אוקיי אז ככה ... קודם כל קצת על עצמי :
אני נראה טוב מאוד .. מתלבש מעולה ואין לי וכבר אין לי שום פחד גישה ( לפני חודשיים היה לי אבל אחרי כמה שראיתי כמה הרצאות של "מיסטרי" וכמה מאמרים פה הפחד נעלם ..) ,אני מאוד מקובל בחברה ואני יודע המון על דינמיקה חברתית ויש לי יכולות חברתיות מעולות.
לא היו לי הרבה חברות בחיים ( רק אחת בתכלס) אבל היו לי מלאא הזדמנויות עם מלא בנות שרק עכשיו הבנתי שפספסתי .
ובגלל זה בעצם התחלתי להתעניין בפיק-אפ .. בהתחלה כמובן זלזלתי אבל אחרי כמה מאמרים וביצועם בשטח הבנתי שזה באמת עובד החרטא הזה חח )
בדיוק לפני חודשיים נכנסתי חזק לעולם אומנויות הפיתוי
התחלתי לשים לב להרבההה מאוד דברים שלא שמתי לב אליהם לפניכן .. סימני משיכה , DLV,DHV וכו'...
ועכשיו בעצם הבנתי מהי נקודת התקיעה שלי .. אני עושה רושם טוב מאוד בהתחלה אני מקבל המון סימני משיכה בימים הראשונים של הקשר ואז אני בעצם לא מנצל את הרגע ופשוט נשאר תקוע בFZ
אז למשל אתמול התחילה איתי ילדה חמודה בפייסבוק.. ואני בטוח שהיא דלוקה עליי
אבל אני בטוח שאני הולך להרוס את זה ולא לסגור שום דבר בעצם ..
אז השאלה שלי אליכם היא : מה עושים ?? איך אני יודע מתי מגיעה הנקודה שאני שואל אותה :"לאן את יוצאת יום שישי בערב ומתי אני רואה אותך שם" .. ואז בא לשם וסוגר איתה נשיקה ( או יותר מזה)
אם תתנו לי משפטים טובים שיכולים להוביל לזה זה גם יהיה מעולה בשבילי
אם מישהו יוכל להסביר לי כאן בפירוט אני ישמח .. ואם למישהו יהיה זין להסביר לי בפרטי אני עוד יותר אשמח
תודה לעוזרים וחג שמח לכולם

) אבל היו לי מלאא הזדמנויות עם מלא בנות שרק עכשיו הבנתי שפספסתי .
ובגלל זה בעצם התחלתי להתעניין בפיק-אפ .. בהתחלה כמובן זלזלתי אבל אחרי כמה מאמרים וביצועם בשטח הבנתי שזה באמת עובד החרטא הזה חח )
ציטוט ההודעה