איזה משחק לדעתכם יותר טוב?
GTA IV
או...
MAFIA II
story
לדעתי הסיפור של MAFIA II בהרבה יותר טוב משל IV ועל זה אין שום וויכוח! בIV כמו בכל הGTA הקודמים הסיפור של ה20 משימות הראשונות מתרכז באותו עלילה! בSA מספר על קיום הכנופיה מחדש... בIV על הסיפור של רומן עם ההסתבכות של המאפיה הרוסית... אבל אחרי זה הכל מתדרדר לכמה סיפורים קטנים כל 5 משימות זה סיפור אחר. בMAFIA 2 כל הסיפור מתרכז בכל המשימות והסיפור מאוד משובח. הוא בהחלט הזכיר לי את כל סרטי הפשע האהובים כמו הסנדק והחברה הטובים.
MAFIA II WIN
GRAPHICS
גם על זה אין וויכוח וכולם יודעים שלMAFIA 2 יש גרפיקה בהרבה יותר טובה מהגרפיקה של GTA IV. לGTA היה גרפיקה טובה ב2007 אבל השנים עברו ועכשיו הגרפיקה כבר מיושנת...
תמונות להבדל:
mafia 2
gta iv
MAFIA II WIN
GAMEPLAY
SHOOTER AND FIGHT
SHOOTER
עכשיו הגענו לחלק הקשה. גם בGTA וגם בMAFIA סגנון המשחק הוא COVER SHOOTER בשני המשחקים אפשר להסתתר בכל מקום בעיר! אבל בGTA האויבים בהרבה יותר קלים. קרה לי לא מעט פעמים שלא הייתי בכלל צריך להשתמש בCOVER יחסית לMAFIA שהCOVER זה כמעט כל המשחק בקטע של היריות ושהאויבים יותר חכמים משל GTA IV אפילו עם משתמשים ברמה בנונית! (בנוסף בMAFIA 2 אתה יכול לבחור את רמת הקושי ובIV לא).
כמות הנשקים בIV פחות מהכמות משל MAFIA 2! בIV יש 11 סוגי נשקים בלהבדיל ממאפיה שיש 15.
כשיורים במשהו בIV הוא יגע במקום שבו נפגע לשנייה ואז ישר ירפא. שיורים במישהו במאפיה 2 הוא ייפול ויתאושש ואז יקום (קשור איפה פגעת בו).
MAFIA II WIN
FIGHT
בGTA IV יש שני סוגים של כפתורים שבכל פעם שאתה לוחץ על אחד מהם ניקו יעשה ''COMBO'' שונה של התקפות. וכפתור של הגנה.
בMAFIA 2 יש שני סוגים של כפתורים שבכל פעם שאתה לוחץ על אחד מהם ויטו יעשה ''COMBO'' שונה של התקפות. וכפתור של הגנה. אם אתה צמוד עם יריבך לקיר ויטו יתן לו שני מכות וידפוק אותו לסיום בהילוך איטי לקיר. אם היריב שלך תשוש ושוכב עם הרצפה אתה יכול לעשות לו ''COMBO'' סופי בהילוך איטי על ידי לחיצת שלושה כפותרים לפי מה שכתוב. או שני מכות חזקות בלחיצה אחת בכל פעם שאומרים לך. עם הריב נתן לך מכה ופיספס כי הגנת אתה יכול מהר לתת לו מכה לגוף/פנים מלמטה.
לדעתי MAFIA II ניצח כאן אבל אני לא אגיד כי לכל אחד זו דעת משלו בקטע הזה אז אני אתן תיקו
שוויון
CARS AND כמות הרכבים
אני זוכר שבפעם הראשונה ששיחקתי בGTA IV אמרתי לעצמי וואו איזה נהיגה קשה! ''כבדה'' (זה טוב שזה נהיגה כבדה לא רע) הפניות של הרכב כל כך קשות ואמיתיות! ואז ששיחקתי בMAFIA 2 גם היה נהיגה כבדה! אחרי זה חזרתי ל-IV והרגשתי שזו נהיגה כל כך קלה!! ואז הבנתי שהשנים חולפות והנהיגה של MAFIA בהרבה יותר טובה משל IV וגם אפשר לשפר את המכוניות במאפיה במוסך ולהחליף מספרי רישוי להבדיל לIV שאפשר רק להחליף את הצבע ועוד לא בבחירה.
MAFIA II WIN
כמות הרכבים
לMAFIA 2 יש 47 סוגי רכבים שזה יפה! אבל לGTA IV יש 108 סוגים של כלי תחבורה!! ובלהבדיל לMAFIA יש לIV גם רכבים וגם אופנועים וגם סירות וגם מסוקים!! ולMAFIA 2 יש רק מכוניות.
GTA IV WIN סוף סוף...
MAP
המפה של MAFIA ושל IV מאוד יפה ומפורטת ונראת מציאותית אבל המפה של MAFIA 2 היא שליש מהמפה של IV אז לGTA IV השטח יותר גדול.
GTA IV WIN
אורך משחק
לMAFIA 2 יש 15 משימות שכל אחת מהם היא 45 דקות. אבל חוץ מלאסוף חוברות פלייבוי אין עוד משימות צדדיות או משהו וזה לא עולם פתוחרק אם יש לכם אחת מההרחבות של MAFIA אז שווה לקנות את המשחק כי אז יש עולם פתוח ועוד הרבה משימות ואפשריות שאפשר לעשות.
ולIV המשחק והמשימות הצדדיות בהרבה יותר ארוכות ויש מולטיפליר.
GTA IV WIN
לפי מה שראיתם אתם בטוחים שלדעתי MAFIA II יותר טוב אבל אריכות המשחק זה אחד מהדברים החשובים ביותר! רק אם יש לך את ההרחבה של ג'ימי או של ג'ואי למשחק מאפיה 2 אז MAFIA II ניצח! הבעיה היא שזה בלי ההרחבות עכשיו הדיון אז
GTA IV WIN
אם אתם קונים את המשחק ולא מורידים!
מה דעתכם? איזה משחק יותר טוב??? הרבה תגובות השקעתי על זה שעה!!!!!!!
טריילרים:
MAFIA 2
[
GTA IV
הרבה תגובות באמת השקעתי!

רק אם יש לכם אחת מההרחבות של MAFIA אז שווה לקנות את המשחק כי אז יש עולם פתוח ועוד הרבה משימות ואפשריות שאפשר לעשות.
ציטוט ההודעה