שיחשבו מה שהם רוצים מה זה באמת משנה לנו?
כולה חבורת בנות מתוסכלות שאיזה מישהו פימפם אותם ולא התקשר יותר.
שיחשבו מה שהם רוצים מה זה באמת משנה לנו?
כולה חבורת בנות מתוסכלות שאיזה מישהו פימפם אותם ולא התקשר יותר.
נערך לאחרונה על ידי A.L; 17-12-2010 בשעה 16:10.
|
|
אתמול אמרו בטלוויזיה שהייתה באמת הפגנה ליד הרצאה שלהם או משהו כזה, לא זוכר בדיוק.
פשוט הזוי XD
צודק, כמו שאומני פיתוי הם סתם בנים מתוסכלים שנשארו בתולים עד גיל 25 ועכשיו משלימים חוסרים או שקבעו פגישה והיא הבריזה,כולה חבורת בנות מתוסכלות שאיזה מישהו פימפם אותם ולא התקשר יותר.
ככה שזה בסדר גמור לנדות את אומני הפיתוי המסכנים הללו מהחברה שלנו, נכון? הרי הם סתם מתוסכלים ולפי הגישה שלך לא צריך להתייחס לחבר'ה כאלה.
אה? הכל טוב אחי? תנשום אוויר קצת בן אדם.
אמרתי שהן מתוסכלות כי מישהו פיתה אותם והן נפגעו, ולכן הן נגד אומנות הפיתוי, כי הן מרגישות מרומות.
לא הבנתי את הקשר בין מה שאתה רשמת לבין מה שאני רשמתי.
אמרתי לנדות אותן? אמרתי לא להתייחס אליהן? אמרתי שלא צריך להתרגש מהקטע של "אומנות האונס" והחארטות הדומות.
הבנת הנקרא חבר, חוץ מללמוד באומנות פיתוי, בגרות בלשון עשית?
נערך לאחרונה על ידי A.L; 17-12-2010 בשעה 16:28.
בגרות בלשון עשיתי, אל תדאג.
מבחינתי הגישה שלך מעוררת רחמים ואתה בעצמך כתבת שהן מרגישות מרומות ובגלל זה יוצאות נגד אומנות הפיתוי,
עוד סיבה ללמה צריך לעצור את גל הפתיינים, אם הן מרגישות מרומות זה מספיק! (גם אם לא באמת רימו אותן).
וההבנה שלי תמיד הייתה חדה, לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין את הזילזול שלך כלפי עמדת הנגד לתחום.
נראה שלך חסרה הבנה, קרא זאת שוב ואולי תבין מה כתבת:
השורה הזאת הובילה אותי לכתוב את השורה שלי:שיחשבו מה שהם רוצים מה זה באמת משנה לנו?
מקווה שעמדתי לפחות ברורה ומובנת לך.ולפי הגישה שלך לא צריך להתייחס לחבר'ה כאלה.
שבת שלום גבר.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 17-12-2010 בשעה 16:49.
העמדה עצמה ברורה, אז מה אתה רוצה להגיד בעצם בעמדה שלהם? מה אנחנו, אומני הפיתוי צריכים לעשות בקשר לזה?
אני מדבר מהצד של אומן פיקאפ, האם אני צריך להתייחס להתנגדות הזו? האם אני אפסיק להתחיל עם בחורות בגלל שיש בנות שחושבות שזה מירמה וכו?
בוא תגיד מה השורה התחתונה שלך. ראיתי שכתבת שיש צדדים רעים בתחום הזה, אז נכון יש צדדים רעים ויש אנשים שישתמשו בזה לרעה, אבל בכל דבר יש את הצדדים הרעים, מטרתנו היא לגרום לכך שצדדים אלו לא יהיו, או פחות יהיו.
הזלזול שלי מגיע מהקריאה שלהם על כך שאומני פיתוי הם אנסים, פה יש הגזמה שלא צריך להגיע אליה, באותה מידה שאני יכול להגיד על כל בחורה שזורמת עם מישהו שהיא שרלילה וכל היוצא בזה.
ההכללה פה של המתלוננות, זו הבעיה.
נערך לאחרונה על ידי A.L; 17-12-2010 בשעה 21:01.
אויש תנוחו כבר שניכם.
לא. לא נראה שקהילת אומני הפיתוי בארץ מתרגשת כהו זה מההפגנה שהיתה.
וגם התביעה שהגישו לא הולכת להפיל את מאפ"י כלכך מהר.
אז היתה הפגנה והכינו שלטים (שחלק ממש הצחיקו אותי) ועשו רעש ואפילו הצטלמו לחדשות... יופי. עכשיו כולם שמחים ויכולים להרגע.
תגיד XsonicX הלכת להפגנה בסוף?
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4000188,00.html
................
הם צודקים בקשר לכך שזה היה צפוי שמר יגאל הגאון יצא בהודעה צנוע ותמימה בנוסח "אני בסך הכל מעלה להם את הביטחון העצמי" משהו... דיי פתטי!
לא אנוח ולא אשקוט עד שהקורסים הללו יסגרו לאלתר!אויש תנוחו כבר שניכם.
לא.. אם זה היה ביום חמישי גם ככה זה לא היה מסתדר לי ואני חייל... לפי הידוע לי, לחיילים אסור להשתתף בהפגנות כאלה ואחרות בלי אישור מהצבא או משהו כזה כי אז החייל עלול לכאורה "לייצג" את עמדות הצבא אבל אני לא סגור על זה.תגיד XsonicX הלכת להפגנה בסוף?
בכל מקרה, אני ממש מעריך את אותם בלוגרים והחבר'ה האיכותיים שעשו חיל בעניין, מאחל להם הצלחה ושימשיכו כך!
ח"ח ענק ממני אליהם!!!![]()
נ.ב.
גם לדעתי, ברמה המשפטית, אין כאן שום אונס ושום נעליים.העמדה עצמה ברורה, אז מה אתה רוצה להגיד בעצם בעמדה שלהם? מה אנחנו, אומני הפיתוי צריכים לעשות בקשר לזה?
אני מדבר מהצד של אומן פיקאפ, האם אני צריך להתייחס להתנגדות הזו? האם אני אפסיק להתחיל עם בחורות בגלל שיש בנות שחושבות שזה מירמה וכו?
בוא תגיד מה השורה התחתונה שלך. ראיתי שכתבת שיש צדדים רעים בתחום הזה, אז נכון יש צדדים רעים ויש אנשים שישתמשו בזה לרעה, אבל בכל דבר יש את הצדדים הרעים, מטרתנו היא לגרום לכך שצדדים אלו לא יהיו, או פחות יהיו.
הזלזול שלי מגיע מהקריאה שלהם על כך שאומני פיתוי הם אנסים, פה יש הגזמה שלא צריך להגיע אליה, באותה מידה שאני יכול להגיד על כל בחורה שזורמת עם מישהו שהיא שרלילה וכל היוצא בזה.
ההכללה פה של המתלוננות, זו הבעיה.
מה שכן, אם באמת המטרה שלנו היא להפחית את כל זה (או להעלים את זה לגמרי) אז למה אנו גם ניגשים לבחורות ברחוב ותוך דקה כבר מתחילים לגעת בהן? (אני לא נוגע בהן, זה מפחיד אותי, אבל אני בטוח שישנם כאן לא מעט רמבויים שכן עושים זאת). אני אישית הפקתי לקחים מכל ההפגנה והרעש הזה, ואלה הן:
1) אתה מפסיק לתרגל בשטח ומתחיל להשתמש בפיקאפ כחלק מהחיים שלך!!!
אני כבר לא אצא לקניונים ואתחיל עם בחורות כמו טמבל אלא אעשה זאת היכן שאני נמצא.
2) לגשת לבחורות בחיי היום-יום זהו דבר לא פשוט ומטרה בפני עצמה!
כנראה שעל זה אתחיל להתאמן בימים הקרובים! (הרי למי יש כוח להתחיל עם בנות לאחר שהוא נכשל במבחן או לאחר
שהמפקד שלו נזף בו?).
3) לא אפרסם יותר דיווחי שטח באינטרנט - לעולם!
לא מתאים לי שביום מן הימים יבוא בלוגר ויעשה ממני אנס, כי אני לא ואפילו לא קרוב להיות חרמן.. ובלי קשר,
כשאתה לא עסוק בלהתרברב בפורומים על ההצלחות שלך, אתה עסוק יותר בשטח, בבחורות, בחייך, בעיקר!
4) אפסיק לעת עתה לקרוא או להיות מושפע בצורה כלשהי מאותם הקורסים/מאמרים/מדריכים שרצים להם
בשפע באינטרנט ואתחיל ליישם, להשתמש ולפתח את מה שכבר יש לי ואת מה שאני כבר יודע! (שזה לא מעט בכלל,
הרי כבר כולנו יכולים להוציא תואר ראשון בפיקאפ ברמה התיאורטית) ולהשקיע באישיות שלי.
לפחות החכמתי מכל הרעש והעמולה הזאת, האם אתה החכמת AL? אשמח לאמץ עוד מסקנות מועילות.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 18-12-2010 בשעה 20:46.
לא משנה, למחוק בבקשה
נערך לאחרונה על ידי Persee; 18-12-2010 בשעה 17:45.
כן..לא יכולים להבין צחוק ממילים בלבד =)
ולנושא, שוב, זה פשוט מקרה קיצוני של בן אדם, לא צריך להשליך את זה על כולם.
מוצה הנושא, אני מבין שסיכמנו על כמה דברים -
1. הכתבה הזאת לא באמת פגעה בציפור נפשנו.
2. מאפ"י לא מייצגים את הפואעים באשר הם, אם בא למישהו לתבוע אותם כי הם מעסיקים טמבלים, בהצלחה.
3. לבחורות רק אמסור דבר אחד - על רוקט פוקט, שמעתן?
4. נעול.