עבור מנהלי הפורום הטובים יותר, עבור אלו שכבר הגיעו לרמות הגבוהות או מכירים אנשים שהגיעו לרמות הגבוהות, אשמח לעזרתכם:
http://israblog.nana10.co.il/blogrea...gcode=12231419
עבור מנהלי הפורום הטובים יותר, עבור אלו שכבר הגיעו לרמות הגבוהות או מכירים אנשים שהגיעו לרמות הגבוהות, אשמח לעזרתכם:
http://israblog.nana10.co.il/blogrea...gcode=12231419
|
|
אם מישהו מהפורום מציע מועמדות תשלחו הודעה פרטית, עצות פירגונים ושאר ירקות עלי.
יש גיל מינימאלי ? או ניסיון מינימאלי שצריך ?
עריכה: לא חשוב...אין לי ידע בפסיכולוגיה\NLP מספיק רחב בשביל ללמד אנשים ולהדריך אותם.
נערך לאחרונה על ידי snopkin; 25-12-2010 בשעה 22:51.
תואר בפסיכולוגיה? השתדרגנו.
בהצלחה לכם.
אבל משהו שממש לא מובן לי, למה חייב להבין בNLP?
הדרישות של מדריך שטח:
1) עליך להציג בקיאות בחומר של אומנות הפיתוי. לא ברמה שאתה צריך לדעת מי אמר מה ומה השיטה של כל גורו בעולם, אבל ברמה שאתה יודע מה ולמה אתה עושה. אתה הולך ללמד את זה, אז אתה צריך לדעת מה אתה מלמד. מותר לך להשתמש במושגים שלך (כל עוד הם ברורים לתלמידים) ומותר לך ללמד שיטות שלך (כל עוד זה יעבוד). הכל יהיה מתואם עם ניקולאס כמובן, ואתה גם תקבל מהם פיטבק.
2) עליך להצליח עם נשים. אנחנו לא מאמינים בשיטת הסנדלר היחף או מאמן הכושר שמעולם לא עשה כושר בעצמו. אנחנו לא נבדוק לך את תיקיית האקסיות במחשב כמובן. אם אתה מצליח עם נשים אתה יודע את זה, וגם אנחנו נדע. כמו כן, אם אתה מכיר אמני פיתוי אחרים באזור שלך, תבדוק תחילה אם אתה באמת רמה אחת מעליהם.
3) עליך להיות מדריך טוב. להקשיב לתלמידים, ליצור עימם קשר לשאול לשלומם (יש לנהל תיקייה מסודרת של תלמידים, מצבם, כמות השיעורים שעברו - כל זה יועבר לניקולאס על מנת שיהיה לו העתק), להתחבר אליהם ולהקשיב לבעיות שלהם. כמו כן, חברת דון ג'ואן עובדת בשיטת המטפל + מדריך שטח. המטפל האישי דואג לבנות לתלמיד ביטחון עצמי ומקדם אותו מבחינת ה"משחק הפנימי". עליך להיות בקשר עם המטפל או לשאול את התלמיד על מה שהיה לו עם המטפל. ברוב המקרים ניקולאס יעדכן אותך על התלמיד לפני ההדרכה ויגיד לך אם יש צורך לנהל עליו דיון עם המטפל או לא.
דרישה נוספת היא בדיקת שיעורי הבית של התלמידים - הן בכתב והן במעשי. חלקם נוטים לחפף בשיעורי הבית ומגיעים להדרכה הבאה כאשר הם עדיין לא תירגלו את השלב הקודם שאמרת להם. מצב כזה לא צריך לקרות. בדוק בטלפון אם התלמיד מתקדם (תרשום ביומן מתי).
4) אתה תעבור חפיפה והתלמדות קצרה בהתחלה. היא בתשלום כמובן. מאחר ויש עכשיו הרבה לחץ, סביר להניח שזה יקרה מהר. במידה ויש לך נסיון הדרכה בחברה אחר או נסיון הדרכה פרטי זה יכול לעזור ולזרז תהליכים (תלוי בחברה).
הערה: נסיון הדרכה זה לא אם אתה ילד בן 16 שעזר לכמה ילדים בני 14 להצליח עם מלכת הכיתה. רוב הלקוחות של דון ג'ואן הם מעל גיל 20.
אה, מטפל אישי צריך להבין בNLP... עכשיו הכל מובן![]()
אם אתה מדריך שטח שמבין בנלפ אז גם מעולה. אבל רוב התלמידים לא צריכים את זה במסגרת הקורס הרגיל. זה סתם מבלבל.
ואנחנו זקוקים למדריכים באמת. אז אשמח אם באמת תמליצו על אנשים (ואל תהססו לפנות בעצמכם אם אתם חושבים שאתם טובים).
גיל מינימאלי הוא 18. לא שאנחנו מזלזלים באנשים בני 17, אבל לקוחות בני 25 לא בדיוק ישמחו לקחת שיעורים מקטין. זאת גם הבעיה במדריכים בני 20.
Thenuts, למרות אי הסכמותינו בעבר, אתה יכול להגיש מועמדות למשרת המטפל. רק ששם התחרות נראה לי קשה יותר. לא התעדכנתי עדיין בכל אופן במה הולך שם.
thenuts אני לא מאמין שאתה עושה לנו את זה.
אתה היית התקווה לכל אותם הגברים שלא רוצים לעבור קורסים, סיפקת כאן חומר מעשי מאוד שמקנה לבחור אופציה להצליח עם נשים בלי קורס! ועכשיו אתה תלך ותדריך שם? פשוט בגידה בעקרונות!!! =-O
חחח סתם אחי מה שטוב לך תעשה! הבנתי שזה תחום מבוקש מאוד עם המון מזומנים לכיס.
בהצלחה גבר![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 26-12-2010 בשעה 21:29.
אתה כלכך צודק לדעתי, בלי לפתוח פה לשטן אבל לבחור יש כישרון ופוטנציאל מדהים (טפו, טפו, טפו.. חמסה, חמסה, חמסה!).איפה ראית שהוא רוצה להדריך שם? TheNuts לא יסתפק בפחות מחברה שלו ברמה הרבה יותר גבוהה משל שאר הילדים בארגז החול.
עוד שאלה,אם אני בצבא ואני יוצא יומיות ,אני מבין שאין בעיה להיות תוך כדי מדריך שטח,נכון ?
כמה אתם משלמים?