קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] עקמת קטנה - האם זה קשור לכושר..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 28-08-2011, 09:09
  2. [שאלה] עקמת קטנה - האם זה קשור לכושר..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-08-2011, 04:07
  3. האם אתה מוכן נפשית ללימודים?
    על ידי MeToRaF בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 01-09-2007, 17:01
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 24-10-2005, 16:57
  5. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 12:58
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

האם פיקאפ קשור ללימודים ?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים

ברירת מחדל האם פיקאפ קשור ללימודים ?

תאמת לפניי שהתחלתי לקרוא פה מאמרים ולחשוב על משחק הייתי תלמיד די ממוצע
    עכשיו אחריי משו כמו חודשיים שאני לומד פיקאפ אני מרגיש שהפיקאפ פתח לי איזה שהיא
    צורה חדשה של חשיבה למשל עם בנות אתה יצירתי במשחק ובאיך שאתה מדבר בקטילות מקומות ללכת אלייהם וכו
    וכאלה עכשיו למשל במתמטיקה אתה צריך גם לחשוב קצת מעבר לקופסא
    מה שאני רוצה ממכם לאחר כל הדיבורים האלה זה לשאול האם לכם הפיקאפ עזר בלימודים ובמה ?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ועוד איך שהוא עזר, הודות לפיקאפ נחשפתי גם למדריכים ותחומים שלמים שמלמדים אותך לחשוב טוב יותר, לזכור טוב יותר, להיות חד יותר ועוד.
    לדוגמה כללית, כשהעלתי בתקופת התיכון את הביטחון העצמי שלי הודות לתחום הלכתי לעשות תאוריה ולא למדתי למבחן שהיה לי יום אחרי התאוריה (הרי השקעתי בתאוריה, למי היה זמן למבחני תיכון רגילים..) ועשיתי זאת בביטחון ללא היסוס!
    בסופו של דבר, גם עברתי תאוריה ראשונה וגם קבלתי 100 במבחן יום אחרי זה בלי שלמדתי אליו אפילו דקה אחת!

אם אתה מעוניין שהפיקאפ יעזור לך בחיים בכלל ולא רק עם בנות, תשתמש בנקודות הבאות:
    • אל תלמד פיקאפ בשביל להשיג תוצאה מיידית כמו חברה או סקס, תתייחס לכל העניין כאומנות שאתה יכול להתפתח ממנה אישית.
    • העשר את עצמך לא רק בפיקאפ אלא בכל תחומי הפיתוח האישי.
    • בצע תרגילים ומשימות בשטח שלא יספקו לך בהכרח תוצאות אלא ישפרו את ה"אני הפנימי" שלך ויגרמו לך לגלות דברים
      שלא ידעת על עצמך.
      (למשל: הצב לעצמך לעשות דברים מצחיקים בשביל להעלות את הביטחון העצמי ופשוט לצחוק קצת וליהנות מרגעי אושר, שב בקניון ותתחיל להביט כיצד אנשים מדברים, הולכים או זזים.. אני עשיתי זאת במסגרת לימודי החובבניים בקריאת אנשים וזה תרם לי רבות וכו' וכו' וכו').
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 23-12-2010 בשעה 12:49.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

הא? חוץ מזה שהאנגלית שלי השתפרה פי אלף בגלל הספרים והסרטונים, אין פה שום דבר. ההפך, לי אישית לקח חודש להתאפס על עצמי אחרי חופש גדול של רק פיקאפ- לא הייתי מסוגל לחשוב בכלל על משהו אחר. אני מכיר הרבה שהלימודים שלהם באים על חשבון הפיקאפ.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אני בנאדם מאוד טיפש, בעיקר בלימודים וכל מה שקשור למסגרות.

אז..לא. P:

משתמש מתחיל האוואטר של bOrdO_AL
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Shut up.

השאלה הזו לגמרי מראה שלא עלית בשום בחינה לימודית...

חד משמעי אין קשר.
    בעקיף של העקיף של האמא של העקיף אולי יש קשר קטן.
    אני בנאדם ששונא מסגרות בכלל ואת מערכת החינוך בפרט, לי יש IQ גבוהה מהמומצע ובגלל זה בלי לילמוד דקה אני מצליח להוציא ציונים גבוהים, אבל אין קשר לפיקאפ.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

לחשוב מחוץ לקופסא אני לא חושב שהפיקאפ מאוד יעזור לך בהתחלה.
    רוב המתחילים בפיקאפ, לומדים בהתחלה במסגרת שממש מלמדת בלי לחשוב מחוץ לקופסא, מאוד רובוטי.
    אולי מקריאת המאמרים באנגלית, האנגלית שלך יכולה להשתפר, אבל זה תלוי מה הרמה שלך באנגלית.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי roy444 צפיה בהודעה
    חד משמעי אין קשר.
    בעקיף של העקיף של האמא של העקיף אולי יש קשר קטן.
    אני בנאדם ששונא מסגרות בכלל ואת מערכת החינוך בפרט, לי יש IQ גבוהה מהמומצע ובגלל זה בלי לילמוד דקה אני מצליח להוציא ציונים גבוהים, אבל אין קשר לפיקאפ.
    שואה למערכת החינוך. הרסו לי את החיים וכמעט הרסו לי את האישיות.

שמח שזה מאחורי כל הזוועות האלה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ואהבת לרעך כמוך

ציטוט נכתב במקור על ידי OMERY500 צפיה בהודעה
    תאמת לפניי שהתחלתי לקרוא פה מאמרים ולחשוב על משחק הייתי תלמיד די ממוצע
    עכשיו אחריי משו כמו חודשיים שאני לומד פיקאפ אני מרגיש שהפיקאפ פתח לי איזה שהיא
    צורה חדשה של חשיבה למשל עם בנות אתה יצירתי במשחק ובאיך שאתה מדבר בקטילות מקומות ללכת אלייהם וכו
    וכאלה עכשיו למשל במתמטיקה אתה צריך גם לחשוב קצת מעבר לקופסא
    מה שאני רוצה ממכם לאחר כל הדיבורים האלה זה לשאול האם לכם הפיקאפ עזר בלימודים ובמה ?
    אני מבין לגמרי על מה אתה מדבר !!! אחרי שהתחלתי ללמוד פיק-אפ התחלתי להסתכל על אנשים במבט שונה לחלוטין
    וגם ממש הרגשתי שהאינטלגנציה שלי הכפילה את עצמה והרבה מאוד אנשים אמרו לי את זה
    אני מרגיש כאילו גיליתי את המשוואה לחיים .. למדתי לקרוא אנשים ממש טוב , אני ממש מרגיש מה הם הולכים להגיד ומתי.
    (כבר בסביבות החודשיים לא הפסדתי בקאש פוקר )
    "i just look into her eyes until she stops talking and then i kiss her"

"michael kelso"

זאת הרוטינה שלי

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אתם עושים צחוק?
    אני למדתי פיקאפ ממש לא בגלל שזה הבטיח לי הצלחה עם נשים אלא בגלל, שבעקיפין ובמישרין, זה הבטיח לי בריאות טובה, הצלחה עם אנשים, חיים מעניינים, כוח פסיכולוגי רב עוצמה, מיומנויות לחשוב טוב יותר (השפעה ישירה על הלימודים) כיצד לקחת את החיים בקלילות... הנשים מבחינתי זה דרך אגב... אני קודם כל לומד פיקאפ בשבילי, בשביל להתפתח אישית, לפתח מיומנויות שכליות, לוגיות, נפשיות, פיזיות, פסיכולוגיות... אם על הדרך אני אשיג מזה סקס או חברה - מה טוב!

במחשבה שניה, אני לא מאשים אתכם.. אתם עדיין לא באמת יכולים לחשוב מחוץ לקופסא ורוב החומר שאתם ממוקדים בו נוגע ספציפית לפיקאפ, לא מהווה גשר לתחומי חיים אחרים ואצלי זה דווקא היה הפוך.. רוב מה שקראתי היה כמובן רלוונטי לפיקאפ אבל כל מאמר או מדריך או ספר בא להציג רעיון גדול יותר, שאם תשתמש בו כראוי הרעיון הזה יספק לך הצלחה לא רק עם נשים אלא בחיים בכלל!

דוגמאות:

אתם מזכירים כאן לא מעט את ה"קריאה הקרה"... אני דווקא קניתי ספר שמדבר על קריאת אנשים בצורה עמוקה ולא רק כיצד "לשחק אותה" קורא את החבר שלך, אני עד היום לומד קריאת אנשים כאומנות בפני עצמה (אגב, זה עזר לי להכיר חבר שגם הוא מתמקד בתחומים הללו וזה בהחלט תרם לי להתקדמות).

לא יודע אם זה הוזכר כאן או לא.. אבל בפיקאפ ישנו תת-תחום שנקרא "המעגלים החברתיים" ואם תדע לתפוס עליהם שליטה לא רק שתכפיל את כמות הבחורות בחייך אלא אם אתה עסקן - אתה תכפיל את קשריך העיסקיים, אם אתה חנון - אתה תכפיל את הבילויים שלך, אם אתה לומד פיקאפ - אתה תכפיל את הידע שלך בתחום ומעבר לו (מה שקרה לי).

דוגמה יותר פשוטה שיותר מדברת אליכם - הזכר האלפא.

תכלס, בשביל להיות אלפא הנשים הן הדבר האחרון שתזדקק לו.
    להיות אלפא זה להיות אסרטיבי, ליעל את עצמך כל הזמן, לא להתבאס מכל שטות וגם אם ישנם דברים ממש קשים אז תמיד להביט על הצד הטוב של המטבע ולהמשיך הלאה! להיות קליל רוב הזמן ולא לעשות עניין ורעש מכל שטות, לחפש את הפאן הטוב בכל אדם שעומד מולך, לא להתבכיין חודש שלם על כך שחברה שלך זרקה אותך לטובת מישהו אחר אלא להפוך את זה לאירוע שידרבן אותך!

לאחר התיאור הקצר הזה על זכר אלפא.. תחשבו בהיגיון, האם אלפא זה רק בשביל להצליח עם נשים? בולשיט!
    אם אתה באמת תצליח להיות אלפא, צפויה לך הצלחה בלימודים, הצלחה בריאותית, הצלחה בעסקים, הצלחה עם אנשים, הצלחה עם נשים, חיים איכותיים, חיי משפחה בריאים, יחסים טובים בינך לבין הסובב אותך! ובמילים אחרות - חיים טובים + +
    וזה שוב מחזיר אותנו לנושא של פותח האשכול, האם הפיקאפ יכול לעזור לך לא רק עם נשים אלא מעבר לזה? בהחלט כן!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 22-12-2010 בשעה 23:35.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אתם עושים צחוק?
    אני למדתי פיקאפ ממש לא בגלל שזה הבטיח לי הצלחה עם נשים אלא בגלל, שבעקיפין ובמישרין, זה הבטיח לי
    בריאות טובה, הצלחה עם אנשים, חיים מעניינים, כוח פסיכולוגי רב עוצמה, מיומנויות לחשוב טוב יותר (השפעה ישירה על הלימודים) כיצד לקחת את החיים בקלילות...

הנשים מבחינתי זה דרך אגב... אני קודם כל לומד פיקאפ בשבילי, בשביל להתפתח אישית, לפתח מיומנויות שכליות, לוגיות, נפשיות, פיזיות, פסיכולוגיות... אם על הדרך אני אשיג מזה סקס או חברה - מה טוב!
    +200
    כל כך נכון.
    וברגע שתתחילו להתייחס לדברים בצורה הזו תראו איך שהכל מסתדר. כי אז לא תתבאסו כשהבחורה אמרה לא , אלא תשמחו שהעזתם ועשיתם את הצעד. זה משנה את כל הפרספקטיבה ומשפיע בצורה מאוד חזקה על מספר ההצלחות שלכם , לא רק מבחינת נשים. בכלל בחיים.
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 22-12-2010 בשעה 22:01.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    לא יודע אם זה הוזכר כאן או לא.. אבל בפיקאפ ישנו תת-תחום שנקרא "המעגלים החברתיים" ואם תדע לתפוס עליהם שליטה לא רק שתכפיל את כמות הבחורות בחייך אלא אם אתה עסקן - אתה תכפיל את קשריך העיסקיים, אם אתה חנון - אתה תכפיל את הבילויים שלך, אם אתה לומד פיקאפ - אתה תכפיל את הידע שלך בתחום ומעבר לו (מה שקרה לי).

זה משהו שחשבתי עליו. תוכל לפרט? מדריכים? משהו?

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

אפשר להגיד שאצלי בזכות הפיקאפ, כל המורים והמורות ממש מכבדים אותי בתור תלמיד וזה עוזר לי להוציא מהם את המקסימום
    אפשר להגיד שבלי היחס המצוין עם המורים והיכולת לדעת בדיוק מהיא נקודת טורפה של כל מורה (שאת זה רכשתי בזכות הכיול הרב בדינמיקה חברתית) הממוצע שלי היה קטן ב10 אחוז ממה שהוא היום - ויש לי אחלה של ממוצע. תאמינו או לא, כשהמורים מתים עליך יש לך יתרון ענק בלימודים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אני באמת חושב שאתם חיים בסרט.
    וזה מבחור שמעבר לזה שהלך לו לא רע עם בנות, גם חרש את הפיקאפ מהצד הפסיכולוגי והתאורטי שלו מכל הכיוונים.
    אם אתם מתעמקים יותר בלמה זה באמת עובד, אתם תגלו שהתשובה דיי פשוטה ואולי אפילו תלמדו קצת על מודל השפעה,
    ותרכשו קצת מיומנויות שיחה ומכירה. בין זה לבין "שינוי אמיתי בחיים", אני באמת בספק.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אני באמת חושב שאתם חיים בסרט.
    וזה מבחור שמעבר לזה שהלך לו לא רע עם בנות, גם חרש את הפיקאפ מהצד הפסיכולוגי והתאורטי שלו מכל הכיוונים.
    אם אתם מתעמקים יותר בלמה זה באמת עובד, אתם תגלו שהתשובה דיי פשוטה ואולי אפילו תלמדו קצת על מודל השפעה,
    ותרכשו קצת מיומנויות שיחה ומכירה. בין זה לבין "שינוי אמיתי בחיים", אני באמת בספק.
    תלוי, בשבילי שינוי בחיים זה שאם אתמול שתיתי קולה והיום אני אשתה מיץ תפוזים סחוט טבעי במקום - השתנתי.
    לאחרים שינוי אמיתי בחיים באה לידי ביטוי בכסף, לאחרים מבחינה נפשית בכלל.
    למשל אתה בעצמך הזכרת על שיחה ומכירה וגם השפעה... לדעתי זוהי דוגמה עוצמתית להשפעות יעילות של הפיקאפ על המצב הכלכלי שלך (ובעקיפין על חייך) אז מבחינתך, מה זה "שינוי אמיתי בחיים"? כיצד שינוי אמיתי שכזה יבוא לידי ביטוי בחייך אם הוא באמת יקרה?
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 22-12-2010 בשעה 23:55.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect