מקסימום מפציצים אותו, 250 מטר זה לא כזה גדול והחלקיקים יישרפו באטמוספירה.
מקסימום מפציצים אותו, 250 מטר זה לא כזה גדול והחלקיקים יישרפו באטמוספירה.
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 27-12-2010 בשעה 16:38.
|
|
נכון, אבל הרבה יותר קטנים, חוץ מזה שהפיצוץ אולי גם יסיט אותו מהמסלול שלו.
וגם אם זה חלקיקים קטנים הנזק שהם יעשו הוא הרבה יותר קטן אם בכלל...
אל תגזים, הם יהיו הרבה יותר קטנים.
הנזק שהם יעשו ביחס לאסטרואיד הוא מזערי (שוב, אם בכלל).
חוץ מזה שככל שאתה תפרק משהו ליותר חלקים והחלקים יעברו באטמוספירה המסה שלהם תקטן כי יש יותר שטח מגע עם האטמוספירה.
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 27-12-2010 בשעה 16:49.
לא מאמין שזה יקרה.
אני לא אומר שהתאוריות של המדענים עללו שגויות.
אני מתכוון ש1 לכמה מאוד אלפים זה סיכוי קטן שלא יקרה.
חוץ מיזה שזה לא עד כד כך משנה לי.
תנו לחיות ת'חיים שלי עכשיו ועזבו אותי שטויות D :
במידה וזה יקרה עד אז כבר ימצאו פיתרון.
או שישגרו כמה טילים שיפוצצו את המטאור הזה או W\E מה יעשו.
אבל ימצאו פיתרון.
לשעבר 'Like
סופות השמש ישתקו אותנו עוד שנתיים..למי אכפת מהמטאור..
אחי תקרא שוב את מה שכתבתי:
הנזק שהם יעשו ביחס לאסטרואיד הוא מזערי (שוב, אם בכלל).
ואל תשכח שיש לנו אטמוספירה שמפרקת אותם עוד יותר ומקטינה מהמסה שלהם...אז הפגיעה של הרסיסים תהיה הרבה פחות הרסנית מאשר הפגיעה של האסטרואיד.
"ברגע שהוא יעבור את הירח יש לנו כמה ימים לפוצץ אותו או לחכות לפיצוץ שיכול להשמיד מדינה קטנה אבל במידה ויפגע בים הוא יעשה בגובה של 250M = צונאמי כאלו לא היו מאולם.
קוטרו של האסטרואיד הוא נמוך"
גם אם הוא יפגע ביבשה, הוא יזרע הרס על אזור נרחב מאוד, ובנוסף יהיו רעידות אדמה, התפרצויות געשיות וצונאמים ואף מגה צונאמים.
בקשר לצונאמי, יצא לי לראות תוכנית בנושא, הצונאמי הגדול ביותר שתועד הוא בגובה של כמה מאות מטרים, פי שניים ואף יותר מהמספר שהצבת כאן(אני לא זוכר בידיוק את המספר אבל זה באזור ה450-550 מטר).
מדובר על מימדים עצומים של עצם שיפגע בכדור הארץ שקוטרו הוא 250מטר.
להפציץ כמו שהעלתם כאן זה לא כל כך פשוט כמו שזה נשמע, כבר שמעתי אנשים שאמרו 'מה שולחים פצצת אטום וגומרים עיניין'- כשבפועל דבר כזה לא יקרה עקב ההשלחות לאחר מכן (של אזורים שיפגעו מקרינה) וגם אנחנו לא יכולים לדעת ממה מורכב העצם, מה ריכוזו שזה יקשה על תהליך ההסטה.
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 27-12-2010 בשעה 17:26.
כן ראיתי עכשיו את הקישור והם מדברים של על פיצוץ גרעיני...כרגע לא חסרות פצצות גרעיניות, מקסימום אם אחת לא תעשה את העבודה יש עוד אלפים חוץ ממנה.
הבעיה היא שיש את אמנת החלל שקר כלשהו, אבל במקרה של סכנת חיים אני בטוח שזה יתגמש =)