)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
|
|
מי אמר לך שה' לא ברא את היקום לפי המפץ הגדול? מי אמר לך שהוא לא פיתח את החיים לפי האבולוציה?
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
אני עוד האטום? אם הייתה מקשיב למה שאמרתי על הימים, אבל מה אני מדבר, אתה לא תקשיב במילא.
שים לב מה אתה צריך לעשות כדי להצדיק את התורה ו״להוכיח״ אותה ואת קיום האל,
״יום של היום הוא לא יום של פעם״, אנשים כמוך היום הם הפרשנים ״החכמים״ של העתיד.
שים לב כמה דברים כביכול אנחנו ״לא מבינים״ בתורה,
כשבכל שאר התחומים האנושות רק מתקדמת הלאה...
אתה מוכיח את האטימות שלך בכל הנוגע להבנת העולם,
אתה נעול בדעה מסויימת ולא תזוז ממנה, אז למה להתווכח?
נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 05-01-2011 בשעה 12:30.
מה מה זה אומר על השבת? אמרתי, כנראה שכשהאדם הראשון נוצר, עברה תקופת היום השישי, ואז הגיעה היום השביעי, והוא היה כמו יום רגיל, אז כנראה אדם חשב שהתקופות הקודמות היו כמו היום השבעי, ואדם כנראה חשב שהיום השביעי זאת תקופה כלשהי, כי נגיד יש יום ואז יש לילה ואז הוא כנראה נרדם, אז הוא חשב שזאת תקופה. וכן, התנ"ך זה ספר עתיק, והרבה מילים של פעם הם לא כמו המילים של היום, כמו למשל עטלף, זאת כנראה הייתה מילה שפירושה הייתה איזו שהיא ציפור.
תשמע דוד תעשה לעצמך טובה תפרוש בשיא אתה לא מבין דבר וחצי דבר על הדברים שאתה מתעקש לדבר עליהם.
אתה מתפזר לאלף הרוחות ומתעלם מכל מקור מידע והצהרות מבוססות שנותנים לך פה בהצהרת זיזול מבלי בכלל לנסות לקרוא או להבין את הנכתב..
אתה אינך נמצא פה כדי להתדיין אלא כדי לזעוק בצורה עיוורת שהאל קיים, לכן במטוטה ממך גש לבית הכנסת הקרוב לביתך ותזעק זעקות אלו שם כי אותנו אוליות ואטימות לא מרשימה בכלל
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אני מזלזל? אתה מזלזל, אתה כל הזמן מתעקש לומר שהאל לא קיים, מה שבכלל לא הגיוני, כל היקום המסובך לא יכול להיווצר מעצמו, מכלום, משהו יצר אותו, וחוץ מזה, לא הראתה לי שום ביסוס לכך שאין ישות שיצרה את היקום, עכשיו לך תראה את הסרטונים שלך, ותחשוב שהיקום הוא דבר כה פשוט ולא מסובך, לא מורכב, ותזעק לעצמך שאין ישות שבראה את היקום, כי אף אחד לא יקשיב לך. וכתבתי כנראה, כי אף אחד לא יכול לדעת מה חשב אדם בתקופה עתיקה שבכלל לא חי כבר, ולדעת מה ישות שמורכבת כל כך, שכנראה מוח אדם לא יוכל לקלוט לעולם.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
טוב אני פשוט מתעלם מרגע זה מתגובותיו של דוד3,
אני מתחיל לחשוב שזאת מתיחה של יגאל שילון...
rcl-nadav, לא אכפת לי, אני אמשיך לכתוב, ואתה לא תחסום אותי. ואיך היקום יכול להיווצר מכלום בלי משהו שיצר אותו? תפסיק להגיד לי שזה לא מקריות, כי זאת כן!