מה עושים במקרה שאני רוצה להתחיל עם מישהי
והיא הולכת בכיון הנגדי לשלי.איך אפשר לגרום שאני ישנה את הכיוון לשלה.
תודה.
מה עושים במקרה שאני רוצה להתחיל עם מישהי
והיא הולכת בכיון הנגדי לשלי.איך אפשר לגרום שאני ישנה את הכיוון לשלה.
תודה.
|
|
איני יודע מה נכון יותר ומה נכון פחות, אומר לך מה שעובד אצלי.
ברגע שבחורה הולכת לכיוון הנגדי אלי, זה אומר שהיא הולכת לעברי.
במקום להתקרב אליה, לעקוף אותה ואז להפנות אליה את הראש ולבקש עזרה (מה שהמדריכים בקורסים נוהגים להמליץ) אני מבקש ממנה עזרה ופותח איתה בשיחה עוד לפני שהספקנו להתקרב אחד לשני, הכוונה שאני מראש מראה לה שאני מעוניין ליצור איתה סוג של אינטראקציה ולאחר שהיא מבינה זאת אין התנגדות, הרי זה טבעי לעזור לאנשים ולדבר איתם, אין בזה דום דבר פסול.
הכוונה מבחינה פיזית היא שאם הבחורה הולכת מולך ואתה רוצה לגשת אליה, כוון את ההליכה שלך ממש כלפיה (לא בצורה מעיקה) וצור סוג של הכנה תת-הכרתית של "הלו, אני ניגש אליך, תתכונני!".
קשה להסביר זאת במילים, אם זה מדבר אליך אבל לא הבנת זאת עד הסוף אין לי בעיה לצייר לך את זה בצייר חחח.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 26-12-2010 בשעה 21:23.
עושים הליכת ירח
הייתי פה.
למה אתם עושים סיפור ממשהו שהוא לא סיפור, לא צריך לילמוד פיקאפ בשביל לדעת שכשבחורה מתקדמת בכיוון הנגדי פשוט תקרא לה, אם תדבר מספיק חזק היא גם תעצור ותדבר איתך.
לא סיפור.
Dins8 !!!! יאווו זכיתייי !!! אני לא מאמיןןן !!!!
עכשיו לעניין ,
שאלה מפגרת - תשובה מפגרת.
תפסיקו לנתח את זה יותר מדי
מה יותר קל מלגשת למישהי שבאה מולך? היא כבר באה לכיוונך , כל מה שאתה צריך לעשות זה לסמן לה שאתה רוצה לדבר , אם זה עם הפנים , עם הידיים , או פשוט עם הפה - לדבר - "היי , קו 7 עבר כבר?" ,
"היי , את יודעת איפה זה כלבו יהודה?"
"היי , את באה לפה הרבה?...אז איפה השירותים?"
השלב הבא יהיה לעשות את זה בשבילכם. כמה אפשר להכניס לכם מילים לפה?
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 27-12-2010 בשעה 06:17.
הייתי פה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח..
נו היא באה לכיוונך. אתה בא קצת בזווית כרגיל, עוצר ותוך כדי זה אתה אומר את הפתיח. הן יעצרו גם (אם לא, אז עשית משהו לא נכון. לא נורא- תפתח עוד 10 פעמים יעבור).