קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 22-02-2006, 20:39
  2. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 02-02-2006, 21:33
  3. שיחה שלי ושל ילד אחד
    על ידי -Dorz- בפורום דיבורים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 29-01-2006, 15:41
  4. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 30-11-2005, 18:28
  5. [שאלה] למה אני אין לי שיחה מזוהה בפלאפון?
    על ידי Slash בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 09-11-2005, 15:40
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

הזרמת שיחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ברירת מחדל הזרמת שיחה

היי!
    בזמן האחרון יוצא לי הרבה לדבר עם אנשים, ובחורות בפרט. הבעיה שלי עם כמעט כולם זה להזרים שיחה. קראתי את המדריך של THENUTS על זה, ועדיין יש לי לא מעט תקיעות. זה הכי מעצבן שאתה רואה שמישהי רוצה אותך ומתחילה לדבר איתך פתאום והשיחה נגמרת אחרי כמה דק'.
    עצות?
    תודה

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

יש הרבה שיטות אבל תתחיל מהוקים.
    הוקים - בכל פעם שבחורה מדברת איתך היא נותנת לך הוק, זה יכול להיות מבטא, סגנון דיבור, טון ודברים בסגנון.
    אתה לוקח את ההוק ומקשר אותו אליה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

היי! תודה על התגובה.
    כן אני יודע על מה אתה מדבר, אני עושה את זה. הקטע שלפעמים אני מגיע לנקודה ללא מוצא. אולי זה דבר שדורש קצת אימון, אני בכל זאת אמשיך לעשות

עוד?

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

רוב ההתקדמות תלויה בשפת גוף ויכולות לא ורבליות.
    עוד משהו שלקח לי המון זמן להבין לבד זה שליטה בסטייט שלך.
    את היכולת הזו לפתח בצורה מושלמת לוקח הרבה מאוד זמן אז תתחיל עכשיו.
    בטוח קרו לך כמה מקרים כשהיית AFC שפתאום התחלת לדבר ולהתנהג כמו דון ז'ואן.
    זה היה נדיר אבל היה משהו שגרם לזה, תמצא את הדבר הזה ותנצל אותו, ברגע שתעשה את זה לא תתקע יותר ולא יהיו לך בעיות.
    אל תאונן זה גם יעזור לך.
    בהצלחה!

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

שליטה בסטייט? מה הכוונה?

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

סטייט זה סוג של מצב רוח... זתומרת שתשמור על מצב רוח סבבה
    אל תחשוב על יותר מדי להזרים תשיחה פשוט דבר תהיה עם ראש פתוח לנושאי שיחה חדשים שהיא יכולה להביא

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

הכל נסיון.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי tomer095 צפיה בהודעה
    סטייט זה סוג של מצב רוח... זתומרת שתשמור על מצב רוח סבבה
    אל תחשוב על יותר מדי להזרים תשיחה פשוט דבר תהיה עם ראש פתוח לנושאי שיחה חדשים שהיא יכולה להביא
    תודה על ההסבר, הבנתי.
    ציטוט נכתב במקור על ידי koogel צפיה בהודעה
    הכל נסיון.
    אוקיי...

עוד?

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    תודה על ההסבר, הבנתי.

אוקיי...

עוד?
    אין כל כך מה עוד פשוט תמשיך בדרך שלך תשמור על זרימה נכונה והחלפת ת'רדים בצורה סדירה ועם הזמן אתה תשתפר וזה יבוא לך יותר בקלות, אני מבטיח. (וכל זה אם אתה עושה את זה בצורה נכונה).

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

אל תסתבכו יותר מדי , באמת שאין על מה...
    נושאי שיחה?
    תתחיל מהנושאים שמעניינים אותך. - בנושאים האלו אתה מבין הכי הרבה , ולא תצטרך לחשוב 'מה להגיד לה' , זה יבוא לך לבד.
    כל דבר שאתה מתעניין בו. זה במצב שאתה מעלה את נושא השיחה.

במצב שבו הבחורה היא זו שמעלה - כתבתי על זה מדריך , "להיות מעניין ומתעניין" , בכל אופן - ככה , בקצרה - תפרק את המשפט שלה לכמה אובייקטים ותתייחס לאחד מהם במשפט שלאחריו.
    כמה שהאובייקט שתבחר יהיה רחב יותר , וכמה שההתייחסות שלך תהיה עניינית יותר , השיחה תזרום טוב יותר.

כן לעשות :
    היא : "הלכתי אתמול למסיבה"
    אתה : "אחח איך אני אוהב מסיבות !! הייתי גם אני לפני כמה ימים , לאיזה מועדון הלכת ?"
    .......
    לא לעשות :
    אתה : "מסיבה אה?..."

כל הרעיון הוא באמת להתחבר למה שהיא אומרת. אל תחשוב יותר מדי מה כדאי לי להגיד ומה לא כדאי ,
    אל תחשוב על נושאים מיוחדים שאתה צריך לדבר עליהם. דבר על הנושאים היומ-יומיים , על מה שמעניין אותך.
    "אז תגידי , כבר הוצאת רישיון נהיגה?"
    - X
    כמה שזה לא נושא "פיקאפי" , ואולי משהו שאחרים יראו כמשהו שקשה לפתח ממנו משהו , באמת שלא צריך להמציא נושאים.
    תדבר על מה שמעניין אותך , אם לא תהיה נעול בתוך קופסא ולא תסתכל רק על "איך אני מרשים אותה" ,
    תוכל להחליף נושאים בצורה הפשוטה ביותר - על ידי זה שתתחבר למה שהיא אומרת והשיחה תזרום לאינסוף מקומות ולא תיקתע אחרי 5 דקות.

יותר מזה - הבחורה תראה שאתה מדבר על מגוון נושאים , גם נושאים של היומ-יום. אתה לא צריך לנסות להרשים אותה !
    כשאתה מנסה להרשים מישהי , זה בדיוק הרושם שאתה משאיר.

עכשיו תקרא את כל מה שמודגש. אלו הנקודות העיקריות שאתה צריך להתייחס אליהן.

בהצלחה
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי koogel צפיה בהודעה
    אין כל כך מה עוד פשוט תמשיך בדרך שלך תשמור על זרימה נכונה והחלפת ת'רדים בצורה סדירה ועם הזמן אתה תשתפר וזה יבוא לך יותר בקלות, אני מבטיח. (וכל זה אם אתה עושה את זה בצורה נכונה).
    תודה אחי אני בכיוון... אני שם לב לזה שזה קורה.

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    אל תסתבכו יותר מדי , באמת שאין על מה...
    נושאי שיחה?
    תתחיל מהנושאים שמעניינים אותך. - בנושאים האלו אתה מבין הכי הרבה , ולא תצטרך לחשוב 'מה להגיד לה' , זה יבוא לך לבד.
    כל דבר שאתה מתעניין בו. זה במצב שאתה מעלה את נושא השיחה.

במצב שבו הבחורה היא זו שמעלה - כתבתי על זה מדריך , "להיות מעניין ומתעניין" , בכל אופן - ככה , בקצרה - תפרק את המשפט שלה לכמה אובייקטים ותתייחס לאחד מהם במשפט שלאחריו.
    כמה שהאובייקט שתבחר יהיה רחב יותר , וכמה שההתייחסות שלך תהיה עניינית יותר , השיחה תזרום טוב יותר.

כן לעשות :
    אתה : "אחח איך אני אוהב מסיבות !! הייתי גם אני לפני כמה ימים , לאיזה מועדון הלכת ?"
    .......
    לא לעשות :
    אתה : "מסיבה אה?..."

כל הרעיון הוא באמת להתחבר למה שהיא אומרת. אל תחשוב יותר מדי מה כדאי לי להגיד ומה לא כדאי ,
    אל תחשוב על נושאים מיוחדים שאתה צריך לדבר עליהם. דבר על הנושאים היומ-יומיים , על מה שמעניין אותך.
    "אז תגידי , כבר הוצאת רישיון נהיגה?"
    - X
    כמה שזה לא נושא "פיקאפי" , ואולי משהו שאחרים יראו כמשהו שקשה לפתח ממנו משהו , באמת שלא צריך להמציא נושאים.
    תדבר על מה שמעניין אותך , אם לא תהיה נעול בתוך קופסא ולא תסתכל רק על "איך אני מרשים אותה" ,
    תוכל להחליף נושאים בצורה הפשוטה ביותר - על ידי זה שתתחבר למה שהיא אומרת והשיחה תזרום לאינסוף מקומות ולא תיקתע אחרי 5 דקות.

יותר מזה - הבחורה תראה שאתה מדבר על מגוון נושאים , גם נושאים של היומ-יום. אתה לא צריך לנסות להרשים אותה !
    כשאתה מנסה להרשים מישהי , זה בדיוק הרושם שאתה משאיר.

עכשיו תקרא את כל מה שמודגש. אלו הנקודות העיקריות שאתה צריך להתייחס אליהן.

בהצלחה
    תודה רבה!

בגדול די הבנתי ומיציתי, אנסה דברים שכתבו לי פה
    אם מישהו מעוניין להוסיף, אז למה לא
    תודה חברים

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

עוד משהו די חשוב ששכחתי להוסיף , ויכול בהחלט לעזור לך - תנסה למצוא תחומי עניין משותפים.
    משהו ששניכם אוהבים לעשות , וככה תוכל למצוא נושא , "תירוץ" לפגוש אותה בפעם הבאה.

"האא , גם את אוהבת הארי פוטר ?" - "בדיוק יצא הסרט החדש ואני חייב לראות אותו , שישי הזה את באה איתי !"
    הייתי פה.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

שיחה מטבעה לא תמשיך מההתחלה ועד הסוף באנרגיות גבוהות, בעיקר אם אתה זה שעושה את כל העבודה.
    רצה הגורל ובתחילת השיחה אתה זה שאחראי להחזיק את השיחה. יש לזה טכניקות ואפשר ללמוד את זה (חלק מהם מפורטים במאמרים).
    מעבר לזה - למה שתרצה להיות זה שעובד כל הזמן בשביל להחזיק את השיחה? זה לא מועיל לך - כי היא לא עובדת בשביל השיחה (ובגלל זה היא לא מרגישה צורך להחזיק אותה, ברגע שהאנרגיות יהיו נמוכות ולך יגמר מה להגיד, היא פשוט תפסיק לדבר.)

הפטנט הוא לא לדעת איך לשמור על שיחה אנרגטית כל הזמן, זה לא אפשרי, בעיקר לא עם אנשים שזו לא הפעם הראשונה שאתה מדבר איתם, הפטנט הוא לדעת לשים לב מתי השיחה מאוד אנרגטית (ב"פיק" שלה), ולעצור את השיחה בתנאים שלך, כשהיא רוצה להגיב.
    זה יהפוך את הדינמיקה, והיא תיהיה זאת שתתחיל לשמור על השיחה, ואז היא גם משקיעה בשיחה ומרגישה מחוייבת אליה.

זה אגב נכון לכל שיחה, לאו דווקא לפיקאפ.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

מעבר לזה - למה שתרצה להיות זה שעובד כל הזמן בשביל להחזיק את השיחה? זה לא מועיל לך - כי היא לא עובדת בשביל השיחה
    זה קרה לי ממש לפני כמה דקות.. שמתי לב שאני משתמש בהוקים ומתחזק את הקומוניקציה מעבר למה שצריך, הבחורה הפגינה שתי סימני התעניינות:

1) צחקה מכל שטות שלי.
    2) שיחקה הרבה בשיער (אולי בגלל שהיו לה קינים אבל זה פחות סביר חח).

מה שעשיתי בשביל לוודא שהיא בעניין ולאשר לעצמי להמשיך הלאה זה פשוט - לשתוק!
    כשהמתנו לאוטובוס, שתקתי, התרחקתי ממנה שתי צעדים והייתי עם הגב אליה. לאחר מספר שניות היא טרחה בעצמה ליזום נושא חדש לשיחה! ברגע שהיא עשתה זאת, קיבלתי את ה"אור הירוק" שחיפשתי בשביל להמשיך ולהתקדם בצורה יותר ישירה לעבר היכרות איתה ומספר טלפון לבסוף, היה כיף

כתבתי זאת בשביל להראות לך, פותח האשכול, שלא כל הקומוניקציה צריכה להיות תלויה בך כל הזמן (במיוחד אם אתה רוצה ליהנות מכל העניין), אם הבחורה לא מגלה עניין ונשארת אדישה, יבשה או משעממת פשוט תחתוך! כי אם אפילו בשיחה קלילה היא משחקת אותה אדישה או לא מסוגלת לזרום (לאחר מספיק זמן שניסית לגרום לה כן לזרום) אז אל תצפה שהיא תזרום איתך במיטה או בקשר ביניכם, רד מבחורות כאלה.
    ומעבר לזה, ישנו צעד הכרחי לבדוק אם הבחורה בעניין ולבדוק האם היא מוכנה "לשלב הבא" והצעד הזה הוא פשוט לשתוק! לא להשתמש בהוקים ולא בטיח, להפוך טיפה לסביל בשיחה, אם הבחורה מנסה לתחזק את השיחה שלכאורה "דעכה" או יוזמת בעצמה נושא חדש לשיחה - היא בעניין! זה מבחן ידוע שהגבר עושה לאישה וכמעט כל PUA חובב מכיר אותו, תשתמש בו גם אתה!

ורק אני רוצה להתייחס למה ש-THENUTS כתב כי כרגיל, הוא פגע בול!
    שיחה, סיטואציה, מערכת יחסים ואפילו האקשן במיטה - הכל צריך להיות פחות או יותר הדדי!
    השאיפה ליחסים טובים בין אנשים (לא רק עם נשים) היא שהכל יהיה מאוזן והדדי, הכוונה שלפעמים אתה תעלה שיחה ולפעמים היא, לפעמים אתה תתקדם צעד ולפעמים היא תתקדם צעד, אם אתה מגלה בה עניין גם היא צריכה לגלות בך עניין!
    ואם אתה הוא זה שכל הזמן צריך להפעיל את הגלגלים במוח בשביל לתחזק את השיחות שלך ושל הבחורות שלך, משהו לא בסדר בכל הסיפור! כי גם הן צריכות להפעיל את הראש מעט (אני יודע שזה הצד הפחות חזק שלהן חחח), לגלות עניין ולנהל איתך שיחה איכותית!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 23-12-2010 בשעה 12:15.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect