קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך אתם עושים את האפצ'י שלכם?
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום סקרים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 01-03-2007, 13:11
  2. איך אתם אורכלים את הקורנפלקס שלכם?
    על ידי OzzY בפורום סקרים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 21-12-2005, 20:48
  3. חברה...איך אתם ממירים ל3GP?
    על ידי Marik_Rabayev בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 15-12-2005, 19:05
  4. תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 08-11-2005, 19:20
  5. [דיון]איך אתם מגדירים אגדה?
    על ידי The Mad Hatter בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 30-10-2005, 19:33
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

איך אתם מכניסים לעצמכם מוטיבציה....

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל איך אתם מכניסים לעצמכם מוטיבציה....

הינה אני יושב בבית, חושב לעצמי מה אני צריך תחרא הזה בכלל???? ללכת עכשיו ברחוב משועמם לבד 20 דקות עד לקניון לפתוח כמה סטים לקוות שיהיה כמה בגיל המתאים (אני פותח סטים ילדות 20+ כשאין משהו בגיל המתאים, וכמובן שאני לא סוגר כי.... אני רק בן 16? אבל עזבו את התירוץ הזה).... לדעת שגם אם אני יסגור אין לי שוםדבר ל-DAY 2 כי אין לי "חיים", המצב שלי כזה שאין לי שום סיבה לצאת מהבית חוץ מהמכון.... אף אחד מהחברים שם על הפיקאפ בכלל... אני לבד בעניין ואם אני מעלה איזה משהוא הם צוחקים ואומרים "איזה שטויות אתה מדבר מה אתה מטריד נשים ברחוב" פאקקק זה בכלל מוריד לי את החשק אין אפילו ילד אחד שמעונין בפיקאפ, מישהו שרוצה שינוי, מישהו שרוצה לצאת מהחיים המרובעים האלה!! או משפט הזהב "כשתזיין מישהי שפגשתה ברחוב אני יבוא גם", אבל איך אם אין לי שוםדבר בחיים???? אל תגידו לי "תעשה חברים" כי אין מישהו בבית ספר שהוא באמת אלפה\גבר, גם אם יש כמה לבוא להתחיל לדבר איתם משום מקום אחרי 5 שנים יראה קצת מוזר, בסדר לדבר, "תגיד אחי רוצה נצא ביחד להתחיל עם נשים ברחוב\שמע יש לי משהו לספר לך איך להתחיל עם נשים ברחוב" רוב הילדים שם מסריחים וכל אחד חיי עם הפוזה שלו וכל אחד מנסה להיראות מגניב וקשוח שזה לא רציני, אבל עזבו, נמאס לי לתרץ. וגם, ללכת למועדון לא אפשרות כי אני לא הולך לקחת מונית לנסוע ל-ב-ד לעיר אחרת לשלם כסף בשביל להשיג משהו שאני יודע שלא יהיהי שום דבר "אחרי זה".... (DAY2), אבל.... אמרתי שנמאס לי לתרץ?

איך אתם מכניסים לעצמכם מוטיבציה?
    נערך לאחרונה על ידי krox; 03-01-2011 בשעה 18:21.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

דבר ראשון: תכתוב בפסקאות.

עכשיו לשאלה שלך- תשתדל ללכת למקומות שיש שם בנות שאתה יכול לסגור איתם DAY2. אני בהתחלה הייתי יוצא לסארג'ים במקומות די רחוקים מהבית, שזה טיפשי כשחושבים על זה- באמת אי אפשר לסגור DAY2. אין לך כמעט לוגיסטיקה במצבים כאלה(מה, איפה תזיין אותה, בשירותים של עזיראלי אחרי שעה מהרגע שהכרתם?אפשרי, אבל לא כל כך מעשי) שזה הדבר בערך הכי חשוב בפיקאפ. אבל מה שכן- למדתי את הבסיס והנחלתי את העקרונות, ככה שברגע שהגיעה מישי שגרה קרוב אליי לבית- היה לי את היכולת להשיג אותה.

לכן,אם זה מה שיש לך כרגע, אז תשאר עם זה. תתאמן הרבה עד שתתחיל לסגור KC מ0. מה שאתה אומר זה לא בעיה של מוטיבציה, זה עניין יותר עקרוני. אתה לא צריך להגיד לחברים "בואו נצא לרחוב להתחיל עם בנות" ... תצא עם החבר'ה שלך לאיפה שאתם יוצאים: "זורם לכם יציאה היום לאיזה סרט?" , "אז חורשים את תל אביב היום?D: " ובדרך תתחיל עם בנות.
    יותר טוב- תבקש מידידות שלך שיכירו לך חברות שלהן.

אתה תהיה בסדר,יש לך את הרצון שנדרש להצליח. גם אני התחלתי מ0 ( או ממינוס ליתר דיוק). אין בעיה בלצאת הרבה לבד, ולא חייבים דווקא ברחוב. אתה יכול לשלוח לי בפרטי איפה אתה גר ואולי אוכל להמליץ לך על מקום.
    נערך לאחרונה על ידי mir123; 03-01-2011 בשעה 18:44.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

קודם כל אתה צריך להבין ולחשוב כך שבכל יציאה אתה משתפר, לא משנה מה ואיך עשית או מה לא עשית, אתה השתפרת עוד קצת היום.
    דבר שני, אתה צריך לשים לך מטרה כל פעם שאתה יוצא - מטרה שאתה יכל להשיג - ולהשיג אותה. ככה אתה תרגיש שלא יצאת סתם והשגת את מה שרצית, זה יכול להיות משהו כמו: לקבל בסך הכל 30 סמני עניין ולא משנה מכמה בחורות, או למשוך כל סט יותר מרבע שעה לא משנה מה יהיה, או להכיר ידידה/חבר חדש/ה היום וכ''ו..
    כל פעם שתשיג את המטרה אתה תרגיש טוב עם עצמך.

באיזשהו שלב אתה באמת צריך לסרג' במקומות שיותר מתאימים לדרישות שלך ולכן קח את עצמך בידיים ואל תתבכיין, תכיר מישהו מהפורום ותצאו ביחד. (דבר איתי אם אתה גר במרכז, אולי נראה אותך ונחדיר בך פצצת מוטיבציה)
    לגבי החברים שלך: אם אין לך אפילו מישהו אחד שלא תומך, זה ממש לא נחמד. תנסה להכניס את החבר הכי טוב שלך גם לתחום - אבל אם לא מצליח לך עדיין לא נורא, זה הם שיתקעו עם בחורה ממוצעת ורמת חיים בינונית כל החיים שלהם. אתה תוכל לנופף להם לשלום מבעד לשדיים של שניי פצצות בביקני אם תפגוש אותם בים או משהו .

תבנה לעצמך את המציאות בה אתה רוצה להיות!

בהצלחה גבר.
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 03-01-2011 בשעה 19:13.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

וב הילדים שם מסריחים וכל אחד חיי עם הפוזה שלו וכל אחד מנסה להיראות מגניב וקשוח שזה לא רציני, אבל עזבו, נמאס לי לתרץ.
    מה אתה בוכה על זה בדיוק? הלוואי שהסביבה שלי הייתה מפוצצת בבחורים כאלו, ככה לא הייתה לי תחרות והיה לי חופש עצום לפעול, תשתמש בעובדה הזאת יא פראייר!

כבר הזכרתי זאת פעם, אבל תתחיל איפה שאתה נמצא! אם המקום הכי "המוני" שאתה מסוגל כרגע ללכת אליו זה הגן שעשועים השכונתי - התחל שם! ככה אני התחלתי, מהר מאוד הגן שעשועים הזה הפך לרחובות שלמים, הרחובות השלמים הפכו לערים שלמות, הערים השלמות הפכו לקניונים בכל רחבי הארץ והקניונים הללו הפכו למסיבות, מועדונים, בריכות, יציאות וכל מה שבא... ברגע שתתחיל להוציא את המקסימום מהמצב שאתה נמצא בו (כן.. להתחיל עם בחורה בת 20 רק כשאתה בן 16, אם זה המצב שלך כרגע..) אתה תראה שמהר מאוד נוצר אפקט כדור השלג ופתאום אתה תמצא את עצמך בשרותי מועדונים, ערום בפארקים, בפגש של המכונית של חבר שלך, בצבא.. מבלה, מתאמן, מכייף, משיג תוצאות ומה לא!

המנטרה היא - תתחיל מאיפה שאתה נמצא! (תתחיל תרתי משמע).
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 03-01-2011 בשעה 19:23.

"כמובן שאני לא סוגר כי אני בן 16"- MC, KC, NC? לא נראה לי שגיל 16 זה צעיר בשביל זה (אם יהיה לי הזדמנות גם אם אני "רק בן 16" אני אסגור).

"אף אחד מהחברים לא שם על הפיקאפ" - BETTER- הם רק יאטו אותך, תאמין לי שהם יראו שהולך לך- הם יבקשו ממך שתגלה להם את "הקסם".

אין לך תחרות בעיר ואתה מתבאס מזה? לא הבנתי XD- אם כולם שם לא בוגרים עם פוזה- איך זה פוגע בך?

ודרך אגב גיל לא משנה כלום לדעתי, גם ילד כיתה י' יכול להתחיל עם מישהי בת 19 ואם הוא מספיק טוב- לא רואה שום סיבה שהוא לא יסגור..... (כמובן שאני לא אנסה את זה אבל אני חושב שאם הייתי מספיק טוב הייתי יכול).

ואיך אני מחדיר לעצמי מוטיבציה? אני רואה את ההתקדמות שכבר עשיתי ואומר: "די התקדמתי האמת- למה להפסיק עכשיו?", אם כבר עשיתי משהו עם עצמי וזה די עובד לי- למה לי להתבאס עכשיו? למה לי לא לקום ולפתוח כמה שיותר?
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ואהבת לרעך כמוך

קודם כל..אני לא מאמין בסארג'ים
    אני לא חושב שצריך לצאת בחוץ במטרה להכיר בחורות.
    אני לא מחפש הזדמנויות להכיר בחורות כי תמיד יש הזדמנויות גם בלי לחפש אותם .

ושתיים..
    בשבילי פיק-אפ זה לא דרך חיים , זה בסך הכל עוד כלי שמשפר לי את החיים !
    זה כמו מקצוע , בהתחלה קשה ומתסכל אבל בסוף אם משקיעים אז זה מאוד שווה את זה !!!!!!! מנסיון..
    "i just look into her eyes until she stops talking and then i kiss her"

"michael kelso"

זאת הרוטינה שלי

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

המצב שלך מוכר לי,מאוד.
    זה כמו שתלך לשחק כדורסל לבד,אתה תכדרר,תזרוק לסל,תעשה תרגילים,אבל אחד שעה בדיוק,כבר ימאס לך,אתה תעשה את זה אולי פעם בשבוע במשך חודש ותפסיק,כי זה משעמם ואתה לא רואה תוצאות מידיות של שיפור.

מה לעשות ? להוסיף פלפל,להציב לעצמך אתגרים\ייעדים קרובים (למשל "מחר אני מתחיל עם 20 בחורות ב 30 דקות" או "עד שבוע הבא אני מצליח להתחיל עם מישהי ולהגיע איתה ל C1")
    זה נורא יעזור,כי אתה תדע לאן אתה מכוון ולא סתם תרגיש כאילו אתה טוחן מים.

אגב,כל השטויות שהחברים הAFC'S שלך אומרים...תתעלם,אין להם 2 בלונדיניות מכל צד שאתה צריך עכשיו להקשיב להם,הם סתם יודעים לתת ביקורת על דברים שפשוט לא נראים להם.
    תאמין לי שיש מספיק אומני פיתוי...יודע מה ,אנשים רגילים כמוני וכמוך,מהתחום, שמצליחים על בסיס קבוע להתחיל עם מישהי מהרחוב ולקחת אותה הביתה,עוד באותו יום.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אגב עוד דרך להשיג כמה בנות שרק תרצה, זה רק לגרום למישי שעונה על קריטריונים מסויימים לחשוב עליך "דברים".
    משם אתה פשוט צריך לזרום...כי להזכירכם - בנות מדברות. ומדברות הרבה...
    ואם משם זה זורם לך ואתה מספיק חכם (כלומר, אם עד עכשיו לא היית אידיוט מוחלט ואתה לא אידיוט מוחלט), אתה תספק לעצמך בנות וקשרים מכל רחבי הארץ.

לא חובה לעשות סארג'ים בכלל, עשיתי אולי 10 סארג'ים בכל החיים שלי. אבל התוצאות שלי מדברות בעד עצמן.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 04-01-2011 בשעה 12:33.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect