קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בעיה במערכת ניהול תוכן שבניתי
    על ידי idan3 בפורום האקינג ואבטחת מידע
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-11-2009, 01:43
  2. [בעיה] במערכת ההפעלה VISTA
    על ידי ben4455 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 13-12-2008, 23:28
  3. |דיון| חשיבות הסקס במערכת יחסים?
    על ידי SlutFatma בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 14-02-2008, 13:24
  4. {בעיה} במערכת הפעלה
    על ידי danor123123 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-12-2007, 16:13
  5. [דיון] מה לדעתכם הדבר הכי חשוב במערכת יחסים?
    על ידי Beauty_Angel בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 11-10-2006, 14:06
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

בעיה במערכת יחסים

ברירת מחדל בעיה במערכת יחסים

אז ככה, אחרי הרבה זמן שלא הייתי במערכת יחסים או אולי בכלל לא, יש בחורה שאני איתה עכשיו במערכת יחסים.
    הבעיה היא כזאת, אני כמעט בחיים לא הרגשתי משהו לבחורה אבל אליה אני לא יודע למה אני כן מרגיש, היא פשוט שונה מכל הבחורות האחרות שאי פעם הייתי איתן, היא מיוחדת, אני לא יודע איך להסביר את זה אבל משהו באופי שלה פשוט מושך אותי ועושה לי את זה, משהו שונה מכל הבחורות האחרות שהייתי איתן, וזה לא רק המראה החיצוני(היא נראית פצצה דרך אגב).

אז כן אני איתה במערכת יחסים, אבל אין לי הרגשה של ביטחון כשאני איתה, אני מרגיש חלש יותר כשאני איתה, פחות בשליטה, בנוסף לכך אין לי הרגשה של ביטחון שהיא לא בוגדת בי או שהיא לא תיפרד ממני מתישהו, אני אפילו קצת פרנואיד כשאני איתה, אני לא מצליח ליגרום לה להתנהג כמו כל הבחורות האחרות שהייתי איתן, אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה אבל אני מקווה שאתם מבינים.

עכשיו הבעיה שלי היא שלפעמים כשאנחנו מדברים אני מקבל ממנה תחושה של אדישות(או שאני פרנואיד...), וכמעט תמיד אני יוזם שנפגש והרבה פעמים היא אומרת שיש לה תוכניות אחרות וכל מיני דברים כאלה, וזה קורה הרבה, אז דיברנו על זה כמה פעמים והיא אמרה לי שבכללי היא יכולה ליהיות הכי ספונטנית שיש אבל כשהיא איתי היא לא מתנהגת כמו שהיא תמיד, היא לא יכולה להיות איתי פתוחה לגמרי או חופשיה לגמרי כמו שהיא עם הרבה ידידים שלה או חברות שלה, וכאילו שלהפגש איתי זה לא יכול לבוא בשבילה סתם ספונטני, ככה היא הסבירה לי את זה.

זה לגמרי ביאס אותי כשהיא אמרה את כל זה כי אני רוצה לנסות פעם אחת מה זה מערכת יחסים עם מישהי שאני באמת רוצה, אבל אני לא מצליח ליגרום לה להרגיש חופשיה או פתוחה יותר איתי ואני לא יודע איך לעשות את זה, איך אני גורם לה להרגיש יותר נוח איתי, איך אני גורם לה ליהיות יותר ספונטנית איתי או יותר פתוחה איתי, פשוט שתתנהג כמו שהיא עצמה, היא אמרה לי שלידי היא לא מרגישה כאילו היא יכולה להשתגע כזה ולהשתחרר לגמרי, אני לא לגמרי הצלחתי להבין את זה אבל אני כן רוצה שהיא תשתחרר לגמרי, שזה יעבוד כמו מערכת יחסים אמיתית יותר.

בקיצור, מצטער על כל החפירה הזאת אבל אני מקווה שהבנתם את הבעיה שלי, אני צריך את העזרה שלכם, אז בבקשה תתנו לי עצות מה אני צריך לעשות.

תודה רבה מראש.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

איך אתה מצפה שהיא תהיה ספונטנית ומשוחררת שאתה בעצמך לא מרגיש ככה? אתה כנראה פוחד לאבד אותה ובגלל זה מתנהג ככה, אתה צריך לעשות חשבון נפש עם עצמך ולהבין שגם אם היא "שונה" ו"מיוחדת" אתה צריך להתנהג אליה בידיוק כמו לכל אחת אחרת.. בנוסף אתה יכל לקחת אותה לכל מקום שעולה לך לראש ולעשות איתה כיף טהור:תשתוללו, תטרידו אנשים ברחוב, דברו על דברים אינטימיים.. כנראה חסרה לך נוחות.
    ואם יש לה תוכניות אחרות תכבד את זה ותעשה דברים אחרים לא אתה ולא היא אמורים להיות דבוקים לתחת של השני 24/7.

אני מסכים עם מה שאתה אומר, אבל אני לא חושב שזה יעבוד, כמו שאמרתי היא לא לגמרי פתוחה איתי, כנראה שאני צריך לעבוד יותר על נוחות, אני מנסה והכל אבל משהו איתה שונה וזה לא עובד לי אותו דבר כמו שעובד עם כל הבחורות האחרות שהייתי איתן.

בבקשה חברה אני צריך עוד עצות, זה באמת חשוב לי.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי EylonInAyalon צפיה בהודעה
    א שגם אם היא "שונה" ו"מיוחדת" אתה צריך להתנהג אליה בידיוק כמו לכל אחת אחרת.
    בולשיט, כנראה יש סיבה שאתה איתה, אז אתה צריך להתיחס אליה -קצת- יותר טוב מלכל אחת אחרת...

אחי אתה במערכת יחסים, זה כבר לא להתחיל עם בנות, פשוט תהנה מזה, וכל הפחדים והחששות אמורים להיות חלק מהפאקינג כיף בכל זה

הפוך, תהיה פוח עליה רגשית (מן הסתם לא ידיד גיי, אבל אתה כבר לא הידיד הגיי)
    בטחון ואהבה במערכת יחסים זה משהו שנבנה בין שני אנשים
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 31-12-2010 בשעה 20:18.

העיניין הוא שכמו שאמרתי, אני לא בטוח שאני מקבל את אותם רגשות חזרה ממנה, ואת אותו יחס.
    אני אסביר, בדרך כלל אני זה שיוזם להיפגש ואני זה שמתקשר יותר וגם הרבה פעמים אני זה שמחזיק את השיחה, היא פחות מראה את הרצון שלה ליהיות איתי.
    אני יתן דוגמה: היום בסילבסטר היינו אמורים ליהיות ביחד, אבל היא הודיעה לי אתמול שחברות שלה שהן כמו חברות ילדות שלה הזמינו אותה למסיבה בבית של אחת מהן והיא חייבת ללכת בגלל שהיא לא יכולה ליראות אותם כל יום והיא לא רוצה לנתק את הקשר והכל, אז הצעתי לה שאני יבוא איתה והיא ישר ניסוגה ואמרה לי שלא ושהיא תרגיש מוזר ושהיא תיהיה עם חברות שלה וכולם שם חברים שלה ושהיא לא רוצה בגדול בגלל זה.
    קצת היתווכחתי איתה על זה אבל סגרתי את זה טוב כי לא רציתי לריב איתה סתם ולצאת דרמה קווין כזה.

בנוסף כמו שאמרתי בהודעה הראשונה:
    "עכשיו הבעיה שלי היא שלפעמים כשאנחנו מדברים אני מקבל ממנה תחושה של אדישות(או שאני פרנואיד...), וכמעט תמיד אני יוזם שנפגש והרבה פעמים היא אומרת שיש לה תוכניות אחרות וכל מיני דברים כאלה, וזה קורה הרבה, אז דיברנו על זה כמה פעמים והיא אמרה לי שבכללי היא יכולה ליהיות הכי ספונטנית שיש אבל כשהיא איתי היא לא מתנהגת כמו שהיא תמיד, היא לא יכולה להיות איתי פתוחה לגמרי או חופשיה לגמרי כמו שהיא עם הרבה ידידים שלה או חברות שלה, וכאילו שלהפגש איתי זה לא יכול לבוא בשבילה סתם ספונטני, ככה היא הסבירה לי את זה."

גם עם זה אני לא יודע מה לעשות, ואני צריך ייעוץ לגבי זה.

כשאני איתה אני פשוט מרגיש יותר חלש, כאילו יש לי פחות כוח במערכת יחסים הזאת ואכפת לי יותר, אני לא יודע אם זה טוב או רע...

