קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה|כנסו בבקשה 2 שאלות חשובות.
    על ידי yoni090990 בפורום Counter Strike
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 29-01-2009, 20:06
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-01-2009, 19:49
  3. [שאלות] כמה שאלות חשובות!
    על ידי yoos007 בפורום Pro Evolution Soccer
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 13:15
  4. כמה שאלות חשובות לגבי חברה שלי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 16-07-2007, 01:55
  5. כמה שאלות חשובות לגבי חומרה
    על ידי System-F בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 13-10-2005, 19:16
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

כנסו אנשים כמה שאלות חשובות..תודה!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל כנסו אנשים כמה שאלות חשובות..תודה!

1.מיליתי במנילה גולני על 5 אבל ליפנכן היה לי גיבוש דובדבן אבל ביטלתי אותו כדי ללכת לגולני אני מפקסס להם וגם מתי שאני באזור של ב"ש ניכנס ללישכה ליכתוב מיכתבים שאני בן יחיד שעברתי די הרבה דברים כדי הליות קרבי ולא קלים וכו'
    עכשיו מה הסיכוים שלי ליפול לגולני לא שאני לא רוצה נח"ל עם ישלחו אותי לנחל אני לא יצטער אבל נח"ל יותר פועלת באיוש אני רוצה קצת גולני את יודעים על מה אני מדבר!

2.שמעתי מהרבה אנשים שמשרתים בגולני ואנשי מילואים של גולני שפלסר ניהיו יותר איכותיים מאגוז בשנים האחרונות אגוז ניפתח ל3 פלוגות פלס"ר יותר מצומצם זה אומר שהוא יותר איכותי וקשה יותר להיתקבל אליו מה דעתכם על זה?
    3.האם כמו שהרבה אומרים פלס"ר נחל אחד האיכותיים בצה"ל?

4.באתר של צהל שרוצים להיכנס לקייוסק מידע כתוב " האתר עובר שידרוג הוא דף זה יפתח רק ב 17.1.08" זה אומר שמכניסים שם תאריכים של השיבוצים של מרץ(בלחץ לפני השיבוץ מפחד שישבצו אותי למקום שאני לא רוצה)

5.אני בן יחיד וגם בלי אבא עד כמה אני יכול לעלות תמשכורת בקרבי ?
    ואני מקוה שלא יעשו ככה שיתנו לי פחות מאחרים כדי שאני לא יסתכן הרבה סימנתי הכי קרבי שיש במנילה והכל קרבי רוצה כמו כולם עם כולם!

אשמח עם תענו לי על השאלות שלכם ותגידו מה דעתכם!!
    תודה לכל העונים!

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    רביד
    לייקים
    0
    נקודות
    1,059
    משפט מחץ
    "אל תאמין למראה עיניך - כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד"

1. תלוי מה מילאת בשאר, ותלוי מה הנתונים שלך.

2. בעקרון, לפלס"ר ואגוז ייעודים שונים. בשנים האחרונות (להוציא את המלחמה) תמיר (המח"ט) משתמש הרבה פעמים באגוז למשימות מבצעיות שיכולות להיות מבוצעות בידי גדודים ובאותה רמת פעילות. בוא נוסיף לזה את העובדה שהרחיבו את אגוז (ככה יש פחות סינון) ואת העובדה שהדיבור בחטיבה היא שהרבה זמן לא היו קצינים איכותיים ככה בפלס"ר, קיבלנו שיש משהו בדבריך. הפלס"ר מתחזק - וככה הקבלה אליו קשה יותר.

3. לא מקורב יותר מדי לנח"ל, אבל ממה שאני מכיר החה"ן שלהם יותר טובים מהפלס"ר.

4. לא. האתר פשוט עובר שיפוצים. אם אני לא טועה השיבוצים למרץ עדיין לא סגורים (תקנו אותי אם אני טועה)

5. בקרבי הערך של ת"ש לחיילים בודדים הרבה יותר גבוה. חוץ מתלושים לחג, ומיוחדות מהמג"ד תקבל גם תוספת (תלוי במצב הכלכלי בבית) במשכורת.

....

גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!

לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
    לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי LoverBoy צפיה בהודעה
    1. תלוי מה מילאת בשאר, ותלוי מה הנתונים שלך.

2. בעקרון, לפלס"ר ואגוז ייעודים שונים. בשנים האחרונות (להוציא את המלחמה) תמיר (המח"ט) משתמש הרבה פעמים באגוז למשימות מבצעיות שיכולות להיות מבוצעות בידי גדודים ובאותה רמת פעילות. בוא נוסיף לזה את העובדה שהרחיבו את אגוז (ככה יש פחות סינון) ואת העובדה שהדיבור בחטיבה היא שהרבה זמן לא היו קצינים איכותיים ככה בפלס"ר, קיבלנו שיש משהו בדבריך. הפלס"ר מתחזק - וככה הקבלה אליו קשה יותר.

3. לא מקורב יותר מדי לנח"ל, אבל ממה שאני מכיר החה"ן שלהם יותר טובים מהפלס"ר.

4. לא. האתר פשוט עובר שיפוצים. אם אני לא טועה השיבוצים למרץ עדיין לא סגורים (תקנו אותי אם אני טועה)

5. בקרבי הערך של ת"ש לחיילים בודדים הרבה יותר גבוה. חוץ מתלושים לחג, ומיוחדות מהמג"ד תקבל גם תוספת (תלוי במצב הכלכלי בבית) במשכורת.
    הבנתי אחי תודה

לגבי השאלה הראשונה מיליתי דובדבן גולני בעדיפות ראשונה ושנייה ואחר כך נח"ל
    וצנחנים את הגיבוש ביטלתי אז מה שנישאר זה גולני או נח"ל
    והנתנונים שלי של הקבא צריכים להיות בסדר כי הוזמנתי לגיבוש דובדבן אז כמו שאני מבין לפי ההזמנה הקבא בסדר

ועם מישהו יודע איך הולך הגיבוש יחטיות עם מישהו היה בו או יודע איך הגיבוש הולך

שיפרט קצת למה התחלתי להיתאמן בכושר קרבי ותאמינו לי כל הספרינטים שעושים והשכיבות שמיחה בבית זה שטויות כשמגיעים לכושר קרבי אתה ניגמר לך האויר תוך שעה ומה שאורמים לי זה שעה בגיבוש (רק עכשיו מבין שגיבוש זה קשה אכו מניוקה קשה)הכי חשוב זה כוח סיבולת בגיבוש רק כוח סיבולת!!
    אז חבר'ה מישבין בגיבוש יחטיות שיתן קצת פירוט תודה מרואש!
    נערך לאחרונה על ידי Jigit; 09-01-2008 בשעה 14:33.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    165

ואי כמה חירטוטים חחחח דבר ראשון מה שנתנו לך זה לא גיבוש דובדבן תפסיק לחיות בסרט זה גיבוש צנחנים דובדבן לחטיבת הצנחנים יכלת ללכת אליו לגמור לחתום ויתור ואז הסיכוים שלך לקבל גולני היו גדלים לגבי הדבר השני אני אישית תופס יותר מהפלסר חבר שלי שעבר גיבוש אמר שכל השורים השפיצים מקבלים פלסר והבנונים מקבל אגוז אבל זה יותר קשור ב שיכבת גיוס וצורכי צהל ותאמין לי אתה תקבל מה שתרצה כמו כולם זה שאתה מתגיס במרץ לא אומר כלום .

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי alk צפיה בהודעה
    ואי כמה חירטוטים חחחח דבר ראשון מה שנתנו לך זה לא גיבוש דובדבן תפסיק לחיות בסרט זה גיבוש צנחנים דובדבן לחטיבת הצנחנים יכלת ללכת אליו לגמור לחתום ויתור ואז הסיכוים שלך לקבל גולני היו גדלים לגבי הדבר השני אני אישית תופס יותר מהפלסר חבר שלי שעבר גיבוש אמר שכל השורים השפיצים מקבלים פלסר והבנונים מקבל אגוז אבל זה יותר קשור ב שיכבת גיוס וצורכי צהל ותאמין לי אתה תקבל מה שתרצה כמו כולם זה שאתה מתגיס במרץ לא אומר כלום .

היתכונתי בדובדבן יעני צנחנים(רשום ככה) וכמובן שזה לא לדובדבן עצמו חחח מצחיק אתה מה כבר יש לחרטט
    ולגבי מי שעור תגיבוש צנחנים הוא מיועד לצנחנים איך הוא יכול להגיע לגולני רק עם הוא מסרב להיתפנות !תקנו אותי עם טעיתי

אז אתה אומר יש לי סיכוי טוב ליפול בגולני כן?
    נערך לאחרונה על ידי Jigit; 09-01-2008 בשעה 16:32.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    165

לא מפתאום אם הוא הולך לצנחנים ואומר להם בראיון שמעו באתי לגיבוש בשביל לראות איך זה ולראות את המוטבציה שלי אבל אני רוצה וגלני הם לא יקבלו אותו בכוונה לצנחנים ..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי alk צפיה בהודעה
    לא מפתאום אם הוא הולך לצנחנים ואומר להם בראיון שמעו באתי לגיבוש בשביל לראות איך זה ולראות את המוטבציה שלי אבל אני רוצה וגלני הם לא יקבלו אותו בכוונה לצנחנים ..
    עם אתה אומר!

על גיבוש יחטיות אתה יודע משהו איך הוא הולך וכל זה?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,160 | הודעות: 8,151,742 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect