שלו.

אני לא מבין איך אתה באמת יכול להעדיף את המאה ה16. אנשים אז מתו משפעת, מכלבת, רמת החיים והתמותה הייתה גדולה בהרבה, היו שלטונות טרור של מלכים, הנצרות והדת שלטה, אני לא מבין איך אפשר להעדיף את זה על המדע ועל אורח החיים הבריא שיש היום.
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 06-12-2010 בשעה 21:32.

אלברט איינשטיין

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ברור שאני לא מעדיף את השלטון ששרר פעם, שחצי מהיבול שלי הולך בכלל לאותו בעל עצולה.. ושאם היית יוצא נגד הנצרות היו מגלים או הורגים אותך. אבל אני בהחלט חושב שיש לא מעט ללמוד מהם ושההרגלים שלהם היו בהרבה יותר בריאים ומועילים משלנו נקודה.

הבעיה באנשים כמוך שהם הולכים רק אחרי הספר ורק אחרי הגדרות ומפספסים את התמונה השלמה.
    לדוגמה, זה שפעם הרפואה לא הייתה כזאת מפותחת זה לא אומר שאנחנו חיים "בריא" יותר מהם... המים שלהם היו נקיים יותר, בפרות שלהם לא הייתה אנטיביוטיקה, היבול שלהם לא ניזון מדשן (להבדיל מימינו) והאדמה שלהם עוד הייתה פוריה להבדיל מהאדומות של היום שמצצו מהן כבר את כל הרכיבים המזינים ועיבדו אותן מאות פעמים וכבר לא בריא לגדל באדמות הללו ושלא נדבר על הזיהום מהתחבורה והתעשייה של היום להבדיל מפעם שהדברים הללו לא היו קיימים בכלל.
    או למשל שפעם רוב האזרחים היו איכרים, להבדיל מהיום שהרוב המוחלט עובד רק על ה"נייר" ואין מי שבאמת מיישם בפועל את מה שכתוב.

וזה שכולנו מוצאים תואר אחרי הצבא, לדעתי, באופן כללי-עולמי - זה גרוע! אני אישית נגד התרבות הזאת אבל אין כלכך הרבה מה לעשות נגד זה.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 06-12-2010 בשעה 21:53.

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

סוניק, אני מתחיל לחשוב שאתה סתם אנטי נגד כל מה שיש היום בלי סיבה.

אני דווקא חושב שאתה מפספס תמונה שלמה. זה כמו שתגיד שהשלטון בגרמניה הנאצית היה שלטון מצוין כי הכל תיקטק, הרכבות עמדו בזמנים, גרמניה הייתה מעמצמה כלכלית, אז נכון שמי שהשלטון לא אהב הרגו, אבל מה זה משנה.

ברור שהכושר הממוצע של אז היה יותר טוב, אבל מי שרוצה היום להתאמן ולחיות באורח חיים באמת בריא יכול לעזות את זה הרבה יותר טוב ממה שהיה פעם. זה שאנשים לא עושים את זה, זה כבר משהו אחר.

אתה צריך להבין שהיום יש הרבה עבודות שהשוק צריך בגלל המצב הנוכחי של הכלכלה שפעם לא היה צורך להם, ולא צריך שכולם יהיו איכרים. תבין שזה טוב. בזכות ה יש מחשבים, מכוניות, פנסיה, ועוד מלא דברים.

מה זה לעבוד על הנייר? המטרה של מהנדס זה לבנות את מה שהוא מתכנן. אותו דבר אצל ארכיטקט. מורה מלמד, תכנט מתכנט ומוציא תוכנות למחשב, כולם עושים משהו, אולי חוץ מפילוסופים ומתמטיקאים נטו, אבל בגילויים של המתמטיקאים משתמשים בשביל לפתח דברים אחרים בטכנולוגיה ובפיזיקה.
    נערך לאחרונה על ידי theidan; 07-12-2010 בשעה 14:34.

אלברט איינשטיין

לא יודע, משום מה דת שולטת ומדע מפוחד- לא נשמע לי משהו........

קדמה, נאורות, עתיד טוב יותר- המאה ה -21 ללא כל ספק.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    לא יודע, משום מה דת שולטת ומדע מפוחד- לא נשמע לי משהו........

קדמה, נאורות, עתיד טוב יותר- המאה ה -21 ללא כל ספק.

אני דווקא לא בעד דת שולטת ומדע מפוחד.. אני בעד דת שולטת ומדע שמסביר אותה!
    כי תכלס אם כל מה שהיה עלי לעשות זה לבלוש בתורה בזמן שהיו מפרנסים אותי, הרב היה מחתן אותי ודואגים לילדים שלי - זה הכי טוב לדעתי.. ככה אתה מסתקרן בדברים מעניינים בלי להיות חרד למשכורת שלך, לילדה שלך ששותה אלכוהול במועדונים או שאישתך חלילה תבגוד בך.. ככה המון זבל היה יורד מהחיים שלנו כי התרבות הייתה שונה ומעודנת יותר.

ולגבי המדע.. היה פעם הרב הראשי של צה"ל (שכחתי את שמו ואני מתבייש, אני אשאל את ההורים עוד דקה) שתמיד בדק כיצד המדע והדת מתחברים! זוהי לדעתי הדרך היפה להשתמש במדע.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

אני דווקא לא בעד דת שולטת ומדע מפוחד.. אני בעד דת שולטת ומדע שמסביר אותה!
    כי תכלס אם כל מה שהיה עלי לעשות זה לבלוש בתורה בזמן שהיו מפרנסים אותי, הרב היה מחתן אותי ודואגים לילדים שלי - זה הכי טוב לדעתי.. ככה אתה מסתקרן בדברים מעניינים בלי להיות חרד למשכורת שלך, לילדה שלך ששותה אלכוהול במועדונים או שאישתך חלילה תבגוד בך.. ככה המון זבל היה יורד מהחיים שלנו כי התרבות הייתה שונה ומעודנת יותר.

ולגבי המדע.. היה פעם הרב הראשי של צה"ל (שכחתי את שמו ואני מתבייש, אני אשאל את ההורים עוד דקה) שתמיד בדק כיצד המדע והדת מתחברים! זוהי לדעתי הדרך היפה להשתמש במדע.
    אני מצטער, זה לא פורום אמונה ודת. זה לא קשור לנושא מה שאתה מדבר. ובכללי דת ומדע לא מתחברים משום שהאחד פוסל אתה שני.

One Shot - One Kill

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,804 | הודעות: 8,199,397 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect