אתם מדברים כאילו אני יכול לפתוח סטים ולהמשיך אותם הרבה זמן... אני סך הכל יצאתי פעם אחת לסארג' וכל מה שעשיתי זה פתיחה.
בכל מקרה אני ילך לבד נפתח ומשם ננסה להמשיך. תודה.
אתם מדברים כאילו אני יכול לפתוח סטים ולהמשיך אותם הרבה זמן... אני סך הכל יצאתי פעם אחת לסארג' וכל מה שעשיתי זה פתיחה.
בכל מקרה אני ילך לבד נפתח ומשם ננסה להמשיך. תודה.
|
|
למה אתה חושב שמועדונים או ברים אלה המקומות היחידים להכיר בחורות? שם זה גם קשה כי כל הבחורות באות משוריינות בשריון נגד בחורים חרמנים שמתחילים איתן.
אני דווקא לא מפתה שם בכלל אלא רק ביום-יום.. הכי פשוט, הכי תמים, הכי קליל והכי רומנטי
וצא לבד! הכי מועיל והכי כיף.
מה שכן תזהר מחברים קנאים.. לי היו לא מעט שפתאום ראו אותי מפלרטט עם מישהי והם לא רגילים לזה אז הם הפריעו לי ובכל פעם שהם שאלו אותי לגבי בחורות ועניתי להם הם אמרו לי "כן, בטח, ברור.. רק אתה..." ולא האמינו שאני מסוגל לגשת עד שהם ראו בעצמם![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 07-12-2010 בשעה 16:57.
גם אני חשבתי על זה, העניין הוא שיש הרבה בחורות יפות אבל הן דיי גדולות 20+ ואולי בשעה הליכה יש 3-4 בגיל המתאים ואם 2 מדברות בטלפון אז זה פשוט מצא את המטמון עד שאתה מוצא מטרה(סתכל בפורום דיווחים זה בידיוק מה שעשיתי, ללכת ברחוב כסארג ותראה שבשעתיים שלוש הליכה היו 6 סטים בגיל המתאים')... בכל מקרה ננסה גם.
זאת אחת הסיבות שעליך להיות אדם תקשורתי ואוהב אנשים.. לא לצאת לסארגים מיוחדים בשביל להכיר בנות אלא להכיר אותן בכל מקום שאתה נמצא במהלך חיי היום-יום שלך: בלימודים, בדרך לבית ספר, בבית, באינטרנט, סתם כשאתה יוצא לקנות לחם וחלב.. בגלל זה רוב אומני הפיתוי טוענים שאי-אפשר להיות אומן פיתוי בלילה ובבוקר להיות בן אדם נורמאלי.. בשביל להצליח עם בחורות עליך לשנות את כל אורח החיים שלך לאורח חיים שכולל בעיקרו בחורות.ללכת ברחוב כסארג ותראה שבשעתיים שלוש הליכה היו 6 סטים בגיל המתאים')... בכל מקרה ננסה גם.
כמה טיפים לגביך:
1) תתחיל לעבוד על תקשורת בין-אישית (בלי קשר לבנות.. גם עם אח שלך, חברים שלך, ההורים שלך..).
2) בכל פעם שאתה יוצא מהבית גש לאנשים!! שאל מה השעה או מאיפה הבחור הדתי קנה את הכיפה שלו כי היא ממש יפה בעיניך.. (מקווה שהבנת את הרעיון).
3) בכל פעם שיש לך שיח עם בחורה לטעמך, ולא מחייב שזה יהיה לאחר ש"פתחת" אותה אלא סתם אם קנית גלידה ו"במקרה" המוכרת הייתה בול בגיל שלך, תמיד שאל את עצמך "אם הייתי רוצה אותה, מה הייתי עושה עכשיו, בשביל להתקדם עוד צעד אחד לקראת זוגיות איתה?" ועשה זאת!
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-12-2010 בשעה 20:18.
למישהו יש מושג איך אני יכול למצוא מועדון או משהו כזה? פרטים\שעה וכ'ו..
נערך לאחרונה על ידי krox; 08-12-2010 בשעה 21:46.
לך לחדר כושר ולשם שינוי אל תסתובב עם האנשים הגדולים עם השרירים ותחשוב שאם תראה כמוהם תיתן בראש, תסתובב בהליכונים ותדבר עם הבנות, הן כבר יכירו לך את חברות שלהן.
אתה לא באמת חייב להתחיל עם בחורות סתם ככה ברחוב. זה סתם ה"עיקרון המנחה". תפעיל את הראש.