קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-01-2009, 18:49
  2. כנסו אנשים כמה שאלות חשובות..תודה!
    על ידי Jigit בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 09-01-2008, 17:37
  3. [שאלות] כמה שאלות חשובות!
    על ידי yoos007 בפורום Pro Evolution Soccer
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 12:15
  4. כמה שאלות חשובות לגבי חברה שלי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 16-07-2007, 00:55
  5. כמה שאלות חשובות לגבי חומרה
    על ידי System-F בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 13-10-2005, 18:16
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

כמה שאלות חשובות

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

ברירת מחדל כמה שאלות חשובות

שלום לכולם, אני בתחום משהו כמו חודשיים-שלושה.
    יצאתי עם חברים הרבה מאז שגיליתי את התחום, עשינו הרבה דברים מפגרים ומשוגעים שלא עשיתי הרבה בעבר, התחלנו לדבר עם בחורות.. עשיתי את התוכנית של הdemonic confidence אז אני יודע שלא אמור להיות לי כרגע פחד גישה אבל עדיין לא לקחתי את זה רציני- זאת אומרת להתחיל עם בחורה במטרה של באמת להכיר אותה ולסגור איתה משהו-נשיקה, מזמוז, סקס וכו' והבנתי שאין טעם לעשות את מה שאני עושה ולצאת במיוחד בשביל זה כשאני לא עושה כלום בבצפר, באוטובוס חזרה הביתה, שאני יוצא סתם עם חברים ובכל מקום שהוא לא בבית.
    בבצפר אני כן מדבר עם בנות פה ושם אבל זה בדר"כ שיחות קצרות ורק חיבוק ונשיקה בבוקר, לא יותר.
    בכל שאר המקומות אני לא עושה כלום ויש לי כמה בעיות מרכזיות:
    הראשונה- אני עדין "מפחד" לעשות דברים- זאת אומרת אני לא באמת מפחד, לא אכפת לי מה יחשבו עלי האנשים שמסביב ולא אכפת לי מה תחשוב עלי האישה. אבל עדיין יש איזשהו משהו פנימי שמונע ממני לעשות הרבה דברים, ובתכלס? זה קל לדבר עם מישהי סתם כי בא לך, זה קל לסגור מספר, לסגור נשיקה, ולשכב.
    החלק הקשה הוא לשכנע את עצמי לפעול ולעשות דברים, לפעמים אני פשוט נתקע ב"פריז" ולא עושה כלום בהרבה מצבים שאני רוצה לפעול בהם ואני רוצה להגיד משהו וזה פשוט לא יוצא לי מהפה ולוקח לי הרבה זמן לשכנע את עצמי להוציא את המילים האלה מהפה, וזה גם יכל להיות הרבה יותר מסתם לדבר זה לא משנה. הקטע הוא שגם דברים שכבר עשיתי בעבר ואני יודע שאני יכל לעשות אותם שוב ודברים שעוד לא עשיתי ואני בכל זאת יודע שאני יכל לעשות גם אותם פשוט לא באים בטבעיות ואני שוב ושוב צריך להיאבק עם עצמי עד שאני מצליח לפעול.
    הבעיה השניה היא בעיה של פתיחים בשני מקומות עיקריים- אוטובוס ובצפר. אני יודע שאת רוב הפתיחים כדאי להמציא מהראש-להגיד את הדבר הראשון שעולה לי לראש, לפתוח במשפט שקשור לסיטואציה שאנחנו נמצאים בה או במשפט שקשור לאיך שהיא נראית/מתלבשת/צוחקת וכו' אבל אני עדין מתקשה לחשוב על פתיחים שיעבדו לי במקומות בעיתיים כמו בצפר ואוטובוס. במיוחד שבבצפר זה לא כמו סתם ברחוב שאני יכל לגשת לאיזה קבוצה שבא לי בלי להתחשב בתוצאות, ואני לא רואה פתיחים שאני יכל להשתמש בהם סתם על קבוצות של בחורות שיושבות או בחורות לבד שאני סתם לא מכיר, ישיר לא יעבוד כי אני הולך לראות אותן כל יום.
    הבעיה האחרונה-מעגלים חברתיים, יש לי הרבה חברים מכל מיני מקומות, הבעיה היא שלאף אחד מהם אין מעגלים חברתיים שיש בהם הרבה בנות בטעם שלי או בנות בכללי, רובם AFC למרות שאני מכיר כמה כאלה שממש אחלה ואפשר לצאת איתם, זה עדין יהיה בעיה בגלל הבעיה הראשונה שמשפיעה גם על זאת. אין לי שלמות עם עצמי ועם הדברים שאני עושה וזה מעצבן.
    תודה לעוזרים.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

קודם כל מזל טוב ש"עלית לשלב הבא"... טוב לראות שאלות מעבר לפתיחים
    יש הודעה שעניתי לפני איזשהו זמן על שאלה דומה... שנייה אני אמצע את זה, מצאתי
    ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    רק כשקראתי את הכותרת ידעתי מה אני אענה

צריך לנצל את הרגע כל פעם שיש רגע

משיכה מינית היא משהו שמגיעים עליו, זה לא קליק וזהו, זה תהליך (עד כמה שהוא יכול להיות קצר לפעמים) אז כשאתה כבר מגיע למקום, לא משנה כמה נוחות תבנה, ה"רגע" יכול לא לחזור עליו ותשאר ידיד

בגדול מה שיש לך יכול להיות

פחד מאינטימיות, פחד להפתח לפני אנשים אחרים, שאם לחשוב על זה באופן הגיוני,לפחד אין משהו שיעזור לך, אתה ממש רוצה להיות קרוב לבחורות, והפחד הזה גורם לזה שאתה לא תהיה קרוב לבחורות

או שזה פחד מדחייה, סוג של כמו פחד גישה אבל טיפה שונה, אתה נהנה מהמצב שבו אתה נמצא (הידידיות והצחוקים) ואתה מחד לאבד את זה, כי הרי יש סיכוי שלמין זה לא יזרום וגם את הידידות לא יהיה לך

מה שאתה צריך להבין הוא... שאם לא תיזום אז גם את ה FUZZY ידידות הזאת אתה תאבד כי בשלב מסויים המשיכה תיפול אם לא תעשה עם זה כלום, עדיף להיות ה"סוטה" שינסה לנשק אותה ויקבל כאפה מאשר הילד כאפות שמפחד לקבל אותה ובגלל זה לא סוגר.
    אגב אתה תדהם מעד כמה סוטה אתה יכול להיות ועד כמה קל יהיה בשבילך לסגור כשתתגבר על זה, בנות כבר רוצות אותך, ואתה לא נותן להם סיכוי.

מקווה שעזרתי
    הכי חשוב שתבין (אחרי שהבנת שפתיח זה תחלס -כלום-) שאם לא תקדם ענינים שום דבר לא יקרה

מקווה שעזרתי

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

לא ענית לי על הבעיה השניה והשלישית אבל כבר הבנתי לבד שהן כנראה נובעות מהבעיה הראשונה גם ככה אז זה לא רלוונטי כרגע.
    בקשר להודעה שלך הצגת שני פחדים: פחד מאינטימיות ופחד מדחייה, לפי איך שאני רואה את הדברים, לאבד את הכל יכל להיות הדבר הטוב ביותר שקרה לך ככה שזה לא פחד מדחיה אם אני יודע לעשות טוב את מה שאני עושה ומאבד את כל מה שהשגתי מאיזושהי סיבה אז אין סיבה שאני לא אנסה שוב ואשיג אף יותר.
    הפחד השני כנראה יותר מדבר אלי- הפחד מאינטימיות, אולי יכל להיות.. אני באמת רוצה להיות קרוב לבחורות ואולי זה גורם לבידיוק ההפך, איך מטפלים בפחד הזה?
    אולי זה יכל להיות עוד פחד, הפחד מהצלחה- אני יכל לדמיין את עצמי מצליח עם בחורות, בידיוק מה אני עושה, איך אני מתנהג אפילו איך אני נראה.. הכל.
    אבל אני כנראה רואה את זה כ-הבנאדם שמצליח: האני בראש שלי. והבנאדם שאני עכשיו וזה פשוט לא נראה לי הגיוני שאני יכל להצליח שאני מי שאני עכשיו זה כאילו שני אנשים שלא קשורים אחד לשני קשה בידיוק להסביר.
    מה שבטוח שזה לא סתם פחד גישה רגיל, זה משהו יותר מורכב מיזה שלא הצלחתי לפענח עדין, אבל זה ישתנה בקרוב.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ואהבת לרעך כמוך

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    קודם כל מזל טוב ש"עלית לשלב הבא"... טוב לראות שאלות מעבר לפתיחים
    יש הודעה שעניתי לפני איזשהו זמן על שאלה דומה... שנייה אני אמצע את זה, מצאתי

הכי חשוב שתבין (אחרי שהבנת שפתיח זה תחלס -כלום-) שאם לא תקדם ענינים שום דבר לא יקרה

מקווה שעזרתי
    בדיוק חשבתי על לכתוב משהו דומה למה שכתבתה חח סטריטלייט אין עליך
    עזרת לי מאוד עם התגובה שלך
    "i just look into her eyes until she stops talking and then i kiss her"

"michael kelso"

זאת הרוטינה שלי

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי EylonInAyalon צפיה בהודעה
    לא ענית לי על הבעיה השניה והשלישית אבל כבר הבנתי לבד שהן כנראה נובעות מהבעיה הראשונה גם ככה אז זה לא רלוונטי כרגע.
    בקשר להודעה שלך הצגת שני פחדים: פחד מאינטימיות ופחד מדחייה, לפי איך שאני רואה את הדברים, לאבד את הכל יכל להיות הדבר הטוב ביותר שקרה לך ככה שזה לא פחד מדחיה אם אני יודע לעשות טוב את מה שאני עושה ומאבד את כל מה שהשגתי מאיזושהי סיבה אז אין סיבה שאני לא אנסה שוב ואשיג אף יותר.
    הפחד השני כנראה יותר מדבר אלי- הפחד מאינטימיות, אולי יכל להיות.. אני באמת רוצה להיות קרוב לבחורות ואולי זה גורם לבידיוק ההפך, איך מטפלים בפחד הזה?
    אולי זה יכל להיות עוד פחד, הפחד מהצלחה- אני יכל לדמיין את עצמי מצליח עם בחורות, בידיוק מה אני עושה, איך אני מתנהג אפילו איך אני נראה.. הכל.
    אבל אני כנראה רואה את זה כ-הבנאדם שמצליח: האני בראש שלי. והבנאדם שאני עכשיו וזה פשוט לא נראה לי הגיוני שאני יכל להצליח שאני מי שאני עכשיו זה כאילו שני אנשים שלא קשורים אחד לשני קשה בידיוק להסביר.
    מה שבטוח שזה לא סתם פחד גישה רגיל, זה משהו יותר מורכב מיזה שלא הצלחתי לפענח עדין, אבל זה ישתנה בקרוב.
    הבעייה שאתה ראוה את ההצלחה שלך בתור משהו ש"יקרה מתישהו" וש"אולי אפשר להשיג" אבל עדין זה נמצא במקום אחר בראש שלך, לא איפה שאתה נמצא עכשיו

אה צריך להבין ולהפנים שלהצליח זה בסר וזה הגיוני והוגן שתצליח ושזה הגיוני שתהיה עם X או עם Y במיטה (או עם שתיהן ביחד)
    אין פה שם דבר מיוחד, זה פשוט ככה כי ככה העולם בנוי

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אולי יכל להיות שאתה צודק באמת, תודה רבה על העזרה אני רק מחכה להבריא כדי שאני אוכל לעשות עם כל זה משהו..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect