MAFIA II Joe's Adventures
ביקורת
מה דעתכם על ההרחבה Joe's Adventures למשחק MAFIA II?? אני התאכזבתי ממנו מאוד. הייתי בטוח שזה הרחבה עם עלילה מעניינת כמו שהייתי רגיל בMAFIA 2 אם היו בהרחבה היו שמים את ג'ימי במקום את ג'ואי לא הייתי שם לב לשינוי בין שני ההרחבות. זה אותו סגנון עולם פתוח שיש משימות שכתוב לך תעשה את זה ואת זה וככל שאתה עושה יותר דריפטים והורג יותר אנשים מקבלים על זה נקודות ובלה בלה בלה! אבל לא לדאוג יש גם משימות עם עלילה... רק 4 משימות! ותאמינו לי שגם אין כל כך עלילה!!
אז במה כן טובה ההרחבה הזאת שהיא טובה יותר מכל ההרחבות? 2K GAME הגדילו את המפה של EMPRIE BAY בהרבה, תסכלו על המפה של המשחק:
כמו שאתם רואים יש חלק גדול מסביב לעיר בצבע ירוק שמראה את גודל השדות שליד העיר... אי אפשר ללכת לשם בMAFIA 2 אבל בהרחבה אפשרו להכנס לרובה וגם אפשרו להכנס לעוד צד בעיר שיש שם שכונת עוני גדולה שבגלל האנטישמיות באותה תקופה רק אפריקנים אמריקאים גרים שם (כושים). הם הוסיפו גם עוד מבנים שאפשר להכנס אליהם: נמל חדש, כניסה למבנים בנמל הישן, סופר מרקט, מועדון חשפניות, ועוד ברים ומסעדות שלא היה קודם במפה.
מלבד זאת הוסיפו עוד שני סוגים של רכבי ספורט ועוד בגד אחד של JOE שהוסיפו פסים לחולצה הקצרה בMAFIA ביחד עם שפם ומשקפי שמש.
הנה טריילר ''העלילה'' של המשחק למרות שאין:
טריילר ה-GAMEPLAY
תקשיבו אני לא אומר שההרחבה גרועה אבל הם בקושי שינו משהו מההרחבה הישנה של ג'ימי למשל!
אני נותן להרחבה ציון של 7/10
סיבה: נתתי ציון 7 רק בגלל שזה עולם פתוח!
קרדיט לי ורק לי! תביאו הרבה תגובות!11!!!!!

.jpg)
ציטוט ההודעה