אז תודה על העצות אבל אני צריך עוד חברה, בבקשה עוד עצות.
    תודה רבה!

Kanye west - Stronger

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    בולשיט, כנראה יש סיבה שאתה איתה, אז אתה צריך להתיחס אליה -קצת- יותר טוב מלכל אחת אחרת...

אחי אתה במערכת יחסים, זה כבר לא להתחיל עם בנות, פשוט תהנה מזה, וכל הפחדים והחששות אמורים להיות חלק מהפאקינג כיף בכל זה

הפוך, תהיה פוח עליה רגשית (מן הסתם לא ידיד גיי, אבל אתה כבר לא הידיד הגיי)
    בטחון ואהבה במערכת יחסים זה משהו שנבנה בין שני אנשים
    אתה צודק, אבל התכוונתי לזה בצורה אחרת: שהוא לא צריך להתנהג כמו שהוא התנהג פעם, לפחד לאבד אותה ולחשוב על כל מילה שניה שהוא אומר.
    ברור שהוא צריך להיות פחות עוקצני ויותר נחמד אליה, יותר פתוח ואמיתי כי הוא כבר עבר את השלב של הפלירטוטים וכל זה.
    עכשיו שתתחיל להכיר אותך יותר.
    פשוט תשב עם עצמך איזה חצי שעה ותחשוב מה הבעיה איפה אתה טועה ומה אתה לא עושה נכון ותסיק את המסקנות שלך.
    או שאתה תמיד יכל לשאול אותה מה הבעיה, הרי היא לא סתם מרגישה ככה, תבין למה היא מרגישה איך שהיא מרגישה ותתנהג בהתאם.
    לדעתי פשוט חסרה נוחות , אם תתנהג ספונטני גם ולא תפחד ותתנהג כרגיל, כמו עצמך היא תתנהג גם בספונטניות..
    עריכה: קראתי את מה שכתבת שוב, אמרת שהיא אדישה, יכל להיות שגם חסרה לך קצת משיכה-אתה צריך לגרום לה להשקיע בך, אם לא עשית את זה מההתחלה רמת המשיכה תהיה דיי נמוכה, הרי אתה לא יכל להיות זה שיוזם הכל, גם היא צריכה לעשות משהו תגרום לה לעשות בשבילך דברים, תתחיל מדברים קטנים וככה היא תימשך אליך יותר כי היא תשקיע בך יותר תוסיף לזה את האפקט של המיניות שכבר בטח קיים דבר איתה על כל מיני נושאים אינטימיים ורגישים בשביל ליצור נוחות תעשו גם דברים מפגרים ודברים שמפדחים אותה וזהו אתה מסודר לדעתי.
    נערך לאחרונה על ידי EylonInAyalon; 31-12-2010 בשעה 21:09.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

דבר ראשון,בכל מערכת יחסים,יש מישהו שהוא דומיננטי,נשמע שאצלך זו חברה שלך.
    בשביל לא להיות זה שכל הזמן רודף אחריה ולהפוך לבחור הנרדף,פשוט תשתמש בכלים של הפיקאפ.
    ממש ליצור משיכה מחדש ,קוקי פאני,קרוב רחוק...כל העסק. אם תשתמש בזה ככה מידי פעם ולא הכול בפצצת ארטילריה אחת,היא תתחיל לקבל ממך כל מיני רמזים שאתה רוצה אותה,אבל לא רודף אחריה,שזה התפקיד שלה...אתה בעצם תגרום לה להרגיש ככה.

בקשר לכל שאר הדברים,אלו אלמנטים שבאים עם הזמן במערכת יחסים.
    במערכת היחסים הנוכחית שלי אני אוהב את חברה שלי כל שבוע יותר ויותר,ואני לא מגזים.
    בחודש הראשון ,למרות כל הדברים המיניים שעשינו,עדיין מבחינה רגשית הרגשתי כאילו אנחנו מקסימום זוג בכיתה ט'.
    זה מתקדם,תתן לקשר להתפתח,עם הזמן תסמוך עליה קצת יותר,תיפתח אליה יותר,תדבר איתה על דברים אישיים,תגרום לה להרגיש בנוח לידך.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

תחלס הפורום הזה זה לא המקום לדבר על מערכת יחסים, זה לא פורום ייעוץ זוגי זה פורום פיק אפ
    אבכל בכל מקרה roy444, להגיד לך את האמת אני הייתי מתעצבן על יחס כזה, מה זה השטות הזאת? היא מתביישת מולך מול החברים שלה

זה שאכפת לך ממנה זה מצויין אבל צריך שגם לה יהיה אכפת ממך, כשרק בן אדם אחד נותן זאת לא מערכת יחסים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין גבולות יש מיכשולים;]

^מזאתאומרת...<.<

"להתעצבן על יחס כזה". לפי איך שהוא הסביר אתזה, הוא מיתנהג בדיוק כמוהה.

ועכשיו לנושא... כמו שאמרתי, זה נישמע כילו אתה רוצה נוחות איתה, אבל אתה לא חופשי לגמרי (כמו עם שאר הבנות).

זה מוכר, הייתי במצב דומה. אבל החלטתי לנסות ליבנות משיכה\נוחות\ מגה והכל הכל מחדש. כלומר פשוט "להתחיל" איתה כילו זה פעם ראשונה, לתת לך להרגיש שזה כמו עם שאר הבנות מסביבך. תתחיל איתה מחדש, והפעם זה גם יצא יותר טוב כי אתם כבר מכירים. מבין? תיצור שיחה תדבר ותוביל לנוחות ומישם לקינו ואת כל מה שאתה כבר יודע. פשוט תתחיל איתה מחדש, משיחה מיסכנה. הבעיה שלך שאתה מנסה ליזום איתה משו מעבר לזה, כשיש משו בא שפשוט אתה מרגיש לא מוכן לזה, ואם אתה מרגיש משו...זה מה שקורה לך וזה מה שאתה משדר וזה מה שמוביל לתוצאות...

בקיצור... גרום לך להרגיש מוכן להוביל תמערכת יחסים ביניכם. עד שזה לא יקרה- כלום לא יקרה ותישאר תקוע וזה יהיה ימשיך להיות סגור ביניכם.
    נערך לאחרונה על ידי PTFtraceur; 01-01-2011 בשעה 15:28.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    297
    משפט מחץ
    חיוך הוא דבר כל כך אישי והופך כל אחד ליותר אנושי , אין לו ערך בכסף ולא בממון ובכל זאת הוא שווה המון ..

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    תחלס הפורום הזה זה לא המקום לדבר על מערכת יחסים, זה לא פורום ייעוץ זוגי זה פורום פיק אפ
    אבכל בכל מקרה roy444, להגיד לך את האמת אני הייתי מתעצבן על יחס כזה, מה זה השטות הזאת? היא מתביישת מולך מול החברים שלה

זה שאכפת לך ממנה זה מצויין אבל צריך שגם לה יהיה אכפת ממך, כשרק בן אדם אחד נותן זאת לא מערכת יחסים
    מסכים עם כל מילה
    מזה מתביישת בך?
    תראה לה שהיא צריכה אותך ואתה אותה,ושזה לא רק חד צדדי !

תודה רבה על העצות, אני מבין את מה שאתם אומרים וגם אותי זה מעצבן, אני יצור משיכה מחדש עוד פעם.

דיברתי איתה אתמול בטלפון, היתקשרתי שמח, משדר כיף וזה, הצעתי לה שאני יבוא אליה ונראה האח הגדול, בקיצור היא הייתה כולה מבואסת בטלפון ואדישה אז שאלתי מה קרה היא אמרה שכלום לא קרה, אז שאלתי שוב אם מתאים לה שאני יבוא היא אמרה לי בכל אדיש ומבואס, עזוב לא מתאים היום עזוב... אמרתי לה "טוב יודעת מה עזבי אין לי כוח לשטויות שלך יותר דברי איתי שתיתבגרי יאללה ביי" היא באה להגיד משהו וניתקתי לה.
    זה עיצבן אותי איך שהיא הגיב, אבל זה לא העיניין, מאז השיחה הזאת שהייתה אתמול בערב היא לא היתקשרה לא שלחה הודעה, כלום, עכשיו אני לא יודע אם לשחק איתה את המשחקי כבוד האלה, אבל החלטתי שאני לא ירדוף אחריה, שתרדוף אחרי אם היא רוצה להגיד משהו.

מה אתם אומרים שעדיף לי לעשות?

Kanye west - Stronger

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect