קונה: שם + פרופיל dayaviv מוכר: שם + פרופיל Gollum מוצר: 1M בפוקר של הפייסבוק סכום נק': 2000 נק' תנאי התחייבות של המוכר: שאם יסגרו לי את החשבון בגלל העברת צ'יפים אני מקבל נק' חזרה תנאי התחייבות של הקונה: אין. מאשר תאשר.
I LOVE BEITAR JERUSALEM חתימה בשיפוץ
מז"א אם יסגרו לך את החשבון בגלל העברה? מה רע בה? זה צ'יפים חוקים
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 08-01-2011 בשעה 15:33.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Gollum מז"א אם יסגרו לך את החשבון בגלל העברה? מה רע בה? זה צ'יפים חוקים בסדר,אתה מתחייב שזה צ'יפים חוקיים ושאין סיבה לסגור לי את החשבון. בסדר?
יכולים לסגור לך את החשבון על מיליון ואחת סיבות שלא קשורות אליו, אין דרך לבדוק. פעם הבאה שתשלח לי הודעה עם קישור לתיווך אני פשוט נועלת.
נערך לאחרונה על ידי Gaya; 08-01-2011 בשעה 15:36.
נכתב במקור על ידי Gaya יכולים לסגור לך את החשבון על מיליון ואחת סיבות שלא קשורות אליו, אין דרך לבדוק. פעם הבאה שתשלח לי הודעה עם קישור לתיווך אני פשוט נועלת. בסדר הוא מתחייב רק שהצ'יפים חוקיים. אתה מאשר יוני?
נכתב במקור על ידי dayaviv בסדר הוא מתחייב רק שהצ'יפים חוקיים. אתה מאשר יוני? מה זאת השטות הזאת צ'יפים חוקיים? אי אפשר להכין צ'יפים באף דרך להרוויח. כשמעבירים צ'יפים מתחייבים שהם יגיעו
מאשר.. אנחנו נעשה את העברה אחרי שאני יסים לאכול
נכתב במקור על ידי Gaya מה זאת השטות הזאת צ'יפים חוקיים? אי אפשר להכין צ'יפים באף דרך להרוויח. כשמעבירים צ'יפים מתחייבים שהם יגיעו טוב,אז מתחייבים שהם יגיעו חחח קניתי רק ממך צ'יפים ולא עשיתי תיווך. לא ידעתי. יאללה יוני אישר. מה קודם צ'יפים או נק'?
נערך לאחרונה על ידי DayMaN; 08-01-2011 בשעה 15:39.
צ'יפים. אני מעבירה אחר כל את הנקודות.
נכתב במקור על ידי Gaya צ'יפים. אני מעבירה אחר כל את הנקודות. שלחתי לו את הצ'יפים..
dayaviv תאשר שקיבלת.
קיבלתם.
חוקי הפורום