|
|
זה קורה לי כל הזמן
שאני לבד בבית ופתאום יש איזה דף שנופל מהרוח בחדר אחר או במטבח\סלון שאני בחדר שלי,זה נשמע כאילו בן אדם הולך או משהו...זה מפחיד לפעמים אני יוצא מהחדר ובודק שאין אף אחד שוב
ידידה שלי דרסה לי את הרגל שדירתי איתה
זרקתי כיסא על מורה!
זרקתי כיסא על מנהלת זה היה מפחיד מה היא עשתה לי .....
"Once more into the fray
Into the last good fight I'll ever know.
Live or die on this day
Live or die on this day."
אממ ברזל מתוך היד
לכל האטאיסטיתם למיניהם , ניתן לכם סיפור עם מוסר השכל : פעם היו 2 אנשים אחד מאמין ואחד כופר ( לא מאמין), השניים התווכחו בניהם מה יקרה אחרי המוות , המאמין טען שיש אחרי המוות גן עדן וגהינום , הכופר טען שלא יקרה כלום שנרגיש כמו החול .. מבחינה מתמטית לכל אחד מהם יש 50% להיות צודק בוויכוח , נגיד והכופר צודק בוויכוח שניהם ימותו וירגישו כמו החול פשוט כלום .
ואם המאמין צודק , המאמין ילך לגן עדן , והכופר לגהינום , אז לא משנה מי יהיה צודק הכופר תמיד יסבול בין אם זה בגיהנום ובין אם להרגיש כמו חול.... , ולאדם המאמין עדיין ישארו ה 50% להיות בגן עדן
נחמד![]()
קוראים לזה ההימור של פסקל, וזה כבר מזמן לא נכון
הוא אומר כאן שיש סיכוי של 50% שיש אלוהים ו50% שאין
אבל לך תדע איזה אלוהים נכון? יכול להיות שזה האלוהים שלך, גם יכול להיות שזה של המוסלמים, הנוצרים, בודהה, אמון-רע, זאוס ועוד אלפי אלים
ככה שעם כל אל הסיכוי שלך להגיע לגן עדן קטן וכבר מגיעה למאית האחוז, והסיכוי של האתאיסט להיות צודק נשאר 50%
נערך לאחרונה על ידי Metronome; 08-12-2010 בשעה 11:58.
ועם הזמן, אתה אומר,
זה רק ילך ויסתדר,
מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא!
חנונים מושפעים (אטאיסתים) תאמינו שאתם בעולם הזה רק בשביל "להנות" והעולם הזה נוצר "מפיצוץ"