נכתב במקור על ידי
דוד 3
הארכיאוליגים שאני מדבר, קיבלו במה בנשיונל ג'אוגרפיק, אז על תגיד לי כושל, ה' גרם לכל השתלשלות האירועים נגרמה בגלל ה', אתה כל הזמן מנסה להגיד לי איך, אבל אני אומר לך שמשהו יצר את העולם! אני לא אומר איך אני לא אומר מתי, אני אומר לך מי! שום "אירועים" לא יכולים לקרות כשיש תוהו ובוהו. משהו עומד מאחורי זה, לא ידוע איך הוא נראה, אולי הצורה שבה אני מתאר אותו לא נכונה, אבל הוא קיים, איכשהו הוא קיים, אתם האטאיסטים חושבים שהמדע הוא שלכם, ושהוא יכול להסביר הכול, אבל לא המדע הוא לא רק שלכם, הוא גם של הדתיים, זה עוזר לדעת איך התרחש הדבר שנקרא היקום, אבל לא להחליף את ה', במיוחד לא אם רמת הידע היחסית קטנה שיש לנו. וחוץ מזה, אנשי דת אמרו שהמפץ הגדול לא סותר את התנ"ך, ואף אחד לא הצליח להכחיש זאת.
ואם מדברים על טענות הזויות, אתם טוענים שאף אחד לא עומד מאחורי הדבר המדהים שנקרא היקום, זה לא הגיוני!!! כל הדברים המסובכים שיש, כמו למשל בן האדם, גוף האדם, זה דבר כל כך מורכב, והיסודות, מתברר מורכבים מיסודות של היסודות, וזה לא קרה באיזה השתלשלות של תוהו ובוהו, כי אין בתוהו ובוהו כלום, רק ערבוב של כלום. אטאיסטים אטומים.