קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 122
    הודעה אחרונה: 28-09-2008, 23:44
  2. [סירטון] למה אנשים בעצם לא מצליחים להוריד שומן?
    על ידי Moshe בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-11-2007, 10:34
  3. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 18-05-2007, 11:31
  4. לא מבין למה אנשים קונים שרתים לפרוץ.
    על ידי Orel Abergel בפורום Counter Strike
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 25-11-2006, 23:03
  5. למה אנשים שמים את זה בחתימה?
    על ידי TheCollector בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-03-2006, 15:44
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 10 << ראשון 12345 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 137

למה אנשים חושבים שה' לא קיים? - עמוד 3

משתמש מתקדם
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי דוד 3 צפיה בהודעה
    הארכיאוליגים שאני מדבר, קיבלו במה בנשיונל ג'אוגרפיק, אז על תגיד לי כושל, ה' גרם לכל השתלשלות האירועים נגרמה בגלל ה', אתה כל הזמן מנסה להגיד לי איך, אבל אני אומר לך שמשהו יצר את העולם! אני לא אומר איך אני לא אומר מתי, אני אומר לך מי! שום "אירועים" לא יכולים לקרות כשיש תוהו ובוהו. משהו עומד מאחורי זה, לא ידוע איך הוא נראה, אולי הצורה שבה אני מתאר אותו לא נכונה, אבל הוא קיים, איכשהו הוא קיים, אתם האטאיסטים חושבים שהמדע הוא שלכם, ושהוא יכול להסביר הכול, אבל לא המדע הוא לא רק שלכם, הוא גם של הדתיים, זה עוזר לדעת איך התרחש הדבר שנקרא היקום, אבל לא להחליף את ה', במיוחד לא אם רמת הידע היחסית קטנה שיש לנו. וחוץ מזה, אנשי דת אמרו שהמפץ הגדול לא סותר את התנ"ך, ואף אחד לא הצליח להכחיש זאת.
    ואם מדברים על טענות הזויות, אתם טוענים שאף אחד לא עומד מאחורי הדבר המדהים שנקרא היקום, זה לא הגיוני!!! כל הדברים המסובכים שיש, כמו למשל בן האדם, גוף האדם, זה דבר כל כך מורכב, והיסודות, מתברר מורכבים מיסודות של היסודות, וזה לא קרה באיזה השתלשלות של תוהו ובוהו, כי אין בתוהו ובוהו כלום, רק ערבוב של כלום. אטאיסטים אטומים.
    אנחנו אטומים?
    אתה מדבר על אל, וחוקרים בלי שום הוכחה מוצקה.
    רק טענות שווא.
    ואנחנו בינתיים מביאים לך הסברים מפורטים, ואם אתה רוצה יש הואכחות ומאמרים בלינקייה ובגוגל.
    אתה אומר שעולם לא יכול להיווצר שכיש תוהו ובוהו, אבל לא היה אף פעם תוהוה ובוהו, אין דבר כזה תוהו ובוהו.
    אם יש אז תנסה להגדיר את המילה ותבין כבר לבד.
    לפני שהיקום נוצר, לא היה כלום!
    לא חושך, לא אור, לא חום ולא קור.
    כלום!
    היה ריק...

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אתה לא הבאתה שום הוכחה, לא אתה, ולא חבירך האתאיסטים, אתם רק חפרתם לי על איך העולם נוצר, והבאתם לי טיעונים לא הגיוניים, שנוצר משהו כלשהו משום דבר, זה לא הגיוני! רק ה' שיצר בכלל את ההגיון יכול לעשות זאת, תוהו ובוהו זה גם ריקנות, לא היה כלום, אבל ה' יצר את מה שיש היום ( ה' הוא מין כוח לא רגיל, הוא מעל לכל הגיון), אבל אתה חושב שאתה חכם כי אתה חושב שאתה הגיוני, אבל אתה לא, אתה הזוי.

אתה לא הבאתה שום הוכחה, לא אתה, ולא חבירך האתאיסטים, אתם רק חפרתם לי על איך העולם נוצר, והבאתם לי טיעונים לא הגיוניים, שנוצר משהו כלשהו משום דבר, זה לא הגיוני! רק ה' שיצר בכלל את ההגיון יכול לעשות זאת, תוהו ובוהו זה גם ריקנות, לא היה כלום, אבל ה' יצר את מה שיש היום ( ה' הוא מין כוח לא רגיל, הוא מעל לכל הגיון), אבל אתה חושב שאתה חכם כי אתה חושב שאתה הגיוני, אבל אתה לא, אתה הזוי.
    גם הארי פוטר הוא מעל ההיגיון, והארי וולדמורט יצרו את העולם, וולדמורט פנה לרע והארי לטוב.

אותו סיפור כמו שלך בדיוק.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש ותיק האוואטר של Mslipknot
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

הבאנו לך הוכחות.
    בוא תראה יש כזה אתר נחמד שקוראים לו וויקיפדיה:
    http://www.wikipedia.org
    תרשום בחיפוש ערך:
    אביוגנזה
    המפץ הגדול
    תורת האבולוציה

ותפסיק להביא לנו שטויות מספר עתיק.
    )לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
    LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
    LokomotivKid
    http://9gag.com/icecreamman?success=1
    קישוריית המדריכים של Mslipknot

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ספר עתיק שהוכח כאמיתי, תפסיק לבלבל את השכל אם שטויות כמו: זה ספר עתיק אז הוא לא אמיתי. זה שהעובדות לא משמחות אותך לא אומר שאתה צריך לבלבל את השכל.
    ולגבי הארי פוטר, זה שטויות מה שאמרת xyossizx, לא מסופר שם על שום בריאת עולם, זה סיפור שקורה בעולם הזה, זה אפילו לא סיפור שנוגד את התנ"ך, לפי התנ"ך צריך להרוג מכשפות ומכשפים, מה שאומר שהם קיימים, כי אם משהו אומר להרוג משהו, סימן שהוא קיים, ה' יודע את מי הוא ברא.

שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

ספר עתיק שהוכח כאמיתי, תפסיק לבלבל את השכל אם שטויות כמו: זה ספר עתיק אז הוא לא אמיתי. זה שהעובדות לא משמחות אותך לא אומר שאתה צריך לבלבל את השכל.
    ולגבי הארי פוטר, זה שטויות מה שאמרת xyossizx, לא מסופר שם על שום בריאת עולם, זה סיפור שקורה בעולם הזה, זה אפילו לא סיפור שנוגד את התנ"ך, לפי התנ"ך צריך להרוג מכשפות ומכשפים, מה שאומר שהם קיימים, כי אם משהו אומר להרוג משהו, סימן שהוא קיים, ה' יודע את מי הוא ברא.
    תן לי מישהו אחד שהוכיח את זה.
    (זמיר כהן,אמנון יצחק,ברנובר,ועוד מטיפים דתים לא נכללים ברשימה)
    אתה משקר ואתה חוזר על השקרים שלך,פעם אחר פעם.
    הספר העתיק שלך אף פעם לא הוכח,והוא לא יוכח.
    חרטא חרטא חרטא.
    סיפור שנוגד את התנ"ך, לפי התנ"ך צריך להרוג מכשפות ומכשפים, מה שאומר שהם קיימים, כי אם משהו אומר להרוג משהו, סימן שהוא קיים, ה' יודע את מי הוא ברא.
    מכשפות ומכשפים קיימים?
    בדיוק הארי פוטר.
    נראה לי שאתה רובוט שתוכנת להגיד אותו דבר לא משנה מה יגידו לו.
    LokomotivKid

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

איילת מזר, יגאל ידין ועוד כמה ארכיאולוגים, בקיצור תקרא את גיליון הנשיונל ג'אוגרפיק שהגיעה לפני שבועיים אם איני טועה, את זה לא תוכל להכחיש, עכשיו לך תחיה בהכחשות שלך ותעזוב אותנו בשקט.

שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

איילת מזר, יגאל ידין ועוד כמה ארכיאולוגים, בקיצור תקרא את גיליון הנשיונל ג'אוגרפיק שהגיעה לפני שבועיים אם איני טועה, את זה לא תוכל להכחיש, עכשיו לך תחיה בהכחשות שלך ותעזוב אותנו בשקט.
    א.נשיונל ג'אוגרפיק עוסק במדע,מציאות ארכיולוגיות ולא בדת.
    ב.ממצאים ארכיאולוגיים של בית מקדש,משכן או מה שזה לא יהיה לא מוכחים את קיום אלוהים.
    הם רק מוכיחים שהיו פעם מאמינים ביהדות.
    מי שחי בהכחשה זה אתה.
    LokomotivKid

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

לא, אתה חי בהכחשה, אומרים לך שיש הוכחות לתנ"ך ואתה אומר שזה לא אמיתי, תחסוך ממני, תוכיח שה' לא ברא את העולם, כי אתה טוען שהוא לא קיים, אז תוכיח אתה, ה' קיים וזאת בנתיים עובדה, תוכיח את טענותייך

שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

לא, אתה חי בהכחשה, אומרים לך שיש הוכחות לתנ"ך ואתה אומר שזה לא אמיתי, תחסוך ממני, תוכיח שה' לא ברא את העולם, כי אתה טוען שהוא לא קיים, אז תוכיח אתה, ה' קיים וזאת בנתיים עובדה, תוכיח את טענותייך
    הוא לא קיים.
    זה מה שההיגיון הבריא שלי אומר לי.
    זה שאלוהים קיים זאת לא עובדה,וגם זה שהוא לא קיים זאת לא עובדה.
    פשוט אני יודע שהעולם לא נברא ב6 ימים לפני 6500 שנה.
    זה מה שההיגיון שלי אומר,והמסקנות שלי אחרי שאני ראיתי הוכחות מדעיות למפץ הגדול והאבולוציה
    LokomotivKid

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

כמה מדענים בעלי שם עולמי תומכים ב "הוכחות" כביכול שאתה מציג כאן?
    לעומת הכמות הגורפת של 92% מהמדענים הנחשבים ביותר, שהם אתאיסטים?
    בכמה ירחוני מדע נחשבים פורסמו ה "הוכחות" האלו שאתה מכנה כאן, חוץ מבגליון ה 'נאשיונל ג'אוגרפיק'?

ותחסוך ממני את הטיפשות הזו של "תוכיח לי שאלוהים לא קיים", זה הטיעון הכי ישן בספר.
    תוכיח לי שמפלצת ספגטי מעופפת לא קיימת, תוכיח לי שחד קרן ורוד בלתי נראית לא קיימת, תוכיח לי.

לא צריך לחפש הוכחות לקיום/אי קיום האלוהים, כי אי אפשר להוכיח או לשלול את קיומו של אלוהים בוודואת וב 100%,
    אבל מספיקה הסתכלות מעמיקה בעובדות האבולוציה, על מנת להבין בעזרת הגיון בריא בלבד, שהאפשרות שהוא קיים היא 0.0001%.

בינתיים ההוכחות והעובדות היחידות נמצאות בתורת האבולוציה, ולא בתנ"ך.
    אתה רוצה להאמין? תאמין. אל תטען ולו לרגע שחובת ההוכחה היא על הספקן.

קנקן התה של ראסל, הוא אנלוגיה של הפילוסוף האנגלי ברטראנד ראסל, שמטרתה להפריך את הטיעון שגורס כי:
    במקרה של אמונה דתית, שאינה ניתנת להפרכה, נטל ההוכחה עובר אל הספקן, ועליו להוכיח שהאמונה אינה נכונה.
    הטענה נשמעה לראשונה במאמר בשם "היש אלוהים?", שכתב ראסל למגזין Illustrated ב-1954:

"אילו הייתי טוען שבין כדור הארץ לשמש מסתובב קנקן תה במסלול אליפטי, לא היה ניתן להפריך את הטענה שלי.
    כל עוד הייתי דואג לציין שמידות הקנקן כה קטנות, כך שלא ניתן לצפות בו אף בטלסקופ החזק ביותר שיש ברשותנו.
    אך אילו הייתי ממשיך בטיעון, ואומר כי מכיוון שלא ניתן להפריך את הטענה, תהיה זאת עזות מצח מצד ההיגיון האנושי לפקפק בה,
    אחשב בצדק למי שמדבר שטויות. אם, לעומת זאת, יטענו לעצם קיומו של קנקן תה שכזה בטקסטים עתיקים,
    ילמדוהו כאמת מקודשת בכל יום ראשון, ויחדירוהו לראשיהם של תלמידי בית ספר, אזי פקפוק באמונה כזאת ייחשב לסימן לחריגות,
    ועלול להוביל את המפקפק לטיפול פסיכיאטרי בעידן הנאור, או לאינקוויזיציה בעידן קדום יותר."
    נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 29-12-2010 בשעה 20:12.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

איזה הוכחות ואיזו עובדה? תראה לי אותן.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

וואו אתה נעול בצורה מחרידה, אין לך ימין ואין שמאל שום טיפה של הגיון לא תכנס לך פנימה!
    תנסה להבין משהו פשוט לפני שאתה דוחס ידע אמיתי לראש, עזוב לרגע בצד את האמונה שלך תסתכל על הדברים בפרספקטיבה של אדם משכיל (ואני מאוד רוצה להאמין שהשכלת במרוץ השנים), אמונה היא כלי פרמיטיבי נורא להסבר תופעות בעדר הוכחה ממשית המוצא הראשון של האדם הוא הדמיון, לצערינו אנשים לקחו את זה שלב אחד אחרי והמציאו להם ישות קוסמית שיצרה אותם ונפש סמויה שמתניעה אותם., מה שיותר עצוב זה שאיכשהו אותה קבוצה סחפה איתה אנשים נוספים למרוץ האוולי הזה נגד ההגיון ועכשיו בהגיענו לעידן הנהורות התהורה ולעידן המדע המפותח עדין יש אנשים שתקועים באמונה של עידן הברונזה שיושב לו סבא עם זקן ארוך לו עד ברכיים ובעצם מחליט מה יהיה ומה לא יהיה ולהגיד לך את האמת זה נורא מוזר שלמרות שהסביבה מתפתחת אותה קבוצה מחליטה לעצום עניים מול ההגיון ולנתק את עצמה מהידע האמיתי של העולם הזה, כל מחקר וכל תגלית שווה את המציאות הזאת בניגוד להזיות הדימיון שהאמונה מחייבת.
    עכשיו תגיד לי אתה היית מגדל את הבן שלך בחושך מוחלט (ואני מדבר בצורה הכי מילולית שאני יכול לדבר ממש חושך) אתה היית מונע ממנו לדעת על קיומה של השמש?
    אני מניח שתגיד לא.
    אז למה לעזאזל את מתעלם מהקיים והנכון למה אתה מתכחש לשמש שלך?
    תפקח את העניים ותבין מעשה שמחייב אותך לחיות בחדר חשוך הוא באופן מוחלט ובאופן שורשי שגוי כי זה לא עיניין טבעי להתעלם מהברור אין זה עיניין בינתי להכריח את המציאות להתאים לאמונה.
    כשהמציאות אומרת אחד והאמונה אומרת 2 אז המציאות תמיד תנצח ואין לך שום דרך לשנות את זה לא בעזרת מילמול טקסי של תודות לאל מדומיין ולא ע"י ביצוע מצוות כאלו ואחרות ואפילו לא ע"י שינון מלא של כל התורה מ ת' ל א' זה פשוט לא ישנה דבר!
    אז בבקשה ממך אני מבקש שוב תבחן ציציות ותוריד כבר את העננים שלך מהשמש הגיע הזמן לקום!
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 29-12-2010 בשעה 22:01.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

Lightbulb

תבינו אתאיסטים, אתם לא הגיוניים, אתם קופים על עצמכם גרסאות לא הגיוניות, אין שום צורך בשום הוכחות: נגיד שיש ציור, אפילו המונה ליזה, תוכיחו שמשהו צייר את זה, תוכיחו לי שלאונרדו דה וינצ'י צייר את הציור הזה, מי אמר שזה לא צבעים שפשוט יצרו בעצמם צורה של אישה, ורקע של הרים מאחור? עכשיו בוא נדבר ברצינות, מה יותר הגיוני, שזה משהו צייר את הציור או שזה צבעים שיצרו צורה של אישה ורקע של הרים? ברור שיותר הגיוני שמשהו צייר את הציור, אין צורך שמשהו יוכיח את זה. אותו דבר אם היקום, מה יותר הגיוני, שמשהו יצר את כל היקום המורכב הזה, אם כל החוקים שלו, או שזה קרה מעצמו? ברור שיותר הגיוני שמשהו יצר את העולם הזה מאשר שזה נוצר לבד, כמעט כל פיזיקאי וביולוג יודע שזה לא הגיוני אם כל החוקים של הטבע, שזה נוצר מעצמו, משהו יצר את זה, ה'.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

נשמה אתה לוקח משהו אחד וממשיל אותו לדבר שונה לגמרי!
    הטבע עובד בצורה נורא ברורה שקוראים לה הברירה הטבעית היו אלפי גרסאות של חיים שלא שרדו את האבולוציה.
    ובהקשר להיווצרות היקום, נו זה ברור שהרבה יותר קל להאמין שהיקום נוצר ע"י אל כל יכול אבל זה גם קל להאמין שיש שדונים קטנים שמפזרים אבק בכל מקום מאיזה סיבה אתה לא מאמין לזה כי זה לא משהו שגדלת עליו וזה סביר מאוד שיראה לך לא הגיוני!
    פה נכנסת לתמונה יכולת האבחנה הבריאה ומושאי מחקר הדברים שנאמרים על ידינו הם אינם הנחות חסרות בסיס (בניגוד לאמונה) הם מושא של מחקרים מתמשכים ושל תוצאות שניתן לשחזר במעבדה בכל זמן שתבחר ועם עובדה מוצקה כזאת אתה לא יכול להתווכח וגם לא האל שלך לצורך דיון!
    אז תעשה טובה אתה רוצה להאמין באיזה שטות של אל כל יכול ושל יום אפס ושל בריאה לך על זה יהיה לי מאוד קשה לעצור אותך להתגלגל במורד הגבעה הזאת..

אגב שאלה אחת לפני שאני סוגר את הגולל, אם הוא יצר את היקום מה יצר אותו?
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 30-12-2010 בשעה 08:11.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 03:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,563 | הודעות: 8,200,156 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect