אם יש ילדה שאני מדבר איתה והיא מדברת איתי על בנים אחרים וואי איזה חמוד x וכול מני כאלה מאני צריך לעשות
אם יש ילדה שאני מדבר איתה והיא מדברת איתי על בנים אחרים וואי איזה חמוד x וכול מני כאלה מאני צריך לעשות
|
|
לדבר איתה על בנות אחרות גם, או פשוט להגיד לה שזה לא מעניין אותך ותדבר על משהו אחר..
אז תגיד שאתה לא רוצה לדבר על זה
תדבר איתה על הבנים האחרים ותשכנע אותה לצאת איתם אפילו...
הנקודה היא להראות חוסר התעניינות מוחלטת בבחורה...ותעקוץ אותה (הם בטח לא יצאו עם מישהי כמוך בלהבלה בלה)
בפעם האחרונה שזה קרה לי קמתי מהשולחן ובאתי לגשת לאותו הבחור בשביל להכיר לו את ידידה שלי והיא עצרה אותי מהר מאוד מלעשות את זה והבינה טוב מאוד שלא כדאי לה לחשוב על גברים אחרים כשהיא לידי.תדבר איתה על הבנים האחרים ותשכנע אותה לצאת איתם אפילו...
בעיקרון, בשביל לפעול כמו שצריך בסיטואציות כאלה שהבחורה מדברת על גברים אחרים, אתה קודם כל צריך לשכנע את עצמך שזה פשוט לא מעניין אותך כי אתה יודע מה אתה שווה ומה הבחורה תפסיד אם חלילה היא תברח לגבר אחר.. זה פשוט לא אמור לעניין אותך ואפילו לשעשע. בכל פעם שיוצא לך לחשוב על "מה יקרה אם" (מחשבה מגבילה אגב) היא תעדיף אותו על פני, תמיד תזכור שאתה יכול לעשות את אותו הדבר ושישנן המון בחורות בביקיני על חוף הים, אבל אתה לעומתן ייחודי ואותך יש רק אחד (מה לעשות, אתה זן נדיר שכמעט נכחד).
נ.ב.
חח ואיאי זאת ההודעה ה-300 שלי? אני באמת מקשקש כאן הרבה אה.. לא שמתי לב!
אני מתחיל להרגיש ספרטני באטרף![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 31-12-2010 בשעה 14:36.
אני בד"כ אומר לבנות כאלה
שאני לא הידיד הגיי שלהן בחיוך
והן תמיד צוחקות אבל בחירה שלך תעשה מה שבאלך![]()
אתה ידיד שלה.
תלוי מה אתה רוצה,אתה רוצה אותה בתור ידידה שלא חופרת על דברים כאלו ? יזיזה ? חברה ?
סוניק אני דווקא אוהב את ההודעות שלך..
בקטעים האלה אני אוהב להגיד להן שיכירו לי את הידידות שלהן ..
"i just look into her eyes until she stops talking and then i kiss her"
"michael kelso"
זאת הרוטינה שלי
אני לא אוהב להשתמש בקודים, אבל נתתי לדבר הזה שם בשביל לעשות לי סדר בראש - "Deal Tactic".
"יודעת מה, אני אעזור לך להכיר אותו ואת תכירי לי את הידידה הכי כוסית שלך!".
"בואי נעשה עסק, אני אקח אותך אלי הביתה ואספק לך לינה להיום בערב ואת תכיני לי קפה, ככה נצא שווים".
"אם אני מנצח בהתערבות את נותנת לי נשיקה ואם אני מפסיד אני מנשק אותך! או שאת רוצה לעשות איתי עסק הוגן ושנתנשק וזהו.."
לדיל טקטיק מספר מטרות/יכולות/יתרונות (תקרא לזה איך שבא לך):
- לתת "תירוץ" להתקדמות שלך ולהסלמה (עפ"י השפה של מיסטרי) וכך הסיכויים שהבחורה תתקדם איתך גדולים יותר (הפסדת בהתערבות.. אם את בחורה הגונה את תנשקי אותי עכשיו!).
- להשתמש בדיל טקטיק ככלי ציני שמבהיר לה שאין סיכוי שתהיו רק ידידים (הרי אם הייתי ידיד שלך לא הייתי מתערב איתך על נשיקות או על הידידות שלך).
- דיל טקטיק מאפשר לך להכניס המון טיזינג ולהפוך את השיחה המונוטונית שלכם לפלרטוט משובח (מומלץ מאוד למתחילים שלא יודעים כיצד להזרים שיחה).
- יוצר המון אקשן וקלילות בשיחה ולפי ניסיוני הדל מהווה קדימון למגע (המגע הקצת יותר מתקדם שנמצא בין הקינו הבסיסי למשחק המקדים).
- DT מהווה סוג של משחק, כל מה שבחורה לא תעשה איתך ברצינות היא תשמח לעשות תוך כדי משחק!
JULIAN, עד היום שמרתי את זה לעצמי פחות או יותר, תודה שנתת לי סיבה לכתוב על העניין ולשתף![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-01-2011 בשעה 21:26.
סוניק, אל תהיה כזה חסר אופטימייות - אני בטוח שהרבה לומדים מהודעות שלך.