אני בטוח שהמנהלים חשבו על זה.. אבל אם תחשוב טוב טוב זה יכול למשוך אלינו המון צרות.נשמע מזה קטלני להוסיף אתגרים אבל על אמת... על סגירות וצילומים של הסגירות, על שטויות שעושים וכול מיני דברים שאולי ידברנו פה חלק מהאנשים לצאת לשטח
אני בטוח שהמנהלים חשבו על זה.. אבל אם תחשוב טוב טוב זה יכול למשוך אלינו המון צרות.נשמע מזה קטלני להוסיף אתגרים אבל על אמת... על סגירות וצילומים של הסגירות, על שטויות שעושים וכול מיני דברים שאולי ידברנו פה חלק מהאנשים לצאת לשטח
|
|
יכול להיות...
בכל זאת אהבתי את הרעיון וזאת נקודת מחשבה למנהלים אם לעשות ואיך נזהרים שלא ימשוך צרות...
?What have you been up to lately
זכור לומר את זה לכל אותן פמיניסטיות שיעלילו עלינו עלילות הסטה, מין וכו'
בכלליות, גם אני בתור גבר לא הייתי רוצה שיהיה פורום סודי של נשים אשר נותנות אחת לשנייה משימות ואחת מהן הייתה מנסה את המשימה הזאת עלי, לא נראה לי ובוא נומר שאם הייתי יודע על זה הייתי הופך להן את הפורום.
יש משהו ברעיונות הללו, אם זה מה שירוץ כאן אין ספק שהפורום יתפוס תאוצה ויהפוך למוקד עבור גברים רבים, אבל כמו שאמרו בספיידרמן "לכל כח גדול באה גם אחריות גדולה" ואני בספק אם יש כאן מישהו שיסכים לקחת את האחריות על כך.
ספיידרמן, ידעתי שלא תאכזב אותי ויום אחד אני אעשה בכחותך שימוש - הידד! אתה הגיבור שלי![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 05-01-2011 בשעה 20:49.
זה לא כ"כ שונה ממה שאנחנו עושים עכשיו. ההבדל הוא שעכשיו כל אחד מציב מטרות לעצמו, זה הכל
?What have you been up to lately
מה אתם אומרים, אולי אפשר להסתפק רק בהקלטת סאונד? - זה הרבה יותר קל, זה חוקי כי אפשר לשנות את הקול של הבחורה, זה זמין וזה מספק מספיק מידע. (את שפת הגוף בכל מצב יהיה אפשר לתאר במילים)![]()
אני יחסית חדש בפורום אבל לא בנושא עצמו אני זוכר עוד לפני 4 חמש שנים שהנושא בארץ לא היה ממוסחר כמו היום היה אתרים שבאמת נתנו פוסטים נדירים אבל הורידו אותם וחבל אבל אני שמתי לב פה לרצון להפוך את זה לסוג של הסלון של מיסטרי ומקווה שיהיה פה חלוקת מידע שתפתח שיטות חדשות
אחחח היום ימים.. לא כמו שהיום שאדם יעלה מדריך לאינטרנט עם 5% תכלס ו-95% שיווק.אני זוכר עוד לפני 4 חמש שנים שהנושא בארץ לא היה ממוסחר כמו היום היה אתרים שבאמת נתנו פוסטים נדירים אבל הורידו אותם וחבל
פעם המטרה הראשונה הייתה להשתנות, להשתפר! לא משנה אם זה ע"י קורס, ע"י ספרים או ע"י האינטרנט.. כיום הדבר הזה כבר לא קיים מאז ההתפתחות האישית קיבלה הכרה והפכה ממשהו יפה למשהו ממוסחר ועלוב שכל אחד מכיר ורוצה לשים עליו את היד.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 07-01-2011 בשעה 07:43.
פשש אני רואה שאהבתם את הרעיון שלי
בעיקרון יש גבולות מאוד ברורים , אי אפשר להראות בסרטונים שום סגירה פורנוגרפית (זאת אומרת,שסגירת נשיקה זה הגבול מהבחינה הפיזית)
העיקרון הוא לראות את הבנדאם הולך ופותח,משתמש בכריזמה,מוסיף קינו,מטבל בנוחות ...ועושה הכול בדרך יצירתית ויפה.
אפילו כשלונות אפשר להעלות בסרטונים ונוכל לעזור לבנדאם הרבה יותר (שפת גוף,טון דיבור , דברים שהוא לא שם לב אליהם).
זה נורא פשוט,רק צריך מצלמה , שמי שמדבר יהיה עם MP4 בכיס\פלאפון\כל דבר אחר שמקליט ,ואז מחברים את הקול לוידיאו ויוצא אחלה של סרטון
אגב לא חייבים בכלל להתחבא עם המצלמה,אפשר ישר לצלם לידה,זה פותח סטים טוב.
אז אני מבין שסיכמנו פה את עקרונות המוסקטרים כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם אז יאללה צריכים להתחיל לחלוק שיטות ופוסטים