קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בקשה] אני בונה שרת ואני צריך Gm
    על ידי LolzImHere בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 09-08-2008, 20:31
  2. [הצעה] לקלאנים - אני בונה אתרים
    על ידי avpx בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-08-2008, 00:35
  3. איך אני בונה נשקים?!
    על ידי AvivChoen בפורום Maple Story
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-03-2006, 12:35
  4. [שאלה] איך אני עושה מסגרת?
    על ידי The Raven בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-12-2005, 22:16
  5. אני בונה אתר בגיאוסיטיס
    על ידי mmmnnnmmm בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 17:04
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

אך אני בונה מסגרת חזקה

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל אך אני בונה מסגרת חזקה

כבר הרבה זמן שאני שומע את זה.. וכשאני מסתכל אצלי בחבר'ה אצלי במכללה אני רואה הרבה סוגים של מסגרות.. אני מאוד אוהב את העניין הזה של האינטראקציה של אנשים ואך שבאמת המסגרת הכי חזקה היא תכתיב לכל השאר אך הדינמיקה "תהלך".
    עכשיו אני פונה כאן.. אך אני בונה לעצמי מסגרת חזקה די שאני אכתיב..
    אה אגב אני חדש כאן אבל ממה שהבנתי כל הזמן, אני יותר בחור של "חברתי" ולפי מה שגמבלר אומר שיש 3 סוגי אנשים שצריך לשלב כל אחד בתורו... הראשון ה"חברתי" השני הוא "מר נוחות" והשלישי הוא המפתה...
    ממה שאני הבנתי ומה שאני רואה אצלי.... אני מקבל יותר אנרגיות שאני נמצא בחבר'ה חדשה וזה מצריך אותי תמיד לפגוש אנשים חדשים כדי להיות עם אנרגיות גבוהות... אומנם זה טוב אבל מי שהוא כמוני חברתי לא משאיר את חותמו, הוא תמיד נותן לאנשים את האנרגיות ואין זמן מת אך הכל ברמה השטוחה ואין כניסה לרבדים עמוקים...
    עכשיו מישהו יוכל לעזור אך אני בונה את שאר ה"בחורים" ואך אני בונה מסגרת חזקה...
    תודה רבהההההה

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אם הבנתי אותך נכון ואתה מדבר על אותן המסגרות שאני מכיר, אלה הן הנקודות הידועות לי בעניין:

1) בשביל ליצור מסגרת חזקה שתמשוך אליה אנשים אתה חייב להתעניין בה במאה האחוזים וגם להיות בקיא בה.
    2) לעולם אינך יכול לחקות מסגרת של מישהו אחר ולהשתמש בה כראוי, היא תמיד חייבת לנבוע ולבוא ממך!
    3) בשביל ליצור מציאות (מסגרת) חזקה שתמשוך אליה אנשים אתה צריך להיות בחור מעניין שיש לו סגנון חיים ססגוני
    (תחביבים, חיי חברה, תחום התמחות, נושאים מעניינים, מנהגים בריאים וכו').

לגבי העניין הזה חשוב שקודם כל תבנה לך אורח חיים מעניין יותר ותמלא אותו בדברים שאתה מתעניין בהם ואוהב לעשות.

דוגמה אישית:
    בא אלי למפקדה חייל שלא הפגין כלפי יותר מידי עניין.
    לאחר שראיתי אותו בוקר אחד קורא ספר הקשור להתפתחות אישית והתחלתי לדבר איתו על הנושא הזה ולאחר שהוא הבין שאני בעצמי מתמקד בנושא וחי אותו לא פחות ממנו הוא התחיל לנפח לי את האגו, לפרגן לי, להסתקרן, להתקשר אלי כל שעתיים ולנסות לפתוח איתי בשיחות נפש, הוא צחק מכל שטות שהוצאתי מהפה וביקש שאני אחזור איתו בכל פעם שסיימנו את הצבא.. מה שקרה כאן זה שהבחור ראה שיש בי משהו שהוא גם רוצה, שאני יודע ומכיר משהו שמאוד מעניין אותו ובגלל זה הוא נקשר אלי כלכך, אפילו ברה מוגזמת אם להודות באמת. מקרה זה מציג "מסגרת עניין".

ישנן המון מסגרות: התנהגות, ניצול (הבחורה לא רוצה אותך, היא פשוט צריכה ממך משהו), מסגרת חברתית (אם תכנס מחובק למועדון עם שתי בלונדיניות מכל צד כנראה שהמסגרת החברתית שלך באותו מקום תתחזק) ועוד.

הייתי ממליץ לך לקחת חצי שעה שבה אתה באמת בודק מה מעניין אותך, במה אתה חזק, מה אתה אוהב.. מהן היתרונות שיש בך ופשוט לעסוק בדברים הללו ולפתח אותם.

מבחינתי מסגרת יעילה היא - היכולת להכניס את הבחורה אל תוך המציאות שלך.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 07-01-2011 בשעה 16:37.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אם אתה מתכוון למונח "FRAME" , התרגום שלך לקוי, הכוונה היא הדרך שבה אני מבין סיטואציה. אם אני מאמין שכל דרך שבחורה מגיבה אלי היא IOI, ומתנהג לפי זה -- הפריים שלי אמין. אם אני לא מתנהג לפי איך שאני רואה את הסיטואציה, (או איך אני רוצה שיאמינו שאני רואה את הסיטואציה) אז הפריים שלי "שביר", ובסופו של דבר מישהו שרואה את הסיטואציה אחרת ומאמין בה יהיה הרבה יותר משכנע ממני.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אם אתה מתכוון למונח "FRAME" , התרגום שלך לקוי, הכוונה היא הדרך שבה אני מבין סיטואציה. אם אני מאמין שכל דרך שבחורה מגיבה אלי היא IOI, ומתנהג לפי זה -- הפריים שלי אמין. אם אני לא מתנהג לפי איך שאני רואה את הסיטואציה, (או איך אני רוצה שיאמינו שאני רואה את הסיטואציה) אז הפריים שלי "שביר", ובסופו של דבר מישהו שרואה את הסיטואציה אחרת ומאמין בה יהיה הרבה יותר משכנע ממני.
    קראתי לא מעט על פריים.. כבר כל החומר התבלגן לי בראש אני צריך לעשות סדר.
    רק שאלה קטנה - איך אתה יכול באמת לשחק אותה מאמין שהסיטואציה מתנהגת לפי איך שאתה מעוניין?

יצא לי לנסות זאת לא מעט ואף פעם לא הצלחתי, תמיד הבחורות עלו על הבלוף.
    ברגע שלא שחקתי אותה כאילו היא מחמיאה לי וברגע שהפסקתי עם העקיצות (שנבעו מהמסגרת שבה אני הוא ה"בוחן" והיא ה"נבחנת") הבחורה התחילה להתחבר אלי. מה דעתך לכתוב מדריך שימושי עבור העניין?
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 07-01-2011 בשעה 17:11.

כשאתה מדבר על מסגרת חזקה אתה מדבר על איזה מכלול כזה של בטחון בעצמך ובמה שאתה משדר החוצה, מסגרת שאי אפשר לערער בקלות.
    קשה מאוד להבין את זה, אבל זה בדיוק מה שTheNuts אמר- להאמין במה שאתה משדר. אם אתה רוצה להראות מסגרת של גבר שולט, תאמין שאתה הגבר השולט.
    קשה להסביר, זה משחק פנימי שאתה צריך להיות ער אליו בזמן סיטואציה אמיתית... פעם הבאה שאתה בחברה של אנשים, תנסה לתפוס את התחושה שאתה יודע שאתה זה שמוביל את השיחה. בסופו של דבר (כנראה לא בסיטואציה הראשונה או בשניה) תתפוס את זה, לפעמים בלי שתשים לב, ואז גם יבואו הוכחות חיצוניות שיחזקו את הפריים שלך.

לXsonicX,
    מהנסיון שלי, צריך להתאמן הרבה על כניסה לפריים כזה או אחר עד שבאמת הפריים אמין. חוץ מזה, אם עובד לך בדרך שלך, למה לשנות את זה? תקדם את עצמך בדרך שהתחלת בה, לא כולם צריכים את המשחק של הפריימים בשביל להצליח, לחלק זה בא טבעי.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ברור שאפשר, אפשר גם לעבוד על פוליגרף אם אתה ממש מאמין בשקר שלך..
    מעבר לזה, אם אתה מבין פריימים לעומק אתה לומד איך להשפיע על פריימים של אנשים אחרים כדי שיתאימו לפריים שלך,
    סתם למשל - אם יש בחור מאוד דומיננטי בסט, גם אם כל הבנות בסט מאמינות כרגע שהוא הכי דומיננטי, אתה יכול לשנות את איך שהן מבינות את הסיטואציה אם לדוגמה תגרום לאחת הבנות הדומיננטיות לסובב את הגב אליו. זה נקרא "פריים קונטרול", במקרה הדוגמה הספציפית הזאת היא פיזית, אבל יש הרבה הרבה שיטות לשנות את איך אנשים מבינים סיטואציה במילים.
    נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 07-01-2011 בשעה 18:55.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אוקייי THE NUTS כן הכוונה שלי למסגרת הוא מה שאני אקרין ככה כולם יתנהגו. אז בוא אני אסביר את העניין לרוב במקומות שאני נמצא הם זה שאני מקרין טוב. אך כאן מגיע האך הגדול. אני לומד ביולוגיה ימית וכולנו אצלינו עושים בדיוק אותו העניין. לומדים אותו תחום כולנו גולשים(טוב אני גולש מתחיל וזה אחלה. מציע לכולם) כולנו צוללים, כולנו לומדים אך להפליג ביאכטה, כולנו באותו תחום עניין. שמם לב לענין.. כולנו. אך כאן בא לידי ביטוי הייחודיות? חוץ מהעניין של העיסוי שכאן אני כן מפגין את הייחוד...
    תודה לכל התגובות.
    למשל אצלינו יש שני חבר'ה שתמיד עושים את העניין מאוד יפה כל דברים גורמים לשאר הבנות אצלינו בחבר'ה שהן מדברות על סקס. זה דבר טוב אבל בנתאים זה לא יוצא טבעי.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Amanecer צפיה בהודעה
    אוקייי THE NUTS כן הכוונה שלי למסגרת הוא מה שאני אקרין ככה כולם יתנהגו. אז בוא אני אסביר את העניין לרוב במקומות שאני נמצא הם זה שאני מקרין טוב. אך כאן מגיע האך הגדול. אני לומד ביולוגיה ימית וכולנו אצלינו עושים בדיוק אותו העניין. לומדים אותו תחום כולנו גולשים(טוב אני גולש מתחיל וזה אחלה. מציע לכולם) כולנו צוללים, כולנו לומדים אך להפליג ביאכטה, כולנו באותו תחום עניין. שמם לב לענין.. כולנו. אך כאן בא לידי ביטוי הייחודיות? חוץ מהעניין של העיסוי שכאן אני כן מפגין את הייחוד...
    תודה לכל התגובות.
    למשל אצלינו יש שני חבר'ה שתמיד עושים את העניין מאוד יפה כל דברים גורמים לשאר הבנות אצלינו בחבר'ה שהן מדברות על סקס. זה דבר טוב אבל בנתאים זה לא יוצא טבעי.
    אין שום קשר בין מה שאתה "עושה" לבין איך שאתה מתנהג. בנות אוהבות לדבר על סקס, אם תתחיל לדבר על סקס הן ידברו איתך על סקס, זה לא קשור להתנהגות. ההתנהגות שלך זה איך אתה מרגיש (או מתנהג כאילו אתה מרגיש). איך אתה מבטא את הרגש שלך, אם אתה רוצה מישהי ואתה קם ולוקח או רוצה מישהי ומחכה. אתה יכול מבחינתי להיות חנון מחשבים או צוללן גולש, זה לא התחומי עניין שלך שמעניינים אותי, זה איך אתה מרגיש בנוגע אליהם.

ואתה מרגיש שאין בך שום דבר מיוחד. זו מסגרת מאוד יציבה אצלך, אבל זו נקודת מבט מאוד לא מושכת - ובגדול פריים דיי מעפן. תצא מנקודת הנחה אחרת - אתה מיוחד. בחורות רוצות להיות לידך. ובכל פעם שמישהי מחייכת אליך, תזכיר לעצמך את זה. תצדיק את זה בראש שלך, ככה אתה מחזק "מסגרת" ששווה להחזיק.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect