אוקיי פירמטתי והכל חזר להיות טוב
עכשיו פתאום חזרה הבעיה!!
אני משתגע יוטיוב מריץ הכל מהר
מדיה פלייר
הכלל
מזה יכול להיות חברה?
אוקיי פירמטתי והכל חזר להיות טוב
עכשיו פתאום חזרה הבעיה!!
אני משתגע יוטיוב מריץ הכל מהר
מדיה פלייר
הכלל
מזה יכול להיות חברה?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
פירמטת וזה חזר?!:|
יש לך אנטי וירוס על המחשב? אם לא תתקין AVIRA וXPYBOT ותריץ..
נשמע לי הזוי הרמות
קיצר לא עזר
עדיין השירים נשמעים מוזר
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בררתי קצת על העניין זה לא וירוס כך אומרים לי אנשים זה כנראה באג מערכת משהו שהבחור מתקין במערכת שגורם לה להשתגע ולשנות את הקצב עבודה שלה ולכן אני רוצה שתספר לי בדיוק מה אתה התקנת במחשב אחד לאחד כל דבר חוץ ממערכת ההפעלה.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
שום דבר מיוחד האמת
דרייברים של הלוח אם
UTORRENT
SPYBOT וAVIRA ( זה כבר אחרי שהתקלה הגיעה)
NVIDIA
שום דבר מיוחד \:
מאיפו התקנתה את הדריבים של הלוח אם, מהדיסק???
אים כן אז תוריד חדשים מהאתר של החברה כי הדריברים שיש בדיסק בדרך כלל ישנים
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
לא עוזר לצערי
התקנתי מהרשת דרייברים חדשים
אני חושש שהבעיה היא לא בסאונד
פשוט משהו מאיץ את המחשב וזה משגע אותי!
אפילו יוטיוב רץ מהר
כל דבר סרטים וכו....
נשמע מעוות ומהיר
מ א ו ש ר
כן כן זה מוכר אני רק שואל לפני שהתקנת משהו על המערכת חוץ ממערכת הפעלה משהו רץ מהר?
אני רוצה שתעשה את הדבר הבא פרמט מחדש ותתקין רק מערכת הפעלה ואז תבדוק אם הכל תקין לאחר מכן תתקין דרייבר דרייבר ותעשה ריסטארט אחרי כל דרייבר! לא להכניס שום דיסק און קי למחשב או כל מדיה חיצונית שצרובה ממשחב אחר. וככה נעבור על הדברים עד שנמצא את התוכנה שגורמת לבאג הזה כי שוב זה לא וירוס זה באג שיוצרת תוכנה מסוימת שמותקנת על המחשב אז אנחנו צריכים לעבור ביסודיות על הכל וכשתגלה תכתוב לנו כאן את מה שמצאת שגורם לבעיה.
אין לנו יותר מה לייעץ זאת הדרך היחידה להגיע לפיתרון (אם אני הייתי עכשיו אצלך זה מה שאני הייתי עושה כדי לעלות על הבעיה אז אל תחשוב שזאת איזו התנערות מהבעיה שלך זאת פשוט דרך הפיתרון היחידה!)
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
קיצר עוד פרמוט עשיתי
התקנתי אחרי הפירמוט רק את הדרייבר של הכרטיס קול
ושוב אחרי כמה שירים יש מין עיוות קטן...
אומנם זה הרבה יותר טוב עכשיו אבל אני חושש שזה יחזור למצב שהשירים יהיו מהירים
בנתיים זה קצב סביר אבל יש מן עיוותים מוזרים כזה בצלילים
יכול להיות בעיה בכרטיס קול ?
מ א ו ש ר
יכול להיות. אפילו שזה נשמע קצת מוזר.
אבל כן יכול להיות שזאת הבעיה
אגב יכול להיות שמה שהאיץ לך את המוזיקה והסרטים זה מקודד דפוק?
או שלא התקנת מקודדים?
מ א ו ש ר
מה זאת אומרת עיוות? זה כרטיס קול מובנה או שזה נוסף כמו CREATIVE? והורדת את הדרייבר החדש ביותר?
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
יופי הבעיה חזרה רשמית
עיוות והשיר מהיר מידי
בחיים שלי לא התייאשתי ככה מהמחשב
בא לי לזרוק את אמא שלו
ואיך אני בודק אם זה מובנה?
כרטיס קול של REALTEK משהו כזה
נראה לי שמובנה בעצם כי לא ראיתי שום כרטיס חוץ מהכרטיס מסך בתוך המחשב
מ א ו ש ר
אוקיי אני רוצה שלא תתקין את הכרטיס קול ותנסה להתקין את שאר הדברים ולראות אם למשל סרטים רצים מהר למרות שהכרטיס קול לא מותקן אם זה כך אז הבעיה לא בכרטיס הקול אלא במשהו אחר.
נסה אולי להתקין מערכת הפעלה אחרת? כלומר מדיסק אחר מעודכן יותר אולי? כנראה חסר כאן משהו לדרייבר זה ממש לא מסתדר לי כל הסיפור.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
יש בוינדוס דריברים מובנים.. הוא ישמע סאונד במילא.
רק אם יש לו כרטיס קול ישן הוא באמת לא ישמע סאונד..
לדעתי במקרה כזה כדי לקחת מחבר או משו כזה כרטיס קול חיצוני לחבר ולראות אם דרכו גם כן יש את הבעיה