טוב לכל אחד יש את הפאדיחה בפעם הראשונה שלו,מי שיגיד שלא היתה לו הוא סתם חרטטן שמשחק אותה גבר.
הפאדיחה שלי היתה שבהתחלה לא עמד לי ועד שעמד לי גמרתי אחרי שתי חדירות.
מה שלכם?
טוב לכל אחד יש את הפאדיחה בפעם הראשונה שלו,מי שיגיד שלא היתה לו הוא סתם חרטטן שמשחק אותה גבר.
הפאדיחה שלי היתה שבהתחלה לא עמד לי ועד שעמד לי גמרתי אחרי שתי חדירות.
מה שלכם?
|
|
הנשיקה הראשונה הייתה מעולה
ממש הייתה טובה
הייתי טוב בזה כבר מההתחלה =]
בפעם הראשונה של הסקס
הייתי נורא עייף אני זוכר, אבל בכל זאת זה קרה
אז בהתחלה הכל היה טוב ויפה
חשבתי לעצמי וואלה הולך חלק, איזה יופי,
חשבתי שכל הסיפורים ששמעתי הם חרטא על בעיות בפעם הראשונה
לא גמרתי מהר בכלל לא הרגשתי מאויים. קיצר הייתי בטוח שהכל טוב
ואז, פתאום, אחרי כמה זמן פשוט הפסיק לעמוד לי.. וגם אם עמד אז לא מספיק בשביל להחדיר.
היא הייתה מזה בבאסה, חשבה שאני לא נמשך אליה וזה..
טוב, זה הסיפור.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
לי לא הייתה פדיחה היא פשוט רעדה כמו מטורפת בכמה דקות הראשונות.
חחחח היה נחמד.
לי עדיין לא הייתה פדיחה ולא קרה לי שהייתה פדיחה מהצד שלו אבל זה בלתי נמנע, מרפי משיג את כולם =]
פאדיחה?
אמממ תאמת חוסר ניסיון של שני הצצדים אני אשאיר לכם להבין לבד מה זה אומר
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
לא פשוט לא הלך כזה טוב חחחח ודווקא אם הייתה מלקקת לי את העין זה היה טוב חחחח
בכל מקרה זה לא היה משהו שיש הרבה מה לספר עליו זה נגמר עוד לפני שזה התחיל
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
איך אפשר לשכוח את הפדיחה הזאת ?!!?! קנינו שתי חבילות קונדומים .. ואחת מהן השתמשו .. אחרי כמה ימים, הבאתי בטעות את הקונדום הפתוח .. ואז כל מה שתוכנן בוטל .
טוב הגזמתם טיפונת אבל מה לעשות זה עיניין לא הכי מרגיע בעולם אתה כולך בבלבלות יענו יש לך מושג קלוש מה צריך לעשות אבל אתה כולך לחוץ אז קורים דברים שלא צריכים לקרות /=
אגב גם הפעם השניה לא הייתה להיט אם כבר מדברים על זה, אבל שם לפחות זה החזיק 3 דקות שלמות!
לא מצחיק אמיתי וואלה אני מודה לקח לי הרבה מאוד זמן לתפוס את העסק מה לעשות יש כאלו שנולדים עם זה אני לא מתיימר להיות דון ג'ואן מה לעשות אני מאלו שלומדים בדרך הקשה..