אני ילד יחסית ביישן פעם היתי ממש ממש ביישן ברמה שלא מסוגל לדבר עם מישהי שאני מכיר ולהסתכל לה בעניים ובמיוחד לא להתחיל עם בנות לא הייתי יוצא הייתי סגור כל הזמן בבית שבזמן הזה החברים הטובים שלי יצאו והכירו מלא אנשים ומלא בנות.
עכשיו המצב שלי השתפר ואני יוצא יותר ומסוגל לדבר עם בנות שאני מכיר אבל עדיין לא במצב של לבוא ולהתחיל עם מישהי.
עוד משהו זה גם שאני יושב עם חברים ויש איתנו בנות אני פשוט יושב בשקט כמו מפגר ולא מסוגל להשתתף בשיחה אבל שאין בנות איתנו אני זה שמדבר הרבה ועושה צחוקים
זה היה קצת רקע עכשיו לשאלות שלי
מה אני יכול לעשות כדי להתגבר על הבעיה שלי ולפתח ביטחון שאני יוכל לבוא למישהי לדבר/להתחיל איתה או שאני יוכל להתחיל לדבר ולהשתתף השיחות שיש גם בנות באזור כי קראתי קצת על הפיק אפ אבל עדיין אני בלי ביטחון לבוא אל מישהי ולישם את מה שקראתי
כמו שאמרתי למעלה החברים הטובים שלי בתקופה שאני לא הייתי רוצה לצאת אף פעם הגדילו את מעגל החברים שלהם ואת המעגל של הבנות שהם מכירים ,עכשיו מה לדעתכם אני יכול לעשות כדי שאני יוכל להיכנס גם למעגל החברים שלהם ולמעגל הבנות שהם מכירים כי אני פשוט מרגיש לא נעים לבוא ולהידחף אליהם
עוד משהו היום באה ילדה חדשה לבצפר . היא שכבה מיתחתי עכשיו אני ישבתי בכניסה לבצפר לבד כי הוציאו אותי מהשיעור והיא באה והתחילה לדבר איתי דיברנו איזה 3 דקות לבד עד שבאה מישהי מהכיתה שלי שהצטרפה לשיחה ישבנו שלושתנו איזה 20 דקות ודיברנו ואפילו שהרגשתי קצת ביטחון אני חושב שההיתי יבש אפילו שהצחקתי אותה קצת והרגשתי שכל הזמן היא נותנת לי סימנים של התעניינות כמו למשל שעבר ילד מהשכבה שלי היא אמרה "אני רואה שיש לכם שיכבה של חתיכים" ואני והוא זה הילדים היחידים שהיא ראתה מהשיכבה שלי ,עוד משהו זה שהילדה מהכיתה שלי קראה לי שמן אז הילדה מהשיכבה מיתחתי אמרה "למה שמן? יש לו את הגוף שאני אוהבת אצל בנים"
עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול לפתח את זה כי היא ממש חמודה ואני רוצה להיות איתה בקשר
אני ממש יודה לכם אם תענו לי אל 3 השאלות שלי
תודה מראש ושבת שלום

ציטוט ההודעה