קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] עזרה| התאהבתי בידידה שלי שהיא אוהבת את חבר הכי טוב שלי והם די בקטע
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-11-2011, 17:25
  2. לא יודע מה לעשות... מאוהב בידידה..
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-08-2007, 02:07
  3. לא יודע מה לעשות.. חברים שלי לפעמים מזה חארות
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 14-08-2007, 17:51
  4. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 04-01-2006, 19:09
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

התאהבתי בידידה שלי, לא יודע מה לעשות זה משגע אותי.

ברירת מחדל התאהבתי בידידה שלי, לא יודע מה לעשות זה משגע אותי.

התאהבתי בידידה שלי, לא יודע מה לעשות זה משגע אותי.אנחנו ידידים כבר כמה שנים טובות.
    אף פעם לא הרגשתי כלפיה משהו.
    לפני כמה ימים יצאנו לשבת על איזה כוס בירה, ובאונה הבחורה הדליקה אותי.
    פשוט הרגשתי שאני לאט לאט מתאהב בה.
    עכשיו היא ידידה טובה שלי, היה לנו קשר כמו אחים, כל היום מדברים וצחוקים וזה.
    לא יודע מה לעשות.
    אינלי מושג גם איך לגשת אליה, פשוט לבוא לומר לה שהתחלתי להתאהב בה ?
    מישהו יכול לעזור לי בבקשה עם הסיטואציה הזאת ?
    לגשת אליה?, לא לגשת אליה ?
    איך להתחיל איתה וכאלה. [במידה ואתם חושבים שאני צריך לגשת אליה].

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

כודם תתחיל לקרוא על פיקאפ ותתמקד כמובן במשיכה..... כרגע אתה איתה באיזור הידידים, יש הרבה שיגידו שנורא קשה לצאת משם ושזהו נגמר המשחק אבל אני יאמר לך שזה ממש קל לצאת משם עם קצת כוח רצון...
    תתחיל ללמוד על קרוב רחוק, DHV, יצירת אתגר, יצירת מתח מיני וכו'.... בהצלחה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אתה לא צריך "לגשת" אליה, אתם כבר מכירים.
    אני לא יודע מה לגביך, אך יש לי חבר שהזמין את ידידה שלו למסעדה טובה, שם הוא אמר לה הכל, עד כמה הוא אוהב אותה ושהוא רוצה להיות איתה ביחד, אני לא יודע כיצד היא הגיבה, מה שאני כן יודע זה שהם זוג מאושר ויפה עד עצם היום הזה.
    לא כל קטע בין אנשים צריך להיות פיקאפ! בסופו של דבר יש לך עסק עם בן אדם בדיוק כמוך, לא עם חתול או חפץ שצריך להפנט אותו בשביל שיהיה ממושמע.. במקרה שלך הייתי ממליץ לומר לה שאתה אוהב אותה ורוצה להיות איתה! הכי פשוט.

המון בהצלחה!

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אתה לא צריך "לגשת" אליה, אתם כבר מכירים.
    אני לא יודע מה לגביך, אך יש לי חבר שהזמין את ידידה שלו למסעדה טובה, שם הוא אמר לה הכל, עד כמה הוא אוהב אותה ושהוא רוצה להיות איתה ביחד, אני לא יודע כיצד היא הגיבה, מה שאני כן יודע זה שהם זוג מאושר ויפה עד עצם היום הזה.
    לא כל קטע בין אנשים צריך להיות פיקאפ! בסופו של דבר יש לך עסק עם בן אדם בדיוק כמוך, לא עם חתול או חפץ שצריך להפנט אותו בשביל שיהיה ממושמע.. במקרה שלך הייתי ממליץ לומר לה שאתה אוהב אותה ורוצה להיות איתה! הכי פשוט.

