קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קנייה] תשובה לשאלה בהסטוריה (תקופת השואה) | 50 נק'
    על ידי lironl1l בפורום קנייה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-01-2010, 17:51
  2. [קונה] תשובה לשאלה |100 נק'
    על ידי R.E בפורום קנייה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-01-2009, 15:40
  3. קונה|תשובה לשאלה
    על ידי sagim194 בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 03-12-2007, 23:25
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-04-2006, 16:19
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 37

תשובה לשאלה של יוסי... - עמוד 2

נצרות לא מועתקת מהיהדות וכנ"ל האיסלם, שניהם מאמינים באותם אגדות כמוך.
    גם מוסלמים וגם נוצרים מאמינים במשה, אברהם וכד'.
    נראה לי הבנתי מה הטעות שלך, אתה חושב שהברית החדשה היא התנ"ך של הנוצרים, אבל היא לא.
    הברית החדשה היא התנ"ך שלך שנוספו לו הסיפורים על ישו וכד'.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ברוך ה' אני נושם

יוסי באחד האשכולות שלך ראיתי שכתבתה :"אז מה עדיף להאמין לנחש מדבר אדם בן 600 שמכניס חיות מסוכנות לתיבה" אז בוא אני יתן לך הוכחות שכן הייתה תיבת נח שיש נשמות ועולם רוחני

מצאו את תיבת נח בהרי הררט בטורקיה לא מזמן ולמה היה מבול כי אנשים לא רצו לחזור בתשובה - תירא את הסרט תיבת נוח באתר סודות

נבואות שהיתגשמו - שהנביא מדבר עליהם כבר קרוב ל 2000 שנה התקיימו ומתקיימות - תיראה את הסרט שעת האפס 1,2,3 או נבואות מתגשמות באתר הידברות

צופן התנכי - שכל העתידות כתובים בתורה עוד לפני בריאת העולם - תראה את הסרט הצופן התנכי באתר הידברות

מוות קליני - אנשים שחזרו מהעולם האמת ומספרים אותו דבר - תיראה את הסרטים - מת חי , הסוף , חותם אמת , סעדה , אינפורמציה אלוקית - באתר סודות

סיאנסים - הוכחה שיש עולם רוחני , תיראה את הסרטים - סיאנסים בצבא , הדיבוק , סיאנסים בשידור חי עם דודו טופז - באתר שמע ישראל , אתר סודות

אתם ביקשתם הוכחות קיבלת , יוסי וכל האחרים תתחילו לבדוק את האמת ולדעת מה מטרת חייכם לפני שתפסידו את מטרת חייכם ואם הכל אמת אז לכו עד הסוף לא חצי חצי כי הכל אמת חברה זה היום ידוע שהכל אמת יש הוכחות כנסו לא תפסידו תרשמו בגוגלה את השמות האתרים זה ימצא ותיראו את הסרטים

משתמש ותיק האוואטר של Mslipknot
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

ציטוט נכתב במקור על ידי KillZone727 צפיה בהודעה
    יוסי באחד האשכולות שלך ראיתי שכתבתה :"אז מה עדיף להאמין לנחש מדבר אדם בן 600 שמכניס חיות מסוכנות לתיבה" אז בוא אני יתן לך הוכחות שכן הייתה תיבת נח שיש נשמות ועולם רוחני

מצאו את תיבת נח בהרי הררט בטורקיה לא מזמן ולמה היה מבול כי אנשים לא רצו לחזור בתשובה - תירא את הסרט תיבת נוח באתר סודות

נבואות שהיתגשמו - שהנביא מדבר עליהם כבר קרוב ל 2000 שנה התקיימו ומתקיימות - תיראה את הסרט שעת האפס 1,2,3 או נבואות מתגשמות באתר הידברות

צופן התנכי - שכל העתידות כתובים בתורה עוד לפני בריאת העולם - תראה את הסרט הצופן התנכי באתר הידברות

מוות קליני - אנשים שחזרו מהעולם האמת ומספרים אותו דבר - תיראה את הסרטים - מת חי , הסוף , חותם אמת , סעדה , אינפורמציה אלוקית - באתר סודות

סיאנסים - הוכחה שיש עולם רוחני , תיראה את הסרטים - סיאנסים בצבא , הדיבוק , סיאנסים בשידור חי עם דודו טופז - באתר שמע ישראל , אתר סודות

אתם ביקשתם הוכחות קיבלת , יוסי וכל האחרים תתחילו לבדוק את האמת ולדעת מה מטרת חייכם לפני שתפסידו את מטרת חייכם ואם הכל אמת אז לכו עד הסוף לא חצי חצי כי הכל אמת חברה זה היום ידוע שהכל אמת יש הוכחות כנסו לא תפסידו תרשמו בגוגלה את השמות האתרים זה ימצא ותיראו את הסרטים
    האדום-אנשים היום גם לא חוזרים בתשובה...למה אין מבול?כי אלוהים אמר לא יהיה מבול ?ואולי זאת סתם סירה?
    למה נראה לך שפעם היה קצת סירות?אולי
    מוות קליני-יואו עד כמה אתה לא מבין,במוות קליני המוח מראה לך מה שאתה רוצה לראות לא את האמת -_-
    סיאנסים-דבר מפגר,אין לי מה להגיד
    נבואות התנ"ך-אני לא מאמין לאתר הדברות,זה טמטום אחד גדול
    נערך לאחרונה על ידי Mslipknot; 19-12-2010 בשעה 21:55.
    )לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
    LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
    LokomotivKid
    http://9gag.com/icecreamman?success=1
    קישוריית המדריכים של Mslipknot

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ברוך ה' אני נושם

ציטוט נכתב במקור על ידי Mslipknot צפיה בהודעה
    האדום-אנשים היום גם לא חוזרים בתשובה...למה אין מבול?כי אלוהים אמר לא יהיה מבול ?ואולי זאת סתם סירה?
    למה נראה לך שפעם היה קצת סירות?אולי
    מוות קליני-יואו עד כמה אתה לא מבין,במוות קליני המוח מראה לך מה שאתה רוצה לראות לא את האמת -_-

אתה מדבר שטיות , תיראה את הסרט קודם כל על תיבתת נח והיום בדורנו יש צדיקים שמגנים עליינו כמו הרב עובדיה יוסף ועוד גדולים אחרים
    בתקופתו של נח כול םהיום רשעים בגילל זה נאמר בפרשת נח , נח היה איש צדיק בדורותיו

ובקשר למוות קליני , אתה לא מבין כלום , אז על תדבר באוויר תיראה ת'סרט ותדבר

אתם ביקשתם הוכחות הבאתי לכם אתם לאיכולים לזרוק משפטים טיפשיים כמו למה אין מבול עכשיו זה שיקולים של הקב''ה
    נערך לאחרונה על ידי KillZone727; 19-12-2010 בשעה 22:00.

נעבור טענה טענה, לאט לאט, מקווה שתבין..........

מצאו את תיבת נח בהרי הררט בטורקיה לא מזמן ולמה היה מבול כי אנשים לא רצו לחזור בתשובה - תירא את הסרט תיבת נוח באתר סודות -

אני בעצמי כתבתי אשכול שמפריך את הטענה השיקרית הזו ומראה כמה האתר שהביא אותה שקרן, http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=682023.

נבואות שהיתגשמו - שהנביא מדבר עליהם כבר קרוב ל 2000 שנה התקיימו ומתקיימות - תיראה את הסרט שעת האפס 1,2,3 או נבואות מתגשמות באתר הידברות -

מה עם מה שלא התגשם? לזה לא מתייחסים נכון? ואתר הידברות- זמיר כהן- שטויות, כבר ראיתי מה הקשר של זמיר כהן לאמת והיגיון- מקרי בהחלט.

צופן התנכי - שכל העתידות כתובים בתורה עוד לפני בריאת העולם - תראה את הסרט הצופן התנכי באתר הידברות -

גם בספר מובי דיק מצאו תחזיות מדויקות על רצח של שלל מנהיגים בשימוש באותו צופן, זה אומר שמלוויל נביא וצריך לסגוד לו? או שאולי גם הוא רב?

-
    יש הסבר מדעי מעולה למוות קליני וזה לא שום עולם הבא, אני שוב אתן לינק לויקיפדיה בתקווה שתקרא ותפנים, http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%...95%D7%95%D7%AA.

כל מה שתיארת, זה הזיות ותו לא.

-

זה באמת מצחיק אותי, אתה יודע שסיאנס ביהדות זה בכלל אסור? שאול ציווה להרוג בעלות אוב לא? וקודם אתה תוכיח שיש "נשמה"......

אתם ביקשתם הוכחות קיבלת , יוסי וכל האחרים תתחילו לבדוק את האמת ולדעת מה מטרת חייכם לפני שתפסידו את מטרת חייכם ואם הכל אמת אז לכו עד הסוף לא חצי חצי כי הכל אמת חברה זה היום ידוע שהכל אמת יש הוכחות כנסו לא תפסידו תרשמו בגוגלה את השמות האתרים זה ימצא ותיראו את הסרטים-

כבר שבעתי משקרים מיסיונרים שהאתרים הללו מראים, אין בהם טיפה מן האמת ובטח שלא הוכחות ובטח ובטח שלא מדעיות, הסרטים הללו הן תעמולה דתית ותו לא, אמת? תשכח מזה, וכל מה שקיבלתי זה לא הוכחות אלא גיבוב של שטויות שלקח לי פחות מדקה לענות עליהן אז רק תראה כמה הן מטופשות.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 19-12-2010 בשעה 22:04.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ברוך ה' אני נושם

יוסי אתה פשוט בן אדם בלי הגיון אני נתתי הוכחות עם אתה רוצה תיראה עם אתה לא רוצה על תיראה

יוסי אתה פשוט בן אדם בלי הגיון אני נתתי הוכחות עם אתה רוצה תיראה עם אתה לא רוצה על תיראה
    וואי אתה עולה לי על העצבים! פירקתי את כל הטענות המטומטמות שהבאת- מה אתה עוד רוצה? הסרטים האלה זה תעמולה מיסיונרית ואין בהם כלום מן האמת ובטח שלא מהמדע ומההוכחות, אז די לבלבל את המוח, אם אתה רוצה תביא הוכחות אם לא שלום לך, אבל אל תדבר שטויות שאני חסר היגיון כי אתה רואה שהטענות שלך לא מחזיקות שנייה אחת בלי להישבר.....
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש ותיק האוואטר של Mslipknot
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

אתה מדבר שטיות , תיראה את הסרט קודם כל על תיבתת נח והיום בדורנו יש צדיקים שמגנים עליינו כמו הרב עובדיה יוסף ועוד גדולים אחרים
    בתקופתו של נח כול םהיום רשעים בגילל זה נאמר בפרשת נח , נח היה איש צדיק בדורותיו

ובקשר למוות קליני , אתה לא מבין כלום , אז על תדבר באוויר תיראה ת'סרט ותדבר

אתם ביקשתם הוכחות הבאתי לכם אתם לאיכולים לזרוק משפטים טיפשיים כמו למה אין מבול עכשיו זה שיקולים של הקב''ה
    א.ממה שראיתי שכתבת,הסרט הזה הוא כמו הסרט לידת ישו.
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה הרגת אותי.
    אתה אומר שבמוות קליני הם הולכים לעולם הבא וחוזרים?איזה שטויות.
    ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    נעבור טענה טענה, לאט לאט, מקווה שתבין..........

מצאו את תיבת נח בהרי הררט בטורקיה לא מזמן ולמה היה מבול כי אנשים לא רצו לחזור בתשובה - תירא את הסרט תיבת נוח באתר סודות -

אני בעצמי כתבתי אשכול שמפריך את הטענה השיקרית הזו ומראה כמה האתר שהביא אותה שקרן, http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=682023.

נבואות שהיתגשמו - שהנביא מדבר עליהם כבר קרוב ל 2000 שנה התקיימו ומתקיימות - תיראה את הסרט שעת האפס 1,2,3 או נבואות מתגשמות באתר הידברות -

מה עם מה שלא התגשם? לזה לא מתייחסים נכון? ואתר הידברות- זמיר כהן- שטויות, כבר ראיתי מה הקשר של זמיר כהן לאמת והיגיון- מקרי בהחלט.

צופן התנכי - שכל העתידות כתובים בתורה עוד לפני בריאת העולם - תראה את הסרט הצופן התנכי באתר הידברות -

גם בספר מובי דיק מצאו תחזיות מדויקות על רצח של שלל מנהיגים בשימוש באותו צופן, זה אומר שמלוויל נביא וצריך לסגוד לו? או שאולי גם הוא רב?

-
    יש הסבר מדעי מעולה למוות קליני וזה לא שום עולם הבא, אני שוב אתן לינק לויקיפדיה בתקווה שתקרא ותפנים, http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%...95%D7%95%D7%AA.

כל מה שתיארת, זה הזיות ותו לא.

-

זה באמת מצחיק אותי, אתה יודע שסיאנס ביהדות זה בכלל אסור? שאול ציווה להרוג בעלות אוב לא? וקודם אתה תוכיח שיש "נשמה"......

אתם ביקשתם הוכחות קיבלת , יוסי וכל האחרים תתחילו לבדוק את האמת ולדעת מה מטרת חייכם לפני שתפסידו את מטרת חייכם ואם הכל אמת אז לכו עד הסוף לא חצי חצי כי הכל אמת חברה זה היום ידוע שהכל אמת יש הוכחות כנסו לא תפסידו תרשמו בגוגלה את השמות האתרים זה ימצא ותיראו את הסרטים-

כבר שבעתי משקרים מיסיונרים שהאתרים הללו מראים, אין בהם טיפה מן האמת ובטח שלא הוכחות ובטח ובטח שלא מדעיות, הסרטים הללו הן תעמולה דתית ותו לא, אמת? תשכח מזה, וכל מה שקיבלתי זה לא הוכחות אלא גיבוב של שטויות שלקח לי פחות מדקה לענות עליהן אז רק תראה כמה הן מטופשות.
    מחזק.
    עדיין לא קיבלתי הוכחה אחת...
    וואי אתה עולה לי על העצבים! פירקתי את כל הטענות המטומטמות שהבאת- מה אתה עוד רוצה? הסרטים האלה זה תעמולה מיסיונרית ואין בהם כלום מן האמת ובטח שלא מהמדע ומההוכחות, אז די לבלבל את המוח, אם אתה רוצה תביא הוכחות אם לא שלום לך, אבל אל תדבר שטויות שאני חסר היגיון כי אתה רואה שהטענות שלך לא מחזיקות שנייה אחת בלי להישבר.....
    סרטים דתיים=לידת ישו,תיבת נוח וכדומה.
    התוכן שם זה שקר,ולא אכפת להם לשקר בשביל כסף.
    )לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
    LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
    LokomotivKid
    http://9gag.com/icecreamman?success=1
    קישוריית המדריכים של Mslipknot

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ברוך ה' אני נושם

יוסי , צורת החשיבה שלכם כל כך עלובה , שאתם מנסים לתפוס כול מילה ומשתמשים בכל מילה שנייה שלכם , מתרצים כל דקה
    ומיכאל כן הם הולכים לעולם הבא וחוזרים זהו מוות קליני , זה שאתה צוחק כי אתה לא יודע לא אומר שזה לא נכון
    אתם מנסים להפריח הכל על ידי תרוצים או צוחקים כי זה לא "הגיוני"
    ולגבי יוסי
    אתה אומר שאסור לעשות סיאנס לפי התורה שאתה לא מאמין בא
    בוא תגיד לי דבר אחד , הכוס זזה לבד? , ושלא תגיד לי זה שטויות מזזים אותה וכו'
    תירא את השידור של דודו טופז , או אתה בעצמך תעשה סיאנס , מה יש לך להפסיד הרי אתה לא מאמין שיש רוחות או נשמות נכון או שזה חטא גדול

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

יוסי , צורת החשיבה שלכם כל כך עלובה , שאתם מנסים לתפוס כול מילה ומשתמשים בכל מילה שנייה שלכם , מתרצים כל דקה
    ומיכאל כן הם הולכים לעולם הבא וחוזרים זהו מוות קליני , זה שאתה צוחק כי אתה לא יודע לא אומר שזה לא נכון
    ולגבי יוסי
    תירא את השידור של דודו טופז , או אתה בעצמך תעשה סיאנס , מה יש לך להפסיד הרי אתה לא מאמין שיש רוחות או נשמות נכון או שזה חטא גדול
    רוצה רמה?
    בוא אני אתן לך הרמה!
    http://www.iatraf.co.il/showthread.p...=1#post6446478
    קרא תחכים נתחיל מזה.
    דבר שני שמע לעשות רעש וצילצולים ראיתי פה אמרו לי פה ממש לא הופך אותך מומחה גדול... ובכן בכלום!
    אני גם יכול לכתוב מאמר מפה ועד מחרותיים על כוחותיו המיסטיים של החתול (יש אמונה כזאת) ולמכור את זה לעדר פתיים שיעבירו את זה הלאה לעוד עדר פתיים ועוד 50 שנה תהיה לי אחלה כת (כן, כן שמעת נכון כת!) ואני אהיה מאושר וטוב לבב עם כמה חתולות לצידי
    זה לא הופך את התיאוריה שלי לנכונה במבחן המציאות זה רק הופך אותי לבן אדם משכנע שהצליח לעבוד על כמה פתאיים.
    אנחנו לעומת עדר הפתיים חושבים לפני שאנחנו אומרים אמן, מה לעשות דפוקים כאלו בשכל יש לנון משהו משובש אנחנו לא אוהבים לקנות חתול בשק אז אתה אומר אלוהים אני שואל אותך מה זה אלוהים ופה נכנס הטוויסט פה זה כל הטריק מבחינתך אלוהים הוא מעבר לכל דימיון ולא ניתן להסברה או בעצם אתה תגיד לי אני לא יודע, עכשיו תן לי לשאול אותך שאלה.
    זה לא מפריע לך שאתה לא יודע?!
    איך אתה יכול לקום בבוקר להניח תפילין עבור איזה ישות שאתה לא יודע מה היא מה המטרה שלה ולמה לעזאזל אתה עושה את זה?!
    בשביל עולם הבא? אתה יודע את זה בוודאות מוחלטת? (אני מאמין, זה לא מספיק זה ממש לא קייס).
    וכל ההוכחות האלו של סיינס זה התירוץ הכי עלוב בספר, נו באמת!
    אתה יודע אגב שלכל חומר יש מסה ואנרגיה (גם לכוח המשיכה לאלו שרוצים להתחכם /=) ואם היה דבר כזה נשמה או נפש היא הייתה פולטת סוג של חתימת אנרגיה מסויימת ונחש מה אלפי מחקרים נעשו מיליארדי דולרים הושקעו ועד היום אין אפילו מחקר אחד שמתקרב להגיד מצאנו משהו אפילו לא אחד לאורך כמעט 50 שנה אין כלום זנץ נדא!
    לך תסביר את זה!
    אז תחזור לסיינס שלך ותעזוב אותנו בשקט אם לא אכפת לך יש לנו דברים הרבה יותר טובים לעשות מאשר להרים עניים לשמיים ולהתחנן שמישהו אחר יקח אחריות על החיים המחורבנים שלנו.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ברוך ה' אני נושם

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה

דבר שני שמע לעשות רעש וצילצולים ראיתי פה אמרו לי פה ממש לא הופך אותך מומחה גדול... ובכן בכלום!
    אני גם יכול לכתוב מאמר מפה ועד מחרותיים על כוחותיו המיסטיים של החתול (יש אמונה כזאת) ולמכור את זה לעדר פתיים שיעבירו את זה הלאה לעוד עדר פתיים ועוד 50 שנה תהיה לי אחלה כת (כן, כן שמעת נכון כת!) ואני אהיה מאושר וטוב לבב עם כמה חתולות לצידי
    זה לא הופך את התיאוריה שלי לנכונה במבחן המציאות זה רק הופך אותי לבן אדם משכנע שהצליח לעבוד על כמה פתאיים.
    אנחנו לעומת עדר הפתיים חושבים לפני שאנחנו אומרים אמן, מה לעשות דפוקים כאלו בשכל יש לנון משהו משובש אנחנו לא אוהבים לקנות חתול בשק אז אתה אומר אלוהים אני שואל אותך מה זה אלוהים ופה נכנס הטוויסט פה זה כל הטריק מבחינתך אלוהים הוא מעבר לכל דימיון ולא ניתן להסברה או בעצם אתה תגיד לי אני לא יודע, עכשיו תן לי לשאול אותך שאלה.
    זה לא מפריע לך שאתה לא יודע?!
    איך אתה יכול לקום בבוקר להניח תפילין עבור איזה ישות שאתה לא יודע מה היא מה המטרה שלה ולמה לעזאזל אתה עושה את זה?!
    בשביל עולם הבא? אתה יודע את זה בוודאות מוחלטת? (אני מאמין, זה לא מספיק זה ממש לא קייס).
    וכל ההוכחות האלו של סיינס זה התירוץ הכי עלוב בספר, נו באמת!
    אתה יודע אגב שלכל חומר יש מסה ואנרגיה (גם לכוח המשיכה לאלו שרוצים להתחכם /=) ואם היה דבר כזה נשמה או נפש היא הייתה פולטת סוג של חתימת אנרגיה מסויימת ונחש מה אלפי מחקרים נעשו מיליארדי דולרים הושקעו ועד היום אין אפילו מחקר אחד שמתקרב להגיד מצאנו משהו אפילו לא אחד לאורך כמעט 50 שנה אין כלום זנץ נדא!
    לך תסביר את זה!
    אז תחזור לסיינס שלך ותעזוב אותנו בשקט אם לא אכפת לך יש לנו דברים הרבה יותר טובים לעשות מאשר להרים עניים לשמיים ולהתחנן שמישהו אחר יקח אחריות על החיים המחורבנים שלנו.
    מה אתה מבלבל במווח מכל מה שכתבתה פה רואים שאתה פתתי ברמות מנסה להמציא ולהפריח דברים לא אני לא קונה ת'חרטא הזאת של החתולים
    מה אתה חושב שאם אתה כותב ככה סתם מילים בלי שום משמעות זה אומר שזה לךא אמיתי , אני הבאתי הוכחות אתה מתכחש אלייהם , ומנסה להמציא כל מיני סיפורים ב שקל תשעים על חתולים , בקיצור אין לך רמה*

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

מה אתה מבלבל במווח מכל מה שכתבתה פה רואים שאתה פתתי ברמות מנסה להמציא ולהפריח דברים לא אני לא קונה ת'חרטא הזאת של החתולים
    מה אתה חושב שאם אתה כותב ככה סתם מילים בלי שום משמעות זה אומר שזה לךא אמיתי , אני הבאתי הוכחות אתה מתכחש אלייהם , ומנסה להמציא כל מיני סיפורים ב שקל תשעים על חתולים , בקיצור אין לך רמה*
    נשמה הייתי דתי יותר מכל הזמן שאתה חי אז תן טיפה כבוד!
    אני יודע בדיוק מה יש בצד השני וכל ההוכחות כביכול שיש לך הן כולן נסבתיות ולא מוכחות בשיט תעשה טובה רוצה להראות משהו תביא הוכחות קונקרטיות ולא איזה עדות כתובה של איזה מישהו שאפילו האמינות שלו מוטלת בספק!
    ואגב הוכחות של סיינס זה ממש לא משהו שאני הייתי נאחז בו במקומך
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 20-12-2010 בשעה 12:37.

ולגבי יוסי
    אתה פשוט פתטי, אתה מקבל תשובה וחוזר על אותה טענה שוב ושוב ושוב, ואני לא אעשה סיאנס כי אני לא מאמין בנשמה מכיוון שהיא לא קיימת- תוכיח לי שיש נשמה ואני בכיף אעשה סיאנס, וסיאנס זה דבר שמוכרים לפתיים כמוך שרוצים להאמין בשמחה לכל דבר שיגידו להם, אתה הרי רוצה להאמין שאתה מדבר עם נשמה ושיש עולם הבא ושכוסות זזות מעצמן- לא משנה כמה אידיוטי זה ומי שמוכר לך את זה.
    סטפן רוברטס

Come Out

ציטוט נכתב במקור על ידי ice wof צפיה בהודעה
    תפסיקו להתווכח איתו, הראש שלו כבר שטוף בשטויות.
    כמה שתתווכחו הוא ידע להמציא בולשיט.
    הוא דבר מדהים, הוא חוזר על אותה טענה שוב ושוב ושוב ולא מקבל את התשובה שנותנים לו, זה כאילו שהמוח שלו מתוכנת לקבל רק תשובה שתומכת בדת ובאלוהים.
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ברוך ה' אני נושם

הוא דבר מדהים, הוא חוזר על אותה טענה שוב ושוב ושוב ולא מקבל את התשובה שנותנים לו, זה כאילו שהמוח שלו מתוכנת לקבל רק תשובה שתומכת בדת ובאלוהים.
    זה כי אתם מתחמקים בתרוצים עלובים ופתים , אתה יודע שסיאנס זה אמיתי אתה יודע שבתנ''ך יש חזיונות שקראו באמת כמו התאומים , צונאמי , ואפילו השריפה בכרמל ,

וגם בקשר לתיבת נוח , אתה פשוט מביא מסמכים כל כך אורכים ופתים , ואתה מסתמך עלייהם

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,678 | הודעות: 8,198,271 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect