קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מה המטרה שלכם במשחק?
    על ידי Silver בפורום Maple Story
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 15-03-2010, 20:50
  2. [דיון] מה המטרה של סמואל לגבי הירו?
    על ידי -iDo- בפורום גיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-11-2009, 14:38
  3. [דיון] האם יש אלוהים?
    על ידי mеidan בפורום יהדות
    תגובות: 125
    הודעה אחרונה: 06-03-2008, 15:14
  4. [דיון]אלוהים , גן עדן וגיהנום
    על ידי ScoRer בפורום יהדות
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 22-08-2006, 14:40
+ תגובה לנושא
עמוד 6 מתוך 10 << ראשון ... 45678 ... אחרון >>
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 144

[דיון] מה המטרה של אלוהים - עמוד 6

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי False צפיה בהודעה
    אתה מודע לכך שיש מאמינים שחושבים שפרשת בראשית כ-ו-ל-ה היא בעצם יותר מוסר-והשכל? כן , גם דתיים חזקיים..
    גן עדן , לוא דווקא צריך להיות אותו גן עדן של עולם הבא , הוא יכול להיות גם האיים הקריביים , שגן עדן שם..

אבל עזוב את זה , בוא תבין משהו אחד
    אומרים שגן העדן הוא לנשמות , איך אדם וחווה (בני אדם) היו שם?
    מישהו פעם חזר מגן עדן כדי לספר על זה שיש עולם הבא?
    "אומרים" זאת בדיוק הבעיה של כל האתאיסטים,כל הזמן אומרים,כל הזמן שומעים.מה שכן?אף פעם לא מוכיחים,אתם כל הזמן אומרים תוכיחו שיש אלוהים בעוד שאתם מטיחים האשמות טענות שלכם מבלי להתבסס על שום דבר,מעניין שכל האתאיסטים עושים את זה,זה רק מוכיח לי עד כמה "האמת" שלכם כל כך אמיתית.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    "אומרים" זאת בדיוק הבעיה של כל האתאיסטים,כל הזמן אומרים,כל הזמן שומעים.מה שכן?אף פעם לא מוכיחים,אתם כל הזמן אומרים תוכיחו שיש אלוהים בעוד שאתם מטיחים האשמות טענות שלכם מבלי להתבסס על שום דבר,מעניין שכל האתאיסטים עושים את זה,זה רק מוכיח לי עד כמה "האמת" שלכם כל כך אמיתית.
    אף פעם לא מוכיחים, סלח לי? על סמך מה קבעת את השטות הזו? כי אמרו לך שיהודים העתיקו מתרבויות\דתות אחרות את כל הקטע של גן עדן וגיהינום כי זה לא מוזכר בתנ"ך ולא אמרו לך "איזה דת בדיוק"...?

אתה נתפס לדברים שוליים, אתה רוצה הוכחות למשהו? רק תגיד........
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

אף פעם לא מוכיחים
    זה רק מוכיח לי עד כמה "האמת" שלכם כל כך אמיתית.
    אותו הדבר אני יכול לומר עליך: "אתה אף פעם לא מוכיח שיש אלוהים, זה רק מוכיח לי כמה האמת שלך אמיתית".
    כמובן שהטענה הזו שלך מטופשת מאוד וחסרת כל בסיס, בעוד האתאיזם דוגל במתן הוכחות הדת נשענת על אקסיומות.
    קרא כאן: הקנקן של ראסל. חובת ההוכחה היא עליך, אחרת אני יכול לטעון מה שבא לי ולא תוכל להתווכח איתי, כמו בקישור שהבאתי.

אושרי, אני מציע לך להקדיש יותר תשומת לב ושכל בתגובות שלך.
    אם לא תעשה זאת, אתה סתם מבזבז את הזמן שלך כאן ללא תועלת.
    נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 15-12-2010 בשעה 15:33.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    אף פעם לא מוכיחים, סלח לי? על סמך מה קבעת את השטות הזו? כי אמרו לך שיהודים העתיקו מתרבויות\דתות אחרות את כל הקטע של גן עדן וגיהינום כי זה לא מוזכר בתנ"ך ולא אמרו לך "איזה דת בדיוק"...?

אתה נתפס לדברים שוליים, אתה רוצה הוכחות למשהו? רק תגיד........
    פתאום אתה גיבור גדול?אתמול שאני ביקשתי ממך כמה וכמה הוכחות הסתייגת,השתמשת במילים שלא באמת מוכיחות ואמרת בעצמך שאתה לא יכול להוכיח,התבססת על שמועות וכשהגיע הרגע וביקשתי ממך להוכיח לא על פי השמועות אלא על פי מקורות קיבלת רגליים קרות.
    אותו הדבר False השתמש במילת "ההוכחה" - "אומרים"
    נו באמת,מה זה אומרים?מי אומר,תראה לי הוכחות למה ש "אומרים"
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 15-12-2010 בשעה 15:34.

פתאום אתה גיבור גדול?אתמול שאני ביקשתי ממך כמה וכמה הוכחות הסתייגת,השתמשת במילים שלא באמת מוכיחות ואמרת בעצמך שאתה לא יכול להוכיח,התבססת על שמועות וכשהגיע הרגע וביקשתי ממך להוכיח לא על פי השמועות אלא על פי מקורות קיבלת רגליים קרות.
    אותו הדבר False השתמש במילת "ההוכחה" - "אומרים"
    נו באמת,מה זה אומרים?מי אומר,תראה לי הוכחות למה ש "אומרים"
    אני חוזר ואומר- למה אתה רוצה הוכחות? שהיהדות העתיקה את העולם הבא מדת\תרבות אחרת? בבקשה: זה לא מצוין בתנ"ך גן עדן וגיהינום בצורה של עונש ושכר- בשום מקום זה לא נאמר ובטח שלא במפורש לכן היהדות העתיקה את זה.

עוד משהו?
    סטפן רוברטס

Come Out

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

אני חוזר ואומר- למה אתה רוצה הוכחות? שהיהדות העתיקה את העולם הבא מדת\תרבות אחרת? בבקשה: זה לא מצוין בתנ"ך גן עדן וגיהינום בצורה של עונש ושכר- בשום מקום זה לא נאמר ובטח שלא במפורש לכן היהדות העתיקה את זה.

עוד משהו?
    לא תודה,אני מניח שהבנתי את דברייך.
    בסיכומו של דבר בוא נהיה ריאליים,אני לא חושב שכאן אי פעם אדם אתאיסט יערער בן אדם מאמין וההפך.
    ניסיתי להיות פתוח באמת חשבתי על כל מה שאמרתם(בתקווה שחשבתם על מה שאני גם אמרתי בדיון הזה) ועדיין אני לא מרגיש מעורער לגבי קיומו של אלוקים (אולי בכל מן המקרים אבל אני כבר אמרתי שמה שלא נראה לי רציונלי אני הולך לפי ההגיון שלי)
    כך ש..אולי תחשבו שהדעה שלי מקובעת וזה לא הגיוני שזה בא ממני מה שאני הולך להגיד,אבל לפי דעתי אין מקום לדיונים כאלה בינינו כי אין לנו את החכמה ואת ההשכלה אכן להוכיח אם יש אלוקים או לא.

לא תודה,אני מניח שהבנתי את דברייך.
    בסיכומו של דבר בוא נהיה ריאליים,אני לא חושב שכאן אי פעם אדם אתאיסט יערער בן אדם מאמין וההפך.
    ניסיתי להיות פתוח באמת חשבתי על כל מה שאמרתם(בתקווה שחשבתם על מה שאני גם אמרתי בדיון הזה) ועדיין אני לא מרגיש מעורער לגבי קיומו של אלוקים (אולי בכל מן המקרים אבל אני כבר אמרתי שמה שלא נראה לי רציונלי אני הולך לפי ההגיון שלי)
    כך ש..אולי תחשבו שהדעה שלי מקובעת וזה לא הגיוני שזה בא ממני מה שאני הולך להגיד,אבל לפי דעתי אין מקום לדיונים כאלה בינינו כי אין לנו את החכמה ואת ההשכלה אכן להוכיח אם יש אלוקים או לא.
    אלוהים לא קיים כי לא ניתן למדוד אותו, אין הוכחות ממשיות לקיומו, כל הקונספט שלו והדת לא יושבים עם ההיגיון.... אתה טוען שכן? תוכיח לי שהוא קיים, בכל דרך, אם מישהו יוכיח לי מעבר לכל ספק שהוא קיים- אז כן- אני אחזור בתשובה שלמה.....
    סטפן רוברטס

Come Out

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

אלוהים לא קיים כי לא ניתן למדוד אותו, אין הוכחות ממשיות לקיומו, כל הקונספט שלו והדת לא יושבים עם ההיגיון.... אתה טוען שכן? תוכיח לי שהוא קיים, בכל דרך, אם מישהו יוכיח לי מעבר לכל ספק שהוא קיים- אז כן- אני אחזור בתשובה שלמה.....
    אתה שוב שוכח את ההגדרות המילונית של המילה "אמונה"...כמו שכבר אמרתי קרו לי הרבה מקרים רעים (פגיעות פיזיות באנשים,תאונות,ניתוחים וכו' ) שהם היו בגדר בלתי אפשריים לשיקום וברוך השם הכל שב לקדמותו,זה מחזק מאוד,כי יש גבולה לרפואה,עד כמה היא יכולה לעשות למרות שהיא מאוד מתקדמת.
    כמו שאתה לא יכול להוכיח לי שאין כך אני לא יכול להוכיח לך שיש,הכל שאלה של אמונה,אתה רוצה תאמין אתה לא רוצה אל תאמין- Your Chois

אתה שוב שוכח את ההגדרות המילונית של המילה "אמונה"...כמו שכבר אמרתי קרו לי הרבה מקרים רעים (פגיעות פיזיות באנשים,תאונות,ניתוחים וכו' ) שהם היו בגדר בלתי אפשריים לשיקום וברוך השם הכל שב לקדמותו,זה מחזק מאוד,כי יש גבולה לרפואה,עד כמה היא יכולה לעשות למרות שהיא מאוד מתקדמת.
    כמו שאתה לא יכול להוכיח לי שאין כך אני לא יכול להוכיח לך שיש,הכל שאלה של אמונה,אתה רוצה תאמין אתה לא רוצה אל תאמין- Your Chois
    האמת? אני כן יכול להוכיח שאין- אתה לא תתייחס למה שאמרתי כי כפי שהוכחת אתה מתייחס לכול כאל "הקדוש ברוך הוא", וכול מה שקורה זה "ברוך השם" גם אם טוב וגם אם רע, אתה בוחר להתעלם מכל הסתירות והפרדוקסים של אלוהים- זו בחירה שאתה עשית.

למשל: האם אלוהים יכול לברוא סלע שהוא לא יוכל להרים? אלו שאלות שלא ניתן לענות עליהן.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 15-12-2010 בשעה 15:56.
    סטפן רוברטס

Come Out

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

האמת? אני כן יכול להוכיח שאין- אתה לא תתייחס למה שאמרתי כי כפי שהוכחת אתה מתייחס לכול כאל "הקדוש ברוך הוא", וכול מה שקורה זה "ברוך השם" גם אם טוב וגם אם רע, אתה בוחר להתעלם מכל הסתירות והפרדוקסים של אלוהים- זו בחירה שאתה עשית.

למשל: האם אלוהים יכול לברוא סלע שהוא לא יוכל להרים? אלו שאלות שלא ניתן לענות עליהן.
    אז למה שאתה מתייחס אני מתייחס בצורה שונה,למה קורה כל הרוע?כי אני במחשבה שאת השכר שלי אני אקבל בעולם הבא וזה מה שאני מעדיף,דברים רעים שקורים לנו בעולם הזה באים לכפר גם על מה שיקרה לנו בעולם הזה ובעולם הבא- קוראים לזה ייסורים.

למה שאלוהים לא ירים סלע שהוא יצר? הוא כל יכול...
    אני אשאל אותך שאלה, אם גדול הרבנים בארץ למשל הרב עובדיה יוסף,יגיד לך,יוסי תחזור בתשובה,אני רואה שצריכה לבוא לך מחלה סופנית והפתרון היחידי שתחזור בתשובה,אתה תחזור בתשובה?או תזלזל ברב הגדול ותזלזל במה שהוא אומר?
    אני מתקשה להאמין...
    אבל אני רוצה לשמוע ממך..

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

אז למה שאתה מתייחס אני מתייחס בצורה שונה,למה קורה כל הרוע?כי אני במחשבה שאת השכר שלי אני אקבל בעולם הבא וזה מה שאני מעדיף,דברים רעים שקורים לנו בעולם הזה באים לכפר גם על מה שיקרה לנו בעולם הזה ובעולם הבא- קוראים לזה ייסורים.

אני אשאל אותך שאלה, אם גדול הרבנים בארץ למשל הרב עובדיה יוסף,יגיד לך,יוסי תחזור בתשובה,אני רואה שצריכה לבוא לך מחלה סופנית והפתרון היחידי שתחזור בתשובה,אתה תחזור בתשובה?או תזלזל ברב הגדול ותזלזל במה שהוא אומר?
    אני מתקשה להאמין...
    אבל אני רוצה לשמוע ממך..
    אתה בעצם מתקיל את עצמך, אם אנשים פונים לאלוהים רק בזמנים שהם הכי פגיעים זה רק מראה כמה האמונה מוטעת. כי הלא-רציונליות באה לידיי ביטוי כשאתה חולה במחלה סופנית. והרפואה לא תמיד יכולה במאה אחוז להציל אותך, אז למי פונים? לאל הכל-יכול.

One Shot - One Kill

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אתה בעצם מתקיל את עצמך, אם אנשים פונים לאלוהים רק בזמנים שהם הכי פגיעים זה רק מראה כמה האמונה מוטעת. כי הלא-רציונליות באה לידיי ביטוי כשאתה חולה במחלה סופנית. והרפואה לא תמיד יכולה במאה אחוז להציל אותך, אז למי פונים? לאל הכל-יכול.
    אבל אני דיברתי ספציפית אל יוסי,כבן אדם לא מאמין.
    ברור שבן אדם שטוב חייב להאמין כי זה נחשב כפיות טובה להאמין ולבקש רק שמגיעים למצב קשה...
    למרות שיש גם אנשים שנזכרים בו רק שקשה להם,אבל אם זה עוזר לחזק אתם לעתיד אז ה' מרפא וסולח ו"מרוויח" עוד מאמין שומר מצוות(גם אם זה חלק מהמצוות)

אני מתקשה להאמין...
    אבל אני רוצה לשמוע ממך..
    כי הוא יצר סלע שלא ניתן להרים?

אני מתקשה להאמין...
    אבל אני רוצה לשמוע ממך..
    אם הוא "יאיים" עליי\ יתריע לי במחלה והרופאים יגידו שאני בריא לחלוטין? אני אגחך אעבור לצחוק ענק ואז אמשיך הלאה, אני לא סומך על רבנים שירפאו אותי, אני סומך על רופאים שלמדו הרבה זמן בשביל לטפל באנשים, ואם הוא גדול הרבנים בארץ? אז הציבור המאמין בבעיה גדולה- כי אדם שמתפלל שיפגע עוד צונאמי ויהרוג עוד אנשים לא בדיוק מתיישב עם דרכי התורה עד כמה שאני זוכר........

וכי הסלע לא ניתן להרמה בגלל שהוא לא ניתן XD כל כך כבד שגם אלוהים לא יוכל להרים, הוא יכול או לא?
    סטפן רוברטס

Come Out

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

אבל אני דיברתי ספציפית אל יוסי,כבן אדם לא מאמין.
    ברור שבן אדם שטוב חייב להאמין כי זה נחשב כפיות טובה להאמין ולבקש רק שמגיעים למצב קשה...
    למרות שיש גם אנשים שנזכרים בו רק שקשה להם,אבל אם זה עוזר לחזק אתם לעתיד אז ה' מרפא וסולח ו"מרוויח" עוד מאמין שומר מצוות(גם אם זה חלק מהמצוות)
    אדם על סף בעיה קשה מאוד, פונה לאלוהים. זה מוסבר בפסיכולוגיה בצורה יפה מאוד. אדם מטבעו מקווה לדברים.
    אין פה שום הוכחה לקיומו, זו עדיין אמונה ורצון עז ותקווה למשהו שיהיה קיים, זה לא עושה את המשהו הזה קיים.

"אדם על סף בעיה קשה מאוד, פונה לאלוהים" - נכון, מסכים איתך. (למרות שזה לא כל אדם)
    כל "עובדה" שהוספת מעבר להצהרה הזו היא חסרת כל ביסוס, כמו:
    "זה נחשב כפיות טובה להאמין ולבקש רק שמגיעים למצב קשה" או "ה' מרפא וסולח".

את ההצהרה הראשונית קל להבין, להסביר ולבסס.
    לשאר ההצהרות אין כל ביסוס או הסבר רציונלי.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,581 | הודעות: 8,200,174 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect