נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao אני במקומך הייתי חושב שאני יודע את התשובה והולך סחור סחור אבל מכיוון שאני רודף אחרי נק' כרגע זה מחשבה פסולה .. אגב 'יודע' יש ע' ? לא, ק _ _ - _ _ _ י מ ה. א', ו', ג', ר', ט', פ', ס', ב', צ', ע'.
נכתב במקור על ידי -Ben- לא, ק _ _ - _ _ _ י מ ה. א', ו', ג', ר', ט', פ', ס', ב', צ', ע'. אוקיי ד' ?
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao אוקיי ד' ? כרגיל, ק _ _ - _ _ _ י מ ה. א', ו', ג', ר', ט', פ', ס', ב', צ', ע', ד'.
נכתב במקור על ידי -Ben- כרגיל, ק _ _ - _ _ _ י מ ה. א', ו', ג', ר', ט', פ', ס', ב', צ', ע', ד'. שיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי זה לא הגיוני חחחחחחחחח זין ? ז' ?
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao שיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי זה לא הגיוני חחחחחחחחח זין ? ז' ? חחחחחח זה מתחיל להיות מוזר. א', ו', ג', ר', ט', פ', ס', ז', ב', צ', ע', ד'. אוגר תפס זין בצעד.
נכתב במקור על ידי -Ben- חחחחחח זה מתחיל להיות מוזר. א', ו', ג', ר', ט', פ', ס', ז', ב', צ', ע', ד'. אוגר תפס זין בצעד. חחח תשמע נשאר רק 6 אותיות .. יאללה נעשה אחת אחת . ח' ?
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao חחח תשמע נשאר רק 6 אותיות .. יאללה נעשה אחת אחת . ח' ? לא... ק _ _ - _ _ _ י מ ה. א', ו', ג', ר', ט', פ', ס', ז', ב', צ', ע', ד', ח'.
נערך לאחרונה על ידי -Ben-; 09-01-2011 בשעה 14:41.
נכתב במקור על ידי -Ben- לא... ק _ _ - _ _ _ י מ ה. א', ו', ג', ר', ט', פ', ס', ז', ב', צ', ע', ד', ח'. אוקיי .. כ' ?
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao אוקיי .. כ' ? כרגיל חחח... ק _ _ - _ _ _ י מ ה. א', ו', ג', ר', ט', פ', ס', ז', ב', צ', ע', ד', ח', כ'.
נכתב במקור על ידי -Ben- כרגיל חחח... ק _ _ - _ _ _ י מ ה. א', ו', ג', ר', ט', פ', ס', ז', ב', צ', ע', ד', ח', כ'. חחח אחי זה נהיה דפוק כאילו אם עד עכשיו היה לי ספק באלוהים - הוא התמוגג עכשיו ל' ?
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao חחח אחי זה נהיה דפוק כאילו אם עד עכשיו היה לי ספק באלוהים - הוא התמוגג עכשיו ל' ? זה כבר ממש ממש מוזר ק _ _ - _ _ _ י מ ה. א', ו', ג', ר', ט', פ', ס', ז', ב', צ', ע', ד', ח', כ', ל'. חחח עכשיו אתה כבר לא יכול לטעות
נערך לאחרונה על ידי -Ben-; 09-01-2011 בשעה 16:39.
נכתב במקור על ידי -Ben- זה כבר ממש ממש מוזר ק _ _ - _ _ _ י מ ה. א', ו', ג', ר', ט', פ', ס', ז', ב', צ', ע', ד', ח', כ', ל'. חחח עכשיו אתה כבר לא יכול לטעות וואי חחח יאללה נשאר לי עוד 4 אותיות ! נ' ? ..
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao וואי חחח יאללה נשאר לי עוד 4 אותיות ! נ' ? .. סוף סוף!!!!!!! ק נ _ - _ נ _ י מ ה. א', ו', ג', ר', ט', פ', ס', ז', ב', צ', ע', ד', ח', כ', ל'.
נכתב במקור על ידי -Ben- סוף סוף!!!!!!! ק נ _ - _ נ _ י מ ה. א', ו', ג', ר', ט', פ', ס', ז', ב', צ', ע', ד', ח', כ', ל'. אני יודע אני יודע !! \ קנה הנשימה !@!!
נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao אני יודע אני יודע !! \ קנה הנשימה !@!! חחח סוף סוף מילה הבאה בקרוב.
חוקי הפורום