היי כולם,
אז איפה אנחנו עומדים היום?
-מפורום אחד קטן, אנחנו היום עומדים על לא פחות מקטגוריה שלמה שכוללת:
* 7 פורומים פעילים וזורמים.
* פורום מאמרים מקוריים בין המקיפים בתחום בעברית. יש לנו כמה מהמאמרים הכי פרקטיים ושימושיים והכל בפורום הפומבי.
* פורום מתקדמים אחד, שלמרות שהוא קצת מקרטע (אין מה לעשות חייבים להודות בעובדות) בהזדמנות שיהיה לי זמן יתחיל לקבל ספוטלייט מטורף.
* פורום חדש דנדש לבחורות! אני אישית מאמין מאוד בפורום הזה, בין הייתר בנימה הנשית שהוא יכניס לקטגוריה, וגם במנהלת החדשה שלו. בהצלחה, Moonchild.
* כנראה את המשתתפים הפעילים הכי מעניינים ומגוונים בפורום בארץ. כפיים לכם. אני לא חושב שיש עוד פורום עם אנשים כאלה, בין אם זה din8, mir123, Kutaly, XsonicX, Xanax, Hummer Ride, jmpua, snopkin, avirankatz, maccabi fanatic ועוד רבים רבים וטובים, שאיכשהו למרות שכולם פה בפורום, כולם מחזיקים בדעה טיפה שונה על פיקאפ. (שלא נדבר על הותיקים יותר כמו Xanax שהחזיק פה את הפורום כשהוא עוד היה פורום...), כולם תורמים, ובסכ"ה כיף לקרוא הודעות שלכם גם אם אתם קצת פחות פעילים לפעמים.
(אם שחכתי מישהו לא להתבייש, תגידו. אני עצלן זה עניין ידוע.)
* כוסיות! ציצי! תחת!
- כמה פרטים משעשעים שאולי כדאי לדעת:
* בזכות אור, המאמרים המקוריים, הדיונים המעניינים, בסכ"ה הרמה הגבוהה שאנשים מפגינים פה - בחיפוש "אומנות הפיתוי" בגוגל,
אפשר לראות את פורום הדגל של הקטגוריה בעמוד הראשון. אם זה לא ספוטלייט, אז... מה כן?
* יש בפורום הראשי 19,295 תגובות שונות ב 1,962 נושאים (לא כולל זה)
- לאן אנחנו הולכים?
* ושוב, כמו בימים עברו - אנחנו פונים אליכם בהצעות לייעול, שיפור, הירהור, סקס, סמים, אורגיות מאורגנות, וכסף אם אפשר.
מה אתם הייתם רוצים לראות פה בפורום שאתם לא רואים עכשיו, מה צריך להוריד, מה צריך להוסיף,
מה יעיף לכם ת'פוני ומה מבאס לכם ת'תחת?
* שאלה נוספת, בנוגע להרצאות לייב - דעתכם הכנה, יש קהל, אין קהל, תרצו, לא תרצו, מה תרצו, של מי תרצו, וכו....

ציטוט ההודעה

.
), וכן יהיה מגניב כמו שסנופקין אמר, אתגרים על סגירות, על פתיחים, וכו'