קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך] איך לקבל חשבון RapidShare בצורה חוקית!
    על ידי LonY בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 91
    הודעה אחרונה: 05-07-2007, 14:21
  2. [בעיה]איך להמשיך להתקרב אליה? :/
    על ידי Pirate בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-08-2006, 02:42
  3. קרנל בצורה יעילה
    על ידי logan בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-07-2006, 09:03
  4. [שאלה]איך אני יכול להשמין בצורה משמעותית?
    על ידי Fabio בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 20-10-2005, 00:02
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

איך להמשיך את השיחה בצורה יעילה ?

ברירת מחדל איך להמשיך את השיחה בצורה יעילה ?

שלום לכולם ,

היום היה לי מקרה כושל שבו שאלתי בחורה שאני לא מכיר שאלה במטרה לפתח את השיחה אבל לא הצלחתי להתקדם ולשבור את המכשול הראשוני שמעתי אנשים שאומרים ''תזרוק מה שעולה לך לראש '' במטרה לקדם את השיחה אבל לא עלה לי כלום לראש (אולי בגלל שהיא הייתה ממש יפה) , רק אחרי 5 -9 דקות עלה לי רעיון לפתיח דעה , ואז כבר היה מאוחר מדי אז איך אני גורם לשיחה לזרום בצורה יעילה בלי יותר מידי מחשבות ?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

אז תכין מראש פתיח וכמה נושאי שיחה(רוטינות יעני?) and you are good to go.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

בגלל שחשבת יותר מידי מה לומר ,בסוף לא אמרת כלום.
    כשאומרים לך לזרוק משהו ,זה באמת לזרוק משהו ...לא לפחד מהשיחה , אלא לומר מה שאתה חושב.
    אתה חושב שהאנשים לידכם לבושים טוב ? תגיד את זה.
    אתה חושב על משהו שקרה לך לפני שבוע ? תגיד את זה.
    אתה חושב על מה לומר ? גם את זה תגיד.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

כמו שאמרו מעליי.
    אין מצב שאתה בא אליה ופשוט לא חושב על כלום. תאמר מה שעולה לך לראש , בלי לסנן יותר מדי.

איך להמשיך בצורה יעילה , אתה שואל ?
    הבעיה בגישה שלך - כשאתה מדבר עם חברים שלך , השיחות זורמות?
    אם כן - אין שום בעיה , דבר איתה כמו שאתה מדבר עם חברים שלך.
    עם חברים שלך אתה לא חושב יותר מדי. זורק מה שעולה לראש. מה שאתה חושב. מה שמעניין אותך. בחורה זה אותו הדבר בדיוק !

אם לא - תתחיל מלשפר את השיחות עם החברים שלך. תתחיל להעלות נושאים , לפתח את השיחות שלך מעבר ל"שלום שלום"
    בסך הכל , כולנו בני אדם. גברים , נשים , הכל אותו דבר.
    הייתי פה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

סנופקין, אני גם לא יכול לחשוב במהלך הסיטואציה ועד כמה שזה ישמע מוזר בעיניך אני לא חשוב על כלום במהלך האינטראקציות שלי עם נשים ככה שלזרוק מה שעולה לי לראש לא נמצא בגדר האפשרי ואני מניח שיש כאן לא מעט בחורים שדומים לי בעניין זה.

נתתם לו תשובות יפות אבל לא היה פשוט כדאי לסגור את הסיפור ע"י כך שנומר לו - "תשתמש בהוקים, תקרא את המאמר של THENUTS"? לי אישית זה פתר את הבעיה, הכי פשוט והכי קולע.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 07-01-2011 בשעה 19:02.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

פתרון של בעיה זה לא לקרוא מאמר , זה לשנות תפיסה מסויימת
    אחרי ששינית את התפיסה , פה ושם לקרוא קצת בשביל לסדר עניינים יכול לעזור
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    14
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    מוחץ

עם חברים קרובים אין רגעי שתיקה נכון?תמיד יש על מה לדבר
    אותו דבר,מה קרה..כולה יש לה כוס וציצי
    בלי הדברים שיוצאים מהגוף שלך בבקשה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תשמע אם אתה לא מצליח בנתיים להביא ישר משפט שעולה לך לראש תוך כדי האינטרקציה אם אותה בחורה תתאמן על זה ובנתיים תמצא תחליף לדוגמא ראית בחורה ברחוב שאלת אותה משהו דיברת שתי דק ונתקעת אל תתחיל לחושב מה להגיד כי זה יגרום לך ללחץ תחפש משהו אחר שתוכל לדבר עליו תסתכל על פריט שהיא לובשת ותשאל אותה מה גרם לך היום בבוקר ללבוש אותו.
    יש לך ערך סינטימנטלי לאותו פריט או שסתם לבשת אותו ואז תגיד לה שסתם אתה עורך סקר על מה גורם לאנשים ללבוש את הפריטים שהם לובשים בבוקר ואז תשאל אותה עם היא מכירה את הימים האלה ששסתם בא לה להתלבש יפה באותו יום ואז ככה משום מקום באמת הייתה סיבה לכך .לדוגמא שעונים שרשראות וכו'

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

תמשיך לשמור על קשר עין, והיא תמשיך את השיחה בעצמה.
    תפסיקו לדאוג כל כך בנוגע לשיחה, זה בסכ"ה דיבורים. גם אם השיחה מפסיקה, ברגוע, חפיף, תמשיכו להסתכל עליה,
    כבר יעלה לכם משהו לראש, או שהיא תשאל שאלה מפגרת כזאת או אחרת כמו "אז מאיפה אתה..." "בן כמה אתה" "מה אמא שלך עושה בחיים" וכו...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    שלום לכולם ,

היום היה לי מקרה כושל שבו שאלתי בחורה שאני לא מכיר שאלה במטרה לפתח את השיחה אבל לא הצלחתי להתקדם ולשבור את המכשול הראשוני שמעתי אנשים שאומרים ''תזרוק מה שעולה לך לראש '' במטרה לקדם את השיחה אבל לא עלה לי כלום לראש (אולי בגלל שהיא הייתה ממש יפה) , רק אחרי 5 -9 דקות עלה לי רעיון לפתיח דעה , ואז כבר היה מאוחר מדי אז איך אני גורם לשיחה לזרום בצורה יעילה בלי יותר מידי מחשבות ?
    הבעיה הכי גדולה שלך,בגלל שהיא נראית יפה מדי בעייניך,סתמת את הפה.
    סה"כ בן אדם יופי מעל הממוצע,בווהווו מי ישמע..

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    סנופקין, אני גם לא יכול לחשוב במהלך הסיטואציה ועד כמה שזה ישמע מוזר בעיניך אני לא חשוב על כלום במהלך האינטראקציות שלי עם נשים ככה שלזרוק מה שעולה לי לראש לא נמצא בגדר האפשרי ואני מניח שיש כאן לא מעט בחורים שדומים לי בעניין זה.

נתתם לו תשובות יפות אבל לא היה פשוט כדאי לסגור את הסיפור ע"י כך שנומר לו - "תשתמש בהוקים, תקרא את המאמר של THENUTS"? לי אישית זה פתר את הבעיה, הכי פשוט והכי קולע.
    הבנדאם לא מצליח להוציא יותר מידי דברים מהפה,אז להשתמש בהוקים ? חכה הבחור צריך לצאת מהלחץ.
    אם גם לזרוק כל מיני דברים שהוא חושב זה קשה מידי אז ההצעה הכי טובה היא פשוט ללכת עם ווינג ולעשות דברים מטורפים , להציק קצת לבחורות , להתחיל סתם ככה שיחות עם אנשים , לדבר עם כוסיות ואז לומר להם שאתם מאחרים לגניקולוג, ללכת ליד מישהי להכיר קצת ולומר לה שאתה עושה איתה תחרות ריצה ב 3 ...1..2...3 ומתחילים לרוץ.
    יום אחר כך אותו בחור שכל כך פחד,צריך לצאת לבד לסרג' ולראות את הקסם הוא לא יפחד מכלום,גם לא בשיחה וגם לא בהתקדמות מינית יותר.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    הבנדאם לא מצליח להוציא יותר מידי דברים מהפה,אז להשתמש בהוקים ? חכה הבחור צריך לצאת מהלחץ.
    אם גם לזרוק כל מיני דברים שהוא חושב זה קשה מידי אז ההצעה הכי טובה היא פשוט ללכת עם ווינג ולעשות דברים מטורפים , להציק קצת לבחורות , להתחיל סתם ככה שיחות עם אנשים , לדבר עם כוסיות ואז לומר להם שאתם מאחרים לגניקולוג, ללכת ליד מישהי להכיר קצת ולומר לה שאתה עושה איתה תחרות ריצה ב 3 ...1..2...3 ומתחילים לרוץ.
    יום אחר כך אותו בחור שכל כך פחד,צריך לצאת לבד לסרג' ולראות את הקסם הוא לא יפחד מכלום,גם לא בשיחה וגם לא בהתקדמות מינית יותר.
    לא דוגל בליקפוץ למים הקפואים משלוש סיבות:

1) קל מאוד להסתבך מזה (ולא, אלה לא המחשבות המגבילות שלי אלא הניסיון שמדבר).
    2) זה נותן לך פצצת אדרנלין אבל אחרי זה מתיש אותך לגמרי ומגיעה תקופת ה"דאון".
    3) לאחר שהשתגעת, פתאום הדברים שהיו אמורים לרגש אותך כבר לא מרגשים וכעת פתחת לעצמך תיבת פנדורה שמכריחה
    אותך לעשות דברים מטורפים בשביל להתרגש כי לא תסתפק במשהו רגיל כמו לקחת מספר או לומר "שלום" לבחורה.

לדוגמה: אם ניגשת לבחורה ודיברת איתה על סקס ותוך חצי דקה התחרמנתם אחד עם השני מול כולם.. אז מחר שתשיג מספר טלפון או תצליח לפתוח בשיחה עם בחורה זה ממש לא ירגש אותך ואפילו ישעמם.

לא דוגל בלעשות דברים מטורפים, זה סתם נותן לך זריקת אדרנלין רגעית וכמו סם - הורס אותך בהמשך.
    אני מעדיף לגשת ל-500 בחורות בצורה ידידותית ונורמלית בשביל לשבור את הפחד לגשת או להזרים שיחה מאשר לעשות משהו משוגע שיכול לסבך אותי.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-01-2011 בשעה 13:59.

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

3) לאחר שהשתגעת, פתאום הדברים שהיו אמורים לרגש אותך כבר לא מרגשים וכעת פתחת לעצמך תיבת פנדורה שמכריחה
    אותך לעשות דברים מטורפים בשביל להתרגש כי לא תסתפק במשהו רגיל כמו לקחת מספר או לומר "שלום" לבחורה.

לדוגמה: אם ניגשת לבחורה ודיברת איתה על סקס ותוך חצי דקה התחרמנתם אחד עם השני מול כולם.. אז מחר שתשיג מספר טלפון או תצליח לפתוח בשיחה עם בחורה זה ממש לא ירגש אותך ואפילו ישעמם.

לא דוגל בלעשות דברים מטורפים, זה סתם נותן לך זריקת אדרנלין רגעית וכמו סם - הורס אותך בהמשך.
    אני מעדיף לגשת ל-500 בחורות בצורה ידידותית ונורמלית בשביל לשבור את הפחד לגשת או להזרים שיחה מאשר לעשות משהו משוגע שיכול לסבך אותי.
    1. להסתבך ? נו בחייאת אתה לא רץ ואונס בחורות,אתה שובר פחדים ,כנראה שיש פה עוד פחד שאתה צריך לשבור.
    2+3.זה באמת פצצת אדרנלין,אבל אם אתה יוצא מיד אחר כך שוב ושוב ושוב,אתה מבין איפה אתה עומד ואיפה היו הטעויות שלך,הכול ירגש אותך כי הכול עדיין נורא חדש לך.

לפעמים גם אם תיגש ל 500 בחורות ותנסה להתחיל איתן,אתה לא תשבור את הפחדים והמחשבות שיש לך,לא כולם יכולים לגשת למלא בחורות ואז כתוצאה מזה (בלי קשר לסגירה או לא,לגשת נטו בשביל לשבור פחדים) לומר למישהי על תחילת הסט שהוא רוצה לדעת מה צבע התחתונים שלה.
    כמובן שאתה לא צריך לעשות כאלו דברים מטורפים,אבל העובדה שאתה יודע שאתה יכול ואין לך פחד מזה,גורמת לך להיות הרבה יותר רגוע מדברים אחרים ,אתה הרבה יותר נינוח והערך שלך עולה,אתה תקבל הרבה תגובות אבל אתה בקושי תגיב ,ואם זכור לך המשפט "האדם שמקבל הכי הרבה תשומת לב בהכי פחות מאמץ,הוא בעל הערך הגבוהה ביותר".

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אותך לעשות דברים מטורפים בשביל להתרגש כי לא תסתפק במשהו רגיל כמו לקחת מספר או לומר "שלום" לבחורה.-בכלל לא נכון, מנסיון.

לדוגמה: אם ניגשת לבחורה ודיברת איתה על סקס ותוך חצי דקה התחרמנתם אחד עם השני מול כולם.. אז מחר שתשיג מספר טלפון או תצליח לפתוח בשיחה עם בחורה זה ממש לא ירגש אותך ואפילו ישעמם-אם אתה סוגר FC תוך שעתיים מרגע הפגישה, פעם הבאה שתפתח ותשיג רק מספר זה ישעמם אותך? כן בטח.

לא דוגל בלעשות דברים מטורפים, זה סתם נותן לך זריקת אדרנלין רגעית וכמו סם - הורס אותך בהמשך.-"בשביל להמנע מהאפשרות של להרגיש שאתה גם רוצה אותה וגם לא יכול להשיג אותה, אתה מתחיל לתרץ לעצמך בראש למה לא רצית אותה מראש. יש לזה הרבה השלכות - אבל זה העיקרון - אנשים מרגישים מחוייבים לבחירות שלהם. " זוכר?

אין מה לפחד מתגובה של בחורה....

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אני מקווה תמיד , משתוקק להרבה , ומצפה למעט

אז מה אתם אומרים לי לעשות ? ללכת לעשות דברים מטורפים כדי לא להתרגש מבחורות ? נשמע מעניין

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect