קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 17-12-2010, 17:25
  2. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 17-10-2009, 20:43
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 25-01-2008, 19:03
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

הזהרה לכל מי שקיבל צו לחטיבה לוחמת

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    2
    נקודות
    50

ברירת מחדל הזהרה לכל מי שקיבל צו לחטיבה לוחמת

אפשר כבר למחוק את הפוסט.
    נערך לאחרונה על ידי shachar911; 24-08-2012 בשעה 16:55.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

אויש כמה שאתה צודק ..
    אעעע איי פאי פאייייייייי
    מאמא עוףףףףףף

כסס אמאקק החטיבה במזדיינת הזאת
    הלוואי תמותי כל החטיבה
    אפוד קסדה על הגב
    כדור בקנה ואני מוכן לקרב
    ו...
    הרס''פ יביא לנו באנגים וחשיש ..

חחחח איך אני זוכר בשדאות בבקעה הבדואים התלוננו למשטרה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    זה היה אחד הטובים הטירונות הזאת ..
    כמה צחוקים ..

אני עכשיו מש''ק מודיעין בגדוד לביא ..
    כמה בולבול ..

אי אפשר לצאת משם..
    ולבנות זה על הפרצוףף להיות בגדודים .. מיילא בחטיבה . איכשהוא ..

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

יאללה יאללה יא בכיין..!!

אני לוחם כבר כמעט שנתיים ומי כמוני ודע שלהיות לוחם זה לאכול מלא חרא... לא רואים בית, קושי פיזי, הגף נפצע, לא ישנים, חרא אוכל, קר, חם, החברה זורקת אותך, אי אפשר לעבוד אין כסף ועוד ועוד... ולמרות הכל אף אחד לא מעריך אותך...

אבל ויש פה אבל רציני: אתה עושה את זה בשביל החיים של עצמך ובשביל האנשים שאתה אוהב ולא לשם התענוג. אם כל אחד ילך בגישה הזו ויחזור לבקום להיות גובניק כמו סמרטוט לא יהיו לנו לוחמים שיגנו על המדינה ואם יודעים טוב מאד מה יקרה לנו אם זה תלוי בערבים...

מה גם שבלהיות לוחם אתה מקבל דברים שלא תקבל בשום מקום אחר כמו למשל להתמודד עם אתגרים שאח"כ באזרחות בפרופורציה למה שעשית בצבא הכל קטן עליך אתה לומד להמשיך למרות שקשה ולהוציא מעצמך הרבה יותר אני מבטיח לכם שכל מי שסיים שירות לוחם יש לו אופי הרבה יותר חזק ואישיות יותר מפותחת ממי ששירת בגוב

וכל אלו שלכלכו על כפיר אני מכיר לוחמים שם בפלוגות והם ממש מבסוטים על השירות שלהם.. דמיינו איזו תחושת סיפוק אתם מקבלים אחרי שאתם עוצרים פעיל חמאס עם מעבדת נפץ בבית שתיכנן להוציא פיגוע בישראל או בתרח""ט עם מסוקים ארטילריה ושטויות כאלה כל מי שאי פעם התלהב מסרט אקשן זה הרבה יותר...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    2
    נקודות
    50

דבר ראשון אני מציע לך להרגיע את הטון. באמת כל הכבוד לך שאתה לוחם, אני מוריד את הכמותה בפנייך. אבל זה שאתה לוחם לא אומר שאתה יכול להתנשא ככה מול אחרים ולחשוב שאתה יותר טוב. לא כולם בנויים להיות לוחמים ומי שלא רוצה להיות לוחם גם ככה לא יהיה לוחם.

ציטוט נכתב במקור על ידי Boom Shankar צפיה בהודעה
    יאללה יאללה יא בכיין..!!

אני לוחם כבר כמעט שנתיים ומי כמוני ודע שלהיות לוחם זה לאכול מלא חרא... לא רואים בית, קושי פיזי, הגף נפצע, לא ישנים, חרא אוכל, קר, חם, החברה זורקת אותך, אי אפשר לעבוד אין כסף ועוד ועוד... ולמרות הכל אף אחד לא מעריך אותך...

אבל ויש פה אבל רציני: אתה עושה את זה בשביל החיים של עצמך ובשביל האנשים שאתה אוהב ולא לשם התענוג. אם כל אחד ילך בגישה הזו ויחזור לבקום להיות גובניק כמו סמרטוט לא יהיו לנו לוחמים שיגנו על המדינה ואם יודעים טוב מאד מה יקרה לנו אם זה תלוי בערבים...

מה גם שבלהיות לוחם אתה מקבל דברים שלא תקבל בשום מקום אחר כמו למשל להתמודד עם אתגרים שאח"כ באזרחות בפרופורציה למה שעשית בצבא הכל קטן עליך אתה לומד להמשיך למרות שקשה ולהוציא מעצמך הרבה יותר אני מבטיח לכם שכל מי שסיים שירות לוחם יש לו אופי הרבה יותר חזק ואישיות יותר מפותחת ממי ששירת בגוב

וכל אלו שלכלכו על כפיר אני מכיר לוחמים שם בפלוגות והם ממש מבסוטים על השירות שלהם.. דמיינו איזו תחושת סיפוק אתם מקבלים אחרי שאתם עוצרים פעיל חמאס עם מעבדת נפץ בבית שתיכנן להוציא פיגוע בישראל או בתרח""ט עם מסוקים ארטילריה ושטויות כאלה כל מי שאי פעם התלהב מסרט אקשן זה הרבה יותר...

משתמש מתקדם האוואטר של Lox
    שם פרטי
    בוריס
    לייקים
    3
    נקודות
    50

יאללה יאללה יא בכיין..!!

וואלה אחי אני מסכים איתך
    ולאלו שלכלכו על כפיר
    אני עכשיו בכפיר ונהנה מכול רגע שתוחנים אותי כן קשה אז מה אתה גבר אתה אמור לדעת להסתדר עם קשיים
    מה עוד כמה שנים תגיד אהה העבודה הזאת חרא נלך להיות מובטל ונקבל כסף מהמדינה?!
    כול מי שיש לו פרופיל 82+ ובראי להיות לוחם אז לכו על זה כן זה קשה אני לא אומר שקל לי בכלל לא קל גם פיזית וגם נפשית אבל בסופו של דבר זה שווה את זה!!

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    288

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao צפיה בהודעה
    אויש כמה שאתה צודק ..
    אעעע איי פאי פאייייייייי
    מאמא עוףףףףףף

כסס אמאקק החטיבה במזדיינת הזאת
    הלוואי תמותי כל החטיבה
    אפוד קסדה על הגב
    כדור בקנה ואני מוכן לקרב
    ו...
    הרס''פ יביא לנו באנגים וחשיש ..

חחחח איך אני זוכר בשדאות בבקעה הבדואים התלוננו למשטרה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    זה היה אחד הטובים הטירונות הזאת ..
    כמה צחוקים ..

אני עכשיו מש''ק מודיעין בגדוד לביא ..
    כמה בולבול ..

אי אפשר לצאת משם..
    ולבנות זה על הפרצוףף להיות בגדודים .. מיילא בחטיבה . איכשהוא ..
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    אני לא מאמין
    עם כל הפוזה שלך על התפקידים האיכותיים זה מה שאתה בסוף!?!? כולה משק מודיעין מסכן?
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    דיי אני צוחקק פה

שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

יאללה יאללה יא בכיין..!!

איזה ארטילריה איזה מסוקים?
    גג לעשות סגירות על איזה בית של מבוקש ..

תקשיב..
    אני הייתי לוחם שנה והייתי מש''ק מסריח עוד 8 חודשים ..
    אני אגיד לך משו - יש ייתרונות ויש חסרונות ..
    לא הכפשתי את הלוחמה - אתה צודק אתה לומד הרבה משם ..
    אבל תן לי להגיד לך דבר אחד .. כשאתה במפקדה מסריחה - אתה מתעסק הרבה יותר עם קצינים והרבה מתרועע עם האגו שלהם..
    זה נותן לך הרבה יותר לימוד לחיים האמיתיים ..
    בלוחמה אתה לומד להתמודד עם המנטליות של עצמך
    בג'ובניקיידה אתה לומד להתמודד עם המנטליות המפגרת של אחרים , ולנתב אותה לטובתך.

אני מאוד למדתי מאוד החכתמתי והלוחמה מאוד תרמה לאישיות שלי ולהתבגרות שלי .
    אבל יש המון דברים בתור לוחם שאיתם אני לא מסכים ..
    לדוגמא : בתור לוחם הרגשתי שאני משתמש ברגליים כמח ולא בראש..
    כמש''ק מודיעין אני מפעיל הרבה יותר את השכל מאשר את הרגליים + יש לי זמן מעצמי להוזיז אותם ולא איך שהקצין שלי רוצה ..

כל אחד והמסלול שלו - רק אל תזלזל במסלולם של אחרים
    ועזוב את זה שיש לי סעיף ליקוי סבילות לחום ..

ציטוט נכתב במקור על ידי The Asoolin צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    אני לא מאמין
    עם כל הפוזה שלך על התפקידים האיכותיים זה מה שאתה בסוף!?!? כולה משק מודיעין מסכן?
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    דיי אני צוחקק פה
    אחד הדברים שהכי משמחים אותי בעולם הזה - זה שאני יודע להצחיק ..
    בכיףף אחי .. תמיד פה בשבילך ..

אהה אבל דבר אחד.. =-O
    איפה בדיוק קלטת שעשית פוזה על תפקידים איכותיים ?
    שמעתי אותי אומר משהוא על זה שאני בשלדג ? או באיזה 8200 ?
    אף פעם לא התכחשתי לחרא שאני שרוי בו .

חחחח "זה מה שאתה בסוף"
    כאילו עשיתי איזה אתגר "גלה מה אני עושה בצבא!"

בהצלחה בשירות המתסכל והסגול טאבו שלך

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    288

חס וחלילה סגול טאבו כל התפקידים הכי הכי מסווגים הם אלה שהכי שוחקים ואלה שהכי נותנים לך רצון לעוף מהצבא כמה שיותר מהר ובטח שלא לצאת לקצונה ולחתום קבע...
    אני נמצא בתפקיד רמה אחת מתחת לדירוג הכי גבוה ואני עושה מאמצים לעבור לתפקיד אחר, אני לא יודע אם הוא פחות מסווג או יותר מסווג אבל הוא מעניין, וזה יותר חשוב מסיווג...
    עניין בתפקיד יותר חשוב מלהיות מסווג ומגניב אז תתבגר כפרה...
    נערך לאחרונה על ידי The Asoolin; 24-12-2010 בשעה 21:55.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    תום
    לייקים
    32
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    כשהראש בתחת חיים מריחים אחרת

ללכת להיות לוחם זה לא ממש שאלה אם אתה רוצה, אם יש לך איזה "ראבק" או משהו כזה מונפץ. להיות לוחם זה ללכת כי צריך אותך. לאף אחד לא טוב לסגור שבתות, לאף אחד לא טוב לישון בשטח בחום ובקור, לעבוד עד השעות הקטנות ולקום לפני שהשמש יוצאת. לאף אחד החרא הזה לא מתאים, הקטע הוא שצריך אותנו, ואם אנחנו יכולים אז נלך. אין כזה דבר לא מתאים לי, לא מתאים לי זה קוקסינלים שחושבים על התחת שלהם יותר מדי בזמן שיש אנשים שאוכלים חרא בשבילם. את כל הטיפי המחורבנים האלה שמור לעצמך
    כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.

שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי The Asoolin צפיה בהודעה
    חס וחלילה סגול טאבו כל התפקידים הכי הכי מסווגים הם אלה שהכי שוחקים ואלה שהכי נותנים לך רצון לעוף מהצבא כמה שיותר מהר ובטח שלא לצאת לקצונה ולחתום קבע...
    אני נמצא בתפקיד רמה אחת מתחת לדירוג הכי גבוה ואני עושה מאמצים לעבור לתפקיד אחר, אני לא יודע אם הוא פחות מסווג או יותר מסווג אבל הוא מעניין, וזה יותר חשוב מסיווג...
    עניין בתפקיד יותר חשוב מלהיות מסווג ומגניב אז תתבגר כפרה...
    דיי נו איפה ראית שרשמתי שמסווג יותר חשוב ממעניין
    ואם אתה בדרגה אחת מתחת לרמה הכי מסווגת איך הסיווג שלך נקרא ?

ציטוט נכתב במקור על ידי techno barzel צפיה בהודעה
    ללכת להיות לוחם זה לא ממש שאלה אם אתה רוצה, אם יש לך איזה "ראבק" או משהו כזה מונפץ. להיות לוחם זה ללכת כי צריך אותך. לאף אחד לא טוב לסגור שבתות, לאף אחד לא טוב לישון בשטח בחום ובקור, לעבוד עד השעות הקטנות ולקום לפני שהשמש יוצאת. לאף אחד החרא הזה לא מתאים, הקטע הוא שצריך אותנו, ואם אנחנו יכולים אז נלך. אין כזה דבר לא מתאים לי, לא מתאים לי זה קוקסינלים שחושבים על התחת שלהם יותר מדי בזמן שיש אנשים שאוכלים חרא בשבילם. את כל הטיפי המחורבנים האלה שמור לעצמך
    אם אתה לוחם וחושב שכל אחד שיש לו פרופיל 97 יכול להיות לוחם - אז אתה מזלזל בלוחמים וחבל
    כי אני למשל משתמש יותר מידי בשכל - אני פילוסוף, אני רגשן, אני מלא תכונות שלא מתאימות ללוחמה.. שעשיתי שיחת מ''פ לעבור מפלוגה לוחמת לפלוגת מפקדה הוא אמר לי (רב - סרן) בדיוק את אותם מילים ..
    ואני החזרתי לו את אותה תשובה ..
    אמרתי לו שצריך מינימום דרישות ללוחמה ורוב בני הנוער בני 18 - 20 עונים על הדרישות ..
    אני נורא מצטער אני לא עונה על הדרישות ..
    לוחם צריך להיות ראבקיסט, לוחם צריך יותר שרירים משכל .. כי אם הוא ישתמש בשכל הוא יחשוב פעמיים לפני שיילחץ על ההדק כשערבי רץ אליו עם סכין (יחשוב על כלא, יחשוב על אתיות ועוד .. ) ...

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    288

טכנו ברזל
    לא לכולם מתאים להיות לוחמים
    קח אותי לדוגמא, אני בכושר טוב, יש לי אופי טוב אני מתחבר עם אנשים ויש לי הרבה שכל(ככה הצבא לפחות חושב), אני לא מפונק ולא אכפת לי לאכול הרבה הרבה חרא... אבל בקרבי לא הייתי שורד שניה אחת, כי כל הזמן הייתי חושב איך הייתי יכול לעשות משהו יותר מעניין ויותר חשוב במודיעין מאשר להיות חייל פשוט, הייתי יודע שאני מבזבז את הזמן שלי, אם היו לי נתונים נמוכים ולא הייתי חכם הייתי יכול להנות מאוד משירות קרבי אבל במצב שלי הייתי מתבאס על עצמי כל שניה שם...

משתמש כבוד האוואטר של Haviv
    שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ
    פורום צבא וגיוס הפורום שיעשה לכם את זה

ציטוט נכתב במקור על ידי shachar911 צפיה בהודעה
    דבר ראשון אני מציע לך להרגיע את הטון. באמת כל הכבוד לך שאתה לוחם, אני מוריד את הכמותה בפנייך. אבל זה שאתה לוחם לא אומר שאתה יכול להתנשא ככה מול אחרים ולחשוב שאתה יותר טוב. לא כולם בנויים להיות לוחמים ומי שלא רוצה להיות לוחם גם ככה לא יהיה לוחם.
    בטח שכן הוא יכול להתנשא!
    הוא בחר להיות לוחם כמוני וכמו לא מעט אנשים בפורום
    הוא מאוד יכול להתנשא על כל מי שמתבכיין שהוא יכול (פרופיל ומעלה72 או כמובן בלי בעיות ת"ש מיוחדות)ולא רוצה להיות לוחם, מגיע לו הכבוד לקרוא לבחור הבכיין שלנו מלמעלה בכיין כי הוא בכיין הוא נכשל בקרבי ועוד בגדודים שזה לא הכי קשה בעולם (הייתי שם 3 שנים אני יודע) והוא בוכה שהוא עושה חמשושים בבתור מש"ק מונפץ כלשהו בחטיבה, אז כן מגיע לו שלא יבכה, כי הוא החליט לצאת...

אין כאן שחור ולבן, צריכים גם חוכמה וגם כח וברוך השם יש אצלנו הכל.
    מה שכן אני מסכים עם טכנו, שהרבה אנשים מתפנקים כאן (בארץ) ומחליטים מה הם יעשו או רוצים לעשות בצבא...
    וכמו שנאמר, בעצם חושבים על התחת שלהם, כשבתאכלס יש מדינה כאן שצריך להגן עליה וזו המטרה המרכזית.

החינוך הזה צריך לבוא מהבית, צריך לבוא מאהבת הארץ והבנה של תחושת השליחות. אין דרך אחרת לצערי.
    בברכה,
    אלון מיכאלי
    א.ש.ס בניית אתרים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    תום
    לייקים
    32
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    כשהראש בתחת חיים מריחים אחרת

דבר ראשון, בשביל להיתו לוחם פשוט, לא צריך יותר מדי. וואלה לא צריך יותר מדי. אונסים אותך, לוקחים אותך מותחים אותך זורקים אותך מסנג'רים אותך, אבל אתה לא צריך להיות לא אלי האנה, ולא כוסאמק. בפלוגה יש כל כך הרבה טיפוסים שהיית אומר שהם לא מתאימים לחרא הזה ווואלה הם שם, והם עובדים קשה. יש באמת מקרים שאנשים לא מתאימים לזה, ומאתרים אותם ושולפים אותם החוצה, אבל בן אדם בעצמו לא יכול להחליט זה לא מתאים לי. אם אתה יכול, אז אתה צריך. ולוחם צריך שיהיה לו הכל משרירים על לשכל. אנחנו לא מדברים עכשיו כל מטכליסטים ושייטים, הרבה אנשים מגיעים למסלול קרבי בלי שיש להם את הכלים המתאימים והם מסיימים בסוף כמו גדולים. אז על הזין שאתה רגיש, ואני מתגעגע לאמא שלי שאני עושה 17-4 בשביל לטייל על איזה גדר או לא להכניס ערבי באיזה מחסום אז אולי אני ייצא?
    רוב האנשים כמו שאלון אמר מתפנקים יותר מדי, ברור שיש אנשים שיותר מתאימים ופחות מתאימים, ועדין מכל הסוגים עדין מגיעים לפלוגות ואפילו לפיקוד. אלו שבאמת לא מתאימים יאתרו אותם, כי הם באמת לא מתאימים. לא צריך להיות איזה רץ מרתונים, או גאון גדול בשביל להפעיל רובה, טנק, תותח, או משקפת, באמת שלא.
    כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    288

17 4 זה כלום אחי בלי להעליב
    אני לא לוחם אבל עם כל הבעיות משמעת שיש לי וכל הריתוקים שקיבלתי היציאה האחרונה שלי הייתה 19 2 וגם זה במזל...

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,512,123 | הודעות: 8,212,716 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect