נראה לי שהתבלבלת... מי שלומד את אומנות הפיתוי הם הבורים שלא התעמקו!
כמובן, רוב הבחורים לומדים את אומנות הפיתוי ברמה רדודה עד שהם ישיגו סקס מפעם לפעם או עד שהוא ישיגו קשר זוגי.. אבל התחום ממש לא מסתיים כאן. אומנות הפיתוי, ברווד העמוק ביותר שלה, היא דבר לא חוקי. האם אתה בעצמך העמקת כשאתה מדבר ככה?
אומנות הפיתוי זה קצת יותר מלשבור פחד ולגשת וקצת מעבר לערך חברתי.. מדובר בסוגסטיות, השפעות על התת-מודע של האישה, תנועות והבעות פנים מחרמנות (מיידית), משחקי חברה (או ערך חברתי) שבאמצעותם אתה פשוט מענה את הבחורה שנמצאת לידך, קריאת הבחורה שמולך ובאמצעות זה היכולת לגעת ב"נקודות החמות" שלה או בנקודות הכי פגיעות וכו' וכו' וכו'... יש לכל אלה שמות מקצועיים אבל כבר ממזמן שאני לא מתעסק בהם או לומד אותם ככה ששכחתי. בקיצור, החלק היותר עמוק של אומנות הפיתוי מאוד מסוכן לדעתי... זה כמו שתיקח מהפנט מקצועי שישלוט לגמרי על מעשיה והתנהגותה של בחורה ותגיד לכולם "מה אתם רוצים, הוא מחזר אחריה, זה בסדר גמור..." - זה לא בסדר!
אם אתה רוצה דוגמה קלה ביותר, כנס לפה:
http://www.facebook.com/topic.php?ui...9715&topic=178
הבחור השתמש בסוף הסיפור בכמה דברים של NLP, פיתוי בזק (שמתקשר לשאר), השאות והרבה מילטון אריקסון חח.
יש מצב שאתה תואהב את מה שהוא עשה לה ותתרץ את זה ב"הם אפילו התחתנו מה רע בזה" אבל זה רע! אם כל טמבל ידע להשתמש בזה חבל עלינו! וחבל על הבחורות שלנו!
אגב, ממש מצחיק שאותן בחורות שיוצאות נגד התחום אוהבות את הסיפור הזה ומעודדות אותנו להיות כמוהו חח עלק "אובדן התמימות" לא היה כאן שום תמימות, מדובר באומן פיתוי לכל דבר שהשתמש בטכניקות שאני לא בטוח שהן חוקיות ופיתה את הבחורה עד היסוד!