מקודם הוקפץ פה אשכול שראיתי שממש התלהבתם ממנו,
אז החלטתי לפתוח אחד כזה
מוזמנים לספר.
|
|
גנב פעם פרץ לי הבייתה אני הייתי עם המשפחה שלי כולם ישנו לא ידעתי מה לעשות פחדתי עד מוות טלפון לא היה איתי ל100
היתחבתי בעליית גג ולא ישנתי 6 שעות מ 12 בלילה עד 6 ואז בסוף יצאתי החוצה ולא היה שם אף אחד אבל הוא גנב תכשיטים כסף ותמחשב הנייד שלי![]()
זה היה לפני חצי שנה..
ראיתי סרט (אימה) ורציתי לעצור אותו כדי ללכת לשירותים וכנראה שלא עצרתי (לא לחץ על הכפתור האדיוט) וזה היה על פול ווליום והיה קטע של דפיקה חזקה על הדלת והיתי בטוח שזה מאצלי נבהלתי הלכתי לבדוק רואה אין אף אחד, חוזר לשרותים שוב הי בום בום בום על דלת לא הבנתי מה זה אחרי שחזרתי ראיתי שהסרט המשיך לבד ושזה היה מזה
![]()
ואיייייייי יוני הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחח
פרצו לי לבית וראיתי תגנב בעניים. והוא האיים לדקור אותי,מזל שאמא שלי דפקה לו מחבט בראש...
התעלף עד שבא המשטרה
קרדיט לFRENZY
וואי איזה פחד זה...
אמממ
פעם אחת יצאתי עם חברים שלי וחזרנו באיזה 12 בלילה ולא רציתי להתקשר לאבא שלי שיביא אותי למרות שהייתי רחוק מהבית שלי,קיצר החברים שלי הלכו מצד אחד ואני מצד שני כי אני גר בצד השני של העיר ופתאום איזה מישהו בן 18-19 שיכור נראה לי,שאל אותי אם יש לי כסף אמרתי לו שאין לי,הוא לא האמין לי,אמר לי שאני משקר פתאום הוא הלך וצעק לחברים שלו לבוא כי הוא חשב ששיקרתי לו ואז הלכתי מהר הביתה...
חח לא היה לי משהו אחר מפחיד(:
עריכה:
גם זה שמעליי איזה פחד...
נערך לאחרונה על ידי Taker; 06-11-2010 בשעה 23:14.
וואי זה היה אחד הדברים היותר מפחידים שקרו לי, נכנסתי לYES DOCO בוואלה כדי לראות שם איזה סרט טוב, פתאום! משום מקום! פופ אפ עם באנר של כמעט מלאכים והפנים של הספרדי המפגר ההוא! כמעט הקאתי באותה שנייה ואפילו רציתי לתבוע את WALLA!, אבל הם הסירו כבר את התועבה הזו ואף התנצלו בפני גולשים שנחשפו אליה.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
יש איזה משחק מפחיד כזה של מבוכים..
כמעט סיימתי את זה ובום הופיעה תמונה של איזה אישה מכוערת ונשמעה צרחה..
Lia Sinchevici
זה היה קיץ -'08, הייתי בטיול בסין. בדיוק אני והמשפחה שלי סיימנו את הטיול המודרך בחומה הגדולה, וכשחזרנו לרכב של המדריך אני בטעותפגעתי באחד מהרכביםשחנו שם ושברתי לו את המראה הצדדית הזאת של הרכב, לא רציתי לעורר בעיות לכן פשוט המשכתי. לאחר כמה ימים שטסנו לשנגחאי, עיר מאוד ישנה ומאוד מאוד מלוכלכת, ההורים שלי יצאו להביא אוכל אך נתקלו בבעיה כאשר התחיל לרדת מבול ולא יכלו לחזור כל כך מהר. אז אני נשארתי לבד במלון באמצע שום מקום, באמצע עיר שחורה כזו בלי אנשים ברחוב...ואני מסתכל דרך החלון על הגשם...לפעמים איזה משהו אולי עבר ברחוב...פתאום אני רואה משהומסתכל לעברי, משהו מהרחוב, פתאום אני קולט זה הפאקינג בחור שעיקמתי לואת הדבר הזה ברכב. אמרתי אוקיי סבבה אולי אני סתם מדמיין, לאחר מכן המשכתי את הערב והדלקתי טלוויזיה...סבבה, פתאום לא יודע מה קרה היתה הפסקת חשמל...אז הדלקתי נר שהיה בסביבה. לאחר איזה חצי שעה שהייתי לבד בחדר, פתאום אני קולט שמשהו דופק חזק בחלון!!! אני פותח ת'חלון...קצת גשם נכנס היה מבולבכל זאת...אבל לא היה כלום. פתאום משהו דופק בדלת!! אני יוצא החוצה ואין פאקינג אף אחד!! אחרייאיזה 10 דקות, פתאוםדפיקה חזקה אחושמוטה...אני יוצא החוצה, ואני מגלה שיש שתיי לסביות ארופאיות ש'משחקות' בחוץ...הם היו קצת שתויות....ואז הדלת לחדר נסגרה וננעלה מבפנים, אז חיכיתי איזה חצי שעה בחושך במסדרות כילא היה חשמל חח ואז ההורים שלי הגיעו פתחנו ת'חדבר ואכלנו...THE END
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 07-11-2010 בשעה 10:09.
One Shot - One Kill
יצאתי עם חברים וראינו שם איזה חבורה של ילדים שיכורים מפחידים שהתחילו לרדוף אחרינו משום מה.... (הם היו שיכורים לגמרי)
אבל בסוף זה נגמר בסדר.
חחחחח זה תמיד קורה .
אני יושב במשחב בסבבה ליב בשלווה ופתתאווום ...
אני שומע ריצות מטורפות אני חושב כאילו מישהו בא להוריד לי משו .
בסוף זה סתם השכנים למעלה עושה רעשים "-.-
ספוילר:
דוד שלי הדפוק הזה הראה לי משהו כשהייתי קטן..
אני מתכוון עוד לא ידעתי אנגלית וזה היה:
Maze Game Scary. .
התרכזתי כל כך פתאום בום בום פרצוץ זה היה לפני שנתיים ועדיין יש לי טראומה מזה..
למחרת אני שואל אותו מה זה Maze ו Scary הוא לא עונה לי, ואז תרגמתי וזה מכשול מפחיד, התחלתי להרביץ לו.
עד עכשיו ישלי טראומה !