לאיזה רופא צריך ללכת על כאבי גב של בני נוער?
יש לי כאבי גב כבר כמה שבועות שמקשה עליי בישיבה ובהתכופפות.
לא נעים לי ללכת עם זה להורים, איזה רופא צריך ללכת? מישהו מכיר רופא באיזור הקריות?
גיל 16.5
לאיזה רופא צריך ללכת על כאבי גב של בני נוער?
יש לי כאבי גב כבר כמה שבועות שמקשה עליי בישיבה ובהתכופפות.
לא נעים לי ללכת עם זה להורים, איזה רופא צריך ללכת? מישהו מכיר רופא באיזור הקריות?
גיל 16.5
"לא הייתי אף פעם מילטריסט. ועד היום אינני מילטריסט. אך הדבר היקר ביותר שיש לעם ישראל עכשיו זה הצבא.
בו תלויה תקוותנו, בו תלוי קיומנו.
תקווה זו קשורה בתנאי אחד: שצבאנו יהיה בו אהבת אדם, אהבת האומה, אהבת חבר, ערך אדם וחזון אנושי.
שתדע כל אם עברייה שבנה נמצא בידיים נאמנות, שלא תהסס, אם יהיה צורך לשלוח אותו למוות." (דוד בן גוריון)
|
|
רופא אורטופד.
תלך לקופ"ח שלך והרופא משפחה יפנה אותך.
ועוד שאלה, אממ...
לבדיקת שתן לצה"ל, צריך לרופא המשפחה ללכת ולשאול או שהולכים לקופ"ח לקבלה לשאול? (מכבי)
"לא הייתי אף פעם מילטריסט. ועד היום אינני מילטריסט. אך הדבר היקר ביותר שיש לעם ישראל עכשיו זה הצבא.
תקווה זו קשורה בתנאי אחד: שצבאנו יהיה בו אהבת אדם, אהבת האומה, אהבת חבר, ערך אדם וחזון אנושי.
שתדע כל אם עברייה שבנה נמצא בידיים נאמנות, שלא תהסס, אם יהיה צורך לשלוח אותו למוות." (דוד בן גוריון)
נערך לאחרונה על ידי rokopo; 24-12-2010 בשעה 00:47.
לא יודע לא שמעתי על זה,אתה מוזמן לשאול את השאלה הזו בפורום צבא וגיוס בטוח יענו לך.
עוד משהו שברצונך לשאול כאן?
לא, אתה יכול לנעול.
תודה.
נערך לאחרונה על ידי rokopo; 24-12-2010 בשעה 00:49.
בכיף.