ק..?
נכתב במקור על ידי אושרי ק..? כן, ק _ _ - _ _ _ י מ ה. א', ו', ג', ר', ט'.
נערך לאחרונה על ידי -Ben-; 04-01-2011 בשעה 20:54.
קצב - פעימה
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao קצב - פעימה לא...
נכתב במקור על ידי -Ben- לא... אוקיי י' . . ? (לא שמתי לב שהאתגר למעשה נמשך עבר אל מול עיניי =-O )
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao אוקיי י' . . ? (לא שמתי לב שהאתגר למעשה נמשך עבר אל מול עיניי =-O ) חחח יש כבר י'. ק _ _ - _ _ _ י מ ה. א', ו', ג', ר', ט'.
נכתב במקור על ידי -Ben- חחח יש כבר י'. ק _ _ - _ _ _ י מ ה. א', ו', ג', ר', ט'. פ' ? איום: אם זה לא זה אני פורש מאטרף
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao פ' ? איום: אם זה לא זה אני פורש מאטרף חחח אין פ'. אני יכול לקבל את הנקודות שלך עכשיו כשאתה פורש? ק _ _ - _ _ _ י מ ה. א', ו', ג', ר', ט', פ'.
נכתב במקור על ידי -Ben- חחח אין פ'. אני יכול לקבל את הנקודות שלך עכשיו כשאתה פורש? ק _ _ - _ _ _ י מ ה. א', ו', ג', ר', ט', פ'. זהו פעם אחרונה ! אם לא אני ממש פורש יאללה ס'
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao זהו פעם אחרונה ! אם לא אני ממש פורש יאללה ס' חחח אתה פשוט כשרוני , אתה מנחש את כל האותיות שאין ק _ _ - _ _ _ י מ ה. א', ו', ג', ר', ט', ס'.
נכתב במקור על ידי -Ben- חחח אתה פשוט כשרוני , אתה מנחש את כל האותיות שאין ק _ _ - _ _ _ י מ ה. א', ו', ג', ר', ט', ס'. [רצון התאבדות] יאללה בי חבר'ה בן - נקודות בדרך אליך ב'?..
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao [רצון התאבדות] יאללה בי חבר'ה בן - נקודות בדרך אליך ב'?.. חחח יש לך כוחות, אתה לא יכול לנחש אותיות שיש!!! ק _ _ - _ _ _ י מ ה. א', ו', ג', ר', ט', פ', ס', ב'.
נכתב במקור על ידי -Ben- חחח יש לך כוחות, אתה לא יכול לנחש אותיות שיש!!! ק _ _ - _ _ _ י מ ה. א', ו', ג', ר', ט', פ', ס', ב'. צ' ? אחי זה ניהיה מצחיק כאילו "D
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao צ' ? אחי זה ניהיה מצחיק כאילו "D זה כבר נהיה מפחיד =-O ק _ _ - _ _ _ י מ ה. א', ו', ג', ר', ט', פ', ס', ב', צ'.
נכתב במקור על ידי -Ben- זה כבר נהיה מפחיד =-O ק _ _ - _ _ _ י מ ה. א', ו', ג', ר', ט', פ', ס', ב', צ'. אני במקומך הייתי חושב שאני יודע את התשובה והולך סחור סחור אבל מכיוון שאני רודף אחרי נק' כרגע זה מחשבה פסולה .. אגב 'יודע' יש ע' ?
חוקי הפורום