ניסיתי זה פשוט לא אפשרי, בנתיים אני אדבר עם ההורים שלהם ונראה מה ההורים שלהם יגידו...
|
|
לפי מה שהבנתי אתה לא לומד נכון רז? לפי מה שראיתי כול התגובות פה הם שלליות כמו:"תן להם מכות תראה להם מי אתה".
אתה צריך לעמוד על שלך ולהחזיר ואז הם יראו שאתה לא איזה פראייר,אבל גם הבנתי שהם חבר מביא חבר אז תראה תנסה להתעלם מהם כשאתה רואה אותם פשוט לך מסביב ואמרתה שאתה במשטרה לא?(מתנדב) תגיד לשוטרים את זה אל תנסה להיות גבר תגיד להם תאמין לי אם יעשו משהו.
מקווה שעזרתי אחי.
אוריה, אני אישית אשמח לעזור לך, בין אם בטלפון או בהודעות פרטיות, יש לי הרבה מה להגיד בנידון אבל נראה שכבר אמרו את כל מה שצריך להאמר.
אם אתה מרגיש שפוגעים בך, תתלונן (הבהרת שאתה לא רוצה להגיב), ניסית פעם לדבר עם האנשים הללו? ממה שאתה כותב ניכרים דברים לא מבוססים בכלל, אם מישהו חודר למרחב האישי שלך בניגוד לרצונך זו עבירה פלילית, קשה לי להאמין ששוטרים אמרו לך שאין מה לעשות במצב שכזה.
אני בכוונה נכנס לנושא ולא כותב יותר מדי, לא מזמן התאבד ילד בן 15 כי ילדים פגעו בו בפייסבוק, לא בבית ספרי, תאמין לי שצברתי מספיק ניסיון כדי לדעת שאין טעם לברוח מהבעיות וצריך לדעת להתמודד איתן, ככה מתחשלים ומתבגרים.
אתה מוזמן לקבל עזרה, ייעוץ או תמיכה בכל רגע שתרצה.
אני כרגע מחפש בית ספר או אישור ממשרד החינוך, עד אז אני בבית ספר, באופן כללי אני כב רמחוץ לבית ספר.
אבל הם לא יכולים להעיף אותי לבית כי יש את חוק חינוך חובה, ואם לא מותאים בית ספר אחר אני צריך להשאר בבית ספר הזה..
ואני מאמין שגם בבית ספר הבא היו אותם בעיות.
איזה בעל אתר
אין בעיה, תודה על התמיכה אור.
בקשר למה שאמרת, זה מה שאמרו לי.
תתקשר כבר להורים שלהם ותעשה משהו.
חלאס לחפש צומי, זה שתשאל מה לעשות ולא תעשה כלום לא יעזור לך.
נותנים לך אלף עצות וזה לא מספיק לך. אני לא אתפלא אם כל מה שכתבת פה זה סתם המצאה עם כל סיפורי האלף לילה ולילה שלך.
נותנים לך פה את אותם עצות כבר 100 פעם ואתה לא עושה כלום.
תגיד לאמא שלך "אני רוצה לעבור בצפר" זהו! כ"כ קשה?
ואם אתה תצפה שייקרה אותו דבר בבצפר אחר זה יקרה, עדיף לך לנסות.
אוריה אתה יודע מה הבעיה שלך?
אתה נשמע לי נורא פסיבי ..
כאילו אדיש כזה ..
תעורר!! תתחיל להעיף דברים באוויר עד שאותה חבורה תגיע לאן שהיא צריכה להגיע ..
ואני לא מדבר בלהחזיר במכות
אני - לדוגמא - שאני רב עם מישהוא - זה רק מניפולציות
לא להתנגח ולא להתווכח - היום במודרניזציה - הכל בטלפונים בתקשורת ובדרכים של שכל ..
רציני יש הוכחות מצולמות ולא אכפת למשטרה? מה זה הביזיון הזה...אפילו ש"רק" יפחידו אותם בחקירה.
ועוד אתה תורם שם שעות, תנסה לדבר עם מפקד התחנה או מישהו יותר בכיר ממי שדיברת איתו.
ביזיון.
אני הייתי מתאמץ ממש - ובוכה
אשכרה בוכה ורץ לתוף התחנה עם פרצוף של בנאדם שבור
והייתי אומר לשוטר / פקיד / ה שנותנים לך מענה ..
"אני נתתי את התלונה על אותם ילדים, אתם תעשו את שלכם, אבל אל תרימו גבה אם תכנסו לכיתה שלי ותראו גופה מנופחת תלויה על התקרה"
תעבור לבית ספר אחר אם זה ככה.
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 08-01-2011 בשעה 14:52.