קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] בקניית מחשב!
    על ידי David_magal בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 26-11-2007, 13:55
  2. [עזרה] בקניית מחשב נייד.
    על ידי I.c בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-09-2007, 22:57
  3. [עזרה] עזרה בקניית מחשב נייד,בבקשה זה חשוב
    על ידי tomersms בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 22-08-2007, 18:59
  4. [עזרה] עזרה בקניית מחשב נייד,בבקשה זה חשוב
    על ידי tomersms בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-08-2007, 11:21
  5. [עזרה] בקניית מחשב חדש
    על ידי הושיאר בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 16-05-2007, 00:31
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 19 מתוך 19

עזרה בקניית מחשב - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חיים
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "לפעמים לא צריך משפטי מחץ בחיים"

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    א. אני מבין ש TOMSHARDWARE לא ממש מדבר אלייך... לא סתם אני מביא קישורים עדיף להיכנס אליהם במקום לטעון סתם אז בשורה התחתונה 470GTX חלש מ 6870 ועל זה אין ויכוח בכמה חלש אפילו באחוז אחד זה כבר עושה את ה 6870 עדיף עליו בכל המובנים כי הוא זול יותר! ואני בכלל שמתי 6950 שלא משנה עם כמה OC תביא את ה 470 הוא עדיין יאכל אותו בלי לחשוב שנייה.

ב. המעבד שהבאתי טוב בכל התחומים יותר מ 965 ויותר מ I5 אז למה סתם לטעון והנה קישור גם בשביל זה. http://www.tomshardware.com/charts/d...ance,2416.html

ג. הביצועים שיש ל300 לא נופלים מהמארז שהצעת ובנוסף הם לא גורמים לכל המחשב להיות מלא אבק ברמות מחרידות כי בניגוד ל HAF יש לו מסנני אבק איכותיים כשל HAF אין בכלל! אז אולי תהיה ל HAF עדיפות בחודש הראשון אבל אח"כ זה רק יהיה גרוע יותר וסתם יגרום לטירחה מיותרת של ניקיון המערכת.

ד. ואין שום טעות להביא מערכת עם שישה ליבות זה לא העניין ולא איכפת לי שהוא לא מנצל זאת זה מעבד שנותן הרבה במחיר נמוך לביצועים שהוא מציג בין אם זה במשחקים ובין אם זה בעבודה כללית.

יש עוד איזה טיעון על המפרט? (אני לא שואל בציניות אני רציני לגמרי ולא בא כאן לעקוץ אם זאת ההבנה שלך)

אולי בנוגע לכרטיס מסך אתה די צודק .. אבל לגבי המעבד אתה טועה , ופה אני אתקן אותך.
    הרשימת מעבדים שהבאת כאן אלו נתונים יבשים .. יש סיקורים וביקורות כמו שצריך לגבי ה - 1055T . תוכל לראות כאן :
    http://www.techspot.com/review/269-a...55T/page8.html

כמו שאתה רואה... ביצועי הגיימינג בין ה - 965 ל - 1055T ממש מזערי ובטח לא משהו שווה את ההוספה הכספית עבורו . כאשר השימושים של הצרכן הם גיימינג נטו , אז אין מה להסתכל כאן על 1055T , קל וחומר .

ובקשר למארז , HAF 932 הוא אחד המומלצים בשוק . הוא מאוורר מאוד וזה שאין לו מסנני אבק זה מקנה לו יתרון אשר גורם לסירקולציית האוויר לנוע בצורה טובה הרבה יותר . אני אישית עם המארז הזה והוא פשוט מעולה .. ועוד דבר ה - HAF 932 הוא FULL TOWER כך שאין מה להשוות כאן , ובנוסף הוא מגיע עם 3 מאווררים גדולים שמוסיף לדחיפת ה - CFM ופליטת החום אשר הצטברה מלמעלה ומאחורה ובין היתר, ספק הכוח יהיה מורכב הפוך, כך שהמאוורר יפלוט את האוויר החם כלפי מטה במארז, והאוויר החם לא יעלה חזרה על רכיבי המחשב ויחמם אותם .
    וסידור כבלים שלו פשוט "מושלם" כך שכמעט ולא ניתן להבחין בכבלים (כמובן שזה דורש זמן לסדר..) . אין ספק שהוא מעולה ואין מה להשוות אותו ל - 300 במיוחד כשהוא מקורר היטב, גדול מאוד, מרווח, מסודר ומתוכנן היטב בסידור הכבלים ובמסילות ההארד דיסקים והכוננים.

זאת טעות להביא את המעבד הנ"ל רק כאשר השימושים הם בגדר הגיימינג ולא מעבר , פשוט מאוד .

עוד משהו לגבי המפרט ?

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

אוקיי יש משהו במה שאתה אומר לגבי המעבד למרות שאני יותר נוטה לסמוך על הוותיקים בתחום אבל מכיוון שהתוצאות קרובות והמחיר הוא לטובתך אז נראה שכדאי יותר ה 965 מה 1055
    לגבי המארז אתה טועה לחלוטין כי אני עם ניסיון מאוד ארוך עם לקוחות וכמעט כל סוגי המארזים ואני אומר לך בוודאות שהכל טוב ויפה על ביצועי נקירור בשלב ראשון אבל אחרי חודש חודשיים המחשב מתמלא אבק בכמויות מסחריות וכאן היתרון הגדול של ה 300 על ה HAF לא משנה מה המידה שלו וכמות המאווררים שלו הוא פשוט יחנוק את החלקים עם כמות האבק שתוצמד אליהם.
    יש לי כאן את המחשב שלי ללא ניקוי פנימי במשך כמעט שנתיים עם המארז של ANTEC מדגם 1200 ואני אראה לך תמונה חיצונית של המסננים ותמונה פנימית של החלקים ואתה לא תאמין! שלא נדבר על טמפרטורות נמוכות ביותר.
    עם כל הכבוד לביצועי הקירור של הה HAF הוא לא משתלם עקב הניקיון התמידי שצריך לדאוג לו אחרת יהיה לך גוש אבק ולא מחשב.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חיים
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "לפעמים לא צריך משפטי מחץ בחיים"

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    אוקיי יש משהו במה שאתה אומר לגבי המעבד למרות שאני יותר נוטה לסמוך על הוותיקים בתחום אבל מכיוון שהתוצאות קרובות והמחיר הוא לטובתך אז נראה שכדאי יותר ה 965 מה 1055
    לגבי המארז אתה טועה לחלוטין כי אני עם ניסיון מאוד ארוך עם לקוחות וכמעט כל סוגי המארזים ואני אומר לך בוודאות שהכל טוב ויפה על ביצועי נקירור בשלב ראשון אבל אחרי חודש חודשיים המחשב מתמלא אבק בכמויות מסחריות וכאן היתרון הגדול של ה 300 על ה HAF לא משנה מה המידה שלו וכמות המאווררים שלו הוא פשוט יחנוק את החלקים עם כמות האבק שתוצמד אליהם.
    יש לי כאן את המחשב שלי ללא ניקוי פנימי במשך כמעט שנתיים עם המארז של ANTEC מדגם 1200 ואני אראה לך תמונה חיצונית של המסננים ותמונה פנימית של החלקים ואתה לא תאמין! שלא נדבר על טמפרטורות נמוכות ביותר.
    עם כל הכבוד לביצועי הקירור של הה HAF הוא לא משתלם עקב הניקיון התמידי שצריך לדאוג לו אחרת יהיה לך גוש אבק ולא מחשב.
    אתה מודע לכך שגם עם המסנני אבק תצתרך לפחות פעם בחודשיים לנקות את המארז , כן .. ואתה מדבר כאילו שמת את ה1200 בתוך מחסן שהוא כולו אבק .. למען האמת ... זה נשמע לי די לא אמין .
    המסנני אבק של 300 אולי מקנה לו יתרון אבל בשום פנים ואופן לא קובעים את מהותו של המארז על פי זה .
    תקרא סיקורים .. אין טעם להשוות כאן את HAF 932 ל - ANTEC 300 , פשוט חסר תועלת . (והתשובה ברורה) ..

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

תראה המעבדה שלי היא לא מעבדה נקיה אז מארז בלי מסנני אבק זה הדבר הכי אדיוטי לעשות ועובדה המארז נקי ורק המסננים עוברים ניקוי פעם בחודש חודשיים שכבר הם סתומים וטרחתי לשים לב וזה בדיוק שתי שניות לעשות את זה והטמפרטורות נמוכות להפליא. כך גם היה עם המארז 300 אז קודם תנסה ותיווכח אח"כ תצהיר בינתיים אני הרכבתי את כל המארזים שאני ממליץ עליהם כולל את המארז שלך ואין מה להשוות! הוא עושה קירור מדהים עד שהכל מתחיל להיסתם ואולי אני אביא לך צילומים מהמארזים האלו לפני שמגיעים אלי לניקוי ואתה תבין לבד.
    חוץ מזה אתה בא לי עם סיקורים מה אתה רציני? כמה זמן נראה לך המארז ישב להם במעבדה הסטרילית שלהם? בדיוק לזמן הסיקור ומה קורה אחרי חודשיים שלושה? או שהם לא סיקרו את זה גם? תהיה רציני תבין על מה אני מדבר על מה אתה מדבר ותשווה.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,780 | הודעות: 8,201,373 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect