|
|
חחחחחחחח הקטע שעל האשכולים שאני פותח בקושי עונים >< אז זה מבאס תחת...
לנושא: יש מזג אוויר חרא אבל אתה יכול לצאת החוצה רק בתחתונים של משפחת סימפסונס ולרוץ, זה אחלה פיקוק![]()
אוי מסכן שלי.
עצה כללית, אבל היא רלוונטית גם לפיקאפ:
אם אתה מחפש עזרה עם בעיות שניתקלת בהן, אתה תקבל תשובה
אם אתה בא לפורום בשביל לקבל תשומת לב ותגובות, רואים את זה בהודעות שלך ואף אחד לא אוהב מחפשי צומי.
במקרה שלך, הצצתי קצת בהודעות שלך, אתה שואל על סיטואציות תאורטיות שעוד לא ניתקלת בהן. (איך למשל אתה קובע שלרוץ בתחתונים זה אחלה פיקוק? אתה הרי לא ניסית.)
בגלל זה אף אחד פה לא משקיע יותר מדי בלענות לך.
מצד שני, אפילו שאין לזה משמעות אם אתה גם ככה לא מגיע לסיטואציה שזה רלוונטי, כן קיבלת פה תשובות לשאלות שלך.
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
א. בלי לנסות.. לרוץ בתחתונים זה לא פיקוק? אתה תראה מישהו שרץ בגשם עם תחתונים של משפחת סימפסונס לא יהיה לך משהו מצחיק לאמר על זה?
ב. אולי לא כל הנושאים שאני פותח הם בהכרח חכמים או חשובים.. אבל כל נושא אני פותח מסיבה כלשהי.. וכל הסיבות קשורות לנושא שניקרא פיקאפ
ג. מי אמר לך שזה לא רלוונטי? מאיפה לעזאזל הקרצת את זה?
אני נתקל בסיטואציות שונות, רואה שיש לי קושי ובגלל זה אני שואל שאלות כאן בפורום..
ד. אתה דיי מטומטם אם אתה חושב שאתה יודע עלי כל כך הרבה כמו זה שאני ילד צומי שמחפש תגובות... רק מלראות נושאים שאני כותב
ה. אני לא מחפש הרבה תגובות, אני מחפש תגובה אחת שקולעת למה שאני מחפש.
ו. לא זוכר לגבי הנושאים האחרונים אבל לגבי הנושא האחרון שפתחתי הוא פתוח כבר דיי הרבה זמן היו לו הרבה צפיות ורק שני אנשים הגיבו תגובות שהן לא מה שחיפשתי.... ביקשתי טכניקות אנ אל פי (מן הסתם שאלתי את זה כאן בפורום פיקאפ) אז תגובה אחת לא הובילה לכלום כי היא לא נתנה לי טכניקה להשתמש בה והתגובה השניה אמרה לי בכלל להתמקד בנושאים אחרים!
קיבלתי תשובה? לא! אז למה שאני לא ארצה שאנשים יכנסו לאשכול ויגיבו כדי שאוכל לקבל תשובה?????
ז. למה לעזאזל שמישהו ירצה להיות ילד צומי בפורום באינטרנט? מילא אם היית אומר לי משהו שהוא הגיוני אז עוד הייתי חושב על זה לעומק אבל אין פה כל היגיון ושום אינטרס
כן, זה יכול להיות פיקוק, אף אחד לא חולק על זה. אני כן חולק על היומרנות שלך להמליץ על משהו שאתה לא ניסית בעצמך. (את כל אלה, למשל, אני כן ניסיתי בעצמי. כנ"ל כל המאמרים בפורום מבוססים על דברים שאנשים ניסו בעצמם ולא סתם משחקים בנדמה לי)
מה שמוביל למסקנה שכנראה אתה דווקא כן ילד צומי.
אתה תקבל תשובות לפי מה שאתה שואל, לא לפי מה שאתה מחפש. תהיה גם מוכן שהרבה פעמים התשובות שתקבל יהיו מנוגדות למה שהיית רוצה לקבל, פשוט כי אלה החיים.
תשאל שאלה ברורה, תקבל תשובה ברורה.
תשאל שאלה כללית ואף אחד לא יבין מה אתה רוצה מהחיים שלנו (כמו במקרה של הטור האחרון שפתחת).
ותקרא את איך לשאול שאלות.
על מה אתה מדבר "הרבה זמן"? כולה יומים תרגיע ילד!
גם ככה השאלה שלך שם כללית מכדי שאפשר יהיה לענות עליה.
בוא תגיד לי אתה
האינטרס שלי הוא לקבל סיפוק מזה שאני עוזר לאיזה ילד להבין איפה הטעויות שהוא עשה ואיך כדאי לפעול בשביל לקבל תוצאות רצויות. מספיק הגיוני בשבילך?
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
KUTLAY שמע בלי להעליב או משהו אתה מתנשא ומגעיל. לא לכל נושא צריכה ליהיות "מטרה" ואפשר סתם לפתוח נושא לדבר לחלוק חוויות, העולם קודר ואדם לאדם זאב אז אפשר ליהיות כתף תומכת לפעמים גם אז זה סתם לחלוק חוויות\לדבר.
אתה יודע מה אני אוהב בך? כלום! שום דבר!
ועכשיו ברצינות - ע"פ התגובות שלך ניכר שאתה משייט לך על החיים כמו באיזה קרוז , נהנה מכל רגע ולא מחפש קיצוניות ואקסטרימיות כמו רוב האנשים ! - וזה מה שאני אוהב בך!
ולשאלתך - התכוונתי לבנאדם שיוצא ומתארגן במיוחד בשביל סארג', סארג' נטו!!! - עד כה אין לי כל כך בעיה אבל לצאת במיוחד בגשם כזה ?1 בחיים לא! , בנאדם שאוהב את החורף אני יכול להבין , אני אדם שאוהב את החורף ! הקור נותן לי אנרגיות מטורפות! אבל יש הבדל בין חורף למונסון הזה שהיה לפני כמה ימים ובין אדם שאוהב את החורף לאדם שיוצא בציוחד בשביל סארג' בשיא הגשם , מקווה שהבהרתי את עצמי![]()
נערך לאחרונה על ידי minimax; 14-12-2010 בשעה 20:32.
נו מה קורה איתכם חלאס להלונן על כל דבר ולתרץ לעצמכם למה לא לצאת לסארג'.
אין מה לעשות יש דבר שנקרא חורף והרחוב זה לא המקום היחידי לעשות פיק אפ. לך למועדון, קלבים, בארים מה שאתה רוצה אפילו בית ספר.
א. לא באמת ציפיתי שהוא ירוץ בתחתונים בגשם.. כנראה שלא שמעת על המושג ציניות ולא שאלתי אותך באיזה פיקוקים השתמשת אז אל תדחוף נושאים לא קשורים ולא מעניינים
ב.השאלות שאני שואל הן שאלות ברורות. גם אם אני שואל שאלות כלליות הן עדיין ברורות וגם התשובה עליה יכולה להיות כללית..אולי רק קשה לך להבין...
יכול להיות שאני באמת שואל שאלות קשות שקשה לענות עלייהן.. לא אמרתי שזה לא יכול להיות אבל יש פה אנשים בפורום שהם נראים לי מספיק חכמים,מבינים ומנוסים בשביל לענות ואם לא.. אז חבל בשבילי.
ג. הזמן הוא יחסי.
ובקשר לשאלה-ביקשתי טכניקות של NLP בפורום אומנות הפיתוי ..(עכשיו כמו במתמטיקה עושים 1+1...) נכון זאת שאלה כללית אני יודע גם המטרה היא כללית אין לי מטרה ספציפית.. כל עוד יהיו לי טכניקות NLP להשתמש בהן שיגרמו לבחורה לא להפסיק לחשוב עלי אז אני מסופק מהתשובה.
ד. לא הבנתי מה אתה רוצה... שאלתי למה שמישהו ירצה להיות ילד צומי באינטרנט.
נו מה, באמת?
אדם, דיי לנסות להגן על עצמך הוא מעלה נקודה נכונה, מכל הדיונים שעברו פה בפורום עלה עכשיו אחד שלא נגעו בו עדיין על מזג אוויר,
ואתה הגבת בצורה ילדותית, תדע להגיד "תכלס", ולעבור הלאה.
קוטאלי, תן לו פידבק ללמה השאלה שלו לא רלוונטית באשכול של השאלה ולא כי הוא מתבכיין באשכול אחר, חבל על הויכוח ועל ההקפצות.