קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. @~!אשכול יצירת קשר מחודש!~@
    על ידי The Mask בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 15:14
  2. תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 19-09-2006, 22:51
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 28

יצירת קשר [15]

Post יצירת קשר [15]

שלום,
    עכשיו ככה,אני די פתוח עם בנות אני מדבר והכל אבל אני לא מוצא את עצמי בקשר עם מישהי,ואפילו לא הייתה לי חברה אחת וגם לא התנשקתי,אוקיי הרבה צוחקים עליי אבל אני לא מתייחס ללחץ שנגרם עליי,זה פשוט כל כך מעצבן אותי שכל החברים שלי "מתקדמים" בדברים האלה ואני לא! פשוט גם אני קצת ביישן אז יש בעיה,אני פשוט לא מוצא את עצמי עם מישהי שנראת לי רלוונטית,עכשיו מה אתם ממליצים לי לעשות?
    אני מנסה להיות ממש פתוח ואני לא מצליח,לא יודע איך למצוא את עצמי בסיטואציה שאני ומישהי מתקרבים,אפילו לסתם מן קטע שלא ייצא משם שום דבר,תודה רבה מראש.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    100

שלום לך ,
    קודם כל סתרת את עצמך
    "הרבה צוחקים עליי אבל אני לא מתייחס ללחץ שנגרם עליי,זה פשוט כל כך מעצבן אותי שכל החברים שלי "מתקדמים" בדברים האלה ואני לא!"
    מצד אחד אתה אומר שהלחץ שהחברים גורמים לא משפיע - אבל! -מצד שני זה ממש מעצבן אותך שהם מתקדמים בדברים האלו ואתה לא!
    אז אחי זה בעצם אותו הדבר!
    אתה כן נלחצת ממה שהולך עם החברים ולכם פירסמת כאן הודעה.
    טוב קודם כל תשמע , אני בן 18 עדיין לא הייתה לי חברה ולא נישקתי והנה לך דוגמא למה לא להיות לחוץ , תראה בן כמה אני ולא עשיתי את אותם דברים שאתה מדבר עליהם , ותאמין לי אני לא מכוער שיושב במחשב כל היום , פשוט אני בא מרקע דתי , ולדעתי אני נראה טוב , ויש לי ידידות וכל זה אבל תאמת לא מלחיץ אותי כל החברה ונשיקות וזה .. אל תדאג הם יבואו עם הזמן - אם תלחץ על עצמך סתם תעשה את מה שאתה רוצה לא בלב שלם ! למה אני מתכוון - עכשיו תילחץ ותמצא לך חברה מאיזה פח זבל ותיפול חזק וחבל.
    אני לא יגיד לך מה החסרונות של חברה (אני לומד פה מניסיון של חברים שלי ובכללי) אבל מה שכן אני יגיד לך זה שאתה פשוט צריך -
    1.להירגע עם כל הקטע של "אני חייב דחוךףףף חברההה כולם עוקפים אותי...אוףף" - יש המון אנשים ששמעתי עליהם שלא היתה להם חברה עד גיל 25-30 כל אחד והסיבות שלו למרות שלא מדובר באנשים רעים\מכוערים.. אז אל תילחץ ! , קח הכל בסבבה ונעבור ל-2.
    2.תחשוב מה אתה מחפש בחברה - סתם לנשק ולהתמזמז \ דיבורים ואהבה \ האם חלק מהידידות שלך עונות על מה שהזכרתי האם אתה רואה את עצמך אם אחת מהן ?! אתה צריך להחליט מה אתה רוצה!!
    3.ברגע שנרגעת והחלטת מה אתה רוצה ואיך אתה רוצה וכמה אתה רוצה לך פה לפורום "פיק-אפ" תרכוש קצת מידע על איך להתחיל עם ילדה , איך להתנהג בצורה כזאת שהמטרה שלך היא חברות ולא ידידות.
    4.תתקוף ! והכי חשוב תהנה!!
    בהצלחה לך!
    נערך לאחרונה על ידי TheHomeLess; 13-12-2010 בשעה 20:25.

ציטוט נכתב במקור על ידי TheHomeLess צפיה בהודעה
    שלום לך ,
    קודם כל סתרת את עצמך
    מצד אחד אתה אומר שהלחץ שהחברים גורמים לא משפיע - אבל! -מצד שני זה ממש מעצבן אותך שהם מתקדמים בדברים האלו ואתה לא!
    אז אחי זה בעצם אותו הדבר!
    אתה כן נלחצת ממה שהולך עם החברים ולכם פירסמת כאן הודעה.
    טוב קודם כל תשמע , אני בן 18 עדיין לא הייתה לי חברה ולא נישקתי והנה לך דוגמא למה לא להיות לחוץ , תראה בן כמה אני ולא עשיתי את אותם דברים שאתה מדבר עליהם , ותאמין לי אני לא מכוער שיושב במחשב כל היום , פשוט אני בא מרקע דתי , ולדעתי אני נראה טוב , ויש לי ידידות וכל זה אבל תאמת לא מלחיץ אותי כל החברה ונשיקות וזה .. אל תדאג הם יבואו עם הזמן - אם תלחץ על עצמך סתם תעשה את מה שאתה רוצה לא בלב שלם ! למה אני מתכוון - עכשיו תילחץ ותמצא לך חברה מאיזה פח זבל ותיפול חזק וחבל.
    אני לא יגיד לך מה החסרונות של חברה (אני לומד פה מניסיון של חברים שלי ובכללי) אבל מה שכן אני יגיד לך זה שאתה פשוט צריך -
    1.להירגע עם כל הקטע של "אני חייב דחוךףףף חברההה כולם עוקפים אותי...אוףף" - יש המון אנשים ששמעתי עליהם שלא היתה להם חברה עד גיל 25-30 כל אחד והסיבות שלו למרות שלא מדובר באנשים רעים\מכוערים.. אז אל תילחץ ! , קח הכל בסבבה ונעבור ל-2.
    2.תחשוב מה אתה מחפש בחברה - סתם לנשק ולהתמזמז \ דיבורים ואהבה \ האם חלק מהידידות שלך עונות על מה שהזכרתי האם אתה רואה את עצמך אם אחת מהן ?! אתה צריך להחליט מה אתה רוצה!!
    3.ברגע שנרגעת והחלטת מה אתה רוצה ואיך אתה רוצה וכמה אתה רוצה לך פה לפורום "פיק-אפ" תרכוש קצת מידע על איך להתחיל עם ילדה , איך להתנהג בצורה כזאת שהמטרה שלך היא חברות ולא ידידות.
    4.תתקוף ! והכי חשוב תהנה!!
    בהצלחה לך!
    וואי תודה רבה לך בן אדם,למדתי ממך הרבה,ודרך אגב אני לא מכוער חחח,אני בסדר,והמטרה שלי זה יותר ידידות אתה יודע [נשיקות וכל זה],חברה זה לא הזמן עכשיו [לדעתי],פשוט אני מרגיש שאני ממש רוצה אתה מבין,אבל מצד שני אני יישמע להצעה שלך,לעשות את זה בלב שלם,כי אני באמת אחר כך יתבאס,ושוב תודה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

שלום לך ,
    קודם כל סתרת את עצמך
    "הרבה צוחקים עליי אבל אני לא מתייחס ללחץ שנגרם עליי,זה פשוט כל כך מעצבן אותי שכל החברים שלי "מתקדמים" בדברים האלה ואני לא!"
    הוא אינו סתר את עצמו, זה מתחבר.
    לי ישנה בדיוק אותה הבעיה! אני מבין מאוד על היחסים של בינו לבינה, אני מחפש מישהי מתאימה, המון חבר'ה מפרגנים לי שאני ממש מבין בנושא ומבקשים ממני עזרה אבל מצד שני אני בקושי מתנשק ועד היום, לא היה לי משהו רציני (היו אבל זה כזה רציני לדעתי).
    ככה שמצד אחד אני ממש לא מושפע מאחרים כי אני יודע למה אני מסוגל ולא בודק את ההישגים שלי ע"י אחרים אבל מצד שני זה פשוט נמאס לראות חבר'ה יותר גרועים ממך (ואפילו כאלה שלא מגיע להם להצליח) מצליחים ואתה, שעזרת להם ונחשב למאסטר - נשאר תקוע! זה פשוט מתסכל.. יש לזה אפילו פתגם "הסנדלר שנשאר יחף בסוף".
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 13-12-2010 בשעה 20:40.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    הוא אינו סתר את עצמו, זה מתחבר.
    לי ישנה בדיוק אותה הבעיה! אני מבין מאוד על היחסים של בינו לבינה, אני מחפש מישהי מתאימה, המון חבר'ה מפרגנים לי שאני ממש מבין בנושא ומבקשים ממני עזרה אבל מצד שני אני בקושי מתנשק ועד היום, לא היה לי משהו רציני (היו אבל זה כזה רציני לדעתי).
    ככה שמצד אחד אני ממש לא מושפע מאחרים כי אני יודע למה אני מסוגל ולא בודק את ההישגים שלי ע"י אחרים אבל מצד שני זה פשוט נמאס לראות חבר'ה יותר גרועים ממך (ואפילו כאלה שלא מגיע להם להצליח) מצליחים ואתה, שעזרת להם ונחשב למאסטר - נשאר תקוע! זה פשוט מתסכל.. יש לזה אפילו פתגם "הסנדלר שנשאר יחף בסוף".
    לא נורא אחי יהיה טוב..
    כמו שאומרים הטובים בסוף..עדיף לחפש משהו טוב מאשר סתם לקחת כל אחת ולהגיד "הייתה לי" "זיינתי"...
    אני חושב שאנחנו יותר איכותיים..

ציטוט נכתב במקור על ידי TheHomeLess צפיה בהודעה
    לא נורא אחי יהיה טוב..
    כמו שאומרים הטובים בסוף..עדיף לחפש משהו טוב מאשר סתם לקחת כל אחת ולהגיד "הייתה לי" "זיינתי"...
    אני חושב שאנחנו יותר איכותיים..
    ככה חשבתי עוד מלכתחילה אבל אין סבלנות.

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

תשמע אחי תנסה להכיר כמה שיותר בחורות...
    דרך חברים עדיף כי החברים שלך פחות או יותר דומים לך באופי והם יתחברו עם אנשים דומים.
    דוגמה מלפני כמה שנים (כשלא הייתה לי חברה):
    הייתי במסיבת יום הולדת של מישהו שחבר משותף שלי ושלו הזמין אותי (לא הכרתי את מי שהיה לו יום הולדת), הלכתי לשם ויצאתי עם מספר טלפון של דוגמנית מתחילה שנראית אחלה ועם אופי סבבה ועם עוד מספר טלפון של חברה שלה שנראית לא פחות טוב ממנה שגם נדלקה עלי.
    עכשיו אני לא דוגמן ולא כלום, פשוט זרמתי בשיחה עם ביטחון והן נדלקו על זה.
    הנקודה היא שתנסה להכיר ולהתחבר לכמה שיותר אנשים טובים ובחורות, ככה תגדיל את הסיכויים שלך להכיר בחורות איכותיות ולמצוא מישהי טובה...או סתם מישהי לזרום איתה.
    הצעד הראשון אבל הוא שאתה תצטרך כמובן להתגבר קצת על הביישנות שלך.
    תשמע אחי גם אני הייתי ביישן פעם, אבל אתה צריך להפנים ולהבין שבתכלס לא יצא לך מזה כלום שאתה מתבייש, נדירות הבחורות שיגשו אליך ויתחילו איתך...אז אם נגיד הסיכויים שלך הם 50% להכיר בחורה שהיא סבבה בערב אחד אז הם יירדו לאיזה 1% בגג אם תתבייש.
    הנתון הזה שהמצאתי מהראש, גם עזר לי להתגבר על הביישנות (והוא לא עד כדי כך רחוק מהמציאות לפי דעתי).
    תחשוב על מישהו מכוער שיש לו חברה או מישהו שנראה פחות טוב ממך לצורך העניין שיש לו חברה (או קשר במקרה הזה, לא קריטי), בטוח אתה מכיר אנשים כאלו.
    תחשוב על זה רגע, מה לו יש שלך אין? אתה תגלה שזה פשוט ביטחון ומה שהוא משדר...
    הוא לא ביישן, או שלפחות הוא לא מראה ביישנות.
    ובתכלס ממה יש לך להתבייש? אתה בן אדם נורמלי לחלוטין, יש לך הרבה מה להציע (ואני בטוח, לכל בן אדם יש צדדים חיוביים) אל תתבייש תתחזק בצדדים החיוביים שלך ותמיד תחשוב שאתה שווה משהו, כי אם אתה לא תתפוס מעצמך מישהו למה שמישהי אחרת תחשוב עלייך ככה?
    אם תשדר ביישנות אז הבחורה תחשוב טוב בטח יש לו ממה להתבייש, אבל אם תשדר ביטחון היא תחשוב ווואלה, שווה לי להכיר אותו.
    כנראה שיש לו מה להציע לי.
    תחשוב גם שהבחורה היא זאת שצריכה להיאבק עליך ולא ההפך...כי יש עוד אלף בחורות חוץ ממנה אבל רק אחד כמוך ואתה יודע מה וכמה אתה שווה באמת (רק תחשוב ככה בהתחלה כן, עד שזה יתן לך מספיק דחיפה לביטחון, אבל אל תהיה סנוב באמת =)).
    זאת מלחמה מנטלית עם עצמך ואני אומר לך, המלחמה לא קלה, אבל כמובן שווה לנצח בה והתגמול ענק.

חוץ מזה שאין לך מה לדאוג, הרבה אנשים שאני מכיר לא מצאו קשר רציני עד גיל הרבה יותר מאוחר משלך...אתה רק בן 15 (בלי לזלזל או משהו) כל החיים עוד לפנייך, לאן אתה ממהר? =)
    את החברה הראשונה שלי לדוגמה הכרתי רק בגיל 18, שחבר אחד שלי הכיר את החברה שלו בגיל 14 וחבר שני הכיר את החברה שלו בגיל 22.
    זה יקרה, זה הכל שאלה של זמן ועבודה על עצמך, סבלנות פה חשובה.
    בהצלחה =)
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 13-12-2010 בשעה 23:08.

גם אני אוהב חצילים! האוואטר של -TiMoNi-
    שם פרטי
    מתי
    לייקים
    239
    נקודות
    4
    משפט מחץ
    דובה עזבי ת'ילד, דובה עזבי ת'עגל.

ציטוט נכתב במקור על ידי הנודד צפיה בהודעה
    תשמע אחי תנסה להכיר כמה שיותר בחורות...
    דרך חברים עדיף כי החברים שלך פחות או יותר דומים לך באופי והם יתחברו עם אנשים דומים.
    דוגמה מלפני כמה שנים (כשלא הייתה לי חברה):
    הייתי במסיבת יום הולדת של מישהו שחבר משותף שלי ושלו הזמין אותי (לא הכרתי את מי שהיה לו יום הולדת), הלכתי לשם ויצאתי עם מספר טלפון של דוגמנית מתחילה שנראית טוב+ ועם אופי סבבה ועם עוד מספר טלפון של חברה שלה שנראית לא פחות טוב ממנה שגם נדלקה עלי.
    עכשיו אני לא דוגמן ולא כלום, פשוט זרמתי בשיחה עם ביטחון והן נדלקו על זה.
    הנקודה היא שתנסה להכיר ולהתחבר לכמה שיותר אנשים טובים ובחורות, ככה תגדיל את הסיכויים שלך להכיר בחורות איכותיות ולמצוא מישהי טובה...או סתם מישהי לזרום איתה.
    הצעד הראשון אבל הוא שאתה תצטרך כמובן להתגבר קצת על הביישנות שלך.
    תשמע אחי גם אני הייתי ביישן פעם, אבל אתה צריך להפנים ולהבין שבתכלס לא יצא לך מזה כלום שאתה מתבייש, נדירות הבחורות שיגשו אליך ויתחילו איתך...אז אם נגיד הסיכויים שלך הם 50% להכיר בחורה שהיא סבבה בערב אחד אז הם יירדו לאיזה 1% בגג אם תתבייש.
    הנתון הזה (שהמצאתי מהראש כמובן, אני אישית לא חושב הוא עד כדי כך רחוק מהמציאות) עזר לי להתגבר קצת על הביישנות.
    תחשוב על מישהו מכוער שיש לו חברה או מישהו שנראה פחות טוב ממך לצורך העניין שיש לו חברה (או קשר במקרה הזה, לא קריטי), בטוח אתה מכיר אנשים כאלו.
    תחשוב על זה רגע, מה לו יש שלך אין? אתה תגלה שזה פשוט ביטחון ומה שהוא משדר...
    הוא לא ביישן, או שלפחות הוא לא מראה ביישנות.
    ובתכלס ממה יש לך להתבייש? אתה בן אדם נורמלי לחלוטין, יש לך הרבה מה להציע (ואני בטוח, לכל בן אדם יש צדדים חיוביים) אל תתבייש תתחזק בצדדים החיוביים שלך ותמיד תחשוב שאתה שווה משהו, כי אם אתה לא תתפוס מעצמך מישהו למה שמישהו אחרת תחשוב עלייך ככה?
    אם תשדר ביישנות אז הבחורה תחשוב טוב בטח יש לו ממה להתבייש, אבל אם תשדר ביטחון היא תחשוב ווואלה, שווה לי להכיר אותו.
    תחשוב גם שהבחורה היא זאת שצריכה להיאבק עליך ולא ההפך...כי יש עוד אלף בחורות חוץ ממנה אבל רק אחד כמוך ואתה יודע מה וכמה אתה שווה באמת (רק תחשוב ככה בהתחלה כן עד שזה יתן לך מספיק דחיפה לביטחון, אבל אל תהיה סנוב באמת =)).
    זאת מלחמה מנטלית עם עצמך ואני אומר לך, המלחמה לא קלה, אבל כמובן שווה לנצח בה והתגמול ענק.

חוץ מזה שאין לך מה לדאוג, הרבה אנשים שאני מכיר לא מצאו קשר רציני עד גיל הרבה יותר מאוחר משלך...אתה רק בן 15 (בלי לזלזל או משהו) כל החיים עוד לפנייך, לאן אתה ממהר? =)
    את החברה הראשונה שלי לדוגמה הכרתי רק בגיל 18, שחבר אחד שלי הכיר את החברה שלו בגיל 14 וחבר שני הכיר את החברה שלו בגיל 22.
    זה יקרה, זה הכל שאלה של זמן ועבודה על עצמך.
    וואי איזה תותח אתה אחי,אשכרה הסברת לי פה הכל כפרה עליך.
    וסנוב אני לא,זה הדבר האחרון חחח.
    אני עוד יתייעץ איתך בהמשך ברשותך : ) אני רואה שיש לך ניסיון,וקשר רציני זה לא עכשיו... מתייי שזה יבוא אז יבוא,אני לא ממהר.
    ואחי תודה,ולעוד 2 האנשים שעזרו לי,תודה!
    אפשר לנעול
    ושכחתי לעשות על עילום,טוב לא נורא,זין
    נערך לאחרונה על ידי -TiMoNi-; 13-12-2010 בשעה 23:07.

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

מה זהה?
    שמע זה שחברים שלך "מתקדמים" תמחא להם כף.
    זה שאתה ביישן... אני אגלה לך סוד לכל אחד יש את הרגש המדגדג הזה שהוא מתחיל עם מישהיא..

אני בן 20, חייל שנתיים, חברה שלוש וחצי שנים.
    נשיקה ראשונה: כיתה י''ב
    סקס פעם ראשונה: 19 וחצי ...
    רוב החברים שלי מקנאים בי שיש לי חברה אוהבת לחזור אליה שאני יוצא הבייתה

צר לי להגיד לך שזה מוקדם יחסית להתהולל עם בנות ..
    קשה למצוא .. ילד בן 15 שבשל להתחיל עם בנות כאילו הוא איזה Hitch

קח את הזמן. .. זה נורמאלי בהחלט

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao צפיה בהודעה
    מה זהה?
    שמע זה שחברים שלך "מתקדמים" תמחא להם כף.
    זה שאתה ביישן... אני אגלה לך סוד לכל אחד יש את הרגש המדגדג הזה שהוא מתחיל עם מישהיא..

אני בן 20, חייל שנתיים, חברה שלוש וחצי שנים.
    נשיקה ראשונה: כיתה י''ב
    סקס פעם ראשונה: 19 וחצי ...
    רוב החברים שלי מקנאים בי שיש לי חברה אוהבת לחזור אליה שאני יוצא הבייתה

צר לי להגיד לך שזה מוקדם יחסית להתהולל עם בנות ..
    קשה למצוא .. ילד בן 15 שבשל להתחיל עם בנות כאילו הוא איזה Hitch

קח את הזמן. .. זה נורמאלי בהחלט
    צודק לחלוטין,תודה רבה גבר,אני ייקח לי את הזמן.

אני לא אותו בנאדם, מישהו אחר שמשתמש במשתמש אנונימי.*

לדעתי לקחת את הזמן בגיל 15 [כתה י' לא ?] זה טיפשי לחלוטין.
    בעיקרון עכשיו זה הקטע להתחיל קצת להתעסק עם בנות.
    עד עכשיו, חברים, פלסטיישן, כל היום טלוויזיה מחשב וחברים.
    גיל 15 לדעתי לך לפורום אמנות הפיתוי והפיקאפ ותלמד דבר או שניים.
    לא שזה כזה נורא אם לא תעשה את זה עכשיו אלא תתחיל בגיל 18 - 17 עם חברה וכל הקטע הזה.
    הצעה שלי, תתחיל עכשיו.

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני לא אותו בנאדם, מישהו אחר שמשתמש במשתמש אנונימי.*

לדעתי לקחת את הזמן בגיל 15 [כתה י' לא ?] זה טיפשי לחלוטין.
    בעיקרון עכשיו זה הקטע להתחיל קצת להתעסק עם בנות.
    עד עכשיו, חברים, פלסטיישן, כל היום טלוויזיה מחשב וחברים.
    גיל 15 לדעתי לך לפורום אמנות הפיתוי והפיקאפ ותלמד דבר או שניים.
    לא שזה כזה נורא אם לא תעשה את זה עכשיו אלא תתחיל בגיל 18 - 17 עם חברה וכל הקטע הזה.
    הצעה שלי, תתחיל עכשיו.
    איזה חומד אתה ...
    לא אמרתי לא להתהולל בכלל!
    בכל גיל יש חלק בלתי נפרד מהחיים שנקרא המין השני ..
    גם בגן התהוללנו כולנו עם בנות
    הכל תלוי ברמה..
    בגיל 15 הרמת תקשורת עם בנות שונה לגמרי מגיל 20 או מגיל 30.. וכן הלאה..

אני התייחסתי לפותח האשכול בקיצוניות כדי לתאר לו מה שאני חושב
    אז הייתי חייב להקצין .
    אני איתך .. קשר עם בנות זה חשוב זה כיף וזה בריא
    רק להיות בפרופורציה

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

אתה חייב להעלות לעצמך את הביטחון העצמי ופשוט לגשת אל מישהי.
    אם אתה לא פשוט תלך על זה ותשקיע במחשבה על זה יותר מדי
    אתה תגרום לעצמך לחסום את עצמך. פשוט בלי לחשוב
    תשים את המוח בצד ופשוט לך על זה. ואם אתה פוחד מכשלון
    אז אין מה לעשות לגבי זה. אולי אחת לא תסכים אבל בטוח
    מישהי תסכים ויותר מזה.. רוב הסיכויים שרובן יסכימו
    אם אתה עושה את זה בצורה לא מפגרת או כמו ילד קטן

ציטוט נכתב במקור על ידי EnBlack צפיה בהודעה
    אתה חייב להעלות לעצמך את הביטחון העצמי ופשוט לגשת אל מישהי.
    אם אתה לא פשוט תלך על זה ותשקיע במחשבה על זה יותר מדי
    אתה תגרום לעצמך לחסום את עצמך. פשוט בלי לחשוב
    תשים את המוח בצד ופשוט לך על זה. ואם אתה פוחד מכשלון
    אז אין מה לעשות לגבי זה. אולי אחת לא תסכים אבל בטוח
    מישהי תסכים ויותר מזה.. רוב הסיכויים שרובן יסכימו
    אם אתה עושה את זה בצורה לא מפגרת או כמו ילד קטן
    ילד קטן לא... צורה מפגרת אולי :| תלוי איך זה זורם לי,זה גם תלוי קצת בה אם היא תזרום.

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    ילד קטן לא... צורה מפגרת אולי :| תלוי איך זה זורם לי,זה גם תלוי קצת בה אם היא תזרום.
    פשוט צריך לנסות. להתנסות ולדעת איך בסופו של דבר כן עובד לך.
    לשבת בבית ולחשוב על זה לא יעזור כל כך.. פשוט צא לשדה הקרב

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,064 | הודעות: 8,198,657 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect