מה שלא תעשו - זה לא יהיה נזק ממשי.. אז מה הקטע פה ?
אתה יודע מה זה נזק ? נזק זה לפרוץ ל100-200 אלף מיילים של אירנים, זה נזק.
להפיל שרתים אירנים - זה נזק.
לא להפיל איזה אתר אירני מסכן שלאף אחד לא אכפת ממנו..
באמת..
מה שלא תעשו - זה לא יהיה נזק ממשי.. אז מה הקטע פה ?
אתה יודע מה זה נזק ? נזק זה לפרוץ ל100-200 אלף מיילים של אירנים, זה נזק.
להפיל שרתים אירנים - זה נזק.
לא להפיל איזה אתר אירני מסכן שלאף אחד לא אכפת ממנו..
באמת..
|
|
פרצת 300 חשבונות מייל ואתה מבסוט ? תביא TV או SKYPE ואראה לך בשיתוף מסך מה זה פריצת מיילים..
תגידו אתם לא מבינים שכל הדברים האלה לא חוקיים? זה שאתם יושבים בבית לא משנה אפילו קצת את החומרה של מה שאתם עושים. רוב הגולשים פה הם ילדים מעפנים בני 15 שכל מה שאתם עושים זה לתת להם מוטיבציה להכנס ולהכנס לעסק.
אחרי שההורים של איזה ילד יכנסו לכלא ל3 שנים בגלל שהוא עשה פישינג למישהו או שלימדתם אותו להכין קילוגר בעזרת תוכנה מושתנת נראה מה יקרה.
חחחח כל הכבוד מגיע להם!
יש אשם אחד בכל המצב הזה: האבטחה הישראלית ווהתעלמות שלהם מדיווחים, אתה לא יכול להשאיר גם דלת פתוחה וגם חלון פתוח- ולצפות שהגנב פשוט ימשיך לבית הבא, צריך להתמקד באבטחה ישראלית- לא במשחקי ילדים עם אתרים איראניים, חוץ מזה- אתה רוצה לפגוע בהם באמת? תפגע בקבוצות האקינג שלהם- זה יעשה נזק אמיתי.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
לחלק מהאימיילים יש חשבונות בפייפל
כל מי שמעוניין שחיים ( Jaguar ) יחזור למנהל ראשי שיעתיק את זה לחתימה שלו !
יש סיכוי ש Child33 הוא מנהל האתר שהוא ככה מתעצבן?
המשתמשים שלי:
HotBanana > NewYear > Dursci > DurSci > FullSex > CSS
PHP | SQL | HTML | CSS | JS | JQUERY | AJAX
לא, אבל יש סיכוי שהוא באמת יודע על מה הוא מדבר- והוא צודק ב-100%, לא שווה להסתכן בכלא אתה יודע...........
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
מאיפה הבאתם שההורים שלכם ישבו בכלא בגללכם?
איזה שטויות.. המינימום שיכולים לעשות זה לפתוח תיק ולהתעלם. המקסימום זה לשבת בכלא.. לא שמעתי בחיים ששני ההורים ישבו בכלא בגלל ילד.. חחח שטפו לכם את המוח.
איפה הסיסמאות לאימילים ?
מישהו יכול לשלוח לי תקובץ במסמך טקסט ? רק עם הפייסבוקים את השאר אני לא צריך
שמע חמוד, היחיד שעושה פה שטיפות מוח זה אתה. לא יודע מאיפה השגת תבטחון העצמי שלך בנוגע לעניין הזה אבל אני אשמח להיות זה שיגיד לך שהוא מבוסס על בולשיט.
דודה שלי שופטת, והיא הייתה אחת שגם כן שפטה בתחום של אינטרנט, והיא אמרה לי פנים אל פנים שועוד איך זה יכול להגיע לרמה כזאת ובכזאת קלות.