המון בהצלחה!
    תודה על הטיפ.
    את האמת חשבתי על זה לגשת ולומר לה.
    אבל לא יודע, אם היא לא מרגישה אותו הדבר כלפי אני בטוח ב90% שאני אאבד אותה בתור ידידה,
    ותקשיב אנלא אומר ידידה למה בקטנה יש הרבה, זאת ידידה כמו אחות.
    גם אם היא לא תסכים ונישאר ידידים זה כבר לא יהיה אותו הדבר.
    זאת הסיבה שפניתי אליכם, אין לי מושג מה לעשות בסיטואציה הזאת.

אם אתה מתלבט מה לעשות עם הרגש שלך אליה פנה לפורום ייעוץ זוגי, או איך שלא קוראים לזה פה

פורום פיקאפ לא אמור לעסוק בנושאים כאלה..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

זה לא ממש עם הרגש שלי.
    יותר תנו לי טיפים מה לעשות במצב כזה.
    אם זה לא מתאים לפה תעבירו באמת שאין לי מושג, אני לא ממש גולש בפורומים.
    זה פשוט ניראה לי הפורום הכי מתאים.

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    זה פשוט ניראה לי הפורום הכי מתאים.
    זה לא ><"

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

אני לא בטוח איך המצב שלך איתה אבל כמו שאמרת אני משער שלא היה מיניות, אולי דיבורים על מיניות אבל לא באמת, תנסה לעשות לה יותר קינו וליצור מתח מיני, כמו שסוניק אמר יכול להיות שאם תגיד לה שאתה אוהב אותך יצא מזה טוב אבל יכול להיות שלא, תלוי במצב, לדעתי תנסה לנשק אותה אחריי שאתה יוצר קצת מתח מיני.. תיגע בה יותר, תלטף אותה, אתה יכול לשים את המצח שלך צמוד למתח שלה ואת האף שלך צמוד לאף שלה ולהסתכל לה בעיניים, זה יוצר מתח מיני..
    תשמע, אם אתה כבר כמה שנים ידיד ממש ממש טוב וזה דיבורים וצחוקים בלי מיניות אז אני משער שאתה די ידיד הומו, תשתנה, תהיה יותר מיני, תעשה לה קרוב רחוק, תראה איך היא מגיבה לרחוק, תן לה לפעמים נגים, אם אתה עכשיו לפעמים יורד עליה אז תרד עליה עוד יותר אבל תוודה שהיא לא תעלב ושכמה שאתה יורד עליה היא מבינה שאתה צוחק, ואחריי שתהיו רק אתה והיא, היא יכולה לשבת עליך או משהו תסתכל עליה בעיניים תעבור למבט משולש ונסה לנשק, אם לא יצא אז אל תתבאס ישר או תעשה משהו לא במקום או תגיד משהו לא במקום, אני לא חושב שהיא תייבש אותך אבל אם במקרה איכשהו יהיה מצב כזה תתייחס לזה כיאילו לא ניסית לנשק אותה והיא לא דחתה, כלומר פשוט תמשיך רגיל, תוסיף עוד קצת קינו מידי פעם נשיקות בצאוור ובלחי קרוב לפה ונסה שוב..

אני לא הכי מבין ולא הכי מקצוען, אני גם די מתחיל אבל פחות או יותר זה מה שאני עשיתי(אמנם עם ידידה שאני הכרתי רק כמה שבועות אבל עדיין) ברוב הדברים וזה עבד..

אמממ "הידיד ההומו" זה לא מילה לא הכי נכונה לומר בסיטואציה כזאת.
    אני לא מבלה איתה כל היום, עושה איתה שופינג וכל הדברים האלה.
    סך הכל יושבים על איזה בירה, צחוקים עם חברים ידידות וכאלה.
    פשוט איתה ישלי הכי חיבור של כיף מבין שאר הידידות שלי.
    קינו אם הבנתי נכון זה נגיעות רכות וכל זה ?
    אממ וואלה נישמע בנזונה אני אנסה את זה.
    תודה רבה עזרת לי מאוד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

קינו זה מגע בכללי, כל מגע, פשוט תיגע כמה שיותר, אבל לא סתם לגעת בה שיהיה בולט, אל תתייחס לזה, בזמן שאתה מדבר איתה אז תיגע, אם נגיד היא יושבת ממש קרוב אליך או אפילו עליך, אז אתה יכול בירכיים, בכל הירכיים ולהתקרב לפעמים לכוס שלה, בידיים, בכתפיים, בגב, בצאוור, עכשיו גם קר אז אתה יכול מלא להתחבק איתה, בכל מקרה שלא יבוא בפתאומיות, תעשה את זה כייאלו זה רגיל אצלך ואל תייחס לזה יותר מידי, זה יהיה כדרך אגב, נגיד אתם מדברים אז ביחד עם הדיבור בא ליטוף על הירך נגיד..
    הא ועוד משהו שלדעתי ממש טוב, בנשיקת שלום, אל תיתן בלחי, תן כמה קרוב לפה שאתה יכול, אתה יכול גם חצי לחי חצי פה כזה, או אפילו פשוט בפה, לא צרפתית אבל שלא יבוא לא בפתאומיות, סתם קטנה כזאת..

אם אתה רוצה שהיא לא תסתכל עלייך בתור רק ידיד, אתה צריך לתת לה קצת רחוק.
    אל תדבר איתה איזה שבוע שבועיים, או שלפחות תתרחק, דבר איתה קצת, אחרי שבועיים תחזור לדבר איתה, אבל שונה, דבר יותר מיני, יותר מושך. כמו שאתה מדבר עם בחורה שאתה מתחיל איתה.
    אל תתנהג כמו ידיד, תגע בה יותר, תיהיה יותר מיני, ופשוט תזרים את זה ככה.
    אם אתה מקבל סימני עיניין ממנה כשאתה עושה את זה זה מעולה, תשים לב לזה.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אם אתה מתלבט מה לעשות עם הרגש שלך אליה פנה לפורום ייעוץ זוגי, או איך שלא קוראים לזה פה

פורום פיקאפ לא אמור לעסוק בנושאים כאלה..

כמה התדרדרו פה -_-
    אתה כלכך טועה לדעתי!
    החלק הרדוד והמשעמם בפיקאפ זה הלהתחיל, הטלפונים והסקס.. החלק היותר מעניין, יותר עמוק, יותר חזק ויותר משמעותי זה
    קשר רציני, כיצד לשמר משיכה כשאתה כבר בקשר רציני עם מישהי, כיצד לשבור את היחסי ידידות שלכם וליצור מזה קשר רומנטי, כיצד להפסיק עם כל הטלפונים ולהשיג חברה.. זה החלק המשמעותי והחזק ביותר בפיקאפ!
    הנושא שהוא העלה כאן ועוד איך קשור לפורום ולדעתי זה אחד הפוסטים היותר מעניינים ויפים שיצא לי לקרוא לאחרונה!
    בגלל שהפוסט הזה לא בא שוב לשאול את אותן השאלות הטכניות (כיצד עושים קוקי פאני/איך להעלות DHV ובלה בלה בלה) או לספר סיפור עם כל המושגים הטיפשיים של הפיקאפ ולהתרברב בכמות הבחורות שהוא פתח אלא הוא בא לשאול כאן שאלה כלכך תמימה ויפה, בלי יותר מידי בולשיט מסביב (מה שרובנו איבדנו מאז נכנסו לתחום).

אגב, זה היתרון של מאפי על המתחרים שלה.. שהיא אומנם שוברת לך פחדים והכל אבל החלקים היותר מעניינים בקורס שלהם בכלל מדברים על המשחק הפנימי שלך, על אחזקת קשרים רומנטיים, הצבת מטרות, כיצד להיכנס לקשר וכו'.. ולא כיצד להשכיב אותה הכי מהר שאפשר או משהו דבילי בסגנון (ואם אני אומר את זה כנראה שזה נכון כי אני ממש לא מחבב את מאפי).

לדעתי לא רק שלא להעביר את הפוסט אלא לנעוץ אותו!

נ.ב.
    לגבי פותח האשכול, נזכרתי בכלל אצבע מאוד פשוט שפעם קראתי עליו, הוא יכול להנחות אותך - "אם אינך רוצה שהיא תראה בך רק כידיד, עשה את כל הפעולות שידיד לא עושה" (או במילים רובוטיות יותר - עשה את כל הפעולות שיעשו אותך לא-ידיד שלה).
    מה אתה לא עושה לה? אולי אתה לא מרבה לצחוק עליה? - צחק עלי!
    אולי אתה משתדל לא לגעת בה מתוך חשש שהיא תבהל או תכעס? - גע בה! (עם טאקט כמובן).
    אולי אתה נותן לה תשומת לב יתר-על-המידה? - תתחיל פחות להתייחס אליה.

זאת פחות או יותר הנוסחה.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 14-12-2010 בשעה 19:30.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אתה כלכך טועה לדעתי!
    החלק הרדוד והמשעמם בפיקאפ זה הלהתחיל, הטלפונים והסקס.. החלק היותר מעניין, יותר עמוק, יותר חזק ויותר משמעותי זה
    קשר רציני, כיצד לשמר משיכה כשאתה כבר בקשר רציני עם מישהי, כיצד לשבור את היחסי ידידות שלכם וליצור מזה קשר רומנטי, כיצד להפסיק עם כל הטלפונים ולהשיג חברה.. זה החלק המשמעותי והחזק ביותר בפיקאפ!
    הנושא שהוא העלה כאן ועוד איך קשור לפורום ולדעתי זה אחד הפוסטים היותר מעניינים ויפים שיצא לי לקרוא לאחרונה!
    בגלל שהפוסט הזה לא בא שוב לשאול את אותן השאלות הטכניות (כיצד עושים קוקי פאני/איך להעלות DHV ובלה בלה בלה) או לספר סיפור עם כל המושגים הטיפשיים של הפיקאפ ולהתרברב בכמות הבחורות שהוא פתח אלא הוא בא לשאול כאן שאלה כלכך תמימה ויפה, בלי יותר מידי בולשיט מסביב (מה שרובנו איבדנו מאז נכנסו לתחום).

אגב, זה היתרון של מאפי על המתחרים שלה.. שהיא אומנם שוברת לך פחדים והכל אבל החלקים היותר מעניינים בקורס שלהם בכלל מדברים על המשחק הפנימי שלך, על אחזקת קשרים רומנטיים, הצבת מטרות, כיצד להיכנס לקשר וכו'.. ולא כיצד להשכיב אותה הכי מהר שאפשר או משהו דבילי בסגנון (ואם אני אומר את זה כנראה שזה נכון כי אני ממש לא מחבב את מאפי).

לדעתי לא רק שלא להעביר את הפוסט אלא לנעוץ אותו!

נ.ב.
    לגבי פותח האשכול, נזכרתי בכלל אצבע מאוד פשוט שפעם קראתי עליו, הוא יכול להנחות אותך - "אם אינך רוצה שהיא תראה בך רק כידיד, עשה את כל הפעולות שידיד לא עושה" (או במילים רובוטיות יותר - עשה את כל הפעולות שיעשו אותך לא-ידיד שלה).
    מה אתה לא עושה לה? אולי אתה לא מרבה לצחוק עליה? - צחק עלי!
    אולי אתה משתדל לא לגעת בה מתוך חשש שהיא תבהל או תכעס? - גע בה! (עם טאקט כמובן).
    אולי אתה נותן לה תשומת לב יתר-על-המידה? - תתחיל פחות להתייחס אליה.

זאת פחות או יותר הנוסחה.
    וואלה אחי יש מצב.
    אני אנסה את זה יום שישי שאנחנו יוצאים כמה חברים ידידות [היא בניהם] לאיזה בר.
    בבקשה אל תנעלו את האשכול.
    אחרי יום שישי אני אכתוב כאן תגובה איך היה, מה קרה ואולי יהיו לי כמה שאלות להמשך [אם יהיה כזה].
    תודה רבה.

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

אין כזה דבר ידידות,זה מגביל אותך בכל כך הרבה דרכים שחבל.
    ידידות זה קשר לא ממומש
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect