תיראו אני יתחיל מזה אני כבר 3 שנים בערך מכיר את התחום מיתעניין פה ושם, קורא קצת ספרים, רואה קצת מדריכים בוידאו..
אני לא יגיד לכם שאני לא מצליח עם בנות הולך לי דווקא סבבה והיו לי כמה הגשמות של חלומות אבל רוב הדברים האלה קרו בזמן שהיתי עם בנות שמקדמות ת'עיניינים.
בואו אני יתן לכם דוגמא בחופשה, הבאתי מישהי לחדר. "ליראות את הג'קוזי" .
חברים שלי בנתיים חיכו בחוץ וזה.. קיצר דיברתי איתה איזה שעה וחצי ליפני שהיה לי את האומץ לקדם עיינינים..
קיצר קידמתי עינינים הורדת חולצה ואז. פיתאום בום דפיקות בדלת.. חברים שלי דפקו בדלת אחרי איזה 3 שעות שייבשתי אותם בחוץ..
קיצר הבחורה הלכה.
עזבו את זה.. אני רואה אשכרה סימני היתעניינות מבנות ואני מקדם עיניינים בשיאא האדישות.. יענו לאט לאט לאט צעד קטן אחרי צעד קטן .
אני אוהב ללכת על בטוח.
פהההההה ושם, יש לי קטעים שאני מפציץ.. אבל הרוב אני אדישששש. ויכול לחכות למשיח כדי לקדם עינייינים מהר.. אולי יש לי פחד מדחייה, כאילו מה זה אולי.. בטוח.
בחיים שלי אף בת לא דחתה אותי,(שבאתי לנשק)
כל הדברים שהיו לי הלכתי על בטוח, והיו מספיק .. יחסית .. אני לא אומר שאני זיין או משהו.
בקיצר אני לא יודע מה יש לי אני בחור עם ביטחון יש לי הרבה חברים היתי עם מספיק בנות בחיים שלי, ואני מפחד לקדם עינינים מהר. או מפחד מהצלחה שתיקרה כתוצאה מהקידום עיניניים הזה.., מפחד משינוי.. לא יודע, פשוט מפחד מדברים חדשים והרפתקאות חדשות שיכולות ליקרות..
אפשר להגיד שאני יותר מדי תקוע בOver Game ויותר מדי טוחן מים שכבר אפשר להיתקדם..
אני מודע לבעייה שלי אבל בנתיים אני לא רואה שאני פותר אותה..
חבר'ה תנו לי קצת תגובות להעלות את הביטחון או תגובות שיעזרו פה..
כל יום שאני חוזר בדרך הביתה באוטו אני אומר לעצמי "זהו, זה היום האחרון שאני מיתנהג ככה.. מחר יום חדש ויאללה שם זין על כולן,והולך לקדם עינינים מהר ואם אני יקבל סירוב על הזין שלי אני ינסה עוד פעם או ילך לאחת אחרת, מה כבר יכול ליקרות"
אבל בשטח, הכל מישתנה.. אני חוזר ליהות עצמי שוב..
אני מקווה שתוכלו לעזור לי אני מבואס מיזה רצח..

ציטוט ההודעה