הינה אני יושב בבית, חושב לעצמי מה אני צריך תחרא הזה בכלל???? ללכת עכשיו ברחוב משועמם לבד 20 דקות עד לקניון לפתוח כמה סטים לקוות שיהיה כמה בגיל המתאים (אני פותח סטים ילדות 20+ כשאין משהו בגיל המתאים, וכמובן שאני לא סוגר כי.... אני רק בן 16? אבל עזבו את התירוץ הזה).... לדעת שגם אם אני יסגור אין לי שוםדבר ל-DAY 2 כי אין לי "חיים", המצב שלי כזה שאין לי שום סיבה לצאת מהבית חוץ מהמכון.... אף אחד מהחברים שם על הפיקאפ בכלל... אני לבד בעניין ואם אני מעלה איזה משהוא הם צוחקים ואומרים "איזה שטויות אתה מדבר מה אתה מטריד נשים ברחוב" פאקקק זה בכלל מוריד לי את החשק אין אפילו ילד אחד שמעונין בפיקאפ, מישהו שרוצה שינוי, מישהו שרוצה לצאת מהחיים המרובעים האלה!! או משפט הזהב "כשתזיין מישהי שפגשתה ברחוב אני יבוא גם", אבל איך אם אין לי שוםדבר בחיים???? אל תגידו לי "תעשה חברים" כי אין מישהו בבית ספר שהוא באמת אלפה\גבר, גם אם יש כמה לבוא להתחיל לדבר איתם משום מקום אחרי 5 שנים יראה קצת מוזר, בסדר לדבר, "תגיד אחי רוצה נצא ביחד להתחיל עם נשים ברחוב\שמע יש לי משהו לספר לך איך להתחיל עם נשים ברחוב" רוב הילדים שם מסריחים וכל אחד חיי עם הפוזה שלו וכל אחד מנסה להיראות מגניב וקשוח שזה לא רציני, אבל עזבו, נמאס לי לתרץ. וגם, ללכת למועדון לא אפשרות כי אני לא הולך לקחת מונית לנסוע ל-ב-ד לעיר אחרת לשלם כסף בשביל להשיג משהו שאני יודע שלא יהיהי שום דבר "אחרי זה".... (DAY2), אבל.... אמרתי שנמאס לי לתרץ?
איך אתם מכניסים לעצמכם מוטיבציה?

ציטוט ההודעה
)
.