קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 05-02-2007, 00:12
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 25-10-2006, 21:24
  3. מסטיק יכול להזיק?
    על ידי Uiop בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 10-03-2006, 13:16
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

בתכל'ס, כל העניין יכול מאוד להזיק...?

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ברירת מחדל בתכל'ס, כל העניין יכול מאוד להזיק...?

שאלה: בסופו של דבר, האם אני מאבד את כל הטעם של העניין או שהפיקאפ תמיד יהיה כייף? וגם קראתי את מה שסוניק כתב ועלתה לי שאלה: איך אני מנצל את הפקאפ לטובתי? כדי שבוספו של דבר יגרום לי אושר ולא דיכאון (אתם מסכימים איתי שאף אחד לא רוצה לגמור כמו מסטרי שניסה להתאבד) - זקוק לאלה ממכם שצברו נסיון ענק =]
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 08-12-2010 בשעה 01:23.

2. קישורים ממומנים

העיניין בפיקאפ הוא לא לחכות כל מיני גורויים(אם ככה כותבים גורו ברבים) העיניין הוא לקחת את הפיקאפ לכיוון שאתה רוצה שיהיה לך, אם אתה רוצה להשיג כל בחורה שאתה רוצה בכמויות זה יעזור לך, אם אתה טיפוס שרוצה חברה קבועה אבל מישהי שבאמת תרצה זה יעזור לך.
    אם לא לוקחים את זה ברצינות זה כיף, תמיד להשאיר את זה כמו משחק, תחביב, ספורט אפילו, זה כיף.
    כל אחד צריך לקחת את זה בדרך שהוא אוהב ולא בדרך שמיסטרי משתמש בה או סניה או כל אחד אחר, ליהיות אתה עם הפיקאפ זאת החוכמה של אומנות הפיתוי.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

נכון, אבל הייתי רוצה לשמוע עוד כמה דעות... - קחו את זה בתור דיון =]
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 08-12-2010 בשעה 01:57.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי roy444 צפיה בהודעה
    העיניין בפיקאפ הוא לא לחכות כל מיני גורויים(אם ככה כותבים גורו ברבים) העיניין הוא לקחת את הפיקאפ לכיוון שאתה רוצה שיהיה לך, אם אתה רוצה להשיג כל בחורה שאתה רוצה בכמויות זה יעזור לך, אם אתה טיפוס שרוצה חברה קבועה אבל מישהי שבאמת תרצה זה יעזור לך.
    אם לא לוקחים את זה ברצינות זה כיף, תמיד להשאיר את זה כמו משחק, תחביב, ספורט אפילו, זה כיף.
    כל אחד צריך לקחת את זה בדרך שהוא אוהב ולא בדרך שמיסטרי משתמש בה או סניה או כל אחד אחר, ליהיות אתה עם הפיקאפ זאת החוכמה של אומנות הפיתוי.
    בידיוקק !! הוא קלע בול !!
    "להיות אתה עם הפיקאפ" זה משפט המחץ .
    אני תמיד אני לא מנסה לחכות אפחד תמיד מחייך תמיד שמח מצחיק אנשים טוב בתקשורת .. נטו אני ! והפיקאפ הוא + לידע שלי בשביל לא לפקשש בלי לדעת שאני , אני . זה כמו ללמוד מקצוע בביה"ס אבל לא לציית לזה וממש לחיות את זה פשוט תוסיף את זה .
    נגיד אתה מדבר עם בחורה צוחקים ואתה יודע שחייבים קינו אז אתה נוגע בה נגיעות לא מכוונות ואחר כך מכוונות אבל אתה עדיין אתה הפיקאפ זה כלי עזר .
    אם לא היה את הפיקאפ 99% שלא היית מבצע קינו והכל היה מתפקשש לך בפנים .

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

אובססיה לדבר מסויים, כל דבר מסויים, יכולה להזיק. לא הפיקאפ עצמו.
    מיסטרי, כמו אומנים גדולים מתחומים שונים, מתמודד עם דיכאון קליני.
    לקשר בין הפיקאפ לנסיונות התאבדות של מיסטרי זה כמו להגיד שהציור הוביל את ואן-גוך להתאבד.
    נערך לאחרונה על ידי Kutaly; 08-12-2010 בשעה 19:31.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

לבן אדם אין ריגוש בחיים - כבר שום דבר לא מעניין, הוא יכול להשיג כל מי שהוא רוצה וגם כמעט כל מה שהוא רוצה...
    והרוב אם לא הכל בגלל הכישרון העצום שלו למשוך נשים - לכן אני עדיין חושב שנסיון ההתאבדות של מיסטרי זה בגלל האובססיה לפיקאפ.
    ואני חוזר לדיון שלי =] - האם בסופו של דבר כל העניין יכול לפגוע בי? ואם כן אז איך להיזהר...
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 08-12-2010 בשעה 19:31.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    לבן אדם אין ריגוש בחיים - כבר שום דבר לא מעניין, הוא יכול להשיג כל מי שהוא רוצה וגם כמעט כל מה שהוא רוצה...
    והרוב אם לא הכל בגלל הכישרון העצום שלו למשוך נשים - לכן אני עדיין חושב שנסיון ההתאבדות של מיסטרי זה בגלל האובססיה לפיקאפ.
    ואני חוזר לדיון שלי =] - האם בסופו של דבר כל העניין יכול לפגוע בי? ואם כן אז איך להיזהר...
    זאת לא הסיבה. תקרא את THE GAME, יש לו שורשים עמוקים של בעיות נפשיות בלי קשר לפיקאפ.

במידה ולא תפתח לזה אובסיסה לחיים עצמם - הפיקאפ לא יזיק לך באופן מסויים.
    לאחר זמן מה אתה תראה שינוי בשפה בה אתה משתמש. כלומר, אתה תגיב אחרית למקרים מסוימיים.
    אם זה בלעבוד על פי עקרונות חדשים הקשורים לתחום ולהגיע לשינוי משמעותי בגישה ובשפה. כל זה, רק אם תרצה בכך.
    בנוסף לכל זה, יש אנשים בעלי אופי מסויים שלא ממש מצליחים וזה מכיוון שהם לא יכולים להתמודד עם גישה מסויימת.
    יש אנשים עם לב טוב. אנשים שנולדו לספק את עצמם לעולם באופן מסויים. גם אם זה בחינם, הם ירגישו טוב עם עצמם ולא יגיעו לדיכאון.
    וזה מכייון שהם נשארים בתפיסתם. כלומר, הם רואים את עצמם כאנשים שעוזרים. אך בתכלס, הם לא מצליחים להשיג את מה שהם רוצים אף פעם.
    וזה למה צריך לעבוד על עצמך לפניכן ולגבי תפיסתך. תעבוד על עקרונות מסויימים ותן לזמן לרוץ. בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי SlaydeR; 08-12-2010 בשעה 21:39.
    מנהל פורום VIP-Games לשעבר
    מפקח קטגוריית משחקים לשעבר

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

אני רוצה להתיחס בקשר של "לבן אדם אין ריגוש בחיים הוא השיג הכל", במקום מסויים עדיף להגיע למצב הזה מאשר לרצות להתאבד כי אתה בודד ולא מצליח להשיג כלום

דבר שני -מיסטרי- ניסה להתאבד, ומה שהוא לא יאמר זה לא בגלל הפיק-אפ, לבן אדם יש בעיות נפשיות, תוסיף לזה את כל הפרסום שהוא קיבל בבום, זה מצב נפשי לא הכי יצב שיכול להיות

פיק אפ לא יכול להזיק לך, אם אתה יודע איך לקבל את זה נכון, הבעייה שיש מלא אנשים שמבינים את המושגים קצת לא כראוי ודופקים לעצמם, לא מדברים אם אנשים (חושבים שהם "עושים רחוק"), יורדים על בחורות (חושבים שזה נג), אבל שוב הבעייה היא פה האנשים, אותם אנשים יכלו להבין לא נכון מה מורה ביוגה אמר להם ולשבור רגל.

הפיק אפ עצמו אמור לעזור לך בפיתוח כישורים חברתיים, נקודתית, בלהתחיל עם בנות. זה לא משהו שיכול לייצג אותך בתור בן אדם, זה רק עוד כישור שיש לך.

אם אתה מפחד שתרצה להתאבד בגלל.. לא משנה מה, אז כדאי שתבדוק את עצמך ותשיג עזרה, זה לא אומר שאתה אמור להפסיק להתחיל עם בנות, עד כמה טוב שזה מרגיש זה לא סם מסוכן, זה משהו שאנשים תמיד עשו.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אתה חושב כמו מתבגר, ופה הטעות שלך. מעבר לעובדה שסקס זה דבר נפוץ ובאמת שפה עושים מזה יותר מידי עניין -
    רק מתבגרים, ואנשים מאוד רדודים מודדים את האושר והריגושים שלהם בכמה בחורות הם יכולים להשיג. אנשים
    עם עבר מספיק מצולק בשביל להגיד "אני משיג את מי שאני רוצה ובגלל זה החיים שלי יפים", הם אנשים מסכנים, ולא אנשים מושכים.
    אין פה נימה של התנשאות, רק עובדה בשטח.

חוץ מזה,
    זה לא שאתה יכול להשיג "כל אחת" וכל בחורה בנפרד היא בן אדם מעבר לעובדה שהיא "מטרה", ומכל בן אדם שאתה מדבר איתו אתה לומד משהו. זה לא מכונה שאתה לוחץ על כפתור והיא פותחת רגליים, התפיסה הזאת, מעבר לעובדה שהיא לא ריאלית והדברים לא באמת עובדים ככה, היא בסכ"ה לא בריאה.

תלמד להעריך את הבחורות שאתה מדבר איתן, ואם אתה מדבר מתוך בחירה עם בחורות שאתה לא מעריך, אתה עושה משהו לא נכון,
    ואתה לא תרגיש טוב עם זה.

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

קיבלתי את התשובה שלי והפקתי לקחים, תודה.

מיסטרי לא ניסה להתאבד. מי מכר לך את השטות הזאת? הוא בסך הכל אושפז (כמה פעמים) בגלל התמוטטות עצבים.
    כדי להצליח עם בחורות כמו מיסטרי אתה צריך קודם כל להיראות טוב כמוהו. מיסטרי הוא גובה מטר ותשעים, יש לו תוי פנים עדינים, הוא תמיד לובש כובעים מצחיקים, ובגדים יוצאי-דופן כמו למשל חולצת לדים עםכתובת דיגיטלית שרצה עליה וכתוב עליה כל מיני שטויות.יש לו גם בוחטה של כסף מכל הסדנאות שהוא מעביר בטורונטו ובלוס אנג'לס ובלאס וגאס.

משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.

ציטוט נכתב במקור על ידי סטרונגול צפיה בהודעה
    מיסטרי לא ניסה להתאבד. מי מכר לך את השטות הזאת? הוא בסך הכל אושפז (כמה פעמים) בגלל התמוטטות עצבים.
    כדי להצליח עם בחורות כמו מיסטרי אתה צריך קודם כל להיראות טוב כמוהו. מיסטרי הוא גובה מטר ותשעים, יש לו תוי פנים עדינים, הוא תמיד לובש כובעים מצחיקים, ובגדים יוצאי-דופן כמו למשל חולצת לדים עםכתובת דיגיטלית שרצה עליה וכתוב עליה כל מיני שטויות.יש לו גם בוחטה של כסף מכל הסדנאות שהוא מעביר בטורונטו ובלוס אנג'לס ובלאס וגאס.
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, שמע תנסהה אוליייי דוקים?!

אני יענה לך במלים של מיסטרי: אין דבר, אחי, אתה יכול עוד לעבוד על עצמך ולהשתפר.

משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.

ציטוט נכתב במקור על ידי סטרונגול צפיה בהודעה
    אני יענה לך במלים של מיסטרי: אין דבר, אחי, אתה יכול עוד לעבוד על עצמך ולהשתפר.
    תאמין לי שאפשר להשיג בנות בלי להיות 1.90, עם תווי פנים טיפה אגרסביים, לשנוא כובעים, בלי חולצות שזזות בעצמם, וגם בלי בוכטות של כסף..

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,984 | הודעות: 8,205,577 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect