בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
|
|
חברים, תראו את התגובות, זה דור העתיד שלנו..
מה שילך פה בארץ, דפקטים אחד אחד.
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
די לחשוב שמי שחוגג "2011!" מנציח את האפיפיור סילבסטר!
איזה אנשים טיפשים יש כאן יואו
וגם לנו מותר להביע דעה, לא?
כולם חוגגים את תחילת השנה החדשה
אתה ממש לא מביא דעה,
הם דפקטים? אתה חושב שיש דבר כזה אלוהים ואתה קורא להם דפקטים?
הם דפקטים? למה? כי הם יעשו צבא ולא יחפשו תירוצים כמו "בגלל שאני חרדי אסור לי להתגייס",
מי אתה שתגיד להם דפקטים? אידיוט.
אם סילבסטר היה מת בפורים, הייתה אומר לכל מי שחוגג פורים שהוא גוי?.
ולכל מי שממשיך לז**ן ת'שכל
סילבסטר או ליל סילבסטר הוא השם המקובל בישראל (וכן במספר מדינות במרכז אירופה) ללילה שבו מתחלפת השנה על פי הלוח הגרגוריאני, כלומר הלילה שתחילתו ב-31 בדצמבר והמשכו ב-1 בינואר. החג נקרא כך מכיוון ש-31 בדצמבר הוא גם יום חגו של האפיפיור סילבסטר הראשון314–335 ומת ב-31 בדצמבר, ומאז שקיבל מעמד קדושה הפך התאריך ליום הזיכרון המוקדש לו בכנסייה הקתולית. אין קשר בין יום סילבסטר הקדוש לליל השנה החדשה חוץ מהתאריך
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%...A1%D7%98%D7%A8