קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] עקמת קטנה - האם זה קשור לכושר..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 28-08-2011, 09:09
  2. [שאלה] עקמת קטנה - האם זה קשור לכושר..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-08-2011, 04:07
  3. האם אתה מוכן נפשית ללימודים?
    על ידי MeToRaF בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 01-09-2007, 17:01
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 24-10-2005, 16:57
  5. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 12:58
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 17 מתוך 17

האם פיקאפ קשור ללימודים ? - עמוד 2

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    תלוי, בשבילי שינוי בחיים זה שאם אתמול שתיתי קולה והיום אני אשתה מיץ תפוזים סחוט טבעי במקום - השתנתי.
    לאחרים שינוי אמיתי בחיים באה לידי ביטוי בכסף, לאחרים מבחינה נפשית בכלל.
    למשל אתה בעצמך הזכרת על שיחה ומכירה וגם השפעה... לדעתי זוהי דוגמה עוצמתית להשפעות יעילות של הפיקאפ על המצב הכלכלי שלך (ובעקיפין על חייך) אז מבחינתך, מה זה "שינוי אמיתי בחיים"? כיצד שינוי אמיתי שכזה יבוא לידי ביטוי בחייך אם הוא באמת יקרה?
    "בשביל להתפתח אישית, לפתח מיומנויות שכליות, לוגיות, נפשיות, פיזיות, פסיכולוגיות.."
    אין שום קשר בין היכולת שלך ללמוד, להבין לוגיקה, ללמוד פסיכולוגיה (?) לבין פיקאפ. אם אתה אינטילגנט, סבלני, עם משמעת עצמית גבוהה יש סיכוי טוב שיילך לך לא רע אם תלמד פיקאפ, זה לא עובד הפוך לצערי. בנוסף בנוגע למה שכתבת על התגובה שלי - אני לא חושב שיש אמן פיתוי אחד שבאמת מלמד פסיכולוגיה, ואפילו פחות אנשים בתחום שמיישמים את העקרונות ברמה הפסיכולוגית (התייחסות לצרכים, מודל השפעה וכו...) זה פשוט לא משהו ש"צריך" לעשות כדי להצליח. זה סתם מסביר למה ואיך זה עובד. ולמה להסביר את זה ככה כשאפשר להסביר את זה בצורה של "אלפא" (כבר כתבתי אלף פעם שאנחנו לא כלבים ואין לנו אלפא, אבל בסדר), ו"אבולוציה" (ממש).

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

לגבי האלפא אתה צודק לדעתי.
    לגבי הפסיכולוגיה אתה עוד יותר צודק כי אם לומר את האמת זה ממש הרגיז אותי שכל מה שאני ידעתי לבצע - הפסיכולוגיה נתנה לזה רק שם והסבירה מה אני עושה אבל לא באמת לימדה אותי משהו, לא באמת לימדה אותי כיצד לבצע מומחיות מסויימת, כיצד להשפיעה על אנשים וכו'.

אבל לגבי זה:
    אם אתה אינטילגנט, סבלני, עם משמעת עצמית גבוהה יש סיכוי טוב שיילך לך לא רע אם תלמד פיקאפ, זה לא עובד הפוך לצערי
    אני ממש לא מסכים איתך כי בפיסקה הזאת הצגת השפעה ישירה של הפיקאפ על חייך בכלל!
    נכון, אם אתה אינטיליגנט וסבלני זה בהחלט יעזור לך בפיקאפ, זה כאילו שהתחלת עם יתרון מסויים את התחום.
    אבל זה גם עובד הפוך! לפני שאני נחשפתי לפיקאפ, לא היה לי סבלנות לכלום, המון אמרו לי שאני אינטיליגנט אבל לא ידעתי כיצד להביא את האינטליגנציה שלי לידי ביטוי. לאחר שיישמתי מספר עקרונות מהפיקאפ ("אל תחשוב פשוט עשה זאת", מעגלי השפעה, מעגלים חברתיים, מיומנויות תקשורת וכו') ולאחר שהעלתי את הביטחון העצמי שלי בהחלט שהצלחתי להביא לידי ביטוי את האינטליגנציה שלי בצורה יותר טובה ממקודם ואני לא אתפלא אם העלתי מספר נקודות מה-IQ שלי בזכות התחום. שלא נדבר על כל התגליות החדשות של "אינטליגנציה חברתית" או "אינטליגנציה רגשית" שקשורות מאוד לפיקאפ, הכוונה שאם תלמד פיקאפ אתה בהחלט תשפר את סוגי האינטליגנציות הללו. אגב, בחור שבאמת מבין פיקאפ מהו - נהיה בהרבה יותר סבלני לאחרים, לעצמו, להתקדמות שלו ולתוצאות שהוא משיג, זה ידוע!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 23-12-2010 בשעה 10:13.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect