קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] חשיפה לפני הזמן של המתמודדים של היפה והחנון 3
    על ידי Senia Waldberg בפורום סדרות וטלוויזיה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 11-11-2011, 03:17
  2. [פרסום] חשיפה לפני הזמן של המתמודדים של היפה והחנון 3
    על ידי Senia Waldberg בפורום טלוויזיה ישראלית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-11-2011, 22:29
  3. [כתבה] אוּפס: ארה"ב בירכה את מלכת אנגליה לפני הזמן
    על ידי קהלני בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-06-2010, 12:19
  4. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 31-12-2009, 23:37
  5. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-09-2008, 16:29
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

אוננות לפני הזמן

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

ברירת מחדל אוננות לפני הזמן

אני כבר מתחיל לראות הרבה אשכולות של ילדים שמתחילים לאונן בגיל 11-14 וכאלה..
    אתם לא צריכים להיות מודאגים מזה שאתם לא "פוריים" עדיין..
    זה יבוא.. ולא אצל כולם זה בא באותו זמן. אצל אחד בגיל 11 ואצל אחד ב15..

ד"א.. אוננות לא מזיקה לבריאות בכלל!
    ואם אוננתם איזה 5 פעמים ברצף ובפעם האחרונה לא יצא לכם..
    זה כי הביצים שלכם לא הספיקו להתמלא. וזה גם אומר שאתם צריכים לצאת קצת מהבית - בלי להעליב כמובן
    בכל מקרה תפסיקו להיות ככ מודאגים מדברים שאתם בכלל לא צריכים לחשוב עליהם.
    ואם יש לכם זמן ואתם באמת מתעניינים אז תעשו טובה לפני אשכול תקראו קצת נעוצים D:

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

פיזית אוננות לא פוגעת, פסיכולוגית אוננות פוגעת מאוד, במיוחד על הגבר.

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

ומאיפה אתה מביא את המידע הזה שאני מניח שביססת אותו מחקרית שאוננות פוגעת פסיכולוגית בגבר? (קרוקס)

לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ

זה לא שהיא פוגעת פסיכולוגית..
    אבל אוננות ממכרת.
    וחוץ מזה... גם ככה במקום לצאת עם חברים
    אתם יושבים בבית ומאוננים.. אז זה פוגע בכישורים חברתיים.

משתמש ותיק האוואטר של Mslipknot
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

עדיף לצאת עם חברים ולהנות מאשר להשאר בבית ולאונן.
    מהאוננות יש סיפוק לרגע...זה לא שווה את זה.
    )לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
    LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
    LokomotivKid
    http://9gag.com/icecreamman?success=1
    קישוריית המדריכים של Mslipknot

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

דווקא יש בזה יתרון יפה בכישורים חברתיים... אם אני מחליט שאני יוצא החוצה עם חבר ללכת לסנטר להתחיל עם בנות אני תמיד מביא ביד קודם בשביל להוריד מהחרמנות ולהיות מפוקס יותר D:

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תתרגל אליי, או תמות ממני, כי אני פה כדי להישאר

הבעיה הפסיכולוגית היא כאשר אתה מאונן במקום למצאת עם חברים/להתחיל עם בנות.
    אחת ההמלצות למי שלא הולך לו עם בנות היא לא לאונן, ואז יש סיבה פסיכולוגית יותר גדולה (מוטיבציה) להתחיל עם בנות ולנסות להגיע לסקס במקום להביא ביד.

וכן, זה מוכח

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

באשכול הוא מדבר על ילדים בני 11 - 14 בגיל הזה עדיין אין סקס [לפחות אצת רוב הילדים].
    אם בגיל 20 אתה יושב ומאונן בימקום לצאת לאיזה בר ולמצוא מישהי, כן זה דפוק לגמרי, (לפחות מבחינתי).
    אם אתה בגיל 11 - 14 ומחפש את הסיפוק המיני אין בזה שום דבר פסול.
    נערך לאחרונה על ידי VOCA; 09-12-2010 בשעה 13:37.

לשעבר 'Like

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אם זה המצב אז אתה צודק

שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי dark soul צפיה בהודעה
    אם זה המצב אז אתה צודק
    אם תשים לב על זה מדובר האשכול.
    אני לא מבין למה קישרת עכשיו לצאת עם בנות ולעשות סקס שזאת לא מטרת האשכול.

לשעבר 'Like

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי dark soul צפיה בהודעה
    הבעיה הפסיכולוגית היא כאשר אתה מאונן במקום למצאת עם חברים/להתחיל עם בנות.
    אחת ההמלצות למי שלא הולך לו עם בנות היא לא לאונן, ואז יש סיבה פסיכולוגית יותר גדולה (מוטיבציה) להתחיל עם בנות ולנסות להגיע לסקס במקום להביא ביד.

וכן, זה מוכח
    העניין הוא שכל פעם שגבר מאונן הוא מרמה את עצמו ומתגמל את הגוף שלו בהרגשה טובה על זה שהוא ישב בבית התבודד ולא עשה כלום, כשמה שהגוף מצפה שאחרי כל המאמץ שעשיתה להשכיב אישה למטרה היחידה שלך בחיים (להתרבות) הוא מתגמל אותך בהרגשה טובה. הגוף לומד שגם אם הוא לא יצא ויכיר בנות\יזיין הוא עדיין ירגיש את ההרגשה הטובה הזאת והוא הופך לבן אדם יהיה יותר ביישן\חסר ביטחון\מתבודד\מדוכה\מדוכדך ולא יקדם עניינים עם בחורות כי הוא לא צריך אותם בשביל להרגיש טוב, אבל כאן הטריק, המוח לא מבין שמה שנראה טוב ממבט ראשון (הרגשה טובה של אוננות) הוא רע בעקיפין כי זה יגרום לו ליהיות במצב גרוע וזאת בידיוק הסיבה שגברים מפתחים "חרדה חברתית", אפילו נפתח פורום לכבוד זה, כשהבעיה היחידה שלהם היא האוננות שלהם. כשתפסיקו לאונן לשבועיים שלוש אתם אוטמטית תקבלו זריקת מוטיבציה אדירההההההההההה לצאת החוצה ולהכיר בנות ולקדם עניינים, הביטחון שלכם יקפוץ והביישנות תרד ואתם תיהיו שמחים יותר. תכניסו את עצמכם לקו מחשבה שאם לא תזיינו לא תשפיכו.
    זה כמו שתחתוך את עצמך ותהנה מזה.

אבל אני מרשה לכם לאונן עד גיל 16-17. אחרי הגיל הזה הנשים כבר מקיימות יחסי מין.

מה שגם אוננות היא הגורם המרכזי לשפיכה מוקדמת, אם כי שפיכה מוקדמת היא בעיה פסיכולוגית בלבד, בטווח הקתר אתם תגמרו מהר יותר, בטווח הארוך יקח לכם הרבה יותר זמן להתחרמן ולכן הרבה יותר זמן בשביל לגמור, ואתם לא תעקבוו עם המבט שלכם על כל בחורה כוסית שעוברת ברחוב. יש עוד מלא יתרונות אבל פשוט אין לי כוח לכתוב פה דפים על גבי דפים, תפסיקו ואתם תרגישו את השינויים לבד.
    נערך לאחרונה על ידי krox; 09-12-2010 בשעה 15:36.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי krox צפיה בהודעה
    העניין הוא שכל פעם שגבר מאונן הוא מרמה את עצמו ומתגמל את הגוף שלו בהרגשה טובה על זה שהוא ישב בבית התבודד ולא עשה כלום, כשמה שהגוף מצפה שאחרי כל המאמץ שעשיתה להשכיב אישה למטרה היחידה שלך בחיים (להתרבות) הוא מתגמל אותך בהרגשה טובה. הגוף לומד שגם אם הוא לא יצא ויכיר בנות\יזיין הוא עדיין ירגיש את ההרגשה הטובה הזאת והוא הופך לבן אדם יהיה יותר ביישן\חסר ביטחון\מתבודד\מדוכה\מדוכדך ולא יקדם עניינים עם בחורות כי הוא לא צריך אותם בשביל להרגיש טוב, אבל כאן הטריק, המוח לא מבין שמה שנראה טוב ממבט ראשון (הרגשה טובה של אוננות) הוא רע בעקיפין כי זה יגרום לו ליהיות במצב גרוע וזאת בידיוק הסיבה שגברים מפתחים "חרדה חברתית", אפילו נפתח פורום לכבוד זה, כשהבעיה היחידה שלהם היא האוננות שלהם. כשתפסיקו לאונן לשבועיים שלוש אתם אוטמטית תקבלו זריקת מוטיבציה אדירההההההההההה לצאת החוצה ולהכיר בנות ולקדם עניינים, הביטחון שלכם יקפוץ והביישנות תרד ואתם תיהיו שמחים יותר. תכניסו את עצמכם לקו מחשבה שאם לא תזיינו לא תשפיכו.

מה שגם אוננות היא הגורם המרכזי לשפיכה מוקדמת, אם כי שפיכה מוקדמת היא בעיה פסיכולוגית בלבד, בטווח הקתר אתם תגמרו מהר יותר, בטווח הארוך יקח לכם הרבה יותר זמן להתחרמן ולכן הרבה יותר זמן בשביל לגמור, ואתם לא תעקבוו עם המבט שלכם על כל בחורה כוסית שעוברת ברחוב. יש עוד מלא יתרונות אבל פשוט אין לי כוח לכתוב פה דפים על גבי דפים, תפסיקו ואתם תרגישו את השינויים לבד.
    חבל שאין פה משהו כמו כפתור לייק

שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי krox צפיה בהודעה

קודם כל מזה "אני מרשה", אם כבר אתה מייעץ למישהו.
    דבר שני, קראתי מילה במילה מה שאמרת וצר לי להגיד לך שלדעתי אתה טועה ובגדול.
    אוננות היא לא דבר רע, לא ביגלל זה יש לך קשיים בחברה וחרדות אל תגזים.
    חרדות וקשיים בחברה יכולים לנבואה מאלף ואחת סיבות.
    דבר שלישי אל תיהיה כל כך בטוח שמי שיפסיק לאונן יתחיל לצאת ולהיות עם בנות כי זה לא כל כך נכון.
    יש משהו בזה שאתה אומר שתיהיה מוטיבציה לצאת החוצה.
    אבל מי אמר עם בנות ?
    מי אמר שלאותו הבנאדם\נער\ילד תיהיה ההזדמנות לזה ?
    מצטער אבל אני חולק על דעתך.

לשעבר 'Like

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

וואו! כמה שטויות נאמרו פה!
    על מה שאתם מדברים זאת אוננות אובססיבית! זאת לא אוננות רגילה ונורמלית תעשו הבדל.
    זה כמו שלאכול זה בריא, אבל לאכול יותר מדי ובאופן אובססיבי זה לא בריא.
    מה זה עפתם.
    וקרוקס, כמה שטויות כתבת מפה ועד להודעה חדשה, אני בדרך כלל לא נוהג לקטול, אבל אני מאוד מתפתה.

"העניין הוא שכל פעם שגבר מאונן הוא מרמה את עצמו ומתגמל את הגוף שלו בהרגשה טובה על זה שהוא ישב בבית התבודד ולא עשה כלום"

בולשיט, דבר ראשון מי אמר שבן אדם עושה את זה באופן אובססיבי ומתבודד בגלל זה? בן אדם רגיל עם חיי חברה רגילים גם מאונן וחי טוב.
    באותה מידה אתה יכול להגיד שכשאתה אוכל אתה מתגמל את הגוף שלך על זה שאתה יושב בבית ומתבודד.
    במקום זה לך לצוד או ללקט אוכל משיחים...
    תעשה לי טובה ילד, אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר, עדיף שתשתוק.

"כשמה שהגוף מצפה שאחרי כל המאמץ שעשיתה להשכיב אישה למטרה היחידה שלך בחיים (להתרבות) הוא מתגמל אותך בהרגשה טובה"

יצאת בתול...כמה מאמץ אתה צריך כדי להשכיב אישה? לשבת איתה לארוחה? לצאת איתה לסרט? המאמץ הוא יותר מנטלי\ורבלי.

"הגוף לומד שגם אם הוא לא יצא ויכיר בנות\יזיין הוא עדיין ירגיש את ההרגשה הטובה הזאת והוא הופך לבן אדם יהיה יותר ביישן\חסר ביטחון\מתבודד\מדוכה\מדוכדך ולא יקדם עניינים עם בחורות כי הוא לא צריך אותם בשביל להרגיש טוב, אבל כאן הטריק, המוח לא מבין שמה שנראה טוב ממבט ראשון (הרגשה טובה של אוננות) הוא רע בעקיפין כי זה יגרום לו ליהיות במצב גרוע וזאת בידיוק הסיבה שגברים מפתחים "חרדה חברתית", אפילו נפתח פורום לכבוד זה, כשהבעיה היחידה שלהם היא האוננות שלהם."

יש הבדל של שמיים וארץ בין להביא ביד לבין לעשות סקס, אבל כנראה שאתה לא יודע עוד.
    לעשות ביד לא גורם לך לכל הדברים האלו, אני מבטיח לך שגם האנשים הכי כריזמטיים והכי שרמנטיים והכי חברותיים והכי שקר כלשהו אחר גם מביאים ביד.
    אתה לא חקרת את זה ואתה לא מבסס את זה על שום מחקר, אז תפסיק להפיץ שטויות ושקרים כי אנשים תמימים יכולים לקרוא ולהאמין לשטויות האלו.

"כשתפסיקו לאונן לשבועיים שלוש אתם אוטמטית תקבלו זריקת מוטיבציה אדירההההההההההה לצאת החוצה ולהכיר בנות ולקדם עניינים, הביטחון שלכם יקפוץ והביישנות תרד ואתם תיהיו שמחים יותר. תכניסו את עצמכם לקו מחשבה שאם לא תזיינו לא תשפיכו.
    זה כמו שתחתוך את עצמך ותהנה מזה."

מה זה נראה לך? קסם?
    אם אתה לא מאונן אתה פשוט הופך ליותר חרמן, זה לא שאתה פחות ביישן והביטחון שלך יהיה בשמיים, אתה פשוט תרצה לזיין כל דבר שזז, אז אולי תתחיל עם מישהי שנראית קצת פחות טוב מאשר מישהי שהיית מתחיל איתה ברגיל ויש מצב שילך לך כי אף אחד אחר לא ממש רוצה אותה ומתחיל איתה.
    וזה בדיוק ההפך, כשאתה מאונן אתה שמח יותר, אתה מרגיש טוב יותר...משוחרר יותר.

"אבל אני מרשה לכם לאונן עד גיל 16-17. אחרי הגיל הזה הנשים כבר מקיימות יחסי מין."

אה, תודה אבא!
    תגיד אתה רציני? מאיפה נחתת?
    ולידיעתך, יש הרבה בנות היום שמתחילות לקיים יחסי מין בגיל 13-14.

"מה שגם אוננות היא הגורם המרכזי לשפיכה מוקדמת, אם כי שפיכה מוקדמת היא בעיה פסיכולוגית בלבד, בטווח הקתר אתם תגמרו מהר יותר, בטווח הארוך יקח לכם הרבה יותר זמן להתחרמן ולכן הרבה יותר זמן בשביל לגמור, ואתם לא תעקבוו עם המבט שלכם על כל בחורה כוסית שעוברת ברחוב."

אוננות היא הגורם המרכזי לשפיכה מוקדמת? מה אתה נורמלי? רק בגלל שאתה מאונן ואתה לא חרמן בטירוף אתה לא תגמור תוך דקה.
    זה כמו שאתה מאונן אחרי הרבה זמן אז אתה תגמור מהר, אבל אם תאונן פעם ביום ברגיל ופתאום יבוא לך עוד פעם (פעמיים ביום) אז הפעם השנייה תהיה הרבה יותר ארוכה.
    ותאמין לי, גם כשאתה לא ממש חרמן ואוננת באותו יום, אם בחורה כוסית תעבור לידך אתה עדיין תסתכל, ככה זה גברים.
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 09-12-2010 בשעה 22:17.

לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ

קרוקס כל מה שכתבת לא נכון בכלל
    נערך לאחרונה על ידי EnBlack; 09-12-2010 בשעה 22:43.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,812 | הודעות: 8,199,405 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect